تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 405 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز خارجیش هم همینطوره.وقتی آب ورودی به پکیج خیلی سرد باشه هر پکیجی که بذاری همینطوری میشه.اگر پکیج مخزن دار بذاری که اون هم قیمتش خیلی بالاست وحدودا6 میلیون به بالا باید هزینه کنی.
    بله ظاهرا همینطوره که شما میگید. من خیلی اصرا کردم که جنس خارجی بخریم اما به علت خوشنامی(عجب خوشنامی!!)بوتان با خرید جنس خارجی مخالفت شد.
    البته خودشون میگن benessor pro تا 32 هم کشش داره!!وکاملا هم خارجیه!!مونتاژ نشدست!!

2. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

رادیاتورهای نوتا را ندیدم ولی پکیج هاشو دیدم و چندتا هم بستم دقیقا پکیج های باکسی که یک شرکت ترکیه ای به نام نوتا به ایران صادر کرده،پکیج های خیلی خوبیه ولی پشتیوانه معتبری ...؟
    احتمالا رادیاتورهاشم باید مربوط به شرکت باکسی باشه. از فروشنده بپرسید ببینید چقدر گارانتی داره و اگر خودش شخصا گارانتی میکنه نوتا بگیرید.
    باشه ازش میپرسم

دلیله اینکه گفتین دو تا سختی گیر ( پلی فسفات + مغناطیسی ) با هم وصل کنم چی بود؟
    ممنون از توضیحاتتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز خارجیش هم همینطوره.وقتی آب ورودی به پکیج خیلی سرد باشه هر پکیجی که بذاری همینطوری میشه.اگر پکیج مخزن دار بذاری که اون هم قیمتش خیلی بالاست وحدودا6 میلیون به بالا باید هزینه کنی.
    خیلی ممنون از راهنماییهای شما خیلی لطف کردین!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام آقای تعمیرکار
    با آرزوی سالی خوش و پر از شادی و سلامتی برای شما و خونوادتون
    1- دلیله اینکه گفتین دو تا سختی گیر (مغناطیسی+پلی فسفات) رو مسیره آب سرده پکیجم وصل کنم چیه؟(پکیجم ایمره 2مبدله)

2- رادیاتورهای پنلی جنسشون از چیه؟

3- اختلاف قیمت رادیاتور پنلی فرولی با نوتا برای واحده من تقریبا 200هزارتومنه.به نظره شماکدومو وصل کنم؟

4- برای حوله خشک کن حمام (5متری) چه مارکی و جه اندازه ای بگیرم؟

اگه سوالام زیاده و وقت ندارین کوتاه جواب بدین. ممنون از شما
    Last edited by aryafigo; 18-03-2013 at 22:14.

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

1- چون توی خود شرکت ایمر گاس میگن که بهتره از هردو استفاده بشه تا دستگاه دیرتر رسوب بگیره.
    2- رادیاتورهای پنلی از ورق های فولادی ساخته شده.
    3- بهتره فرولی بگیری چون گارانتی معتبری داره و اگر مشکلی پیش بیاد راحت عوض میکنن.
    4- بهتره یک حوله خشک کن 50*80 بگیرید حوله خشک کن های فارمو (farmo) کیفیت خیلی بالای داره.و اگر پیدا کردی فارمو بگیر.
    من هم پیشاپیش سال نو را به شما تبریک میگم و براتون آرزوی موفقیت میکنم.
    سلام آقای تعمیرکار
    با آرزوی سالی خوش و پر از شادی و سلامتی برای شما و خونوادتون
    1- دلیله اینکه گفتین دو تا سختی گیر (مغناطیسی+پلی فسفات) رو مسیره آب سرده پکیجم وصل کنم چیه؟(پکیجم ایمره 2مبدله)

2- رادیاتورهای پنلی جنسشون از چیه؟

3- اختلاف قیمت رادیاتور پنلی فرولی با نوتا برای واحده من تقریبا 200هزارتومنه.به نظره شماکدومو وصل کنم؟

4- برای حوله خشک کن حمام (5متری) چه مارکی و جه اندازه ای بگیرم؟

اگه سوالام زیاده و وقت ندارین کوتاه جواب بدین. ممنون از شما

7. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب tamirkar1
    سلام مجدد از راهنمائی هات خیلی استفاده کردم و تصمیم نهائی گرفتم optima 28 kis بگیرم ( برای 140 متر ویلا در چالوس مناسبه ) فقط یک سئوال قبل منو هم پاسخ ندادی پرسیده بودم آیا میتونم در 3 اطاق خواب رادیاتور فولادی قدیمی نو آژیر عرض 20 ارتفاع 60 سانت بزارم ( چون دارم ) و 3 را دیاتور آلومینیومی ( بعلت شکل ظاهری ) در هال و پذیرائی و آشپزخانه بزارم ؟ کلا استفاده 2 نوع رادیاتور تواما اشکالی نداره ؟ با تشکر فراوان

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

حمید جان
    توی صفحه قبل من دقیقا به این سوالتون جواب دادم.بله شما میتونید د ر 3 اطاق خواب رادیاتور فولادی قدیمی نو آژیر عرض 20 ارتفاع 60 سانت و 3 را دیاتور آلومینیومی در هال و پذیرائی و آشپزخانه نصب کنید.واستفاده 2 نوع رادیاتور تواما مشکلی را ایجاد نمیکنه.
    جناب tamirkar1
    سلام مجدد از راهنمائی هات خیلی استفاده کردم و تصمیم نهائی گرفتم optima 28 kis بگیرم ( برای 140 متر ویلا در چالوس مناسبه ) فقط یک سئوال قبل منو هم پاسخ ندادی پرسیده بودم آیا میتونم در 3 اطاق خواب رادیاتور فولادی قدیمی نو آژیر عرض 20 ارتفاع 60 سانت بزارم ( چون دارم ) و 3 را دیاتور آلومینیومی ( بعلت شکل ظاهری ) در هال و پذیرائی و آشپزخانه بزارم ؟ کلا استفاده 2 نوع رادیاتور تواما اشکالی نداره ؟ با تشکر فراوان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان به خصوص آقای تعمیرکار که برا هموطناش وقت میزاره

برا همه آرزوی سالی خوش توام با شادیو سلامتیو دارم

این بهترین سایتی بود که تونستم راجبه پکیجو رادیاتور اطلاعات کسب کنم
    ممنون از دوستان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

تفاوت رادیاتورهای تک کانکتور با دو کانکتورها چیه؟

آیا تو کیفیت (طول عمر) اونا فرقی داره؟
    Last edited by aryafigo; 21-03-2013 at 10:16.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام مجدد!!سال نو تون مبارک!!ببخشید از اینکه همیشه به شما زحمت میدیم!!میخاستم بدونم ایتکه رادیاتور هوا میگیرتش دلیلش چیه!!البته میدونم تا حدی طبیعیه ولی ایان رادیاتورهای ما تقریبا هر روز باید هواگیری بشه!!البته 48 ساعته که به اینجا نقل مکان کردیم و مصرف ابمون هم قاعدتا روزهای اول بالاست!!اما روزی 2 یا 3 بار باید هواگیری کنیم چند تا از رادیاتورهارو!!
    بازهم ممنون و سپاسگذار!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •