تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 122 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1211

نام تاپيک: Assassin's Creed: Revelations

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اولاش خوب نیست منم همین حسو داشتم ولی آخراش باحاله. همشو بازی کنید یه سوالاتی زهنتونو درگیر میکنه! بعد براتون باحال خواهد بود.
    من که بر عکس شما خیلی با این بازی حال کردم 2بار بازی تا اخر رفتم تا حالا 82/92درصد بازی رفتم میخوام اگه بشه total syncکنم بازی رو .البته بین تمام این 4سری اساسین کرید2 که 15قسمت داشت چیز دیگه ای بود

2. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من بازی رو صرفا برای داستانش بازی کردم.

نسخه اول برای زمان خودش خیلی عالی بود.البته من پارسال دوباره نصب کردم زیاد حال نداد. خیلی امکانات کم بود.داستان بازی هم خیلی خشک بود.

نسخه 2 از نظر من فوق العاده بود.هم داستان عالی بود هم امکانات به اندازه .تنوع مراحل هم عالی بود.هیجان زیادی هم داشت.شهر های زیاد هم به بازی حال و هوای خوبی داده بود.

برادر هود داستانش خوب بود ولی کوتاه.گرافیک بازی هم پیشرفت خوبی داشت و من تقریبا با شوک آخر بازی راضی شدم ولی امکانات یکم زیاد شده بودن.اینکه فقط تویه رم بود زیاد جالب نبود.تنوع مراحل خوب بود، بخصوص مراحل داوینچی خیلی حال میداد.

این نسخه گرافیکش جالب نبود.داستان هم در حد اساسین نبود.البته به نظر من آخرش خوب تموم شد .بلاخره باید یه جوری داستان اتزیو رو تموم میکردن.امکانات خیلی زیاد شده بود.بازی فوق العاده آسون بود.بعضی از مراحل خواب آور بودن! بخصوص این مستر اساسین ها! من فقط یکی رو مستر کردم. شهر هم فوق العاده کوچیک بود! یاد اسکایریم میافتم خنده ام میگیره که چقدر این کوچیک بود! اینقدر بازی راحت بود که من حتی یه بارم نمردم! حتی بخاطر افتادن از ارتفاع.2 تا سپر خریدم آخر بازی چیزی از این دو تا باقی نمونده بود! و کلش قرمز بود.

در مورد نسخه بعد :

دزموند عوض نمیشه.مگه الکیه آخه؟ دی ان ای اپل با دزموند فعال شده.لوسی هم 100% زنده ست.من تضمین میکنم.

حدس من اینه که اول به همون جایی میریم که این نسخه تموم شد.یه اپل از اونجا پیدا میکنیم (یا حالا یه چیز مهم تر) دوباره برمیگردیم به یه مکان مخفی.میریم سراغ یکی از اجداد دزموند .شایعات زیادی وجود داره.یا تویه چینه، یا هند، یا آفریق(مصر)ا.یا تویه آمریکا جنوبی که آخر سر میاد میرسه به شمالی.یکی هم گفته بود شاید تویه فرانسه باشه و در حین انقلاب کبیر فرانسه.نقش اساسین ها تویه این زمان میتونه جالب باشه .البته زمانش زیاد خوب نیست.تکنولوژی زیادی پیشرفت کرده.

انتظار خودم هم از اساسین جدید، یک فرد تنها و غریب تویه یه شهر جدید ، و با امکانات بسیار کم.قدرت تمپلار ها هم مهار نشدنی تا جاییکه داخل اساسین هم نفوذ کرده باشند.
    یه داستان عالی هم برای شخصیت انتظار دارم.

مولتی پلیر رو هم حذف کنند بشین مثل بچه آدم یه شاهکار بسازند نه اینکه مولتی رو فدای بازی کنند.

امیدوارم یوبی سافت از اشتباهاتش درس بگیره و مثل این نسخه بازی رو خراب نکنه.
    Last edited by king 2009; 24-12-2011 at 01:09.

4. این کاربر از king 2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه iepa2pa's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

آقا من بازی رو خریدم 4تا دی وی دی هست.اولش که می زنم بعد روی استارت گیم می زنم یه صفحه بازو بسته می شه و ارور close program رو می ده. چی کارش کنم؟

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خب تمام شد!
    خداحافظی با الطایر و اتزیو و شاید پایانی بود برای این سری...(منظور اینکه دیگه جذابیتی نخواهد داشت مثل سابق)
    سکانس های آخرین بازی به نظرم خیلی بیش از اندازه سینماتیک شده بود!
    قبلآ هم گفتم الانم میگم گرافیک بازی پیشرفت که نداشت بلکه پسرفت هم داشت یه جاهایی..امیدوارم شماره ی بعد کمی ترقی کنه تو این زمینه چون واقعآ با نسل حال حاضر همخوانی نداره.
    داستان بازی با اینکه پر پیچ و خم و نیاز به تفکر داره ولی باز سبک سابق رو داشت و ادامه پشت ادامه ی سری قبل و سریالی شده...
    گیم پلی تنها نقطه عطف این شماره نسبت به شماره ی قبل بود و کمبو های خیلی ملثــــی میزد اتزیو بسی حال میداد.هوش دشمنا هم خیلی بهتر شده بود و همینطور نوع مبارزاتشون که به راحتی دیگه فریب حرکات شما رو نمی خوردن.
    سایر قسمتها هم به نظرم چیز خاصی نداش...در کل مثل همیشه سرگرم کننده و محبوبیتش باعث میشه آدم میل به ادامه ی این سری بده.
    ولی هیچی اساسین کرید نامبر وان نمیشه!: دی گرافیکش و سبک بازیش بیداد میکرد اون زمان.

8.5/10 برای بازی مناسبه...

7. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من امروز تازه بازی رو شروع کردم............من که همین اول از بازی نا امید شدم.........گرافیک که اصلا خوب نیست......حرکات هم از اون بدتر
    به خاطر اینکه داستان رو بفهمم که این هارو تحمل میکنم و تا اخر میرم.......ولی کلا به نظرم خیلی ضعیف تر از نسخه های قبله!
    کاملا موافقم ! منم بعد از یکی دو ساعت بازی کردن پاکش کردم
    کسی که عاشق AC باشه هیچ وقت همچین حرفی نمیزنه . چون دیگه کارش از بحث گرافیک میگذره . حرکات هم نسبت به نسخه قبل خیلی فرق نکرده بود .

9. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ولی هیچی اساسین کرید نامبر وان نمیشه!: دی گرافیکش و سبک بازیش بیداد میکرد اون زمان.

8.5/10 برای بازی مناسبه...
    برا خودش یلی بود Ac1 اصلا شخصیت پردازی عالی الطایر بیداد می کرد

11. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان
    من بعد از مدت ها دوباره وقت کردم بازی کنم.
    یه مشکلی دارم.
    چرا این برج ها که به تسخیر اساسین ها در میاد اینقدر زود مورد هجوم قرار می گیره ؟ و بعدش مشکل من اینه که وقتی می خوایمن محافظت کنیم ازش ، زمانی که اساسین ها رو فرماندهی می کنیم ، تا زمانی که دشمن های پیاده میان مشکلی نیست اما همین که دشمن با اون ماشین بزرگ و عجیب و غریبش میاد ، نمی تونم از بین ببرمش و دوباره تسخیر میشه.
    اون ماشین رو چه جوری باید از بین برد ؟ با 3 تا توپ نمیشه و همین که بخواد توپ ها دوباره آماده بشن ، اون کار خودش رو کرده.

داره خودمونی میشه ezio29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من وقتی AC 1 رو بازی میکردم از بس کلیک میکردم برای کشتن دشمنا هر کس میومد تو اتاقم بهم میگفت "مهدی کلیکی"
    واقعا بازی شاخی بود تو دوران خودش
    کاش این یوبی سافت از اینکه AC تو لیست نامزد ها هم نبود درس بگیره
    آخه خیلی برای این بازی زشته که نامزد نشه
    یادمه نسخه یک و دوش بهترین بازی اکشن ادونچر شناخته شد
    و موزیک هاشونم بهترین های سال شدن

14. این کاربر از ezio29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ezio29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان
    من بعد از مدت ها دوباره وقت کردم بازی کنم.
    یه مشکلی دارم.
    چرا این برج ها که به تسخیر اساسین ها در میاد اینقدر زود مورد هجوم قرار می گیره ؟ و بعدش مشکل من اینه که وقتی می خوایمن محافظت کنیم ازش ، زمانی که اساسین ها رو فرماندهی می کنیم ، تا زمانی که دشمن های پیاده میان مشکلی نیست اما همین که دشمن با اون ماشین بزرگ و عجیب و غریبش میاد ، نمی تونم از بین ببرمش و دوباره تسخیر میشه.
    اون ماشین رو چه جوری باید از بین برد ؟ با 3 تا توپ نمیشه و همین که بخواد توپ ها دوباره آماده بشن ، اون کار خودش رو کرده.
    من که دو تا دیوار به جز دیوار اصلی درست کردم وسط راهشون
    و بالا ساختمون ها رو هم پر اساسین تفنگی کردم
    خودمم که دیگه چون تیرهاش نامحدود بود افتاده بودم به جونشون
    البته من سه تا دن بیشتر نگرفتم و توی آخری یه توپ بهم داد
    که من اصلا وقت نکردم ازش استفاده کنم و حتی شکلشم ندیدم
    اینم بگه که شما دیوار اصلی رو هم آپگرید کن که خیلی قوی بشه
    و اینکه در آخر کار که ماشینه میاد تو باید سریع بهش شلیک کنی و بقیه سرباز ها رو بیخیال بشی و همچنین دکمه E رو هم همراه با شکلیک نگهدار تا بقیه اساسین ها هم به هدف تو تیر بزنن

16. این کاربر از ezio29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

من که دو تا دیوار به جز دیوار اصلی درست کردم وسط راهشون
    و بالا ساختمون ها رو هم پر اساسین تفنگی کردم
    خودمم که دیگه چون تیرهاش نامحدود بود افتاده بودم به جونشون
    البته من سه تا دن بیشتر نگرفتم و توی آخری یه توپ بهم داد
    که من اصلا وقت نکردم ازش استفاده کنم و حتی شکلشم ندیدم
    اینم بگه که شما دیوار اصلی رو هم آپگرید کن که خیلی قوی بشه
    و اینکه در آخر کار که ماشینه میاد تو باید سریع بهش شلیک کنی و بقیه سرباز ها رو بیخیال بشی و همچنین دکمه E رو هم همراه با شکلیک نگهدار تا بقیه اساسین ها هم به هدف تو تیر بزنن
    دیوار رو آپگرید کردم و E رو هم نگه داشتم اما باز هم نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •