تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 110 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1100

نام تاپيک: [ آموزش ] نحوه ی اتصال PS3 به مانیتور (پست اول حتما خوانده شـود)

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    قسمت مانیتور سوال کردم کسی جوابم نداد چند روزه خیلی وقته
    نظر دوستن خوندم اخر معلوم نیس الجی خوبه یا سامسونگ یکی میگه اره یکی نه
    یه مانیتور خوب میخام تا 22 اینچ که برای کنسول مثل پی اس تری خوب باشه
    1-رزولوشن مانیتور از پی اس با لاتر باشه تصویر مشکل نداره کم باشه که بده یا حتما باید فیکس باشه؟؟
    قیمتم تا 300 میدم کمترم بود بهتر فقطدوستان بگن چی بهتره ال سی دی یا ال ای دی ؟ کدوم امتحانش پس داده ال ای دی تعمیر میشه یا اینک تازه اومده فعلا معلوم نیس خوبه یا نه
    لطف کنید کمک کنید چی بخرم من که گیج شدم
    یک مارک و مدل خوب بگیدو اپ دی ساپورت کنه و اینکه خوذتون چی استفاذه میکنید خوبه بگید
    دوستم گفت تی وی ال ای دی یا ال سی دی بگیر خوبه؟ یا 22 اینچ داره

ممنون میشک راهنمایی کنید که بخرم

پيش فرض
    سوال دیگه ای بود که قیمت ال سی دی با ال ای دی زیاد فرق نداره مثلا 2261 ال جی ال سی دی هس 260 تومن ولی سامسونگ ال ای دی 300 میده 22 اینچ گیج شدم شدید و اینکه میگن سام بهتره کمک کنید مرسی

---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------

و سوال اصلیم اینه که دوستم پیشنهاد داد ال ای دی تی وی بگیرم ولی من میخام به سیستمم هم وصل کنم میخام بدونم تی وی ال ای دی کیفیتش از ال ای دی مانیتور بهتره یا نه ؟؟؟
    بی ایکس 2285 انتخاب کردم فعلا دو تا ا دی داره و فروشنده گفت خوبه حالا برای پی اس خوبه
    ممنون میشم همه کمکم کنید لطف نید حرفام کانل بخونید راهنماییک کنید و در اخر 22 اینچ خوبه اخه 23 اینچ 23720 پیدا نمیشه فک کنم کسی نمیدونه چند بودش؟
    من رفيقم PX23720 PLUS رو پارسال 330 فكر كنم خريد كه فكر كنم الان پايين تر اومده من خودم اينو بهت پيشنهاد

دادم بازم تحقيقات و بكن ولي من PS3 خودمم بهش وصل كردم حال كردم خيلي مانيتور توپ و قشنگيه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون دوستی که گفت تو فروم پی اس اسوز عالیه اخه ساپورت نمیشه اصلا تعمیرش که نمایندگی درستی نداره و اینکه سونی سام خیلی بهترن تو نمایشگر و .... اسوز حرفی نداره
    شایدم خوبه ولی من لینک گذاشتم قیمتش با سام فرقی نداره ولی کنتراست اسوز 10 میلیونه ولی سلم الجی به این کنتراست نرسیدن هنوز با این قیمت مشکوکه که اسوز خوب باشه

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

شاهین جان گفتم 23720 مثل اینکه وارداتی بود الان گفت نمیاد معلوم نیس شایدم نیاد نمیدونم تا چقد درسته گرفتاری اینه مانیتور نمایندگی ها نمیاره باید تو کامپیوتر فروشی ها پیدا کنیم
    من بی ایکس 2285 پلاس انتخاب کردم فروشنده گفت برا کنسول خوبه با 23720 فرقی نداره 1 اینچ کمتره فقط نظرتون چیه همه پست منو خوندی؟ مرسی کمک کنیدددد ذوستان

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

کلا سام بهتره یا الجی گیج شدم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

کد:
    اون دوستی که گفت تو فروم پی اس اسوز عالیه اخه ساپورت نمیشه اصلا تعمیرش که نمایندگی درستی نداره و اینکه سونی سام خیلی بهترن تو نمایشگر و .... اسوز حرفی نداره
    شایدم خوبه ولی من لینک گذاشتم قیمتش با سام فرقی نداره ولی کنتراست اسوز 10 میلیونه ولی سلم الجی به این کنتراست نرسیدن هنوز با این قیمت مشکوکه که اسوز خوب باشه

---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

شاهین جان گفتم 23720 مثل اینکه وارداتی بود الان گفت نمیاد معلوم نیس شایدم نیاد نمیدونم تا چقد درسته گرفتاری اینه مانیتور نمایندگی ها نمیاره باید تو کامپیوتر فروشی ها پیدا کنیم
    من بی ایکس 2285 پلاس انتخاب کردم فروشنده گفت برا کنسول خوبه با 23720 فرقی نداره 1 اینچ کمتره فقط نظرتون چیه همه پست منو خوندی؟ مرسی کمک کنیدددد ذوستان

---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

کلا سام بهتره یا الجی گیج شدم
    اگه واقعا همه جا گشتي گيرت نيومده كه هيچ ولي اگه نگشتي به نظر من اينجاها رو برو

جمهوري بازار رضا (يه نمايشگاه مانيتور هم داره كه نميدونم هنوز هم هست يا نه)

ميدان وليعصر پايتخت علاالدين(اره همون مال موبايل طبقات بالاش)

من اگه بخوام بگيرم همه جا رو زير رو ميكنم

يه زنگم به نمايندگي سام سرويس بزن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

کد:

ایسوس مشکوکه دوست من !!!؟

توی دنیایی IT ایسوس یکی از معروفترین برند هاست!! شما کشور مارو نبین که همه میرن جنس کره ای میخرن که فقط اسم در کردن!!

مدل های الجی و سامسونگ هیچ کدوم به گرد پای asus ml229 یا asus ml228 هم نمیرسن!! مخصوصا مدل ml229 که دارای نمایشگر ips هست! چند تا Review توی اینترنت از این مانیتور ها و مقایسه اونها با مدل های سامسونگ و الجی ببینید تا منظور حرفم بشین!

در ضمن اینم بدونیند که گارانتی سامسونگ اصلا جالب نیست! بر عکسش گارانتی الجی بدون شک بهترین گارانتی محصولات توی ایرانه!

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    اخر کسی جواب منو نداد اون دوستمونم من میدونم چی میگی تو ایران جنسی نمیاد زیاد ولی ساپورت نداره مطمعنن اسوس و اسوس درسته تو مادربورد و ... معروفع ولی نه ال سی دی و ... سونی و سام خیلی بهترن هر کی نظری داره
    اخر دوستان نگفتن بی ایکس 2285 پلاس خوبه میخام بگیرم؟؟ اگه 23720 گیر اومد که عمرا بیاد مجبورم بیخیالش بشم
    دوستان لطف کنن بگن سام یا الجی اول کدوم بهتره؟؟ گارانتی سام هم 6 ماه اول تویض هس ولی جنس خوب میخام این مهمه منتظر هستم دوستان

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام
    اخر کسی جواب منو نداد اون دوستمونم من میدونم چی میگی تو ایران جنسی نمیاد زیاد ولی ساپورت نداره مطمعنن اسوس و اسوس درسته تو مادربورد و ... معروفع ولی نه ال سی دی و ... سونی و سام خیلی بهترن هر کی نظری داره
    اخر دوستان نگفتن بی ایکس 2285 پلاس خوبه میخام بگیرم؟؟ اگه 23720 گیر اومد که عمرا بیاد مجبورم بیخیالش بشم
    دوستان لطف کنن بگن سام یا الجی اول کدوم بهتره؟؟ گارانتی سام هم 6 ماه اول تویض هس ولی جنس خوب میخام این مهمه منتظر هستم دوستان
    اون جاهايي كه بهت گفتم و گشتي و گير نياوردي ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

goftam k tehran nistaam

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    راستش گفتم تهران نیستم بیامم حسش نیس دنبال خرید برم
    الان یجا رفتم طذف هر دو مارک سام و الجی کار میکرد گفت ال ای دی هر دو خوبن ولی قدیمالجی ال سی دیش بهتر بود الان فرق نداره ال ای دی
    ی مدل گفت الجی ال ای دی 225 ای پی اس 345 تومن امروز و سام هم گفتم یجا گفت 299 2285 یجا هم گفت 320 تومن گرون گفت با توجه به قیمتا کدوم بخرم خوبه بهتره خیلی جاها شنیدم سام بهتره و امروز گفتن هر دو خوبه الجی هم 45 تومن بیشتره نمیدونم گرونی هم دلیل بهتری نداره ولی میگن گارانتی الجی خوبه که میاد منزل ولی چرا باید خراب بشه اصلا نظرتون بگید لطفا کل تابستون موندم انتخاب کنم

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------

samsung 2285 led 3299
    lg led 225ips 345
    lg 226v led 350
    بنظرتون کدوم بخرم این اخری میگن جدیده
    سام یا الجی برای پی اس میخام ببخشید داستان شد

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

وستان عزیز یچیزی پیدا کردم اخه پیش مغازه دار بری همه چیزو نمیگه الان فهمیدم الجی 5 میلی سکند هس ال ای دی هاش و سام 2 هس و ایا 2 با 5 فرق داره تو پی اس 3 بازی هاش؟ / در اخر با اینکه الجی گرونتره 45 تومن سام بخرم بهتره 299 تومن بود و دوتا اچ دی داره ورودی مرسی کمک کنید تا بخرم زودتر از گیج بودن در انتخاب در بیام
    lg led ips 5 ms respons
    samsung 2 ms respons 2285
    zxcvbnm_00 is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

دوستان عزیزم نظر اخر بدن لطف کنن دیگه میخرم فقط حرفم بگم که بین الجی و سام موندم کدوم خوبه الانم فهمیدم که پاسخگویی سام 2 هس ولی ال ای دی الجی 5 و اینکه الجی 45 تومن گرون تره فکرم مشغوله که بهتر از سام 299 تومنی نباشه 2285 میگم ولی سام 2 هس پاسخگوییش منتظر حرفتون هستم تا بخرم بره پی کارش

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

دوستان عزیزم نظر اخر بدن لطف کنن دیگه میخرم فقط حرفم بگم که بین الجی و سام موندم کدوم خوبه الانم فهمیدم که پاسخگویی سام 2 هس ولی ال ای دی الجی 5 و اینکه الجی 45 تومن گرون تره فکرم مشغوله که بهتر از سام 299 تومنی نباشه 2285 میگم ولی سام 2 هس پاسخگوییش منتظر حرفتون هستم تا بخرم بره پی کارش

---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

دوستان ببخشید زیاد حرف زدم و اینکه داستان شد ببخشید دیگه بخدا انتخاب سخته خاستم مث همیشه کمکم کنید مرسی اگه کل حرفام بخونید و نظر بدین

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

وستان عزیز یچیزی پیدا کردم اخه پیش مغازه دار بری همه چیزو نمیگه الان فهمیدم الجی 5 میلی سکند هس ال ای دی هاش و سام 2 هس و ایا 2 با 5 فرق داره تو پی اس 3 بازی هاش؟ / در اخر با اینکه الجی گرونتره 45 تومن سام بخرم بهتره 299 تومن بود و دوتا اچ دی داره ورودی مرسی کمک کنید تا بخرم زودتر از گیج بودن در انتخاب در بیام
    lg led ips 5 ms respons
    samsung 2 ms respons 2285
    zxcvbnm_00 is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

دوستان ببخشید زیاد حرف زدم و اینکه داستان شد ببخشید دیگه بخدا انتخاب سخته خاستم مث همیشه کمکم کنید مرسی اگه کل حرفام بخونید و نظر بدین
    فرقي بين 2و5 است كه در بازي هاي PS3 معلوم مي شود مثل PES كه اگه چند صفحه قبل هم بخوني يكي اين

مشكل و داشته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •