نمیدونم. چطور باید بفهمم؟ ببینید من اگه شامپوی معمولی ایرانی بزنم (خارجی امتحان نکردم. شامپوهای بچه و صحت و ...) موهام جوری میشه که حتی وقتی مرطوب هم باشه به سختی می تونم با سشوار بهش حالت بدم. با دستم نمیتونم بهش حالت بدم. یه جوری انگار میچشبه بهم و کلا داغون میشه و نوک موها سیخ سیخ میشه. فکرمیکنم موهام خشک هستش. چون فقط شامپوی مخصوص موهای خشک موهام رو نرم و خوش حالت می کنه و راحت میشه بهش فرم داد. یه مدت (حدود 2-3) سال داندشولدرز میزدم چون موهام شوره هم داشت. این بار شامپو داو مخصوص موهای خشک گرفتم و دیدم ایین هم به مو هام میسازه. چون دیگه شوره نمیزنه طرف هداندشولدرز نرفتم.گرون هم هستش.
فکرمیکنم موهام زبر باشه.چون بعد شستن مو اگه موهام رو با سشوار خشک نکنم خیلی بد میشه و اگرم شامپوی مخصوص موهای خشک نزنم که دیگه خیلی بدتر میشه. وقتی از شامپوی خشک استفاده می کنم بهترین حالت رو میده. معمولی هم خوب نبود، چرب هم فقط یه روز دووم میاره. ولی با خشک تا حداکثر 3 روز می تونم سر کنم.
هنوز هم که اتو مو نمیزنم موهام بازم ریزش داره. فقط سشوار میزنم و الان هم که رفتم و دوش گرفتم دیدم بازم داره میریزه. این ریزش مو تا چقد طبیعی هست؟ اصلا باید بریزه؟ جالب اینکه فقط دفعه ی اول که موهام رو می شورم تا چربی و کثیفی اولیه رو ببره موهام زیاد میریزه و دفعه دوم خیلی کمتره. شاید 4-5 تا دونه. ولی می خوام پرپشتی قبل رو دوباره برگردونم. خودم میدونم میشه و بهش امیدوارم ولی نمیدونم چی کار کنم.
شرمنده اگه طولانی شد.
پشاپیش ممنون