من رفيقم PX23720 PLUS رو پارسال 330 فكر كنم خريد كه فكر كنم الان پايين تر اومده من خودم اينو بهت پيشنهاد
دادم بازم تحقيقات و بكن ولي من PS3 خودمم بهش وصل كردم حال كردم خيلي مانيتور توپ و قشنگيه![]()
من رفيقم PX23720 PLUS رو پارسال 330 فكر كنم خريد كه فكر كنم الان پايين تر اومده من خودم اينو بهت پيشنهاد
دادم بازم تحقيقات و بكن ولي من PS3 خودمم بهش وصل كردم حال كردم خيلي مانيتور توپ و قشنگيه![]()
اون دوستی که گفت تو فروم پی اس اسوز عالیه اخه ساپورت نمیشه اصلا تعمیرش که نمایندگی درستی نداره و اینکه سونی سام خیلی بهترن تو نمایشگر و .... اسوز حرفی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شایدم خوبه ولی من لینک گذاشتم قیمتش با سام فرقی نداره ولی کنتراست اسوز 10 میلیونه ولی سلم الجی به این کنتراست نرسیدن هنوز با این قیمت مشکوکه که اسوز خوب باشه
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
شاهین جان گفتم 23720 مثل اینکه وارداتی بود الان گفت نمیاد معلوم نیس شایدم نیاد نمیدونم تا چقد درسته گرفتاری اینه مانیتور نمایندگی ها نمیاره باید تو کامپیوتر فروشی ها پیدا کنیم
من بی ایکس 2285 پلاس انتخاب کردم فروشنده گفت برا کنسول خوبه با 23720 فرقی نداره 1 اینچ کمتره فقط نظرتون چیه همه پست منو خوندی؟ مرسی کمک کنیدددد ذوستان
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
کلا سام بهتره یا الجی گیج شدم
اگه واقعا همه جا گشتي گيرت نيومده كه هيچ ولي اگه نگشتي به نظر من اينجاها رو برو
جمهوري بازار رضا (يه نمايشگاه مانيتور هم داره كه نميدونم هنوز هم هست يا نه)
ميدان وليعصر پايتخت علاالدين(اره همون مال موبايلطبقات بالاش)
من اگه بخوام بگيرم همه جا رو زير رو ميكنم
يه زنگم به نمايندگي سام سرويس بزن![]()
ایسوس مشکوکه دوست من !!!؟
توی دنیایی IT ایسوس یکی از معروفترین برند هاست!! شما کشور مارو نبین که همه میرن جنس کره ای میخرن که فقط اسم در کردن!!
مدل های الجی و سامسونگ هیچ کدوم به گرد پای asus ml229 یا asus ml228 هم نمیرسن!! مخصوصا مدل ml229 که دارای نمایشگر ips هست! چند تا Review توی اینترنت از این مانیتور ها و مقایسه اونها با مدل های سامسونگ و الجی ببینید تا منظور حرفم بشین!
در ضمن اینم بدونیند که گارانتی سامسونگ اصلا جالب نیست! بر عکسش گارانتی الجی بدون شک بهترین گارانتی محصولات توی ایرانه!
سلام
اخر کسی جواب منو نداد اون دوستمونم من میدونم چی میگی تو ایران جنسی نمیاد زیاد ولی ساپورت نداره مطمعنن اسوس و اسوس درسته تو مادربورد و ... معروفع ولی نه ال سی دی و ... سونی و سام خیلی بهترن هر کی نظری داره
اخر دوستان نگفتن بی ایکس 2285 پلاس خوبه میخام بگیرم؟؟ اگه 23720 گیر اومد که عمرا بیاد مجبورم بیخیالش بشم
دوستان لطف کنن بگن سام یا الجی اول کدوم بهتره؟؟ گارانتی سام هم 6 ماه اول تویض هس ولی جنس خوب میخام این مهمه منتظر هستم دوستان
اون جاهايي كه بهت گفتم و گشتي و گير نياوردي ؟![]()
goftam k tehran nistaam
سلام دوستان عزیز
راستش گفتم تهران نیستم بیامم حسش نیس دنبال خرید برم
الان یجا رفتم طذف هر دو مارک سام و الجی کار میکرد گفت ال ای دی هر دو خوبن ولی قدیمالجی ال سی دیش بهتر بود الان فرق نداره ال ای دی
ی مدل گفت الجی ال ای دی 225 ای پی اس 345 تومن امروز و سام هم گفتم یجا گفت 299 2285 یجا هم گفت 320 تومن گرون گفت با توجه به قیمتا کدوم بخرم خوبه بهتره خیلی جاها شنیدم سام بهتره و امروز گفتن هر دو خوبه الجی هم 45 تومن بیشتره نمیدونم گرونی هم دلیل بهتری نداره ولی میگن گارانتی الجی خوبه که میاد منزل ولی چرا باید خراب بشه اصلا نظرتون بگید لطفا کل تابستون موندم انتخاب کنم
---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
samsung 2285 led 3299
lg led 225ips 345
lg 226v led 350
بنظرتون کدوم بخرم این اخری میگن جدیده
سام یا الجی برای پی اس میخام ببخشید داستان شد
وستان عزیز یچیزی پیدا کردم اخه پیش مغازه دار بری همه چیزو نمیگه الان فهمیدم الجی 5 میلی سکند هس ال ای دی هاش و سام 2 هس و ایا 2 با 5 فرق داره تو پی اس 3 بازی هاش؟ / در اخر با اینکه الجی گرونتره 45 تومن سام بخرم بهتره 299 تومن بود و دوتا اچ دی داره ورودی مرسی کمک کنید تا بخرم زودتر از گیج بودن در انتخاب در بیام
lg led ips 5 ms respons
samsung 2 ms respons 2285
zxcvbnm_00 is online now گزارش تخلف ويرايش/حذف پيغام
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
دوستان عزیزم نظر اخر بدن لطف کنن دیگه میخرم فقط حرفم بگم که بین الجی و سام موندم کدوم خوبه الانم فهمیدم که پاسخگویی سام 2 هس ولی ال ای دی الجی 5 و اینکه الجی 45 تومن گرون تره فکرم مشغوله که بهتر از سام 299 تومنی نباشه 2285 میگم ولی سام 2 هس پاسخگوییش منتظر حرفتون هستم تا بخرم بره پی کارش
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------
دوستان عزیزم نظر اخر بدن لطف کنن دیگه میخرم فقط حرفم بگم که بین الجی و سام موندم کدوم خوبه الانم فهمیدم که پاسخگویی سام 2 هس ولی ال ای دی الجی 5 و اینکه الجی 45 تومن گرون تره فکرم مشغوله که بهتر از سام 299 تومنی نباشه 2285 میگم ولی سام 2 هس پاسخگوییش منتظر حرفتون هستم تا بخرم بره پی کارش
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
دوستان ببخشید زیاد حرف زدم و اینکه داستان شد ببخشید دیگه بخدا انتخاب سخته خاستم مث همیشه کمکم کنید مرسی اگه کل حرفام بخونید و نظر بدین
فرقي بين 2و5 است كه در بازي هاي PS3 معلوم مي شود مثل PES كه اگه چند صفحه قبل هم بخوني يكي اين
مشكل و داشته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)