منم گیر کرده بودم ، سعی کن زیادی سنگ نندازی ، صبر و حوصله داشته باشی که خود سربازا جاشونو عوض کنن ، کلا مراحل مخفی کاری صبر زیاد میخواد
این مرحله کم مونده بود باعث بشه بازی رو بذارم کنار!
خیلی آشغاله بخصوص اونجا که برای اولین بار وارد معدن میشیو پشت سر اون یارو باید بری....
یک سنگ اولش به سمت چپ باید بندازی... بعدش حالت رندوم داره اونیکی سرباز راه میافته و از پله های سمت چپ میره پائین من اونقدر اینجا رو ریپلای کردم که اینطور شد وقتی از پله ها رفت پائین مستقیم برو جلو و بپر اون پشت یه چیزی مثل سنگر هست وقتی پریدی سینه خیز شو بعدش بایداز سمت راست در بری بقیه جاهاش هم کمی سخته ولی نه به اندازه این تیکه اش... یک نصفه روز تمام علاف این تیکه بودم!
میگم شما چطوری بازی میکنید؟ من اصلا گیمر حرفه ای نیستم اما روی سخت ترین حالتش خیلی راحت بازی را تموم کردم
مرحله آخر را خب 2 بار بازی کردم که 2 تا پایان را ببینم اما هیچ دفعه ای نشد بتونن هلیکوپتر را بزنن. کلا توی مراحل بازی نهایت زیر 10 بار موفق شدن خونمو بریزن!
به نظرم هم مراحلش آسون بود هم کوتاه. والا!
سلام من این بازی رو خریدم بعد دیدم یک مشت فایل فشرده شده تو3دی وی دی بود بازشون کردم بعد وقتی اومدم بازی کنم این خطا را میده msvcp100.dllلطفا راهنمایی کنید.
شما برنامه دات نت فریم ورک رو به طور کامل نصب کنید... حدس می زنم ویندوزتونم اکس پی باشه که اگه اینطوره باید به فکر تعویض ویندوز باشید...
جالبه من این مرحله ای که شما میگید و بدون هیچ مشکلی روی مدیوم رد کردم و به نظرم خیلی آسون بود.نمیدونم شماها چیکار میکنید با بازی که اینقد عذابتون میده![]()
نه اتفاقا تو یه خونه هست سیوم وقتی میام بیرون میرم که relic رو پیدا کنم یه دفعه ارور میاد میگه system getting information
قطع میشه
عجب بازی فوق العاده اس هستش، گیم پلی عالی در کنار گرافیک خیره کننده .. مخصوصا تو این بازی اسنایپ خیلی فاز میده. هرچقدر فارکرای 2 خسته کننده بود اینیکی جبران کرد. داستان جالبی هم داره. کلا نقص کمی داره بازی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)