تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 95 از 461 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه yarane-naghdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    نزدیکیای خلیج همیشه فارس

پيش فرض

با امید اینکه این بحث ادامه پیدا نکنه و دوستان فقط جنبه نکات آموزشیش رو در نظر بگیرن و نه حواشی، منم از این به بعد کمتر میام و شما ( همه کنکوریای 91 منظورمه ) کمتر بیاین رو نت و هر چی باید می دونستین تا حالا فهمیدین. شما برای کنکور و ما هم تو دانشگاه باید بشینیم درس بخونیم و هدف همینه نه چیزایی که اینجا می نویسیم.
    خلاصه من بیشتر تو تاپیک کنکوریای 90 فعالم و اینجا کمتر سر میزنم، اگه سوالی بود هم با پ.خ بفرستین.
    موفق باشید
    سوالی بود برا صندوق پستی تون پست میکنیم فقط پول خرید تمبر نداریم

فکر نکنم منم جز اینکه شما نوشتیم توی جمله آخرم چیزی گفته باشم . در هر حال موفق باشید و انشالله برق تهران مرکزی که قبول شدید حتما برید و بتونید به امت اسلامی کمک کنید . دانشگاه آزاد جای شما دبستانی هاست!

بدور از شوخی هم به همه کنکوریای 91 که تابحال شروع نکردند توصیه میکنم که از اول مهر یا همی الان شروع کنند به خوندن . بنظر من باید هم خوندن زیاد باشه و بابرنامه و هم انشاالله با آتیه . هرچی باشه این کنکور به سرنوشت ما ربط داره و می ارزه کمتر از یه سال براش ریاضت شدیدی بکشیم
    Last edited by yarane-naghdi; 06-09-2011 at 10:55.

در آغاز فعالیت arezu71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    tehran

1

فقط از برای همه دوستانی که شاید تا مدت ها دلتنگ پست های قشنگشون باشیم.

دیوونه ی نگات شدم

آه

عاشق خنده هات شدم

شونه برای گریه هات

من خاک زیر پات شدم

تو اون فرشته ی خدا

که اومدی از قصه ها

اون که از اولین نگاه

عشقو با من کرد آشنا

نه نگو نمیشه

بمون واسه همیشه

نگو که شاید باید جدا شیم

نگو نمیشه من و تو ما شیم

نگو که شاید قسمت همین بود

که با سکوت شب آشنا شیم

نگو شکستی عهدی که بستی

به اون خدایی که می پرستی

نگو که تنها گل بهارم

فقط تو بودی فقط تو هستی

سلام به همگی
    من تقریبا کل این 78 صفحه رو خوندم و بعد تصمیم گرفتم تجربیات خودمم بگم شاید به درد کسی بخوره

1-حتما آزمون قلمچی ثبت نام کنید ولا غیر!
    من خودم گزینه 2 میرفتم و بعد کنکور فهمیدم که خیلی اشتباه کردم.
    دلایل:
    الف:برنامه ریزیش واقعا افتضاحه ، همچنین برنامه اش شما رو مقید نمیکنه که توی طول سال درسای پایه رو بخونید ، یعنی اگه درسای پایه رو نخوندین میتونید فقط به سوالای پیش دانشگاهی جواب بدین و امتیازی از شما کسر نمیشه.
    ب:کارنامه اش 1 روز بعد آزمون میاد و این واقعا خیلی بده فقط یادمه آزمون اول ساعت 6 غروب دادن اونم فقط واسه تبلیغات.
    پ:آزموناش 3 هفته 1 باره و شما هرچی بیشتر آزمون بدین به نفعتونه.
    ت:رقیباتون خیلی درس خون نیستن.یعنی به نظر من تو قلمچی بیشتر بچه ها درس میخونن.

2-اگه پشت کنکور هستین حتما 3-4 تا از درساتون رو کلاس برین (ترجیحا دروس تخصصی).
    دلایل:
    اگه کلاس نرین واسه تون وقت زیادی میمونه و بخاطر همین خوندن درساتون رو کش میدین و حجمی که باید تو 1 ساعت میخوندین رو تو 5 ساعت میخونین و چون از همه ی ظرفیت مغزتون استفاده نکردین خیلی کمتر یاد میگیرین و هی برمیگردین دوباره میخونین و بعد از یه مدتی وسواسی میشین.
    معمولا آدم ها وقتی کاملا از ظرفیت مغزشون استفاده میکنن که وقت کمی دارن.
    همچنین وقتی تو فضای کلاس قرار میگیرین یه جو رقابتی تو کلاس بوجود میاد که باعث میشه بیشتر درس بخونین و در ضمن میبینید که شما تنها نیستید که قراره درس بخونید و کلی آدم دیگه هم مثل شما هستن و خستگیتون کمتر میشه.

3-حتما یه باشگاه ورزشی هم ثبت نام کنید و 1 روز در میون ورزش کنید.

پ.ن : خودمم معرفی کنم : من دیپلم ریاضی دارم و تا سال سوم رشته ریاضی بودم (معدل نهایی : 51/18) ولی پیش دانشگاهی رفتم رشته تجربی و همون سال رتبه ام 4000 شد،موندم پشت کنکور اوایا خیلی خوب پیش میرفتم،کارنامه هام رو هم تو همین سایت میزاشتم یادمه تو آزمونای گزینه 2 یه بار شدم 47 تو کشور و وقتای دیگه هم زیر 500 میشدم معمولا،اما کم کم بریدم و از عید به بعد کلا تعطیل کردم و رتبه ام تو کنکور 90 شد: 6600

تجربیاتم رو صادقانه گفتم به این امید که شما استفاده کنید و مثل من خودتون تجربه نکنید،ضمنا اگه کمکی ازم بر بیاد خوشحال میشم چون تا سر مهر بیکارم!!!
    خیلی خوب بود

3. 3 کاربر از arezu71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

فکر نکنم منم جز اینکه شما نوشتیم توی جمله آخرم چیزی گفته باشم . در هر حال موفق باشید و انشالله برق تهران مرکزی که قبول شدید حتما برید و بتونید به امت اسلامی کمک کنید . دانشگاه آزاد جای شما دبستانی هاست!
    من قرار نیست برم دانشگاه آزاد. اون آزاد رو هم تفریحی امتحان دادم و تفریحی هم برق تهران مرکزی قبول شدم. در صورتی که هدفم دولتی و دولتی تهران یا شیراز قبول میشم چه دلیلی برم آزاد؟(پول زیادی هم ندارم ) ( البته دانشگاه آزاد هم تهران و شیرازش وشهرهای بزرگش خیلی خوبه ولی من قصد ندارم برم )
    Last edited by vahid-p; 06-09-2011 at 13:02.

5. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javidflasher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    بندر عبــــــــــــــاس

پيش فرض

سلام
    آره ارزش داره آدم ریاضت بکشه .ولی مهمتر اینه که آدم حرفه ای بخونه.
    دوستان کسی میدونه سوال ها چجوری میاد ؟مثلا فیزیک چند تا سال اول؟چند تا دوم و سوم و چند تا پیش ؟؟ کسی آماری داره راجع ب این موضوع ؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

سلام
    آره ارزش داره آدم ریاضت بکشه .ولی مهمتر اینه که آدم حرفه ای بخونه.
    دوستان کسی میدونه سوال ها چجوری میاد ؟مثلا فیزیک چند تا سال اول؟چند تا دوم و سوم و چند تا پیش ؟؟ کسی آماری داره راجع ب این موضوع ؟
    بودجه بندی دقیقترش منتشر میکنن گزینه دو یا کانون ولی خب برا فیزیک :
    4 تست فصول نور و آینه اول.
    6 تست فیزیک 2
    11 یا 12 تست از فیزیک 3
    23 تست از فیزیک پیش که فصل یک و دو پیش 1 معمولا 11 تاش رو تشکیل میدن.
    -------------------
    جمعا 45 تست فیزیک کنکور رو تشکیل میده.
    البته اینو بگم که حدودا اینجوریه. تازه فیزیک 2 خیلی از مباحثش تو پیش تکرار میشه برای همین تفکیک بین این دو یکم مشکله.
    موفق باشید

8. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bamce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

14

متولدین نیمه اول 72 مشکلی ندارند.
    فقط نیمه دوم 71 باید دفتر چه پست کنن که میتونند یکسال معافیت تحصیلی بگیرند.
    ممنون از جواب شما دوست عزیز
    یعنی لازم نیس دفترچه تهیه وارسال بشه؟همینجوری بدون اینکه دفترچه رو پر و یاکار دیگه ای انجام بده مشمول معلافیت هس دیگه نه؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه fardinstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Zombieland

پيش فرض

سلام بچه ها. تاثیر سوابق در کنکور 91 چند درصد هست ؟
    -----------
    تغییرات کتاب درسی رشته تجربی نسبت به سال 90 رو یکی از عزیزان اگه اطلاعاتی دارند لطف کنن بگن.

ببخشید که پست دادم .. نتونستم تاپیک رو بگردم !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا منم نیمه 2 71 هستم....یه بار رفتم میدون سپاه اصلا جواب درست حسابی ندادن..
    رفتم پلیس +10 گفتن شاید 1 سال معاف شی شایدم بهت بگن بری سربازی..
    حالا منم میخوام سال دیگه بخونم...به نظرتون اینکه دفترچه رو پست کنم ریسگ نداره؟؟
    این کار بهتره یا این که برم امسال دانشگاه بعد مرخصی بگیرم که اگرم سال دیگه قبول نشدم لااقل اینو داشته باشم..؟؟
    میشه دقیقا بگید برای عقب انداختن سربازی تا سال دیگه باید چیکارا رو بکنم؟؟

تشکر پیش پیش....

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

زمان حذف قطعی کنکور

آزمون سراسری تا سال 93 به طور کل حذف خواهد شد و سابقه تحصیلی2 سال آخرتحصیلی دانش آموزان ملاک پذیرش در دانشگاهها خواهد بود.
    به گزارش واحد مرکزی خبر معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش در گردهمایی معاونان آموزش و پروش متوسطه کشور در همدان افزود: پیش بینی شده آموزش و پرورش در سالهای آینده امتحانات 2سال پایانی متوسطه را به صورت نهایی برگزار کند و این نمرات را به تدریج در اختیار سازمان سنجش قرار دهد تا این سازمان بااعمال ضرایب خاص ، نمرات را مبنای قبولی در دانشگاهها قرار دهد.

او گفت: درسال تحصیلی گذشته سوابق تحصیلی دانش آموزان در پایه سوم متوسطه دراختیار سازمان سنجش قرارگرفت که نمرات امتحان نهایی دانش آموزان تا 25درصد در ارتقاء رتبه های کنکور و نمرات آن تأثیر مثبت داشت و همچنین کارگروه حذف کنکور برای سال آینده - کنکور91 - هنوز تصمیمی برای تعیین درصد تاثیر سوابق تحصیلی نگرفته است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش افزود: بنا داریم با یک نوبته شدن مدارس، کلاسهای تقویتی – جبرانی و کنکوری را در نوبت دوم تمامی مدارس کشور گسترش دهیم و بخشنامه برگزاری این کلاسها از امروز به تمام ادارات کل آموزش و پرورش سراسر کشور ابلاغ شده است.

سحرخیز گفت: شرکت در این کلاسها به صورت مشارکت داوطلبانه و تمایل دانش آموز خواهد بود و هزینه های برگزاری کلاسها نیز حدود50 درصد هزینه های کلاسهای بخش خصوصی خواهد بود.
    Last edited by METACORTEX; 06-09-2011 at 21:35.

13. این کاربر از METACORTEX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

آقا منم نیمه 2 71 هستم....یه بار رفتم میدون سپاه اصلا جواب درست حسابی ندادن..
    رفتم پلیس +10 گفتن شاید 1 سال معاف شی شایدم بهت بگن بری سربازی..
    حالا منم میخوام سال دیگه بخونم...به نظرتون اینکه دفترچه رو پست کنم ریسگ نداره؟؟
    این کار بهتره یا این که برم امسال دانشگاه بعد مرخصی بگیرم که اگرم سال دیگه قبول نشدم لااقل اینو داشته باشم..؟؟
    میشه دقیقا بگید برای عقب انداختن سربازی تا سال دیگه باید چیکارا رو بکنم؟؟

تشکر پیش پیش....
    دوست عزیز لطفا سوال های مربوط به نظام وظیفه رو در تاپیک خودش مطرح کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •