تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با توجه به جدول و بازی های باقی مانده به نظر شما تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل صعود خواهد کر

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

88 48.89%
  • خیر

92 51.11%
صفحه 95 از 269 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2683

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران | مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

گفته های بنده:
    گفته های شما:

با رفتن قطبی از صحبتهای بعضی مدیران و کاربرای محترم بنظر میومد بزرگترین مانع از سر راه تیم ملی کنار رفته, حالا همونها دنبال دلایل ریشه ای شکستها میگردن و برای مربی کمترین نقش رو قائلن!!
    اونجا باخت به کره فاجعه بود ...حالا باخت به لبنان عادیه, اصلا سقف فوتبالمون همینه!
    فعلا کوچک کردن فوتبال ملی در حد مالدیو از تخریب بیرحمانه کیروش راحتتر بنظر میاد
    حالا شکستها رو گردن ساختار بیمار فوتبال میندازیم و میگیم سقف فوتبالمون همینه؟!!
    معنی:

شما یا سرمربی رو تخریب می کنید و سیبل قرار میدید یا فعلا تیم ملی رو در حد مالدیو کوچک جلوه میدید!!

که اینا رو هم بحث کردیم و رد شد!
    حالا دوستان مشکلات ریشه ای فوتبال رو یکی یکی میشمرن و فوتبالمون رو جوری پایین میارن که باخت به لبنان عادی جلوه کنه

پس الان که همه کارشناسان مثل صدر حاج رضایی و خیلی از مربی های لیگ و همه مردم عادی! قبول دارن که فوتبال ما افت کرده و درجه 2 شده و باخت به لبنان خیلی فاجعه عجیب و غیرقابل پیشبینی نیست!شما متهم میکنی به تخریب کورکورانه و اینکه ما داریم کوچیک می کنیم کوچیک جلوه میدیم! اگه کار نکنیم و با برنامه پیش نریم 4 سال دیگه ممکنه به تایلند و مالدیو و ... هم راحت ببازیم!نه اینکه همین مالدیو رو 1-0 شکست دادیم و یه زمانی 19-0 شکست میدادیم چطوری شما پیشرفت اونها و افت ما رو نمیبینی؟! البته شما بی تقصیر هستید مسئولین یک فضای خیالی رو ایجاد کردن که خیلی از مردم ما فکر می کنن تو سطح آسیا ما تو خیلی چیزا قدرت اولیم!و با این شکستها این توهم ها به سختی شکسته میشه!

دوست عزیز چرا نمیخوای قبول کنی؟!سهم مدیریت کلان از همه چیز بیشتره 96>4 خیلی سادست! اگه شما در مورد یه بازی لبنان نظر میدی و منظورت یه باخت به لبنانه و دنبال تقصیرش در کادر فنی و بازیکن هستی من روند فوتبال ایران رو از 2006 آلمان تا اینجا دارم میبینم و تک تک تصمیمات و قوانین و اساسنامه ها رو مد نظر دارم افرادی که اومدن و رفتن و تغییراتی که شد و نشد!یکم دیدت رو بیشتر کن تا متوجه بشی چی میگم اگه شما الان رو میبینی و صعود به 2014 برزیل با هر قیمتی من حضور در برزیل و ناکامی احتمالی برکناری ها و بازگشت به 8 سال پیش رو میبینم من مشکل دوباره در جام ملتها و بازیکن سازی و لیگ و دوباره انتخابی جام جهانی بعد و ... رو در نظر میگیرم تفاوت نظر ما اینجاست شما میخوای درصد جزئی از یک باخت رو مشکل اصلی بدونی درحالی که این مشکل نیست سرمربی و بازیکن مشکل اصلی نیستن ما زمان دایی بازیکن جوان آوردیم نیاوردیم؟دایی رو عوض کردیم قطبی را آوردیم با تجربه هایی مثل کریمی و مهدوی کیا برگشتند کار درست شد؟!چرا به بیراهه میریم!هنوزم میگم سهم سرمربی و بازیکن ها در ناکامی های بلند مدت ناچیز و گمه!

دوست عزیز اگه میخوای به کسی اتهام بزنی و نسبت نادرست بدی مطمئن شو نمیشه به این راحتی ردش کرد..
    درواقع این شمایید که بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تا جایی که یادم میاد فقط بنده بودم که بعد از باخت به لبنان و تو بحث با دوستان به مدیریت اشاره کردم )اتهام به تخریب و کوچیک جلوه دادن فوتبالی میکنید (که خوشبختانه نمیتونید ازش دفاع کنید!) همگان از از افت و درجه 2 شدنش آگاه هستند نسبت نادرست رو شما میدی!که با پیشداوری و فرضیات اشتباه نظر میدی فقط شمایی که تو این فوتبال روند رو به رشد دیدی و حالا تعجب کردی که چرا ادامه پیدا نکرده و اینطور به لبنان باختیم!چون تعریف درستی از رشد پایدار نداری فوتبال ما درجه 2 در سطح آسیا هست حتی اگه کره جنوبی رو 3-0 در آزادی شکست بدیم هر موقع مدیریت کلان ورزش این موضع رو بپذیره میتونیم امیدوار باشیم که ساختار ورزشمون تغییر کنه ولی تا وقتی تو توهمات باشیم کاری پیش نمیره ...

رداشت کاملا غلط از صحبتها مشکل گوینده نیست.
    حالا شما منظور دیگه ای از صحبتهای خودتون داشتید که من متوجه نشدم بگید الان بگید من منظورم نبود که شما سرمربی رو در یه دوره تخریب کردید و الان فوتبال ملی رو در حد مالدیو کوچیک کردید!

بقول خودتون سرمربی رو سیبل کرده بودین...
    کجا من گفتم که ما سرمربی رو(قطبی) رو بعد از ناکامیهاش سیبل کردیم؟!لطفا نقل قول!!!شما مثل اینکه یکم فراموشکاری چه بعد از جام جهانی چه جام ملتها شدت انتقاد من (همون ما اتهامی شما) به طرف فدراسیون فوتبال بوده نظرسنجی هاش هست پستهاش هست حال داری برو بگرد !

لطفا انقدر اتهام به دیگران نزنید و وقتی دفاعی از نظر و تفکرتون ندارید سکوت کنید!بحث ورزش پیچیده تر از اونی هست که در چینش و نفرات دعوت شده و تاکتیک یک مسابقه خلاصه بشه!همون بارسایی که به اوج فوتبال رسید مدیریتش اولین و مهمترین نقش رو داشت!پرورش و کشف استعدادهایی چون مسی و ... بود که این شد و هنوز هم این پرورش ادامه داره کوته بینی هست که موفقیتهای بارسا فقط در زمین فقط در عملکرد بازیکنها و تفکر مربی ها دیده بشه!شما حتما Carles Rexach رو میشناسی که چطور استعداد مسی رو دید و قرارداد رو درجا نوشت و مسی به آکادمی جوانان بارسا رفت!حالا ما تو ایران از این دست افراد داریم؟یا فقط دلال سودجو و ایجنت فاسد داریم؟آکادمی قوی و زمین تمرین خوب داریم؟

وقتی ژاپن از رده نونهالان بازیکنهاشو به برزیل میفرسته به مدرسه فوتبال میفرسته نتیجش این ژاپنی میشه که قهرمان آسیاست و بی دغدغه به جام جهانی و المپیک صعود میکنه اونم رده های بالا آخرین نمونش المپیک 2012 لندن!برای مدیریته نه زاکرونی با اون کارانامه نه چندان خوب!و ده ها مثال دیگه در هلند و آلمان و کره جنوبی و ...

دوست عزیز برای همین هست که وقتی امثال مسی ناآماده/مصدوم باشن یا فوتبالشون تموم بشه بارسا یک افت مقطعی کوچیک خواهد کرد(شایدم نکنه!) ولی جانشینی -نه در همون اندازه- ولی خوب برای مسی خواهد بود!بعد از این نسل طلایی بارسا به لیگ رده پایینتر سقوط نمیکنه بعد از رفتن یکی از بهترین مربی های تاریخش هنوزم مدعی جدی قهرمانی هست!چون مدیریت میشه چون نقش اصلی و تعیین کننده تصمیمات درستی میگیره!اما فوتبال ما چی؟اون زمانی که که تیمهای جوانان و پایه داشتیم و در تمام رده ها همین کره و ژاپن رو راحت شکست میدادیم و بعد از همون دو بازه زمانی که گفتم چه اتفاقی افتاد که الان ژاپنی ها با فاصله زیادی از ما جلو افتادن؟چی شد که نسل طلایی ما که کنار رفت فوتبال ما افت کرد درجه 2 شد ؟!

نه تو فوتبال خیلی رشته های دیگه ما استعداد و نیروی انسانی کافی رو داریم حتی به صورت دیمی قهرمانی هایی در سطح آسیا جهان رو هم کسب می کنیم اما همون نسل وقتی به سطح بزرگسالان میرسن(اگه برسن!) اکثرا ناموفق هستند چه اتفاقی اینجا میوفته؟!
    گفت و گوی منطقی وقتی هست که من و شما در یک موضوع مشترک بحث کنیم شما از مو میگی و من از پیچش مو!و این بحث بی فایده هست لطفا ادامه ندید

پ.ن:

حالا که از اینها خوشتون میاد : تخطئه و مغالطه و سفسطه و اتهام زنی هم نکنید!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب همونطور که میدونید فردا سپاهان ایران به عنوان تنها نماینده ایران در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا مقابل الاهلی عربستان به میدان میره در شرایطی که همه انتظار دارن سپاهان به تنهایی بار این فوتبال بیمار رو بکشه و با موفقیتش همه رو امیدوار کنه آیا در مسابقه ای که به نحوی بازی ملی محسوب میشه رویکرد صدا و سیما ملی هست؟آیا این رسانه "ملی "هست که بودجه دولتی رو صرف ساخت و خرید سریالهای بی محتوا(آبکی ) تکراری و کم مخاطب می کنه؟و در عوض مردم باید مسابقات زنده ورزشی که یک طرف آنها ایران هست رو با تاخیر یا از شبکه های کشورهای دیگه یا به هر روشی با کمترین کیفیت (ماهواره و اینترنتی و ...) ببینن؟! بله!فعلا که خبری از پخش زنده بازی نیست ...

به خاطر مردم باز
    هم فوتبال پخش نمی‌کنند/ بازگشت تلویزیون به دهه 60

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، پس از پخش نشدن دیدار ایران و لبنان از شبکه سه سیما حالا نوبت سپاهان رسیده که پشت دیوار ساختمان جام جم بماند.

در حالی که سپاهان تنها نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا است و فردا در مرحله یک چهارم نهایی باید به مصاف الاهلی عربستان برود، خبری از پخش زنده این مسابقه نیست و در کنداکتور شبکه سه پخش این مسابقه جایی ندارد. اگر واقعا این‌گونه باشد و صداوسیما تصمیمی برای پخش این مسابقه نداشته باشد، باید گفت که دوران جدیدی در هزاره ارتباطات در صداوسیما آغاز شده؛ دوره بازگشت به دهه 60 که خبری از ال سی دی‌ها و ال‌ ای دی‌های امروزی نبود و یک تلویزیون 14 اینچ سیاه و سفید گوشه خانه‌ها بود و همه منتظر بودند یک مسابقه فوتبال با چند روز تاخیر پخش شود.

حالا دوباره در حال بازگشت به آن دهه هستیم، آن هم در حالی که آن زمان از سریال‌های بی‌محتوا کمتر خبر بود اما امروز وقتی مجبوری پای تلویزیون بنشینی و سریال‌ها و فیلم‌هایی که یک دهم فوتبال هم بیننده ندارد را ببینی با خودت فکر می‌کنی که چگونه صداوسیما در این مدت کم توانسته با این سرعت بالا رو به جلو حرکت و پله‌های ترقی را طی کند. با خودت فکر می‌کنی چگونه ممکن است در عصری که با یک کلیک همه چیز در دسترس هست صداوسیما چقدر هنر دارد که می‌تواند یک بازی ملی را با تاخیر پخش کند. حسرت می‌خوری که کاش جای آنها بودی و می‌توانستی این هنر را تو از خودت نشان دهی و یک ملت را که یکی از بزرگترین تفریحات و سرگرمی‌شان تماشای فوتبال است، از این مهم محروم کنی. حسرت می‌خوری که کاش تو بودی و این کار را می‌کردی؛ نه به خاطر کارش، که به خاطر ماندگاری‌اش در تاریخ.

حالا دیگر مهم نیست که تیم ملی بازی دارد یا سپاهان در آسیا، حالا دیگر اهمیت ندارد بازی تیم ملی چقدر مهم است؛ چیزی که مهم است این است که صداوسیما به فکر مردم است که اگر نبود مشاور حقوقی این سازمان نمی‌گفت که به خاطر مردم بازی تیم ملی را پخش نکردند؛ که اگر این‌گونه نبود او نمی‌گفت چون پول زیادی از ما برای پخش مستقیم بازی‌ها خواسته بودند، به خاطر این‌که این پول از جیب مردم می‌رود حق پخش را نخریدیم تا بازی ایران و لبنان پخش نشود.

چقدر ساده گیر آورده‌اند ما را؛ آقای وکیل، آقای مشاور حقوقی سازمان صداوسیما، چرا درباره سریال‌های صداوسیما و خرج‌های میلیاردی آن چیزی نمی‌گویی؟ چرا نمی‌گویی و نمی‌پرسی آیا این پولی که خرج این سریال‌ها و برنامه‌ها می‌کنی با رضایت مردم است؟ آیا مردم راضی‌اند که این پول‌ها را خرج کنید؟ کدام نظرسنجی به شما گفته مردم راضی نیستند برای فوتبال هزینه کنید و برای سریال و فیلم‌ها میلیارد میلیارد و خروار خروار خرج کنید؟

آقای صداوسیما شما که نشان داده‌اید می‌توانید بازی‌ها را حتی در صورت نخریدن حق پخش آن، پخش کنید چگونه این بار به فکر جیب مردم و بیت‌المال افتاده‌اید؟ از شما ممنون هستیم که به فکر جیب ما هستید اما می‌شود خواهش کنیم اجازه بدهید خودمان به جیب خودمان فکر کنیم و از شما بخواهیم هر وقت که به فکر جیب ما افتادید قبلش پیام بدهید و ما را باخبر کنید؟! راستی تا چه زمانی قرار است به فکر ما باشید؟

ویرایش:

تو کنداکتور و جدول پخش شبکه 3 که هنوز خبری از پخش زنده بازی نیست!ولی گویا زیرنویس کرده که بازی راس 20:30 از شبکه 3 پخش میشه!خیلی اعتماد نیست باید صبر کرد و دید اگه دقایق آخر مشکلی پیش نیاد!پخش کنن ...

Last edited by Kianoosh; 19-09-2012 at 04:31.

3. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب بزودی مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا به میزبانی ایران برگزار میشه و علی دوستی و تیمش برای تکرار قهرمانی و کسب سهمیه جام جهانی تلاش می کنن فردا در اولین بازی به مصاف لائوس میرن با آرزوی موفقیت

دوستی: هدف اصلی آشتی مردم دلزده با فوتبال است

به گزارش خبرگزاری فارس، علی دوستی در نشست خبری قبل از دیدار برابر لائوس که فردا ساعت ۱۷ در ورزشگاه دستگردی برگزار می شود،در مورد این مسابقات گفت: خیلی خوشحالم ایران میزبان این دوره از مسابقات است. امیدوارم بتوانیم میزبان خوبی باشیم و تمامی شرکت‌ کننده‌ها با رضایت از اینجا بروند.

وی افزود: بعد از دور مقدماتی به طور مداوم اردوهای تیم ملی را برگزار کردیم. فدراسیون فوتبال و تشکیلات فوتبال ایران به دنبال آینده‌نگری و سازندگی هستند و دلشان می‌خواهد این تیم به رده جوانان، المپیک و بزرگسالان برسد.سرمایه‌گذاری خوبی شده است. امیدوارم اردوهایی که در آن حاضر شدیم، مثمر ثمر شود و با کسب یک نتیجه خوب دل مردم را شاد کنیم و نام ایران را سربلند کنیم.

سرمربی ایران در مورد دیدار برابر لائوس عنوان کرد: ابتدا قصد دارم به نکته‌ای اشاره کنم. مردم ما احتیاج به موفقیت تیم ملی نوجوانان دارند تا بتوانند با فوتبال آشتی کنند. از خدا می‌خواهیم که ما را کمک کند و با موفقیت تیم ملی نوجوانان بتوانیم مردمی را که از فوتبال دلزده شدند، آشتی دهیم.وی تصریح کرد: فیلم بازی‌های لائوس و سایر تیم‌های هم‌گروه را مورد بررسی و آنالیز قرار دادیم. لائوس تیم بسیار خوبی است و مثل 15 تیم دیگر حاضر در مسابقات سرمایه‌گذاری خوبی کرده است. ای اف سی دوست دارد فوتبال آسیا پیشرفت کند به همین خاطر نگاه ویژه‌ای به تیم‌های کاری دارد. نه تنها بازی با لائوس بلکه تمامی بازی‌ها را سخت می‌دانیم. لائوس تیم بسیار پرقدرتی است. فوتبال را خیلی خوب بازی می‌کند. آنها بسیار دونده هستند و در تمام 90 دقیقه این مسئله را حفظ می‌کنند اما ما ایران هستیم. تیمی قوی را تشکیل دادیم و تمام تلاشمان را برای سربلندی ایران انجام می‌دهیم.

دوستی در مورد اهداف ایران در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا گفت: دو هدف بزرگ داریم اول اینکه مردم با فوتبال آشتی کنند. در این مدت حملات شدیدی به فوتبال شده و به امید خدا می‌خواهیم اولین تیمی باشیم که با کسب موفقیت این فشار را برداریم و هدف دوم ما هم صعود به جام جهانی است.

وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر روند آمادگی تیم ملی نوجوانان و اردوهایی که در آن حاضر شدند، اظهار داشت: بعد از دیدارهای مقدماتی مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا به صورت مستمر در اردو بودیم فدراسیون و کمیته جوانان با وجود تمامی مشکلات با توجه به علاقه‌ای که به تیم‌های پایه دارند نهایت تلاش خود را کردند تا تیم نوجوانان روند خوبی داشته باشد. ما اردوهای زیادی برگزار کردیم و حداقل هر ماه دو موضوع برگزار کردیم و 15 روز در اردو بودیم.

وی افزود: هدف دوم این است که پشتوانه سازی کنیم و در آینده بازیکنان خوبی را تحویل جامعه فوتبال دهیم. دو بازی با تیم گرجستان انجام دادیم. دو مسابقه با تیم ملی ارمنستان برگزار کردیم. در تورنمنت ابوظبی به مقام سوم رسیدیم. در تورنومنت قزاقستان که با حضور 6 تیم اروپایی انجام شد قهرمان شدیم. در اردوی ترکیه در 3 دیدار دوستانه حاضر شدیم. 2 بازی دوستانه با آذربایجان و 2 دیدار دوستانه با تیم ملی ژاپن نیز برگزار کردیم.

5. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اميدوارم فوتبال ما هم از همين جا شروع كنه و علي دوستي مهر نقش مصطفي كارخانه را براي فوتبالمون اجرا كنه. هرچند اون يك بار فكر كنم 4 سال پيش بود كه با رعايت كامل مسأله سن و سال و بدون تقلب با وجود تمام بزرگان فوتبال آسيا موفق به فتح جام ملت هاي نوجوانان آسيا شده بود و در مسابقات جام جهاني نوجوانان جهان سال بعدش هم در نيجريه خوش درخشيدند و تا مرحله يك چهارم نهايي صعود كرد و در اون موقع در وقت اضافي با نتيجه 2 بر يك مغلوب كلمبيا شد. اما در كل تيم خيلي خوب و همآهنگي داشتيم و من اون موقع حس ميكردم ميتونن فوتبال ايران را در آينده نجات بدن كه بعضي از همون بازيكنان هم الآن در ليگ برتر حضور دارن.

انصافاً تيم خوبي بود ولي هنوز متعجب هستم كه چرا اونها نتونستن در رقابت هاي جوانان آسيا با همين سرمربي به توفيقي قابل توجه دست پيدا كنن و به راحتي از گردونه رقابت ها حذف شدن. البته فكر ميكنم اون موقع فوتبال ما از همه لحاظ ضعيف شده بود و اميد به برتري در كل جامعه فوتبال كشور از بين رفته بود چون تيم ملي از صعود به جام جهاني 2010 بازمانده بود و اين مسأله روي همه تأثير گذاشته بود.

اگر ما سازوكار مناسبي داريم از همين الآن بايد با همين تيم فوتبالمونو بالا ببريم و اميد را در جوانان كشور دوباره زنده كنيم و به مثابه واليبال رشدي دامنه دار و بي وقفه داشته باشيم.

هرچند كه من بصورت ريشه اي چاره كار را اين اقدامي كه الآن داره انجام ميشه نمي بينم. چون فوتبال نسبت به واليبال طيف گسترده تري را در بر ميگيره و نياز داره تا بازيكنان بسيار زيادي را پرورش بدن تا تيمي قدرتمند داشته باشيم و صحيح نيست كه يك تيم را تا آخر بالا بكشيم. ولي به هر حال اين اقدام از هيچي خيلي بهتره.

اين همه مقدمه چيني كردم كه بگم براي همه نمايندگان فوتبال ايران در عرصه رقابت هاي بين المللي
    آرزوي پيروزي دارم.

7. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ایران 3- لائوس 1: نوجوانان ایران با اقتدار آغاز کردند

سایت گل- تیم ملی نوجوانان ایران در اولین دیدار خود در مسابقات نوجوانان آسیا برابر لائوس به پیروزی رسید. ایران در اولین بازی خود در چارچوب مسابقات نوجوانان آسیا از ساعت 17 در ورزشگاه دستگردی و در حضور حدود هزار تماشاگر به مصاف لائوس رفت که بازی با نتیجه 3 بر 1 به سود ایران به پایان رسید.

آنوسا نوی‌وونگ در دقیقه 2 برای لائوس گلزنی کرد و امیر محمد مظلوم در دقایق 17 و 48 و سیدمجید حسینی در دقیقه 19 برای ایران گلزنی کردند. حسینی ضربه پنالتی را زد که دروازه‌بان لائوس آن را دفع کرد و توپ برگشتی را خودش وارد دروازه لائوس کرد.
    سیدسجاد سید، ساسان جعفری، سیدمجید حسینی (کاپیتان)، سعید عزت‌اللهی، عرفان وجدانی، محمدرضا بازاج (صادق محرمی - 73)، امیرمحمد مظلوم (شروین کاظمی‌فرد -85)، رضا کرملاچعب (علی ریگی - 65)، مجتبی مقتدایی، میلاد داعی و علی هزامی ترکیب تیم ایران را در این بازی تشکیل می‌دادند.

شاگردان علی دوستی در مرحله گروهی با یمن، کویت و لائوس همگروه هستند و دوشنبه به مصاف یمن و چهارشنبه به دیدار کویت می‌روند. این بازی در حالی که در تهران برگزار می شد، از تلویزیون پخش نشد و شبکه 3 ترجیح داد به جای این بازی ملی، دیدار بی اهمیت پیشسکوتان و خبرنگاران را به روی آنتن ببرد!

9. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جمع‌آوری امضا برای برکناری علی کفاشیان

در حالی که علی کفاشیان ریاست خود را در فدراسیون فوتبال ادامه می‌دهد، برخی خبرهای پشت پرده حاکی از آن است که مدیران چند تیم لیگ برتری تحرکات پنهانی خود را آغاز کرده‌اند تا شرایط را برای برکناری علی کفاشیان فراهم کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برخی از مدیران لیگ برتری با توجه به شرایط نامناسب تیم ملی، اختلافی که بین باشگاه‌ها و تیم ملی وجود دارد، برنامه‌های سازمان لیگ و برخی مسائل دیگر درصدد فراهم کردن شرایطی هستند تا مجمع فوق‌العاده فدراسیون فوتبال برگزار شده و شرایط را برای برکناری رئیس فدراسیون فوتبال فراهم کنند. گفته می‌شود یکی از کسانی که نقش پررنگی در این موضوع دارد مدیرعامل یکی از تیم‌های تهرانی است و البته برخی مدیران لیگ برتری هم درصدد هستند تا شرایط را برای برکناری کفاشیان فراهم کنند.

می‌گویند این مدیران در حال جمع‌آوری امضا هستند و گویا طبق اساسنامه فدراسیون فوتبال، برای این که مجمع فوق‌العاده برگزار شود دو پنجم ( سی نفر ) اعضای مجمع باید امضا بدهند و البته این کار با خواسته بازرس ویژه هم می‌تواند عملی شود.
    از طرفی در این چند هفته در چند باشگاه لیگ برتری تغییرات مدیریتی ایجاد شده و اگر قرار باشد مجمع فوق‌العاده برگزار شود این بار هماهنگی بیشتری بین باشگاه‌ها و وزارت ورزش به وجود خواهد آمد که این موضوع یک خطر جدی برای کفاشیان محسوب می‌شود.
    طبق آخرین اخبار گفته می شود فعلا آرای جمع شده دو رقمی شده است اما به نظر می رسد تا دیدار تیم ملی ایران با کره اتفاق خاصی روی ندهد. هم چنین گفته می شود جبهه ی وزارت ورزش به شدت به دنبال این است که این اتفاق را ممکن کند.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2012/09/23/3396875/%D8%A7%D8%AE%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%B5%DB%8C-%DA%AF%D9%84-%D8%AC%D9%85%D8%B9%D8%A2%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%85%D8%B6%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D9%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%DA%A9%D9%81%D8%A7%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D9%86

11. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بنابراین یک قسمت از صحبتهای بنده رو عمدا نادیده میگیرید...چون موضع من رو روشن و بحث رو تموم میکنه! چیزی که شما نمیخواید...
    این دیگه سوء تفاهم نیست..

که اینا رو هم بحث کردیم و رد شد!
    هدف تبادل نظره نه رد کردن طرف مقابل به هر قیمتی..اینجا یک انجمن عمومیه دوست ناظر!
    اگر همین خوشحالتون میکنه از نظر من مهم نیست, فکر کنید همه صحبتام رد شد.

پس الان که همه کارشناسان مثل صدر حاج رضایی و خیلی از مربی های لیگ و همه مردم عادی! قبول دارن که فوتبال ما افت کرده و درجه 2 شده و باخت به لبنان خیلی فاجعه عجیب و غیرقابل پیشبینی نیست!شما متهم میکنی به تخریب کورکورانه و اینکه ما داریم کوچیک می کنیم کوچیک جلوه میدیم! اگه کار نکنیم و با برنامه پیش نریم 4 سال دیگه ممکنه به تایلند و مالدیو و ... هم راحت ببازیم!نه اینکه همین مالدیو رو 1-0 شکست دادیم و یه زمانی 19-0 شکست میدادیم چطوری شما پیشرفت اونها و افت ما رو نمیبینی؟
    بطور کل هر کس منصفانه نقد کنه و نقش همه عوامل رو در نظر بگیره موضوع صحبت من در پست اول نیست, میخواد حاج رضایی باشه یا...مطلب اون پست در مورد نقد متعادله.

طبق معمول نسبتهای نادرستی که براحتی رد میشه..(یک اشتباه رو نباید چند بار تکرار کرد دوست من):
    اگه شما در مورد یه بازی لبنان نظر میدی و منظورت یه باخت به لبنانه و دنبال تقصیرش در کادر فنی و بازیکن هستی
    شما میخوای درصد جزئی از یک باخت رو مشکل اصلی بدونی درحالی که این مشکل نیست سرمربی و بازیکن مشکل اصلی نیستن
    از ابتدا عرض کردم : "نباید سرمربی رو بعنوان تنها مقصر خورد کرد" " در شرایط فعلی کوبیدن کیروش بنفع تیم ملی نیست"
    فقط شمایی که تو این فوتبال روند رو به رشد دیدی و حالا تعجب کردی که چرا ادامه پیدا نکرده و اینطور به لبنان باختیم!چون تعریف درستی از رشد پایدار نداری
    حرف بنده :
    "اوایل حضور کیروش و با همین نفرات تیم ملی نمایش خوب و امیدوار کننده ای داشت
    در دور اول مقدماتی تیم فرم بهتری پیدا کرد و با برنامه تر ظاهر شدیم.
    در دور قبل نشون دادیم میشه با همین نفرات فوتبال بهتری به نمایش گذاشت"

بحث در مورد شکل بازی تیم ملیه...کسی زبونم لال از رشد اساسی فوتبال ایران بلحاظ ساختاری و مدیریتی حرفی نزده!
    تفاوت بین گفته های من و چیزی که شما نسبت میدی کاملا آشکاره دوست گرامی...

وقتی دفاعی از نظر و تفکرتون ندارید سکوت کنید!
    نیازی به دفاع نیست..در صورتیکه بعمد تفسیر اشتباه نشه.
    در عین حال چشم, شما از دادن نسبتهای نادرست دست بردارید... بنده سکوت میکنم.

بحث ورزش پیچیده تر از اونی هست که در چینش و نفرات دعوت شده و تاکتیک یک مسابقه خلاصه بشه!همون بارسایی که به اوج فوتبال رسید مدیریتش اولین و مهمترین نقش رو داشت!پرورش و کشف استعدادهایی چون مسی و ...
    با کلیت این بخش موافقم و هیچوقت نقش این عوامل رو رد نکردم...پستهام در مورد مدیریت ضعیف فدراسیون بعد از حذف تیم المپیک و انتخاب مجدد کفاشیان هست, میتونید بگردید.

درواقع این شمایید که بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تا جایی که یادم میاد فقط بنده بودم که بعد از باخت به لبنان و تو بحث با دوستان به مدیریت اشاره کردم )اتهام به تخریب و کوچیک جلوه دادن فوتبالی میکنید (که خوشبختانه نمیتونید ازش دفاع کنید!)
    موضوع روشن شد خوشبختانه.

پس اتهام زدنهای عجولانه و اصرار بر محکوم کردن بنده بی دلیل نیوده..
    متاسفانه شما با انگیزه شخصی وارد بحث شدید...با این تصور کاملا غلط که بنده به شما اتهامی زدم و باید ازش دفاع کنم یا تقاص پس بدم!

نمیدونم چطور یک نفر میتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخودش بگیره و دلخور بشه!!
    بدون اسم بردن و نقل قول از کسی, نظر کلی خودم رو گفتم. ممکنه خیلیا با من هم نظر نباشن اما تنها کسی که خطاب قرار داد و بحث رو کش میده شمایید. (دلیلش معلوم شد!)
    نه اتهامی وجور داره و نه روی صحبت با شخص خاصیه...همونطور که گفتم برداشت وارونه از صحبتها مشکل گوینده نیست.

حالا که روشن شد شما اساسا روی یک ظن اشتباه و عجیب بحث رو دنبال کردید و بی جهت جبهه گرفتید..انتظار میره این بحث بیهوده رو ادامه ندین!

گفت و گوی منطقی وقتی هست که من و شما در یک موضوع مشترک بحث کنیم شما از مو میگی و من از پیچش مو!و این بحث بی فایده هست لطفا ادامه ندید
    وقتی گفت و گو جنبه شخصی پیدا کنه طبیعتا نمیتونه منطقی پیش بره دوست عزیز!

فضای مجازی محلی برای تمرین تحمل و احترام به دیگرانه..
    موفق باشید.

پ.ن:حالا که از اینها خوشتون میاد : تخطئه و مغالطه و سفسطه و اتهام زنی هم نکنید!
    پ.ن: در صورتیکه اینها راه گشا نبود میشه از ابزارهای دیگه برای ساکت کردن طرف مقابل بهره برد....امیدوارم این پست بدلیل بی احترامی(!!!!!!) حذف نشه.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

91 از بدترين سال‌هاي فوتبالي ايران

امير حاج رضايي معتقد است صعود كردن يا نكردن به جام جهاني دردي از فوتبال ايران را دوا نمي‌كند چرا كه پايه‌هايش روي پوشال است و با وزش نسيمي فرو مي‌ريزد.

كارشناس فوتبال ايران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با علت نتايج ضعيف تيم ملي فوتبال ايران و عملكرد كارلوس كي‌روش، اظهار كرد: از نظر من در بحث كي‌روش كه مشخص است و بنده معتقدم كه او بايد كارش را ادامه دهد و همچنان مورد حمايت مسئولان قرار گيرد. انتقادها بايد منطقي و به دور از هر گونه بغض و احساسات باشد. من تحت هيچ شرايطي به موضوع آلترناتيو و جايگزيني براي كي‌روش فكر نمي‌كنم، چرا كه اين اصلا با مباني علمي همخواني ندارد.

وي گفت: اما مورد ديگر اين است كه زماني تعدادي از اهالي فوتبال به جمعي دعوت مي‌شوند تا درباره تصميم‌هاي فوتبالي جايي نظرشان را بدهند. حالا واژه‌هايي چون كميته‌ بحران، خرد جمعي يا اتاق فكر به آن اطلاق مي‌شد. اين‌ها در بعضي از كشورها اعمال مي‌شود، اما بايد ديد خروجي و نتيجه‌ آن چيست. در فوتبال ما از اين منظر كه عده‌اي را جمع كنيم، نظراتشان را بگيريم، نهايتا تصميم خودمان را عملي كنيم و بعد به جامعه تفهيم كنيم كه چهره هاي شاخص و كارشناس فوتبال همين نظر را دارند، صورت مي‌گيرد كه اين درست نيست. هر حرفه‌ نياز به تجربه و دانش خودش را دارد.حاج رضايي تاكيد كرد: من راه حل آني و فوتي براي فوتبال مان ندارم، شايد برخي داشته باشند، اما معتقدم 25 مهر يعني كمتر از چند هفته ديگر كه با تيم قدرتمندي مانند كره‌جنوبي بازي داريم، چطور مي‌شود در تيم ملي انقلاب كرد. هيچ كدام از مربيان بزرگ جهان هم نمي‌توانند چنين كاري را در اين مدت كوتاه انجام دهند. ما هنوز بخت حضور در جام جهاني داريم و خوشحال مي شويم كه تيم ملي به جام جهاني 2014 برزيل صعود كند، اما اين نبايد نهايت آرزوي ما باشد. فوتبال ما واقعا بيمار است و راه حل درست شدن آن را به دفعات گفته ايم كه فكر مي‌كنم باز كردن آن ديگر در اين مجال نيازي نيست.

وي در رابطه با اين كه شما هم خصوصي شدن فوتبال ايران و قطع وابستگي‌اش به دولت را ريشه تمام مشكلات فوتبال باشگاهي و ملي مي‌دانيد؟ اظهار كرد: اين ديدگاه در جاي خودش قابل نقد و بررسي است. جامعه ما الان از وضعيت اين تيم ملي ملتهب است. مردم شرايط را مي‌بينند، اين حق طبيعي شان است كه مي‌‌خواهند تيمشان حداقل بر تيمي همچون لبنان پيروز شود و چندين گل به آن بزند، اما ما بايد به منطق برگرديم تا همچنان شانس داشته باشيم. فوتبال ايران شرايط نامطلوبي دارد و فاصله آن با قدرت‌هاي اول آسيا زياد است. روز به روز هم بر اين فاصله افزوده مي‌شود. در دنيا 250 يا 260 كشور حضور دارند كه تنها 31 كشور به جام جهاني راه يافته و همراه با برزيل 32 تيم نهايي را تشكيل مي‌دهند. ساير كشورها در حال حاضر در جام جهاني حضور ندارند، پس عدم راهيابي به جام جهاني پايان دنيا و براي فوتبال يك مملكت به معناي مرگ نيست. اما در كشورهاي مدرن چون اركان محكمي دارند، ساير حوزه‌هايشان از نرفتن به جام جهاني لطمه نمي‌بينند. انگلستان حدود نيم قرن است كه در جام جهاني توفيقي ندارد، اما اركان فوتبالش محكم است و با اين وجود سيستم‌ فوتبالش با نظم پيش مي‌رود.

حاج رضايي ادامه داد: كارشناسان فوتبال انگليس زماني علت اين مساله را بررسي كردند و ديدند كه موفق نبودن تيم كشورشان در جام‌هاي جهاني مي‌تواند به اين برگردد كه تنها 39 درصد از فوتباليست‌هاي ليگ جزيره، انگليسي هستند. پس سرمربي تيم ملي تنها مي‌تواند عملكرد 39 درصد از بازيكنان فعال در انگليس را زير نظر بگيرد. در ايران تيم ملي چه به جام جهاني صعود كند و چه نكند، اركان فوتبال ما پايه‌هايش روي پوشال است و ما مي‌توانيم سياهه‌اي از ناكامي ها را به تحرير در آوريم. تاكنون پرسيده‌ايد 40 سال به المپيك نرفتن‌، ناكامي تيم‌هاي ملي در تمامي رده‌ها و ... همه به سرمربي اين تيم‌ها بر مي‌گردد؟! آيا فقط مربي مقصر است؟! پاسخ واقعي اين است كه ساختار اين فوتبال بر پوشال تكيه كرده و با نسيمي مي‌افتد تا وقتي اين درست نشود، ما نمي‌توانيم انتظار موفقيت از تيم ملي را داشته باشيم. اگر اركان اين فوتبال درست باشد، با مربي ايراني هم مي‌توان موفق بود. شما ابتدا بايد ساختمان محكمي بسازيد و بعد به تزئينات آن فكر كنيد.

وي در رابطه با سرفصل‌هاي ضعف‌هاي ساختاري فوتبال ايران به ايسنا گفت: سه سرفصل بسيار مهم در فوتبال وجود دارد كه تا آنها شرايط خوبي نداشته باشند، فوتبال يك كشور مسير منطقي و صحيح خود را طي نمي‌كند، آنها عبارتند از 1ـ مديريت 2ـ برنامه‌ريزي 3 ـ سرمايه‌گذاري. اگر اين‌ها به درستي در جاي خود حضور داشته باشند هر گروه از مديران كه در هر دوره اي بر سر كار بيايند نمي‌توانند تاثير عميقي بر روند فوتبال ما داشته باشند.

حاج رضايي افزود: در باشگاه بزرگي چون بارسلونا، لاپورتا مدير باشگاه روي كار مي‌آيد، خللي در اين باشگاه ايجاد شد؟ متاسفانه ما مشكلات مديريتي زيادي داريم كه در لايه‌هاي فوتبال ما رسوخ كرده است. اگر تحقيقات جامعي انجام شود به نتايج اسفبار و وحشتناكي مي‌رسيم، زماني كه من بازي ايران برابر لبنان را مي‌ديدم، باور كنيد از شكست تيم ملي تعجب نكردم، فقط از آن متاثر شدم و پيش از بازي هم گفته بودم كه با بيم و اميد بازي را نگاه مي‌كنم. دو بازي قبلي تيم ملي به ويژه بازي اردن چشم انداز روشني براي ما نداشت و اين ديدگاه را كه ما مقابل لبنان توفيقي نداشته باشيم، قوت مي‌داد. تيم ملي به جام جهاني 2006 رفت، افراد زيادي زحمت كشيدند، اما مشكلات حل نشد، ما به جام جهاني 2010 نرفتيم، مشكلات اضافه‌تر هم شد. اكنون پانزدهمين مربي برتر دنيا طبق رنكينگ اعلام شده را بالاي سر تيم ملي آورده‌ايم، اما اوضاع تيم ملي بهتر نشده است، چون فوتبال ما بر باد تكيه كرده است. آدم عاقل شمع را مقابل باد قرار نمي‌دهد، اما ما انگار شمع را برابر توفان قرار داده‌ايم.

اين كارشناس فوتبال موضوع مديريت در فوتبال را اين گونه ادامه داد و افزود: در مباحث فني گفته مي‌شود بازيكن صاحب توپ بايد توپ را مديريت كند. او معمولا سه انتخاب دارد كه همواره بايد سعي كند از توان مديريتي اش بهره گرفته و بهترين تصميم را در دادن پاس بگيرد. به پاس‌ها مي‌توان از يك تا پنج نمره داد. اهميت مديريت پاس‌ها در فوتبال بسيار زياد است، اما وقتي ما پاس‌هايي را در تيم مي بينيم كه هيچ ارزشي ندارد و شايد نمره زير صفر بايد به آن تعلق گيرد، چگونه انتظار موفقيت داشته باشيم. نگرش ما در مديريت فوتبال از پايين به بالا دچار ضعف است.
    حاج رضايي در واكنش به اين كه شما هم مي‌پذيريد جريان فوتبال ما با ساير حوزه‌هاي جامعه از جمله حوزه فرهنگي و اجتماعي گره خورده و رشد آن در گرو رشد آنها هم هست؟ به ايسنا گفت: قطعا همين طور است، بدون ارتقاي سطح فرهنگي نمي‌توان از جهات فني رشد كرد. فوتبال ما منزوج با ساير حوزه‌ها است، در سينما ژانرهاي مختلفي چون ژانر وحشت، ملودرام، اكشن و ... وجود دارد و يك فيلم معمولا متعلق به يكي از اين ژانرها است. اما فوتبال تلفيقي از كليه ژانرها بوده كه در 90 دقيقه مي‌توانيد شاهد آن باشيد.

حاج رضايي در پاسخ به اين سوال كه چرا كارلوس كي‌روش به بازيكنان جوان اعتماد نمي‌كند و همچنان به استفاده از بازيكنان پا به سن گذاشته اعتقاد دارد؟ اظهار كرد: كي‌روش فكر مي‌كند با بازيكنان بزرگ و ميدان ديده مي‌تواند اين تيم را به جام جهاني ببرد. تفكر ديگري كه باعث شده او به دنبال بازيكنان دو رگه ايراني و خارجي كه در اروپا شاغل اند بگردد، به اين خاطر است كه معتقد است سطح كيفي ليگ ما بسيار پايين است. آمارها هم مي‌گويد اين ديدگاه درست است، اگر يادتان باشد بعد از سال 2006 ما شش يا هفت لژيونر در اروپا داشتيم، اما الان فقط يك مسعود شجاعي نصفه و نيمه را داريم، پس افت ‌كرده‌ايم. شينجي كاكاواي ژاپني با 350 هزار يورو به دورتموند آلمان رفت. اما آنقدر خوب بود كه حالا با 14 ميليون يورو به منچستر يونايتد مي‌رود. كي‌روش البته هنوز نتوانسته از دو رگه‌هاي ما به غير از دژاگه استفاده چنداني ببرد. دژاگه هم كه در سطح اول اروپا بازي مي‌كند تفاوت را در نوع بازي‌اش با ساير بازيكنان ايراني مي بينيد. انگار او در دانشگاه درس خوانده و ساير بازيكنان در دبستان.

حاج رضايي خاطرنشان كرد: من نه مدافع كي‌روش هستم و نه مهاجم او. تجربه اي كه من دارم مي‌گويد كه كي‌روش مي‌خواهد با بازيكنان با تجربه و استفاده از بازيكنان دو رگه حفره‌هاي تيم ملي را پر كند كه فعلا جواب نگرفته است. عملكرد او قابل نقد است و بايد بررسي شود، اما زمان به عنوان بزرگ‌ترين عامل به سرعت عليه ما حركت مي‌كند. انگار همه شرايط با هم جور است. الان كه ليگ نصفه و نيمه‌اي در حال برگزاري است، كي‌روش هم به مسافرت رفته؛ ظاهرا نمي‌شود براي خريد جنس‌ها را جدا كنيم و بايد همه را در هم بخريد.

اين كارشناس فوتبال سال 91 را يكي از بدترين سال‌هاي فوتبالي براي ايران دانست و گفت: در سال 91 ما شاهد درخشش المپيكي‌ها ، پارالمپيكي‌ها و واليباليست‌ها بوديم، اما از طرفي فوتبال ما افول كرده است.(+بسکتبالیست ها) از طرف ديگر شلوغ كاري‌هاي دو باشگاه استقلال و پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات به فضاي بد فوتبال و پايين آمدن كيفيت آن كمك كرد. همه اين‌ها در سال 91 جمع شده است و اكنون مي بينيم تيم ملي هم چه نتايج ضعيفي مي‌گيرد. باخت به لبنان آنقدر تلخ بود كه من تلخي آن را شبيه به تلخي باخت بحرين ديدم.
    وي تاكيد كرد: فوتبال ما نياز به آسيب شناسي جدي و گسترده‌اي دارد، حتي تغيير نفرات هم تاثيري در كيفيت پايين فوتبال ما ندارد. با تغيير فرد مشكلات حل نمي‌شود، ما نياز به تغيير نگاه داريم. چگونه ژاپن و كره جنوبي اين قدر در فوتبال آسيا و حتي دنيا پيشرفت كرده است؟ چگونه سال‌ها پيش آنها جام جهاني و المپيك برگزار كردند و هزاران چگونه ديگر، اما ما هنوز زير آواريم.

حاج رضايي در پايان در واكنش به اين كه چه اقدامي از سوي كي‌روش مي‌تواند باعث نتيجه‌ گيري كوتاه مدت در تيم ملي شود تا حداقل در مسابقات آتي اميدي براي ما باقي بماند؟ به ايسنا گفت: به هر حال همه ما با اميد زنده‌ايم. من اميدوارم تغييراتي كه كي‌روش در تيم ايجاد مي‌كند در كوتاه مدت براي تيم ملي مثمرثمر باشد. كي‌روش ميدان‌هاي جهاني زيادي را ديده و با تجربه است. اميدوارم نسخه‌هاي ترميمي او براي تيم ملي مثمرثمر واقع شود.

واقعا جناب حاج رضایی حرف دل ما رو میزنه لذت بردیم!

پ.ن: در صورتیکه اینها راه گشا نبود میشه از ابزارهای دیگه برای ساکت کردن طرف مقابل بهره برد....امیدوارم این پست بدلیل بی احترامی(!!!!!!) حذف نشه.
    متاسفانه رفتار بسیاز زننده هست قبلا جواب شما رو دادم هرچند الان برخی توهین ها رو ویرایش کردید اما مدیریت پست شما و طبعا جواب من رو پاک کرد و همونطور که گفتم فضای عمومی انجمن تحمل چنین بحثهایی رو نداره منتها شما بیشتر دست و پا میزنی و بیشتر فرو میری!من هیچ دسترسی به انجمن ورزش ندارم!(محض اطلاع)
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 3.png   2.png   1.png  

14. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مجيد نامجو مطلق: سازندگي در فوتبال ما از بين رفته است

بازيكن اسبق تيم ملي معتقد است كه در فوتبال ما سازندگي از بين رفته است و بسياري از مشكلات فوتبال ايران نشات گرفته از همين موضوع است. او همچنين گفت كه بايد از كادر فني حمايت كرد و از طرفي بايد از افرادي به روز در كميته‌ فني فدراسيون استفاده كرد تا بتوانند به كي‌روش مشورت دهند.

مجيد نامجو مطلق در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره مشكلات پيش روي تيم‌ ملي و علت عدم موفقيت اين تيم، اظهار كرد: ما در فوتبالمان مشكلات زيادي داريم كه اگر بخواهيم درباره آن صحبت كنيم زمان زيادي مي‌برد. در نهايت تمام عوارض اين مشكلات به تيم ملي مي‌رسد. يكي از ضعف‌ها اين است كه سازندگي از بين رفته است. قبلا فوتبال براي قشر كم درآمد بود و زمان ما فوتباليست‌ها معمولا براي جنوب شهر بودند، اما حالا شرايط به گونه‌اي شده است كه آنهايي كه والدين شان از درآمد مالي قوي برخوردارند، وارد تيم‌هاي پايه مي‌شوند و استعدادهايي كه از نظر مالي در مضيقه هستند نمي‌توانند وارد فوتبال شوند.

وي افزود: جرقه اين موضوع از 10 سال پيش زده شد و بسياري از مشكلات را همين سيستم‌ به وجود آورد و موجب شد فوتبال ما از نظر استعداد با مشكل روبرو شود و بازيكنان تا سنين بالا بازي كنند. در واقع عوارض مساله‌اي كه 10 سال پيش به وجود آمد را امروز مي‌بينيم. اين كه همه مشكلات را به كادر فني ربط دهيم مشكلي را حل نمي‌كند. پس از سال‌ها مربي خوب و معتبري را آورده‌ايم. ولي كم‌كم در حال از دست دادن ابراز مورد نياز هستيم. در كشورهاي كره و ژاپن به كارهاي زير بنايي و سازندگي توجه زيادي شده است و پشت هر تيم اصلي‌شان 10 تيم ديگر هم دارند و به راحتي مي‌توانند بازيكنانشان را جابجا كنند و هيچ مشكلي هم برايشان به وجود نمي‌آيد. چون زير بنايي كار مي‌كنند و دنبال كشف استعدادها هستند. ولي در فوتبال ما استعدادها كشته مي‌شوند تا افرادي به اهداف مالي خود برسند.

نامجو مطلق افزود: فوتبال ما مشكلات زيادي دارد كه صحبت كردن درباره آنها زماني بسيار طولاني مي‌خواهد، ولي در اين شرايط بايد از تيم ملي حمايت كنيم و به آن روحيه دهيم. اين كه بخواهيم تيم ملي را بكوبيم درست نيست. سه، چهار بازي حساس در پيش داريم كه بايد روي آنها تمركز كنيم. هر چند در تيم ملي ضعف‌هايي از جمله عدم هماهنگي ميان بازيكنان وجود دارد.

پيشكسوت استقلال با اشاره به اين كه گفته مي‌شود كادر فني تيم ملي ليگ را نمي‌بيند، گفت: در اين مدت از اين صحبت مي‌شود كه ليگ ديده نمي‌شود، اما در اين چند هفته‌ كه از ليگ گذشته من پديده‌اي نديدم. متاسفانه در فوتبال ما ديگر پديده‌اي ديده نمي‌شود. يك بازيكن چند بازي خوب كار مي‌كند و عملكردش را در بوق و كرنا مي‌‌كنيم، اما وقتي به تيم ملي مي‌رسد نمي‌تواند كارايي لازم را داشته باشد، چون اصولي رعايت نشده است تا زماني كه شرايطي كه گفتم را اصلاح نكنيم، وضعيتمان همين است و بايد بگويم كه وضع امروز ما نسبت به پنج سال آينده خيلي بهتر است.

بازيكن اسبق تيم ملي در پاسخ به اين سوال كه تا بازي با كره جنوبي براي تيم ملي چه كار بايد كرد؟ گفت: نزديكترين بازي ما با كره جنوبي است كه بايد با اتحاد و همدلي پيش برويم و از تيم ملي حمايت كنيم. سرعت انتقال بازي و هماهنگي بازيكنان كم شده است كه اميدوارم كي‌روش در اين مدت بتواند ضعف‌ها را بر طرف كند و بتواند در تيم ملي تحركي ايجاد كند.

نامجو مطلق درباره تغيير و تحولات در تيم ملي و اين كه آيا مي‌توان مانند زمان پرويز دهداري به يكباره نسل تيم ملي را تغيير داد يا خير؟ گفت: فعلا در شرايطي نيستم كه بخواهيم ريسك كنيم و يك دفعه تغييرات زيادي انجام دهيم. ما در شرايط حساس مقدماتي جام جهاني هستيم و چهار بازي سنگين و حياتي را در پيش داريم كه مي‌تواند نقش تعيين كننده اي داشته باشد. مساله بعدي هم اين است كه در زمان پرويز دهداري پتانسيل لازم را داشتيم، اما در حال حاضر تغيير نسل را به صلاح نمي‌دانم، زيرا پتانسيل لازم را نداريم. ما نياز داريم كه رفته‌رفته اين شرايط را به وجود آوريم زيرا نتايج به دست آمده تاثير زيادي بر روند كاري فدراسيون و باشگاه‌ها دارد. وقتي تيم ملي نتيجه‌ نااميد كننده اي برابر لبنان مي‌گيرد در بازي دو تيم پرطرفدار استقلال و پرسپوليس تماشاگران بسيار كمي مي‌آيند. به هر حال فكر مي‌كنم زمان مناسبي براي اين گونه تغييرات نيست.

وي ادامه داد: فعلا حضور ما در جام جهاني مهم است. بنابراين پس از اين كه صعودمان قطعي شد مي‌توانيم خون تازه اي به تيم ملي تزريق كنيم ، ولي اين كه بخواهيم يكباره تغييراتي مانند زمان دهداري را انجام دهيم درست نيست.

اين پيشكسوت فوتبال درباره دستياران كي‌روش و اين كه آيا يك فرد ايراني بايد در كنار او قرار گيرد يا خير، گفت: اميد نمازي فردي است كه خودش در ايران نبوده و با شرايط فوتبال ما آشنايي چنداني ندارد. فدراسيون بايد مربيان مدنظر خود كه توانايي دارند در كنار تيم ملي باشند را روي نيمكت قرار دهد تا از تجربيات كي‌روش در آينده استفاده كنند. اين همه هزينه كرديم و كي‌روش را آورده‌ايم، ولي فردي را در كنار او نگذاشته‌ايم تا در آينده بتواند تجربيات كي‌روش را پس از رفتن اين مربي به فوتبال ما منتقل كند. كاري كه در همين تركيه انجام شد و وقتي مربيان بزرگ به اين كشور آمدند امثال دنيزلي را در كنار آنها قرار دادند. اين روند تا جايي پيش رفت كه فاتح تريم را از تركيه به ميلان رساند. اما متاسفانه در حال حاضر مربياني روي نيمكت تيم ملي هستند كه فكر نمي‌كنم نقش زيادي داشته باشند. با تمام احترامي كه براي ماركار آقاجانيان قائل هستم مي گويم كه آيا پس از رفتن كي‌روش ما قدرت اين ريسك را داريم كه يك تيم باشگاهي را به دست او بدهيم؟ بايد مربياني كه مي‌توانند استعدادياب باشند را در كنار تيم ملي قرار دهيم.

نامجو مطلق درباره كميته‌ فني فدراسيون فوتبال نيز گفت: من كه فقط اسم شنيدم و حركتي از اين كميته‌ نمي‌بينم. كميته‌ فني نياز به افراد با دانش دارد. در حال حاضر به گونه‌اي است كه براي اين كه صداي كساني كه اعتراض مي‌كنند را ببندند آنها را به كميته‌ فني مي‌آورند يا كساني مي آيند كه از آقايان حمايت مي‌كنند و آنها هم خوششان مي‌آيد. اين گونه كميته‌ راه گشا نيست. اگر كميته‌ فني تشكيل مي‌دهيم بايد افراد آن از نظر اطلاعات و به روز بودن در حدي باشند كه بتوانند به كي‌روش مشورت دهند.

خوبه که نظر کارشناسان و بزرگان این فوتبال رو با دقت بررسی کنیم!

راستی متاسفانه انقدر حاشیه رفتیم که این خبر گم شد:

جمع‌آوری امضا برای برکناری علی کفاشیان
    آدرسهایی که نویسنده گل میده شاید بیشتر به رویانیان میخوره چون فکر نکنم فتح الله زاده چنین جسارتی و ماموریتی داشته باشه!(شایدم فتح الله زاده باشه ) ایشون حواشی تیم خودش رو جمع کنه و از ته جدول تکون بخوره برکناری رئیس فدراسیون پیشکش! در هر صورت یادمون نرفته موقع انتخابات کدوم دو مدیر عامل دو تیم تهرانی بودند که به شدت از کفاشیان حمایت کردن و بهش رای دادن!! و معلوم نیست در آستانه بازی حساس با کره جنوبی و وضعیت نه چندان خوب تیم ملی هدف از طرح این موضوعات چیه!البته کفاشیان هرموقع خودش استعفا بده همه استقبال می کنن! ولی اینکه وزارت ورزش باز جلو بیوفته و کاری بخوان بکنن که بحث تعلیق پیش کشیده بشه ...

16. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آدرسهایی که نویسنده گل میده شاید بیشتر به رویانیان میخوره چون فکر نکنم فتح الله زاده چنین جسارتی و ماموریتی داشته باشه
    این مدیر که 100% رویانیانه....فتح الله زاده خیلی کفاشیانو قبول داره و حتی به خاطر کفاشیان کنار کشید و کاندید نشد

عابدینی هم دل خیلی پری داره.دیشب در ورزش از نگاه 2 حرفهای خوبی میزد.یه جوری حرف میزد که معلوم بود اصلا رابطه خوبی با فدراسیون نداره و مسئولان در فدراسیون هم اصلا علاقه ای به حضور عابدینی در فوتبال ندارن که عابدینی گفت برنامه ریزی کردن داماش بره دسته یک ولی اقایون در فدراسیون بدونن در هر شرایطی من در مجمع فدراسیون حضور دارم(یه همچین چیزایی)

در مورد صعود به جام جهانی هم گفت باید فقط به فکر نتیجه گرایی باشیم نه بازی زیبا و باید 6 امتیاز بازیهای خونگیو بگیریم+ 1 امتیاز از کره در تهران بگیریم+ 1 امتیاز از قطر تا بی دردسر صعود کنیم و بعد خودمونو برای جام جهانی اماده کنیم و بازیکنای جوانو راهی جام جهانی کنیم

من که خیلی قبولش دارم.به نظرم اگه عابدینی رئیس فدراسیون بود وضعمون خیلی بهتر بود.....با تجربه و صادق و کار بلد

یکی از مخالفین کفاشیان بدون شک عابدینیه

18. 3 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •