دوستان میشه کپسول شاپ رو توضیح بدین ؟
کپسول شاپ بخشی هست که کاربرا می تونن با خرید کپسول و داشتن شانس می تونن اسلحه برنده بشن
حداقل درجه باسه شرکت کردن اینه
Staf Sgt. 3
تو قسمت کپسول چندین نوع شرایط با تعداد کپسولی که هست و پرداخت با گلد یا پول بازی و.... وجود داره که می تونی شرکت کنی.
وقتی کپسول هم باز میشه اگر توش اسلحه نباشه ایتم های دیگری هم هست که معمولا بصورت روزانه هست( و یا پول بازی - بسته به هر نوع اسلحه فرق می کنه ولی موقع خرید می گه چی دیگر در ان کپسول می تونه باشه.)
ممکنه هیچی هم نباشه!(ظاهرا باسه محمد رخ داده )
محمد بهتر می تونه بگه چون جایزه برده
من هنوز شانس نداشتم
پ ن:
من الان 60k پول دارم چی بخرم؟
پ ن 2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکسه هارو هم گذاشتم
پ ن3 :
دیروز انقدر ازbino استفاده کردم که تو مپ اسکورت و Annihilation تیم رقیب فقط دونبال من بودن که از شرم راحت شن که اینقدر جاشون لو نره
خیلی حال داد
تو اسکرت که حتی نزاشتم به چک پوینت اول برسن تو 14 دقیقه مهلتی که داشتن .همه تیم دونبال من امده بودن جلوی تانک می دونستن من می گم انها کجان
پ ن 4:
Gatot نفر اول بازی ava رو هم تو اسکورت دیدم اینم مدارک( اخر بازه با 103/43 رکورد زد sp رفت بالای 2300 - ولی جالبتر از اون اسلحه اش بود که ak47 mk3 بود بر عکس اینکه فکر می کردم para استفاده می کنه)
![]()
Last edited by zed2; 27-03-2012 at 17:40. دليل: -
برای چه سبک بازی میخواید؟
تو چه مدی میخواید استفاده کنید؟
---------- Post added at 06:02 AM ---------- Previous post was at 06:00 AM ----------
چطور رفتی اون بالا ؟
اون روزم میخواستم ازت بپرسم
عکس های قشنگی شدن! حرفه ای هستی ها!
ممکنه هیچی هم نباشه!(اصلاحش کن)
منم هنوز موفق به بردنه اسلحه نشدم ( ولی وسایل Gcoin ی زیادی بردم که البته تا یه هفته بیشتر نبود،)
ایشالا با هم میبریم (الان BP داره میره بالا بعدا یه بار با هم میریم هر نفر 10 - 20 تا کپسول بگیریم احتمالا یه نفر برنده میشه این بین)
بستگی به کارت داره و مدی که میخوای! مثلا اگه میری تو دل دشمن ROF مهم میشه ، اگه دور وا میستی Range , Stability مهم میشه و برای هر کدوم تو هر کلاس فرق میکنه!(خب دیگه باید ببینی جواب اینا چیه بعد دنبال اسلحه بگردی)
ما به توانایی های شما ایمان داریم.(UAV خیلی بکار میاد مخصوصا برای اسنایپر)
من که نتونستم بیام بعدشم که رفتم اینقدر طولش داد و استارت نکرد که بی خیالش شدم
Last edited by Mohammad.7225; 27-03-2012 at 05:17.
معمولا اگر زومبی بپره بالای سر یک نفر و ان نفر با شات گان یا para از زیر به سمتش شلیک کنه به علت نامعلومی به اسمون شوت میشه.
اگر تو ان موقعیت سلامتی کافی داشته باشه که موقع فرود نمیره و به سمت جایی که می خواد بعدش باشه تو اسمون حرکت کنه می تونه ان محل ها هم بره(این حالت بعضی مواقع باسه کساییی که طرف ان پنجره هستن خیلی بدرد می خوره چون از بالا غافلگیر می شن
)
منم هنوز موفق به بردنه اسلحه نشدم ( ولی وسایل Gcoin ی زیادی بردم که البته تا یه هفته بیشتر نبود،)
پس کی AN-94 Sidewinder رو برده بود؟
اگر پایه ای منم برم bp جمع کنم که از این کارا بکنیم ....قبلا ظاهرا یک کلن دیگر هم این کارو کرده بودن ( تو فروم اوایل می گفتن هکر ها روش بردن تو کپسول رو پیدا کردن ولی بعدا افراد ان کلن توضیح دادن که گروهی تو یک زمان رفتن کپسول خریدن و تفنگ رو بردن و چون اسماشون رو با ایتم تعویض اسم عوض کردن و یک پسوند مشابه گذاشته بودن اشتباها همه فکر کردن هکر هستند)ایشالا با هم میبریم (الان BP داره میره بالا بعدا یه بار با هم میریم هر نفر 10 - 20 تا کپسول بگیریم احتمالا یه نفر برنده میشه این بین)
این وحید هنوز نیموده بگه از 4 تا اسلحه ای که قبلا داشته با کدوم بیشتر راحت بوده و چجوری بازی می کنه و از اسلحه ای که بیشتر داشته چی می خواسته که الان نداره که بشه راحت بهش گفت سبکش چیه.بستگی به کارت داره و مدی که میخوای! مثلا اگه میری تو دل دشمن ROF مهم میشه ، اگه دور وا میستی Range , Stability مهم میشه و برای هر کدوم تو هر کلاس فرق میکنه!(خب دیگه باید ببینی جواب اینا چیه بعد دنبال اسلحه بگردی)
اره الان دیگه کسی اسکوپ رو به من نمی ده و خودشون استفاده می کنن ( دیروز تمام وقت اسکوپ ها رو هر دو طرف تو اسکورت استفاده کردن)ما به توانایی های شما ایمان داریم.(UAV خیلی بکار میاد مخصوصا برای اسنایپر)
مثل شات گان شده که تا وقتی من استفاده نکرده بودم کسی طرفش نمی رفت داخل بازی های معمولی(اونم با چی ان موقع Remington870 که کاملا دستی هست)
بد شانسی اوردی، اشالله دفعه بعد که انلاین شد و فهمیدم خبرت می کنم
پ ن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوک سوک
پ ن2 :
از این باگ خیلی بدم میاد.
وسط بازی یکهو می خوام اسلحه عوض کنم بعد هیچی نیست!!!!!! پس دستم کو؟!؟!؟
بعد پشت سر رو نگاه می کنم:
بچه ها اگر علاقه دارین یک قرار بزاریم وقتی پول و b p به اندازه کافی داشتیم بریم کپسول و اسلحه ببریم با کمک هم دیگه.نظرتون چیه؟(محمد که خودش پیشنهاد داده بقیه نظرشون چطوره؟)
کاملا شانسیه این کپسول
من ویندر رو تو 120 با خریدن 10 تا بردم
ولی تو 80 یا حتی 30 هم کپسول خریدم و نبردم!
یکی میشه توضیح بده این یعنی چی؟
Click "forgot user ID" when on the ijji sign in on the ava website. Put in the email linked to your facebook. In the email it will have a fq_2312323132131 number. That is your ava ijji ID to put into steam
به وبسایت ijji بروید و در قسمت Sign in سایت بروید .
در صفحه باز شده بر روی Forgot your ID/Password? کلید کنید .
در قسمت Find User ID ایمیل خود را وارد کنید ( ترجیحا ایمیلی که با فیسبوک شما لینک شده باشد )
از این طریق می توانید id ijji خود را برای این بازی استخراج کنید . برای دریافت پسورد نیز می توانید از قسمت Forgot your ID/Password? و در قسمت Find Password با وارد کردن id ijji خود ، پسورد را در ایمیل خود دارید .
برای ورود به بازی بدون ------ ، تنها راهی که هست اینه که یه بار با ------ وارد راکتور بشین و از اونجا یه شرتکات برای بازی توی دسکتاپ ایجاد کنید
به قول معروف Enjoy playing![]()
ایشون خودش آی دی داره = fq_2312323132131
نه بابا این id مال همون آموزش استخراج بود
یه نگاه بنداز
شایدم من اشتباه کنم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)