تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 160 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1597

نام تاپيک: ► هر گونه سوال راجع به موی سر در اینجا مطرح شود ◄

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

همون احساس زبری میکنم...
    چه روش جالبی
    ماسک یا کنستانتره نوتریسرات دوکری!

ماسکش رو باید در حمام بعد از شامپو بزنید و بعد از 5 الی 10 دقیقه بشورید

کنستانتره رو هم بعد از حمام روی موی خشک یا مرطوب به کف دست زده و روی موها بکشید ( ماساژ لازم نیست )

ماسکش حدود 45 تومنه.

در ضمن از شامپو موهای خشک استفاده کنید!

2. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام اساتید محترم سوالی داشتم برای خارش وقارچ سر مدتیه شامپو پریتیون زینک 2درصد استفاده میکنم میشه اینوهرروزمصرف کرد؟؟؟اگه هرروزمصرف کنم مشکلی به وجودمیاره؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام اساتید محترم سوالی داشتم برای خارش وقارچ سر مدتیه شامپو پریتیون زینک 2درصد استفاده میکنم میشه اینوهرروزمصرف کرد؟؟؟اگه هرروزمصرف کنم مشکلی به وجودمیاره؟؟؟؟
    اگه حساسیتی بهش پیدا نکردید مشکلی نداره

5. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XXS

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir-Persian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Germany

پيش فرض

سلام
    نزدیک یک ماه میشه ماینوکسیدیل میزنم ویک بار هم پی ار پی کردم اما امروز سرم خارش پیدا کرد و نامعقول موهام موقع شست و شو ریخت جوری که موقع شامپو زدن دستم پر از مو شد. میدونید چرا آیا؟
    اینجوری اگه بریزه که اصلا به مدت درمان محلول کفاف نمیده! :(

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2

7. این کاربر از Amir-Persian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه رامینم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان من میخواستم بدونم بهترین شامپو ریزش مو تو ایران کدومه اخه موی پسر عموم ریزش کرده ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    نزدیک یک ماه میشه ماینوکسیدیل میزنم ویک بار هم پی ار پی کردم اما امروز سرم خارش پیدا کرد و نامعقول موهام موقع شست و شو ریخت جوری که موقع شامپو زدن دستم پر از مو شد. میدونید چرا آیا؟
    اینجوری اگه بریزه که اصلا به مدت درمان محلول کفاف نمیده! :(

Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
    باید علت خارش مشخص بشه.
    کف سرتون رو ممکنه ملتهب و قرمز شده باشه.
    اگه هست فعلا مصرف رو قطع و سریعا به پزشک مراجعه کنید.

دوستان من میخواستم بدونم بهترین شامپو ریزش مو تو ایران کدومه اخه موی پسر عموم ریزش کرده ؟

همچین موردی که شما فکر میکنید بهترین در جهان یا ایران نداریم

باید علت ریزش مشخص بشه.

توصیه من شامپو اکوفن بایورگا به همراه قرص سیستین بی 6 بایورگا هست

اگر هم همراه با یه محلول باشه خیلی جواب میده.

اگر دوستتون وضعش خوبه و 100 تومن برای یه دارو چیزی نیست براش...محلول ضد ریزش کلوران آقایان رو هم خریداری کنه.
    یک روز درمیان یک سوم محلول به سر تمیز مالیده و ماساژ بدن

10. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

دوستان من یه زمانی شاید تا همین یکی دوسال پیش موهام پر پشت بود و حجم خوبی داشت ولی بخاطر همین پر پشت بودنش نمیذاشت موهام صاف بمونه. ریشه موهام طوری هستش که وقتی مو بلند میشه یکم موج دار میشه، مجعد و فرفری نه، ولی خب معلومه که صاف نیست. واسه همین هروقت میرفتم آرایشگاه می گفتم که حجمش رو برام کم کنه تا بتونم صاف نگه دارمشون. خب با اتو مو هایی که زدم باعث شد خیلی بریزه. حالا میخوام بدونم میتونم دوباره موهام رو پرپشت کنم؟ از اینی که هست ناراضی نیستم ولی خب اگه بتونم برگردونم خیلی بهتره. روشی هستش؟
    جالب این که من از اتو مو دیگه استفاده نمی کنم ولی هربار که میرم حموم(هر دو روز یه بار) بازم ریزش مو دارم. شامپوی داو مخصوص موهای خشک میزنم ولی نمیدونم چرا بازم می ریزه!!
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    سپاس
    سلام

الان موهاتون زبر هست یا نرم و نازک؟
    نمیدونم. چطور باید بفهمم؟ ببینید من اگه شامپوی معمولی ایرانی بزنم (خارجی امتحان نکردم. شامپوهای بچه و صحت و ...) موهام جوری میشه که حتی وقتی مرطوب هم باشه به سختی می تونم با سشوار بهش حالت بدم. با دستم نمیتونم بهش حالت بدم. یه جوری انگار میچشبه بهم و کلا داغون میشه و نوک موها سیخ سیخ میشه. فکرمیکنم موهام خشک هستش. چون فقط شامپوی مخصوص موهای خشک موهام رو نرم و خوش حالت می کنه و راحت میشه بهش فرم داد. یه مدت (حدود 2-3) سال داندشولدرز میزدم چون موهام شوره هم داشت. این بار شامپو داو مخصوص موهای خشک گرفتم و دیدم ایین هم به مو هام میسازه. چون دیگه شوره نمیزنه طرف هداندشولدرز نرفتم.گرون هم هستش.
    فکرمیکنم موهام زبر باشه.چون بعد شستن مو اگه موهام رو با سشوار خشک نکنم خیلی بد میشه و اگرم شامپوی مخصوص موهای خشک نزنم که دیگه خیلی بدتر میشه. وقتی از شامپوی خشک استفاده می کنم بهترین حالت رو میده. معمولی هم خوب نبود، چرب هم فقط یه روز دووم میاره. ولی با خشک تا حداکثر 3 روز می تونم سر کنم.

هنوز هم که اتو مو نمیزنم موهام بازم ریزش داره. فقط سشوار میزنم و الان هم که رفتم و دوش گرفتم دیدم بازم داره میریزه. این ریزش مو تا چقد طبیعی هست؟ اصلا باید بریزه؟ جالب اینکه فقط دفعه ی اول که موهام رو می شورم تا چربی و کثیفی اولیه رو ببره موهام زیاد میریزه و دفعه دوم خیلی کمتره. شاید 4-5 تا دونه. ولی می خوام پرپشتی قبل رو دوباره برگردونم. خودم میدونم میشه و بهش امیدوارم ولی نمیدونم چی کار کنم.
    شرمنده اگه طولانی شد.

پشاپیش ممنون
    Last edited by iran79; 14-10-2013 at 19:23.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نمیدونم. چطور باید بفهمم؟ ببینید من اگه شامپوی معمولی ایرانی بزنم (خارجی امتحان نکردم. شامپوهای بچه و صحت و ...) موهام جوری میشه که حتی وقتی مرطوب هم باشه به سختی می تونم با سشوار بهش حالت بدم. با دستم نمیتونم بهش حالت بدم. یه جوری انگار میچشبه بهم و کلا داغون میشه و نوک موها سیخ سیخ میشه. فکرمیکنم موهام خشک هستش. چون فقط شامپوی مخصوص موهای خشک موهام رو نرم و خوش حالت می کنه و راحت میشه بهش فرم داد. یه مدت (حدود 2-3) سال داندشولدرز میزدم چون موهام شوره هم داشت. این بار شامپو داو مخصوص موهای خشک گرفتم و دیدم ایین هم به مو هام میسازه. چون دیگه شوره نمیزنه طرف هداندشولدرز نرفتم.گرون هم هستش.
    فکرمیکنم موهام زبر باشه.چون بعد شستن مو اگه موهام رو با سشوار خشک نکنم خیلی بد میشه و اگرم شامپوی مخصوص موهای خشک نزنم که دیگه خیلی بدتر میشه. وقتی از شامپوی خشک استفاده می کنم بهترین حالت رو میده. معمولی هم خوب نبود، چرب هم فقط یه روز دووم میاره. ولی با خشک تا حداکثر 3 روز می تونم سر کنم.

هنوز هم که اتو مو نمیزنم موهام بازم ریزش داره. فقط سشوار میزنم و الان هم که رفتم و دوش گرفتم دیدم بازم داره میریزه. این ریزش مو تا چقد طبیعی هست؟ اصلا باید بریزه؟ جالب اینکه فقط دفعه ی اول که موهام رو می شورم تا چربی و کثیفی اولیه رو ببره موهام زیاد میریزه و دفعه دوم خیلی کمتره. شاید 4-5 تا دونه. ولی می خوام پرپشتی قبل رو دوباره برگردونم. خودم میدونم میشه و بهش امیدوارم ولی نمیدونم چی کار کنم.
    شرمنده اگه طولانی شد.

پشاپیش ممنون
    توضیحاتتون کمی متناقض هست....یعنی من شک دارم موهای شما خشک باشه و احیانا چرب نباشه...چون موی چرب به هم میچسبه..و کم حجم به نظر میاد

شما یه کاری کن....24 ساعت موهات رو نشور! مثلا یه روز جمعه که خونه هستی....بعد به موهات دست بکش...لای موهات...بعد نوک انگشتات رو نگاه کن ببین کمی چرب شده؟؟؟ یا نه!

اگه شده باشه..موهای شما چربه

اگه احساس زبری و خشکی بکنی..موهاتون خشک هست...

بعد در مورد اینکه چطوری بفهمید موهاتون نرم و نازک شده یا نه! خب شما میفرمایید قبلا پرپشت بود....خب مخالف پرپشت بودن نازک شدنه...یعنی وقتی دست لای موهاتون میکشید کف سرتون رو راحت لمس میکنید ...و کلا کم حجم به نظر میاد....و نرمی هم خب دست بزنید! ببینید موهاتون نرمه و مثل پنبه هست یا نه زبر و خشن هست!!

این دو مورد رو بگید!

13. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

توضیحاتتون کمی متناقض هست....یعنی من شک دارم موهای شما خشک باشه و احیانا چرب نباشه...چون موی چرب به هم میچسبه..و کم حجم به نظر میاد

شما یه کاری کن....24 ساعت موهات رو نشور! مثلا یه روز جمعه که خونه هستی....بعد به موهات دست بکش...لای موهات...بعد نوک انگشتات رو نگاه کن ببین کمی چرب شده؟؟؟ یا نه!

اگه شده باشه..موهای شما چربه

اگه احساس زبری و خشکی بکنی..موهاتون خشک هست...

بعد در مورد اینکه چطوری بفهمید موهاتون نرم و نازک شده یا نه! خب شما میفرمایید قبلا پرپشت بود....خب مخالف پرپشت بودن نازک شدنه...یعنی وقتی دست لای موهاتون میکشید کف سرتون رو راحت لمس میکنید ...و کلا کم حجم به نظر میاد....و نرمی هم خب دست بزنید! ببینید موهاتون نرمه و مثل پنبه هست یا نه زبر و خشن هست!!

این دو مورد رو بگید!
    منظورتون اینه که بعد از شستن مو به مدت 24 ساعت موهام رو نه بشورم، نه سشوار کنم و نه هیچی؟ این 24 ساعت از کی باشه؟ از وقتی شستم یا یه ساعت بعدش یا یه روز بعدش؟

من کچل نشدم ولی خوب نسبت به قبل موهام خیلی کمتر شده. پوست سرم رو که نمیتونم لمس نمیکنم. یکم مو زیر انگشتام گیر می کنه ولی وقتی موهام خیسه یا وقتی خشک می کنم و رو به بالا میزنم وسط سرم کمی معلومه. یعنی از بالا که نگاه می کنی میشه فهمید که موهام کم پست شده. همینطور از جلو که نگاه می کنی دو قسمت بالای گیج گاه که فرق چپ یا راست باز می کنیم موهاش کم شده.
    من اگه موهامو بعد از خیس شدن سشوار نکشم به هم پیچ میخوره و نوک موها سیخ سیخی میشه. ولی مثل بعضی ها که موهاشون فرفری هستش و زبره نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام ، من 28 سالمه موهایی نازک و چرب دارم. هر روز چرب میشه قبلا اینطوری نبود. موهام نازک و چرب و کم پشت تر شدن اما با این حالم زیاد کمپشت نیست راضیم نسبتا.میخواستم بدونم راهی داره موهام مثل قبل پر پشت بشه؟ و چیکار کنم که موهام هر روز چرب نشه .
    ممنون از همه عزیزان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •