غزیره چیه دیگه ؟ کدوم دکمه رو بزنم میاد![]()
غزیره چیه دیگه ؟ کدوم دکمه رو بزنم میاد![]()
1- با کدوم کلید میشد با دست جلوی صورت رو گرفت
2- سیوهای بازی کجاست؟
3- یه اموزش تخصصی (یه پستی یه چیزی) واسه بازی هست؟ من بازیو زیاد بلد نیستم همه رو میکشم همینطوری میرم جلو هی منفی میگیرم این منفیا چی میشه اخرش... واقعا مخفی رفتن یه لذت دیگه داره
Last edited by SevenCity; 17-01-2013 at 16:15.
کنترل را باید نگه داری. نگو دیگه این کار را تا الان (چون مرحله یکی مونده به آخری) انجام ندادی! بگی سرمو میزنم تو دیوار!
1- نگه داشتن کنترل
2- C:\Users\AliReza\AppData\Local\SKIDROW بعدش باید بری توی پوشه ای که آیدی بازی هست.
3-توی سایت ign به گمانم باشه
hello agent 47
می خواستم بدونم چجوری میشه مثل قسمت قبلیش قبل از ورود به هر مرحله سلاح ها رو آپگرید کرد و لباس رو تعویض کنیم آخه یک دی ال سی دانلود کردم کلی چیز میز مجانی داده اونو هم نمیشه برداشت چه برسه به پولیش که باید انلاین زد
درضمن راهی نیست اون مد کنرات رو بصورت افلاین بازی کرد چند تا تریلر ازش دیدم انگاری از بخش داستانی بازی هیجانش بیشتر بود دلم گرفته واسه بازی کردن این بخش بازی
با سپاس
نمیشه!
نمیشه!
در پایان یکی از قسمت ها داخل زیرزمین بیمارستا داخل موتور خونه یک نفر که کچل و عینکی هست با افرادش دختره رو میدزده و فرار میکنه من بهشو میرسم و بازی به صورت آهسته میشه وقتی تیراندازی میکنم روی افراد قرمز رنگ میشه و کشته نمیشن و من رو میکشند.میخواستم ببینم باید چکار کنم؟من با کنسول بازی میکنم
باید روی سرشون شلیک کنی تا همشون با یک گلوله کشته بشن
بعد از قرمز شدن، دکمه Q را نگه دار.
دوست عزیز..عرض کردم با کنسول بازی میکنم !!دکمه Q نداره!!!چطوری به سرشون شلیک کنم؟؟ اصلا شلیک نمیکنه..فقط حالت مارک (تیک) قرمز میخوره.مدام دکمه X را میزنم ولی هیچ اتفاقی نمی افته!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)