تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 280 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خونسرد مثل علي كريمي(عكس)

سايت گل ـ علي كريمي در بازي روز گذشته پرسپوليس مقابل صنعت نفت آبادان از جايگاه ويژه به تماشاي درخشش جواد كاظميان و بقيه بازيكنان تيم نشست. او كه با پوريا پورسرخ بازيگر شناخته شده سينما و تلويزيون به ورزشگاه رفته بود هر از چند گاهي تصوير خود را روي اسكوبورد ورزشگاه مي‌ديد و مورد تشويق هواداران پرسپوليس قرار مي‌گرفت.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    سوراخ

12

/گزارش تمرين امروز پرسپوليس/
    غيبت 5 بازيكن، وعده كاظميان و تمرينات اختصاصي كريمي
    خبرگزاری فارس: تمرين امروز پرسپوليس در غياب 5 بازيكن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين امروز پرسپوليس بعد از اولين پيروزي خود در ليگ برتر از ساعت 10 صبح امروز در ورزشگاه درفشي فر دنبال شد.
    در اين تمرين امروز بازيكناني كه در تركيب اصلي پرسپوليس مقابل صنعت نفت آبادان حضور داشتند، به مدت 30 دقيقه ريكاوري كردند و بازيكنان ذخيره نيز مرور كارهاي تاكتيكي را در دستور كار خود قرار دادند.
    * ممددوتال، مازيار زارع، غلامرضا رضايي، عليرضا حقيقي و مهرداد اولايي بازيكنان غايب جلسه تمريني بودند. سومبيك نيز كه با اجازه كادر فني و با مرخصي سه روزه عازم آلمان شده، از جمله نفرات غايب بود.
    * محمود خوردبين، سرپرست تيم با تأخير در تمرين امروز حضور پيدا كرد.
    * شيث رضايي و آقازماني با لباس شخصي در تمرين امروز حاضر شدند.
    * هادي نوروزي به مدت 20 دقيقه تمرين خود را زير نظر گمالوويچ كه بيشتر كارهاي بدني بود انجام داد.
    * علي كريمي تمرينات ويژه‌اي را نسبت به ساير بازيكنان انجام داد.
    *‌جواد كاظميان در تمرين امروز بسيار خوشحال و سرحال بود. وي به بازيكنان وعده مي‌داد كه در بازي مقابل ذوب آهن هم گل‌زني خواهد كرد. كاظميان تأكيد داشت كه بايد مراقب گرفتن كارت زرد باشند تا دربي را از دست ندهند.
    * پرسپوليسي‌ها روز جمعه و شنبه استراحت مي‌كنند و يكشنبه براي تشكيل اردوي چهار روزه راهي يك شهرستان خواهند شد.
    انتهاي پيام/خ

4. 2 کاربر از soorakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض احساس مسووليت كريمي

علي كريمي تغيير كرده است. اين را اكثر اهالي فوتبال مي‌گويند و بر آن باور دارند. بدون شك زندگي 6 ماهه كاملا حرفه‌اي در شالكه در شكل‌گيري رفتار جديد كاپيتان پرسپوليس بي‌تاثير نبوده است.

ديگر از رفتارهاي جنجال برانگيز او خبري نيست. حالا وقتي داور بازي او را اخراج مي‌كند بدون اينكه واكنش تندي نشان دهد از همبازيانش مي‌خواهد كه به بازي برگردند چرا كه خودش سر به زير و كاملا مطيع داور از مستطيل سبز خارج مي‌شود.

او در ليگ امسال ما بدعت خوبي را پايه‌گذاري كرد و آن احترام به هوادار در پايان هر مسابقه و با هر نتيجه‌اي است. كريمي در پاسخ به اين رفتار جديدش مي‌گويد: «تا وقتي من در پرسپوليس باشم همين اتفاق مي‌افتد. بايد به هوادار احترام گذاشت.» به‌نظر مي‌رسد بايد روز به روز منتظر رفتارهاي جديدي از او باشيم.

كريمي بعد از اخراجش در بازي با مس سرچشمه از هواداران پرسپوليس عذرخواهي مي‌كند اين رفتار الگويي براي بعضي‌ از بازيكنان و شايد همبازيانش است كه در هيچ شرايطي عذرخواستن را به زبان نمي‌آورند اما اين همه قضايا نيست. او تصميم گرفت كه براي تماشاي بازي تيم محبوبش به استاديوم برود شايد حضورش به نوعي در نزد بازيكنان ايجاد انگيزه كند كه قطعا هم همين‌طور خواهد بود. با اين حال جادوگر پرسپوليس فقط به رفتن به استاديوم رضايت نمي‌دهد. او چند ساعت قبل از بازي خودش را به اردوي پرسپوليس مي‌رساند تا در كنار ساير بازيكنان باشد. حضور او فقط بار رواني مثبت دارد. علي كريمي كاملا احساس مسووليت مي‌كند. دقيقا مثل همان دقايقي كه در زمين حضور دارد و لحظه‌اي در نقش مدافع آخر و دقايقي بعد به عنوان مهاجم ظاهر مي‌شود و اگر لازم باشد پرتاب‌هاي اوت و ضربات كرنر را هم بر عهده مي‌گيرد. شايد او مي‌خواست نبودش را جبران كند.

6. 7 کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اردوي شبانه‌روزي در تهران به جاي كيش
    تنها فرصت پرسپوليسي‌ها براي استراحت در تعطيلات فصل، دو روز است. آنها ريكاوري بعد از بازي با صنعت نفت را امروز انجام مي‌دهند و بعد از آن دو روز مرخصي دارند براي استراحت.

بعد از آن و از روز يكشنبه تمرين‌هاي پرسپوليس با نظر كادر فني در تهران از سر گرفته خواهد شد. برپايي يك اردوي 5 روزه از جمله برنامه‌هاي استيلي است براي پرسپوليس در تعطيلات پيش رو.

اردويي كه اول گفتند خارجي است و بعد كيش به عنوان ميزبان آن معرفي شد اما با توجه به گرماي هوا، حميد استيلي تصميم گرفته تيمش را همين جا در پايتخت به اردو ببرد. به احتمال فراوان پرسپوليس اردوي 5 روزه‌اش را در هتل اسپيناس برگزار خواهد كرد و ميزبان تمرين‌ها هم مثل هميشه ورزشگاه درفشي‌فر خواهد بود.

کد:

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

اولادي: به دربي كه نمي‌رسم هيچ، بعد از آن هم نمي‌رسم

مرجع خبری پرسپولیس :
    اين روزهاي برزخي هيچ نشاني از روياهاي سرخ مهرداد اولادي ندارد. روياهايي كه قرار بود در پرسپوليس رنگ واقعيت به خود بگيرد و امروز همه‌اش پشت سايه‌اي سنگين از مصدوميت‌ها پنهان شده و تصوير آن روزهاي رويايي را به تيرگي كشانده تا اولادي و پرسپوليس جز بدشانسي سهمي از اين فصل نداشته باشند.

خيلي از فوتبال فاصله گرفته‌اي، اصلاً خبري از تو نيست!
    از وقتي مصدوم شده‌ام ديگر زنگ نمي‌زنيد كه خبري از من بگيريد!

الان وضعيتت چطور است؟
    حال و روز خوبي ندارم. دو هفته است فيزيوتراپي مي‌كنم ولي بهبودي‌ام فقط 20-10 درصد بوده و وضعيتم خيلي تغييري نكرده. ديگر اعصابم خرد شده و نمي‌دانم بايد چه كار كنم.

انگار از نظر روحي بيشتر آسيب ديده‌اي!
    وضعيت روحي‌ام برمي‌گردد به مصدوميت پايم كه اگر خوب شود من هم روحيه مي‌گيرم. تازه كتفم خوب شده بود و اگر مصدوم نمي‌شدم و داشتم بازي مي‌كردم روحيه هم داشتم. ديگر اصلاً روحيه ندارم و خيلي چيزها را از دست داده‌ام.

با اين روحيه اگر هم برگردي كه باز به مشكل مي‌خوري؟
    قبول دارم ولي بالاخره پايم بايد بهتر شود. اين چند روزه خيلي به من بد گذشته. كارم شده استخر رفتن و فيزيوتراپي و هر دستگاهي را كه بگوييد روي پايم امتحان كرده‌ام ولي زياد فرق نكرده.

دكتر تيم كه مي‌گفت خيلي اميدواركننده پيش رفته‌اي.
    خب ايشان خيلي دقيق در جريان وضعيتم نيست. همان اول با هماهنگي ايشان به كلينيك دكتر طباطبايي رفتم چون مجهزتر است و دكتر چشمه‌سري هرچند روز يك بار تماس مي‌گيرد و درباره مصدوميتم مي‌پرسد. بالاخره من الان دو هفته از مصدوميتم گذشته و او هم روي اين حساب گفته كه در اين مدت بايد خيلي تغيير كرده باشم.

خب با دكتر طباطبايي صحبت نكردي ببيني مشكل چيست كه آسيب‌ديدگي پايت مثل روز اول مانده؟
    نه. اصلاً ديگر نمي‌دانم چه كار كنم. همه چيز را سپرده‌ام به خود او و اميدوارم زودتر به نتيجه برسم.

پس براي دربي منتظرت نباشيم؛ نه؟
    نه. به دربي كه نمي‌رسم هيچ به بازي‌هاي بعد از آن هم نمي‌رسم.

خيلي بد شد كه الان غير از پرسپوليس. تيم ملي را هم از دست داده‌اي.
    بدشانسم ديگر. تازه در تيم ملي جاي ثابتي براي خودم پيدا كرده بودم و كروش هم خيلي به من اعتقاد داشت. پژمان نوري چطور؟ او دعوت شده؟

نه، نشده؛ خيلي‌ها مي‌گويند پرسپوليس حقش نبوده غير از كريمي ملي‌پوش ديگري داشته باشد؛ با آنها موافقي؟
    معلوم است كه نه. من مي‌گويم غير از آن 4 نفر دعوت شده، نوري، كاظميان و شيث هم حقشان بود در تيم ملي باشند.

فكر مي‌كني وقتي برگردي بتواني جايت را در تركيب ثابت پرسپوليس پس بگيري؟
    مصدوميت بدترين اتفاق براي يك بازيكن است چون برگشتن به حالت آرماني بعد از مصدوميت، خيلي سخت‌تر مي‌شود. من هميشه كاري را مي‌كنم كه مربي‌ام صلاح بداند ولي مي‌خواهم فيكس باشم و اميدوارم باز هم به من اعتماد كنند. اين روزها برايم خيلي خسته‌كننده شده ولي مهم نيست. فقط مي‌خواهم زودتر برگردم.

هنوز به آقاي گلي فكر مي‌كني؟
    خيلي نقشه داشتم براي آقاي گلي ولي ديگر دور آن را خط كشيدم. اين از مصدوميتم، صاحب موقعيت هم كه نمي‌شوم. در بازي با ملوان دو تا توپ پايم نخورد و جلوي شاهين هم فقط يك توپ به من رسيد. تا حالا موقعيت گل نداشتم. نمي‌خواهم بهانه بياورم ولي ديديد در بازي با فولاد نوروزي 5 تا فرصت خراب كرد و افشين يك پنالتي را از دست داد. من هيچ وقت به اندازه آنها فرصت نداشتم.

زيادي نااميد نشده‌اي؟
    خب من با هزار اميد و آرزو آمدم پرسپوليس كه آقاي گل بشوم. قهرمان شوم و خيلي چيزها را به خيلي‌ها ثابت كنم ولي اين مصدوميت اعصاب خردكن همه نقشه‌هايم را نقش بر آب كرد.

پرسپوليس هم شرايطش خيلي بهتر از تو نيست؛ مي‌شود به اين تيم اميدوار بود؟
    هميشه تيم‌هايي كه اول فصل خوب نتيجه مي‌گيرند بعداً به مشكل مي‌خورند و تيم‌هايي كه نتيجه نمي‌گيرند رفته رفته بهتر مي‌شوند. استيلي حق دارد و نبايد درباره‌اش بي‌انصافي كرد. ما دو روز قبل از ليگ به تيم اضافه شديم و كار تاكتيكي نرسيديم بكنيم. در اردوهاي پيش از فصل 12 تا بازيكن با تيم نبودند و هر مربي جاي استيلي بود، پرسپوليس همين نتيجه‌ها را مي‌گرفت. مردم بايد صبور باشند و به استيلي و تيم فرصت بدهند.

ولي خيلي‌ها پيش‌بيني كرده‌اند اين پرسپوليس سرنوشتي بهتر از استقلال ليگ هفتم كه سيزدهم شد نخواهد داشت.
    اصلاً اينطور نيست و به كوري چشم آنها مطمئن باشيد پرسپوليس آخر فصل يكي از 3 تيم بالاي جدول خواهد بود. اين را از ته دلم مي‌گويم و خيلي به آن اميدوارم.

قبول داري خيلي از فشارهايي كه الان پرسپوليس تحمل مي‌كند، به خاطر نتيجه گرفتن استقلال است؟
    مطمئن باشيد امسال رفت و برگشت استقلال را مي‌بريم. دوم اينكه آخر فصل ببينيد استقلال چقدر پايين‌تر از ما مي‌ايستد.

فكر مي‌كني اگر خودت بودي باز وضعيت پرسپوليس همين مي‌شد؟
    اگر پايم خراب نبود روحيه فوق‌العاده‌اي داشتم و همه كار مي‌كردم. حتي ديگر درد كتفم هم مهم نبود و فراموشش مي‌كردم ولي متأسفانه اين مصدوميت همه چيز را برايم خراب كرد.

واقعاً پرسپوليس با اين همه بازيكن، چه مشكلي دارد كه نتيجه نمي‌گيرد؟
    باور كنيد خودمان هم نمي‌دانيم چرا. خوب بدنسازي كرده‌ايم. خوب تمرين مي‌كنيم بايد از كاشاني هم تشكر كنيم كه هميشه كنار تيم هست و هيچ وقت پرسپوليس را تنها نمي‌گذارد. اميدوارم بدشانسي هم دست از سرمان بردارد تا به حقمان برسيم.

9. 5 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض محمدي: پرسپوليس و استقلال بايد تا نهم شهريور هيئت مديره را معرفي كنند

رئيس سازمان ليگ برتر فوتبال گفت: 2 باشگاه پرسپوليس و استقلال بايد تا نهم شهريور اسامي هيئت مديره را معرفي كنند.

عزيز محمدي در مورد برخوردهاي ناشايستي كه در هفته هاي اخير با خبرنگاران و عكاسان شده از جمله تهديد يكي از عكاسان در اهواز اظهار داشت: قرار است در دو هفته اي كه مسابقات ليگ تعطيل است كارت هاي خبرنگاران به صورت سراسري صادر شود تا ديگر از اين گونه مشكلات پيش نيايد.

وي افزود: به همه استان ها ابلاغ كرده ايم كه شأن خبرنگاران و عكاسان و جايگاه آنها بايد حفظ شود. من هم اين مسائلي كه در مورد خبرنگاران و عكاسان پيش آمده را شنيده ام اما بايد گزارش اين اتفاقات به دستم برسد و سپس در مورد افراد خاطي تصميم گيري كنيم.

رئيس سازمان ليگ برتر درباره معرفي اعضاي هيئت مديره دو باشگاه پرسپوليس و استقلال و زمان اعلام آن عنوان كرد: AFC تا يازدهم شهريور فرصت داده تا اين دو باشگاه هيئت مديره خود را معرفي كنند. سازمان ليگ به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال نامه زده كه اين دو باشگاه تا نهم شهريور اسامي هيئت مديره خود را به سازمان ليگ معرفي كنند تا ما آن را زودتر به AFC ارسال كنيم.

کد:
    محمدي در پاسخ به اين سؤال كه اگر اعضاي هيئت مديره اين دو باشگاه در اين تاريخ معرفي نشود، چه اتفاقي رخ مي دهد، گفت: اگر AFC متوجه به اين مسئله شود يا اجازه شركت ايران در ليگ قهرمانان آسيا را نمي دهد يا به دو باشگاه پرسپوليس و استقلال اجازه داده نمي شود در ليگ قهرمانان شركت كنند.

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

12. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

برخورد مجيدي و کريمي در اردوي تيم ملي(عکس)

دو ستاره اصلي آبي و قرمز در اردوي تيم ملي چنين با هم رودررو شدند.

علی کریمی و فرهاد مجیدی در تمرین امروز تیم ملی با هم رو در رو شدند و این چنین با هم به خوش و بش پرداختند.

منبع:ورزش 3

14. 2 کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

مهرداد اولادي و هادي نوروزي بازيکنان مصدوم پرسپوليس به ديدار اين تيم مقابل استقلال تهران خواهند رسيد.

مهرداد اولاد و هادي نوروزي دو مهاجم مصدوم تيم فوتبال پرسوليس به گفته حميد استيلي به ديدار اين تيم در تاريخ 25 شهريور مقابل استقلال تهران خواهند رسيد.
    پيش از اين گفته مي شد اين دو بازيکن به ديدار مقابل استقلال نخواهند رسيد و وضعيت آنها براي ادامه فصل نا معلوم بود که با تلاش پزشکان تيم آنها آماده حضور در اين ديدار خواهند بود.
    مهرداد اولادي و هادي نوروزي مهاجمين تيم فوتبال پرسپوليس تهران هر دو با مصدوميت از ناحيه پا روبه رو هستند.

منبع: ورزش 3

پ.ن: خبر خوبیه، ولی بعیده! اولادی به شدت اوضاعش خرابه ... خودش وضع خودش رو بهتر می‌دونه، مصاحبه‌اش رو که می‌خوندم، درماندگی و عجز از سر و روش می‌ریخت! می‌گفت به چند بازی بعد از دربی هم نمی‌رسم !!

16. این کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پ.ن: خبر خوبیه، ولی بعیده! اولادی به شدت اوضاعش خرابه ... خودش وضع خودش رو بهتر می‌دونه، مصاحبه‌اش رو که می‌خوندم، درماندگی و عجز از سر و روش می‌ریخت! می‌گفت به چند بازی بعد از دربی هم نمی‌رسم !!
    فکر کردی واسه چی حتی تیم های درپیت عربی هم قبولش نکردند؟

از اون اولش مصدوم بود.بازی اول هم که از بازیش مشخص بود.

18. این کاربر از saeid127 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •