امشب که نمیاد امیدوارم فردا بیاد![]()
جوابا اومدنش که میاد یکی بگه برای انتخاب رشته کجا بریم یا بهتر بگم چی کار کنیم؟
من هم زبان و هم تجربی شرکت کردم.
اخرین رتبه قبولی پزشکی .دندون.دارو اینا چنده تو ایران؟برای منطقه 1؟
---------- Post added at 09:57 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
این ... چی میگه؟
نوشته اونی که شماره تحصیلیشو نداریم ازمون براش ملاکه.زودتر می گفت خوب ما هم شماره تحصیلیمونو به سنجش نمی دادیم دیگه.عجب ....ایه ها!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
نرم افزار انتخاب رشته سال90 بگیریم خوبه؟ماله کانون یا جای دیگه؟یا واسیم ماله سنجش که پولیه تو سایتش میاد استفاده کنیم.یکمم در این مورد توضیح بدید.
اخبار چیزی نگفت باز هم امروز
یکی میگه به منم برای انتخاب رشته چی کار کنم؟
البته همونجا هم گفته که فقط تاثیر مثبت سوابق تحصیلی رو در نظر گرفتن، حالا چجوریشو منم نمی دونم؟
معلوم نیست امسال چه گندی میخوان بزنن با این سوابق تحصیلی. این تاخیرشونم سر همین قضیس!!!!
خدايي اين همه آدم اينجا آنين چي كار مي كنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منتظر چي هستين يكي بياد بگه نتايج اومد
از هر كي مي پرسم راجع به سوابق تحصيلي و اينا ميگه همش چرته حالا من موندم سال93 كه همش ميشه سوابق تحصيلي ميخوان چي كار كنن خوبه ما در رفتيم![]()
یه سوال داشتم
ما که 100تا انتخاب داریم مثلا انتخاب اول رو بزنیم x و انتخاب مثلا 50 رو بزنیم y، وقتی جواب، شهریور میاد و ما هم x و هم y رو بتونیم انتخاب کنیم حتما نباید x رو انتخاب کنیم چون اول نوشتیم که؟میشه اصلا اونو انتخاب نکرد و y رو که انتخاب 50هم ما بود رو انتخاب کنیم؟
بچه بودیم می گفتن 90 دیگه کنکوری وجود نداره!دیدیمش!
تا نوه نتیجه هامونم کنکور دارن من از الان تو فکر کلاس کنکور بچه ایندم هستم!
17 کاربر + 4 مهمان دارن چی کار می کنن اینجا؟
یکی بگه واسه انتخاب رشته چی کار کنیم؟
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
یعنی چی شما یکی رو قبول می شی نه بیشتر!
همونو باید بری اگه خواستیش
بچه ها نتایج اومد
شوخی کردم بابا جو نگیرتون . فردا میاد انشالله !
اگه درست متوجه شده باشم !!!
دوست عزيز كامپيوتر سازمان سنجش از اولين انتخاب شما شروع ميكنه اگه قبول شدين كه همون وگرنه دومي و اگه نشدين ميره واسه سومي و الخ ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)