گفته های شما:گفته های بنده:
با رفتن قطبی از صحبتهای بعضی مدیران و کاربرای محترم بنظر میومد بزرگترین مانع از سر راه تیم ملی کنار رفته, حالا همونها دنبال دلایل ریشه ای شکستها میگردن و برای مربی کمترین نقش رو قائلن!!
اونجا باخت به کره فاجعه بود ...حالا باخت به لبنان عادیه, اصلا سقف فوتبالمون همینه!
فعلا کوچک کردن فوتبال ملی در حد مالدیو از تخریب بیرحمانه کیروش راحتتر بنظر میادمعنی:حالا شکستها رو گردن ساختار بیمار فوتبال میندازیم و میگیم سقف فوتبالمون همینه؟!!
شما یا سرمربی رو تخریب می کنید و سیبل قرار میدید یا فعلا تیم ملی رو در حد مالدیو کوچک جلوه میدید!!
که اینا رو هم بحث کردیم و رد شد!
حالا دوستان مشکلات ریشه ای فوتبال رو یکی یکی میشمرن و فوتبالمون رو جوری پایین میارن که باخت به لبنان عادی جلوه کنه
پس الان که همه کارشناسان مثل صدر حاج رضایی و خیلی از مربی های لیگ و همه مردم عادی! قبول دارن که فوتبال ما افت کرده و درجه 2 شده و باخت به لبنان خیلی فاجعه عجیب و غیرقابل پیشبینی نیست!شما متهم میکنی به تخریب کورکورانه و اینکه ما داریم کوچیک می کنیم کوچیک جلوه میدیم! اگه کار نکنیم و با برنامه پیش نریم 4 سال دیگه ممکنه به تایلند و مالدیو و ... هم راحت ببازیم!نه اینکه همین مالدیو رو 1-0 شکست دادیم و یه زمانی 19-0 شکست میدادیم چطوری شما پیشرفت اونها و افت ما رو نمیبینی؟! البته شما بی تقصیر هستید مسئولین یک فضای خیالی رو ایجاد کردن که خیلی از مردم ما فکر می کنن تو سطح آسیا ما تو خیلی چیزا قدرت اولیم!و با این شکستها این توهم ها به سختی شکسته میشه!
دوست عزیز چرا نمیخوای قبول کنی؟!سهم مدیریت کلان از همه چیز بیشتره 96>4 خیلی سادست! اگه شما در مورد یه بازی لبنان نظر میدی و منظورت یه باخت به لبنانه و دنبال تقصیرش در کادر فنی و بازیکن هستی من روند فوتبال ایران رو از 2006 آلمان تا اینجا دارم میبینم و تک تک تصمیمات و قوانین و اساسنامه ها رو مد نظر دارم افرادی که اومدن و رفتن و تغییراتی که شد و نشد!یکم دیدت رو بیشتر کن تا متوجه بشی چی میگم اگه شما الان رو میبینی و صعود به 2014 برزیل با هر قیمتی من حضور در برزیل و ناکامی احتمالی برکناری ها و بازگشت به 8 سال پیش رو میبینم من مشکل دوباره در جام ملتها و بازیکن سازی و لیگ و دوباره انتخابی جام جهانی بعد و ... رو در نظر میگیرم تفاوت نظر ما اینجاست شما میخوای درصد جزئی از یک باخت رو مشکل اصلی بدونی درحالی که این مشکل نیست سرمربی و بازیکن مشکل اصلی نیستن ما زمان دایی بازیکن جوان آوردیم نیاوردیم؟دایی رو عوض کردیم قطبی را آوردیم با تجربه هایی مثل کریمی و مهدوی کیا برگشتند کار درست شد؟!چرا به بیراهه میریم!هنوزم میگم سهم سرمربی و بازیکن ها در ناکامی های بلند مدت ناچیز و گمه!
درواقع این شمایید که بعد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تا جایی که یادم میاد فقط بنده بودم که بعد از باخت به لبنان و تو بحث با دوستان به مدیریت اشاره کردم )اتهام به تخریب و کوچیک جلوه دادن فوتبالی میکنید (که خوشبختانه نمیتونید ازش دفاع کنید!) همگان از از افت و درجه 2 شدنش آگاه هستند نسبت نادرست رو شما میدی!که با پیشداوری و فرضیات اشتباه نظر میدی فقط شمایی که تو این فوتبال روند رو به رشد دیدی و حالا تعجب کردی که چرا ادامه پیدا نکرده و اینطور به لبنان باختیم!چون تعریف درستی از رشد پایدار نداری فوتبال ما درجه 2 در سطح آسیا هست حتی اگه کره جنوبی رو 3-0 در آزادی شکست بدیم هر موقع مدیریت کلان ورزش این موضع رو بپذیره میتونیم امیدوار باشیم که ساختار ورزشمون تغییر کنه ولی تا وقتی تو توهمات باشیم کاری پیش نمیره ...دوست عزیز اگه میخوای به کسی اتهام بزنی و نسبت نادرست بدی مطمئن شو نمیشه به این راحتی ردش کرد..
حالا شما منظور دیگه ای از صحبتهای خودتون داشتید که من متوجه نشدم بگید الان بگید من منظورم نبود که شما سرمربی رو در یه دوره تخریب کردید و الان فوتبال ملی رو در حد مالدیو کوچیک کردید!رداشت کاملا غلط از صحبتها مشکل گوینده نیست.
کجا من گفتم که ما سرمربی رو(قطبی) رو بعد از ناکامیهاش سیبل کردیم؟!لطفا نقل قول!!!شما مثل اینکه یکم فراموشکاری چه بعد از جام جهانی چه جام ملتها شدت انتقاد من (همون ما اتهامی شما) به طرف فدراسیون فوتبال بوده نظرسنجی هاش هست پستهاش هست حال داری برو بگرد !بقول خودتون سرمربی رو سیبل کرده بودین...
لطفا انقدر اتهام به دیگران نزنید و وقتی دفاعی از نظر و تفکرتون ندارید سکوت کنید!بحث ورزش پیچیده تر از اونی هست که در چینش و نفرات دعوت شده و تاکتیک یک مسابقه خلاصه بشه!همون بارسایی که به اوج فوتبال رسید مدیریتش اولین و مهمترین نقش رو داشت!پرورش و کشف استعدادهایی چون مسی و ... بود که این شد و هنوز هم این پرورش ادامه داره کوته بینی هست که موفقیتهای بارسا فقط در زمین فقط در عملکرد بازیکنها و تفکر مربی ها دیده بشه!شما حتما Carles Rexach رو میشناسی که چطور استعداد مسی رو دید و قرارداد رو درجا نوشت و مسی به آکادمی جوانان بارسا رفت!حالا ما تو ایران از این دست افراد داریم؟یا فقط دلال سودجو و ایجنت فاسد داریم؟آکادمی قوی و زمین تمرین خوب داریم؟
وقتی ژاپن از رده نونهالان بازیکنهاشو به برزیل میفرسته به مدرسه فوتبال میفرسته نتیجش این ژاپنی میشه که قهرمان آسیاست و بی دغدغه به جام جهانی و المپیک صعود میکنه اونم رده های بالا آخرین نمونش المپیک 2012 لندن!برای مدیریته نه زاکرونی با اون کارانامه نه چندان خوب!و ده ها مثال دیگه در هلند و آلمان و کره جنوبی و ...
دوست عزیز برای همین هست که وقتی امثال مسی ناآماده/مصدوم باشن یا فوتبالشون تموم بشه بارسا یک افت مقطعی کوچیک خواهد کرد(شایدم نکنه!) ولی جانشینی -نه در همون اندازه- ولی خوب برای مسی خواهد بود!بعد از این نسل طلایی بارسا به لیگ رده پایینتر سقوط نمیکنه بعد از رفتن یکی از بهترین مربی های تاریخش هنوزم مدعی جدی قهرمانی هست!چون مدیریت میشه چون نقش اصلی و تعیین کننده تصمیمات درستی میگیره!اما فوتبال ما چی؟اون زمانی که که تیمهای جوانان و پایه داشتیم و در تمام رده ها همین کره و ژاپن رو راحت شکست میدادیم و بعد از همون دو بازه زمانی که گفتم چه اتفاقی افتاد که الان ژاپنی ها با فاصله زیادی از ما جلو افتادن؟چی شد که نسل طلایی ما که کنار رفت فوتبال ما افت کرد درجه 2 شد ؟!
نه تو فوتبال خیلی رشته های دیگه ما استعداد و نیروی انسانی کافی رو داریم حتی به صورت دیمی قهرمانی هایی در سطح آسیا جهان رو هم کسب می کنیم اما همون نسل وقتی به سطح بزرگسالان میرسن(اگه برسن!) اکثرا ناموفق هستند چه اتفاقی اینجا میوفته؟!
گفت و گوی منطقی وقتی هست که من و شما در یک موضوع مشترک بحث کنیم شما از مو میگی و من از پیچش مو!و این بحث بی فایده هست لطفا ادامه ندید
پ.ن:
حالا که از اینها خوشتون میاد : تخطئه و مغالطه و سفسطه و اتهام زنی هم نکنید!![]()