بله درسته ، وصل کردم به لپ تاپ بعد خاموش شد و دیگه روشن نشد .
داستان کاملش تو تاپیک آرک اس هست . سوخته گوشی را هم 170 تومان فروختم .
بله درسته ، وصل کردم به لپ تاپ بعد خاموش شد و دیگه روشن نشد .
داستان کاملش تو تاپیک آرک اس هست . سوخته گوشی را هم 170 تومان فروختم .
,والا با راهنمایی شما و دوستان دیگه یه کارایی کردیم . البته من زیاد تو اندروید تخصص ندارم ولی خودم گوشیمو براش رام ریختم و امروز هم روتش کردم و چند تا نرم افزار و بازی.
چون رام فابریک گوشی من ورژن خاورمیانه نبود روش رام اصلی خاورمیانه N7000OJPLA1_KSA ریختم .
نمیدونم کدوم رام خوبه و کلا اگه رام کاستوم و غیره بریزم ایا چیزی رو منوی گوشی اضافه میشه یا کم میشه .
یا کرنل چیه ؟ راستی ممنون میشم راهنمایی کنید که با روت کردن گوشی چه اتفاقی میوفته (البته میدونم دسترسی به فایلهای سیستمی ازاد میشه ) ولی بعدش چیکار باید کرد نرم افزار خاصی میخواد ؟ من فقط برای کالیبره کردن باطری اونو روت کردم . دیگه از بقیه کارهایی که میشه بعد از روت کرد اطلاعی ندارم؟ببخشید که سوالاتم زیاد شد![]()
یعداز اپدیت به اندروید 4.موقع وصل کردن به کامپیوتر گزینه ای واسه وصل کردن یا قطع کردن ارتباط safety remove نمیبینم.ایا قراره وجود نداشته باشه و اختیاری سیمو قطع کرد؟؟
کرنل هسته سیستم هست! فرمان هایی که به سخت افزار داده میشه! شما نمیتونید ببینید . فقط میتونید از رام استفاده کنید
برای این که بفهمید کدوم رام خوبه باید فلش بزنید !
(یعنی نصب کنید)
بعد از آزمون و خطا هر کدوم دوست داشتید نگه دارید
مثلا خوشگل ترین رام کل آندرویدی ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا مثلا این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط حواستون باشه رام های با بیس LPY رو نصب نکنید
شما مگه از گوشی DC From pc نمیزنی؟
هر چند من حوصله ندارم همیشه میکنم![]()
با سلام
یه موردی برای من پیش اومده که البته خیلی پیش و پا افتاده هستش ولی برام جای سواله ؟تو دفترچه تلفن گوشی هر شماره ای که وارد میشه اوتار اون شماره با نمایه مرد نشون داده میشه من هر چی گشتم نتونستم اونو تبدیل به زن
کنم میخواستم بدونم قابل تغییر هست ؟
اون مشکلی که گفتم گوشی همکارم شارژ نمیشد از شارژر بود . شارژر رو عوض کردم درست شد .
ناسلامتی گوشی را از خوده فروشگاه مایکروتل سه هفته نیست به قیمت نجومی یک میلیون و نود و هفت هزار تومان خریدیم بعد شارژرش خراب از آب در اومد . اینم گوشی با گارانتی اصلی .
چون همیشه گفتم گارانتی ها دزد ترین ها هستند
من تا حالا ندیدم که بشه:-؟ عجیبه
دوستان باطری شما ساخت کجا هست؟
چینی؟ کره ای؟ ژاپنی؟
و اینکه چقدر دوام داره؟
ماله من کره هستش. استفادم زیاده روزی 2 ساعت بازی 3 ساعت وبگردی 1 ساعت دانلود میکنم با این وضع 19 ساعت باتری دارم که واسه من راضی کنندست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)