من یه سیمکارت دائمی با سرعت پیش فرض گرفتم و روش طرح بی نهایت رو فعال کردم، راهی داره که رو همین طرح و بدون پرداخت هزینه بیشتر سرعت ۱ مگ استفاده کنم؟(مشکل مدارک هم ندارم)
من یه سیمکارت دائمی با سرعت پیش فرض گرفتم و روش طرح بی نهایت رو فعال کردم، راهی داره که رو همین طرح و بدون پرداخت هزینه بیشتر سرعت ۱ مگ استفاده کنم؟(مشکل مدارک هم ندارم)
اقا میخواستم بدونم که دیتای رایتل ارزش داره یا نه؟
قیمت مودم 3G رایتل چنده؟
ایا مودم رایتل روی مودم های 3G دیگر کار میکنه مثلا ؟ مودم شاتل؟!
اگه مودم 3g رو ساپورت کنه واقعا رایتل روش جواب میده.
هزینش یکم بالاست قیمت سرویس ها.128 دوستان گفتن که تا 30 میره که خوبه
یک سوال
من اینترنت 1مگابایت از رایتل گرفتم ،ولی اصلا پینگ مناسبی برای بازی آنلاین نداره علتش چیه؟
سیمکارتم فعال شد. کد استعلام مانده حساب چیه؟ راستی وقتی به اینترنت وصل میشم بالای گوشی به جای 3G مینویسه H این یعنی چی؟
Last edited by matr!x_2008; 30-09-2013 at 20:24.
قرار هم نیست که پینگ خوبی داشته باشه. برای بازی آنلاین فقط adsl
*140#
همون h درسته، بعضی گوشیا اینو مینویسن.
Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?
دیتا بهتر از اعتباریه در صورتی که مصرف اینترنتتون بالا باشه و نخواین از تماس معمولی یا تصویری استفاده کنین. دو مزیت سیم کارت دیتا اینه که معادل حجم بسته ترافیک شبانه دارین و در ضمن امکان خرید حجم اضافی هم دارین. مثلاً اگر سرعت 512 اعتباری رو خریداری کنین، فقط 1.5 گیگ ترافیک بهتون میدن به قیمت 21 تومن که با تموم شدن ترافیک باید دوباره 21 تومن دیگه بدین و بسته رو از نو بخرین. اما اگر سیم کارتتون دیتا باشه، غیر اون 1.5 گیگ، 1.5 گیگ هم شبانه میگیرین. بعد تموم شدن حجم هم اگر هنوز مدت دوره تموم نشده باشه میتونید حجم اضافه بخرید که برای 512 گیگی 9 تومن هست.
قیمت دانگل خود رایتل 130 تومن هست که میتونید از پنل کاربری سفارش بدید تا به آدرستون ارسال بشه.
Last edited by امیر انصاری; 30-09-2013 at 21:59.
چون بصورت وایرلس می باشد ایرانسل ب کارت میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)