تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 95 از 103 اولاول ... 4585919293949596979899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان امروز من تعرفه هاي نامحدود صبا رو توي سايت ديدم و بلافاصله زنگ زدم نمايندگي شهرمون....
    بهش گفتم تعرفه هاي نامحدود اومده؟؟گفت نه!!و هنوز بهمون ابلاغ نكردند...
    اصلا از به من به شما نصيحت:اين تعرفه هاي نامحدود اصلا وجود نداره و اگر هم شايد بياد سرعتي بسيار پايين بهتون ميدن و وقتي بهشون ميگي چرا انقد سرعت. پايينه ميگن:
    خب نامحدوده ديگه و شبكه شلوغه...
    و ايني هم كه تو سايت گذاشتن بخاطر سازمان فناوري اطلاعاته كه جريمشون نكنن قانونو زير پا گذاشتن...و نامحدود ندادن
    پارس افلاين هم كه همين حرفا رو ميزد و اصلا تو باغ نبودن

2. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

وبگردی قسمت 28
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقیقا همین مواردی رو که شرکت ها میگن ما اصلا خبر نداریم و ابلاغ نشده و... رو پیگیری کرده

4. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اينم به صحبت هام اضافه كنم:
    يه وقت فكر نكنيد من مخالف نامحدودم..!!
    با اين وضعيتي كه اين شركتا درست كردن نامحدود فايده نداره....!!ولي اينو بگم تا كسي از اين سرويس هاي نامحدود نگيره و اعلام نتيجه نده نظر قطعي نميشه داد...
    بخدا همه كشورا دنبال اينن وظعيت اينترنتشون رو خوب كنن اونوقت كشور ما پس از چندسال سرعتي بالاتر از ٢مگ نداده..و يه نامحدود ميخوان بدن شركتا همش ميگن با اين قيمت كم شركت ضرر ميكنه..

---------- Post added at 09:25 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------

وبگردی قسمت 28
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دقیقا همین مواردی رو که شرکت ها میگن ما اصلا خبر نداریم و ابلاغ نشده و... رو پیگیری کرده
    منم ديدم..
    ولي تا وقتي كه درست حسابي پيگيري نكنن فايده اي نداره...
    فقط ميگن اين شدو اون نشد..
    بجاي اين كه برن از يه مسعول درست حسابي سوال بپرسن و بگن چرا وارد عمل نميشويد، فقط اين كارارو ميكنن..

6. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خب صبا نت هنوز فرق اشتراك بين 10 نفر رو با تقسيم بين 10 نفر رو نفهميده !!!
    فقط فكر ميكنم يك راه ميمونه و اون هم شكايت دوباره از صبانته كه سرعتهاش رو تقسيم نكنه و فقط به اشتراك بذاره !!!
    دوست عزیز شکایتی لازم نیست صبانت اگر بخواهد گردن کلفتی کند مشتری خودش را از دست خواهد داد چون الان دیگه موضوع صبانت نیست که هر سازی خواست بزند و کابران هم به ساز او برقصند .به فرض صبانت بخواهد سرعت را تقسیم کند وقتی هزاران isp دیگر برای جلب مشتری سرعت را به اشتراک بگذارند کم کم کابران صبانت کم می شوند چون طرف وقتی ببیند فلان isp سرعت را تقسیم نکرده و به اشتراک گذاشته خیلی زود قراداد خود را با صبانت فسخ خواهد کرد پس در نتیجه اینها همه حرف مفت هست که صبانت می زند .اتفاقا این طرح خوبی هست روی این isp ها مخصوصا صبانت پرو کم می شود .

8. 2 کاربر از hosein_artist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

آیا این حرف ها نتیجه ای خواهد داشت؟

10. این کاربر از hamed malekpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

لطفا این رو بخوانید و نظر بدین من نمیدونم چرا حرف من کشکه ولی این هم مدرک

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آیا این حرف ها نتیجه ای خواهد داشت؟
    تا الان بنظرتون تغییرات ایجاد نشده ؟! و نتیجه نداشت ؟ اصلا تاپیک و خبرها رو کامل می خونین ؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب قیمت ها که اعلام شد تو سایت ها هم رفت فقط مونده یکی بگیره بیاد بگه عالی بعد همه بریزن نامحدود بگیرن و اون وقت کاهش سرعت ! فک کردید مثلا الان پارس چرا هم نامحدود هارو گذاشته هم محدود چون قرار هست که نامجدود افتضاح باشه و کسی طرفش نره !

14. 6 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من قبلاً 128 محدود پیشگامان داشتم ماهی 13.5 هزار تومان مصرفم بیشتر از 3 گیگ میشد، بابت هر گیگ هم باید 5000 تومان میدادم (میشد 19000 تومان). الان 128 نامحدود مخابرات دارم 10300 تومان، سرعت هر دو مرخرفه

خسته نشدید اینقدر دانلود میکنید
    روی چند گیگ دنلود !!!! یه کم واسه بقیه برارین

16. 3 کاربر از tiyam 01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

در حال حاضر آی اس پی ها بیشترین سود رو از فروش گیگ اضافه میبرن. یکی از دوستان من که توی یکی از این آی اس پی ها کار میکنه میگه دارن خودشون رو به در و دیوار میزنن که این طرح رو اجرا نکنن. بنابراین به نظر من وقتی هم که طرح اجرا بشه حتی اگر شده از روی قصد کیفیت رو بقدری پایین میارن که کاربران خودشون درخواست کنن دوباره سرویس محدود اجرا بشه.

اصولا اینترنت در ایران از بالا تا پایین مافیا بازی و انحصاری هست. رقابتی وجود نداره. اگر شرکتی کیفیت رو پایین بیاره بقیه شرکتها هم همینکار رو میکنن تا یکصدا باشن و کاربر راه فراری نداشته باشه (نمونش قیمتهاشون هست که همیشه در یک رده بوده). در ایران چون تقاضا برای اینترنت پر سرعت خیلی خیلی زیاد هست و عرضه هیچ ربطی به تقاضا نداره، عملا کاربر نهایی قربانی هر تصمیم هست که بالاترش بگیره.

این مشکلات هرگز برطرف نخواهد شد مگر اینکه "شرکت" (!!!) مخابرات به عنوان تنها وارد کننده اینترنت در ایران کنار بره (فک کن 1 درصد!)

ضمنا یادآوری میکنم که زمانی کلا همه سرویسها نامحدود بود. چیزی به عنوان دانلود حجمی نداشتیم! سرویسها خیلی بهتر از الان بود. اون زمانی که من 256 نامحدود آسیاتک داشتم چون کامپیوترم همیشه روشن بود هرگز دیسکانکت نمیشدم (شاید ماهی یک دفعه برای دو الی 3 دقیقه). الان همون پول رو میدم برای 512 حجم 10 گیگ هم دیسکانکتی دارم هم نوسان سرعت و غیره. منت هم سرم هست که شبانه دانلود رایگان دارم!

موافقم یا نه؟ بله موافقم. اگر قراره همینطور به عقب برگردیم شاید یک روزی هم طرح برداشتن ماموتِر رو اجرا کردن!

18. 2 کاربر از arashpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •