تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 320 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3198

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مارسلو:"نتیجه چشمگیری نبود اما واضح است که باید بارسلونا را ببریم"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:

راموس:"بازی خوبی انجام دادیم و تیم برتر بودیم"

مارسلو و سرخیو راموس بعد از بازی مقابل بارسلونا در اتاق کنفرانس در مورد این بازی توضیح دادند.

مارسلو:
    "بازی سختی بود اما ما از همان ابتدا بازی را کنترل کردیم.به خوبی تمرین کرده بودیم و میدانستیم بارسلونا چه خواهد کرد.بازی خوبی انجام دادیم.نتیجه چشمگیری نبود اما واضح است که باید بارسلونا را ببریم"

سرخیو راموس:

"بازی عالی ای انجام دادیم و تمام دقایق بازی میدانستیم باید چه کنیم.اکثر دقایق بازی توپ را در اختیار داشتیم اما برخلاف سایر بازیها فاقد شانس بودیم.موقعیتهای گلزنی زیادی داشتیم و به همین دلیل است که این نتیجه مطلوب به نظر نمیرسد.بازی خوبی انجام دادیم و در مقایسه با سالهای گذشته تیم برتر بودیم".

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کاسیاس:"بسیار خوب بازی کردیم و موقعیتهای گلزنی زیادی داشتیم"

بنزما:"میجنگیم تا جام را در نئوکمپ کسب کنیم"

ایکر کاسیاس و کریم بنزما پس از بازی مقابل بارسلونا در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا در جمع رسانه ها حاضر شدند.

ایکر کاسیاس:
    "فکر میکنم بازی بسیار خوبی انجام دادیم و حرکتهای تیمی خوبی داشتیم اما گاهی اوقات با وجود در اختیار داشتن توپ موفق به پیروزی نمیشوی.ما موقعیتهای گلزنی بیشتری داشتیم.باید ادامه دهیم تا به بهترین فرم خود برسیم.بارسلونا زمانی به گل رسید که موقعیت گلزنی ای نداشت.فکر میکنم خودمان را در موقعیت خوبی قرار دادیم"

کریم بنزما:
    "این بازیها بسیار مهم هستند و ما میخواهیم جام را ببریم.سخت تلاش میکنم تا فصلی عالی داشته باشیم و در نئوکمپ برای کسب سوپرکاپ میجنگیم".

کد:
    رونالدو:"بازی روز چهارشنبه سرنوشت ساز خواهد بود اما ما اعتماد به نفس داریم و میتوانیم پیروز شویم"

کایخون:"تمام تلاشمان را کردیم اما فوتبال گاهی ناعادلانه میشود"

کریستیانو رونالدو و کایخون نظرات خود را در مورد بازی دیشب مقابل بارسلونا عنوان کردند.

کریستیانو رونالدو:

"بازی روز چهارشنبه سرنوشت ساز خواهد بود اما ما اعتماد به نفس داریم و میتوانیم پیروز شویم.شرم آور است که دیشب مساوی کردیم.بهتر از بارسلونا بازی کردیم و موقعیتهای گلزنی بیشتری داشتیم.میتوانستیم پیروز شویم.معتقدم وقتی که به دنبال توپی بودم که والدز دفع کرد بر رویم خطای پنالتی انجام شد اما باید به تصمیم داور احترام بگذاریم"

کایخون:

"تمام تلاشمان را کردیم اما فوتبال گاهی ناعادلانه میشود.مربی به من گفت آنطور که تاکنون بازی کرده ام بازی کنم و عصبی نباشم".

کد:
    ژابی آلونسو:"احساس خوبی داریم"

"سه روز فرصت داریم تا کار کنیم و بهترین نتییجه ممکن را کسب کنیم"

ژابی آلونسو در مورد بازی دیشب تیم مقابل بارسلونا توضیح داد.

"بهترین نتیجه ای نبود که میشد کسب کنیم اما بدترین نتیجه هم نبود.احساس خوبی داریم و سه روز فرصت داریم تا کار کنیم و بهترین نتییجه ممکن را کسب کنیم.به علایق اهمیتی نمیدهم.این یک جام است و ما میخواهیم آنرا ببریم.میدانیم که برای کسب آن چطور باید بازی کنیم".

کد:

2. 8 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

در کل ما نباید اصلا از این نتیجه راضی باشیم. با گفتن اینکه حق ما برد بود و اون پنالتی رو نگرفت هم نمیشه جام رو بالای سر برد!

رئال حتی تو آماده ترین فرم هم به سختی بارسا رو تو نیوکمپ برده، پس باید قبول کرد که الان شانس اونا خیلی بیشتر هست.

4. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کارانکا:"از بازی خوب تیم راضی هستیم"

"نسبت به فصل گذشته در فرم بهتری هستیم؛با این نتیجه در بارسلونا هر اتفاقی میتواند بیفتد"

آیتور کارانکا دستیار ژوزه مورینیو بعد از بازی مقابل بارسلونا در جمع رسانه ها حاضر شد و سخن گفت.

"رئال مادرید دیشب همانند بازیهایی که در پیش فصل انجام داد بازی کرد که ما به آن افتخار میکنیم.بازی دیشب نتیجه تمام زحمات یک ماه گذشته مان است.وقتی که هر چه در توان داشته باشی برای بردن انجام دهی هم تلخ است و هم شیرین اما تیم نسبت به فصل گذشته در فرم بهتری است و این چیزی بود که در بازی نشان دادیم"

"نتیجه نهایی هر چه میخواهد باشد.ما کارمان را درست همانند پیش فصل خوب انجام دادیم.شرم آور است که با وجود عملکرد عالی و موقعیتهای متععد گلزنی که داشتیم نتوانستیم پیروز شویم.هنوز باید یک بازی دیگر در بارسلون انجام دهیم و پیشرفت داشته باشیم"

"کاملا راضی نیستیم چون بسیار خوب بازی کردیم و هواداران هم در تمرینات و هم در جریان بازی حمایت عالی خودشان را نشان دادند اما کل تیم خوب بود.با این نتیجه در بارسلونا هر اتفاقی میتواند بیفتد"

{وقتی که در مورد داوری سوال پرسیده شد}"رئال مادرید پیشرفت کرده است اما چیزهایی هستند که به نظر نمیرسد تغییر بکنند"

"تیم عملا یکسان است و ما روش کار یکسانی داریم.بازیکنانی از آکادمی مانند موراتا همراه ما هستند که اکنون بسیار باتجربه تر شده است و تمام طول سال با ما تمرین خواهد کرد".

کد:

6. 3 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

خیلی عجیب بود دیشب
    من هنوز تو شوکم
    والدزی که تو هر بازی حداقل یه سوتی میداد دیشب شده بود اسپایدرمن !
    رونالدو شوت میزد میخورد زمین این میگرفت
    بنزما سرش رو چکشی میزد باز میگرفت
    فوق العاده بود این بشر و بهترین بازیکن زمین از نظر من
    ----
    تو دفاع به نظرم پپه ضعیف بود (هافبک دفاعی بهتر بازی میکنه انگار)
    اصلا کنترلی رو اعصابش نداره
    انگار هنوز درس نگرفته از اتفاقات 3 ماه پیش

اتوبان شهید مارسلو هم که دیشب به بهره برداری رسید !
    چپ و راست دریبل میخورد
    از اونطرف کارولیو عالی بازی کرد به نظرم
    راموس هم به جز گل اشتباه نداشت
    ----
    تو هافبک خدیرا خیلی ضعیف بود
    ای کاش لاس نمیخواست بره
    آلونسو هم که بر خلاف چند بازی قبل الکلاسیکو بازی همیشگی خودشو کرد و یه گل مهم زد
    من ندیدم اوزیل تو نیمه اول جز گل کاری بکنه
    کلا گم بود دیشب
    به جز 15 دقیقه اخر که بارسا خسته شده بود
    ----
    دی ماریا وحشتناک ضعیف بود
    این پاش به اون پاش میگفت برو ..... دی:
    بنزما به نظرم خوب کار کرد دیشب
    اگه یکم خوش شانس تر بود حتما یه گل رو میزد (مخصوصا اون ضربه سرش)
    کلا خیلی خوش تکنیک تز از هیگواینه
    ولی رو ضربات آخر هنوز کار داره (یاد ون گل به خیر )

----
    رونالدو هم جزء بهترین بازیکنای دیشب رئال بود
    واقعا اذیت کرد دنیل آلوز رو
    (شوت رونالدو هم باید گل میشد)
    ----
    کایخون و کونترائو هم آينده درخشانی دارن تو رئال
    به خصوص کایخون اگه نفروشنش
    انصافا بازیکن آکادمی یه جور دیگه تعصب داره به باشگاه

-----
    راجع به گلهای بارسا هم نمیدونم چی بگم
    ویا اگه 20 بار دیگه هم بزنه شاید نتونه به اون قشنگی گلش کنه
    گل مسی هم که دیگه هیچی نمیشه گفت به جز هوش و ذکاوت مسی
    ----
    تا چهارشنبه

8. 12 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و تلویزیون Dark Shine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایــ مشهــد ـران

پيش فرض

کد:
    سلـآم .

10. 2 کاربر از Dark Shine بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من که تو اون گل فقط شانس مسی رو دیدم و بس.... اگه خدیرا و په په سوتی نداده بودن که هیچی نمیشد..... تشکر میکنم..

12. 10 کاربر از *17* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

در کل ما نباید اصلا از این نتیجه راضی باشیم. با گفتن اینکه حق ما برد بود و اون پنالتی رو نگرفت هم نمیشه جام رو بالای سر برد!

رئال حتی تو آماده ترین فرم هم به سختی بارسا رو تو نیوکمپ برده، پس باید قبول کرد که الان شانس اونا خیلی بیشتر هست.
    درسته اما اون ترسی که بود، دیگه اصلا وجود نداره...یعنی حداقل نکته + این بازی، همین بود...
    اینکه بارسا بعد این همه بازی، کلا 2 موقعیت گل داشته باشه و با این وجود گواردیولا ابراز رضایت کنه از بازی بازیکناش، خودش خیلیه..

اما در مورد بازی برگشت، حق داری..خیلی سخته کارمون..
    بخصوص که این ماییم که به گل نیاز داریم نه اونا...
    {وقتی که در مورد داوری سوال پرسیده شد}"رئال مادرید پیشرفت کرده است اما چیزهایی هستند که به نظر نمیرسد تغییر بکنند"
    درسش رو یاد گرفته از خوزه!
    تیکه نازی انداخته...
    والدزی که تو هر بازی حداقل یه سوتی میداد دیشب شده بود اسپایدرمن !
    من جای دلبوسکه بودم، بعد دیشب، والدز رو میکردم دروازه بان اول!
    چه توپهایی رو که نمیگرفت!
    یاد روزای اوج کاسیاس افتادم..اون ضربه سر کریم رو چطور گرفت؟!
    به نظر منم بهترین بازیکن زمین بود..
    اتوبان شهید مارسلو هم که دیشب به بهره برداری رسید !
    مقصر هم نبود خیلی..
    این الکسیس عجیب رو فرم بود!
    فکر کنم با اون بازی، بیشتر از همه مسی نگران شد که با تکنیک الکسیس، دیگه بارسایی ها بهش نگاه نکنن!
    به جز 15 دقیقه اخر که بارسا خسته شده بود
    دقیقا..
    من موندم چرا خوزه این رو از اول میذاره؟؟
    الکی خسته میشه..
    بهترین بازیش، همون 1-1 برگشت لیگ بود که دقیقه 60-70 اومد تو زمین..
    بنزما به نظرم خوب کار کرد دیشب
    اگه یکم خوش شانس تر بود حتما یه گل رو میزد (مخصوصا اون ضربه سرش)
    کلا خیلی خوش تکنیک تز از هیگواینه
    ولی رو ضربات آخر هنوز کار داره (یاد ون گل به خیر )
    تا قبل گل، کریم جوری بازی میکرد که من فقط دهنم باز مونده بود!
    2-3 تا توپ مرده رو عالی زنده کرد که یکیش توپ کنار زمین بود که کلی هم تشویقش کردن تماشاگرا..
    اما بعد گل، با گذشت زمان، ضعیف شد..اون 2-3 تا توپی هم که خراب کرد هم بماند..
    یکی از دوستان به صحنه شوت کریم که به ماسکرانو خورد اشاره کرد که باید تو سر توپ میزد و اینا..
    شما این رو مقایسه کنید با گلی که اوزیل زد..یه استپ و بلافاصله ضربه...اما کریم نه..کریم استپ رو کرد اما الکی 2-3 متر توپ رو برد جلو که همین باعث شد ماسکرانو برسه و تکل رو بزنه...در صورتیکه اگه همون اول ضربه رو میزد، توپ گل میشد(البته اگه والدز نمیگرفت!: دی)
    کلا بقولت، روی تموم کنندگیش باید کار کنه...
    شوخی میکنی؟!
    چیکار کرد که هوش و ذکاوتش رو نشون داد؟!
    این خورد به اون و اونم خورد زمین یه بادی اومد و آفتاب(همون نورافکن ها) خورد تو چشم بازیکنا و... و این یهو تک با تک شد!!
    هرچند ضربش رو خوب زد اما هیچ کار خاصی نکرد برای ایجاد موقعیت...(البته پرسینگش هم تاثیر داشت)

14. 5 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

من که تو اون گل فقط شانس مسی رو دیدم و بس.... اگه خدیرا و په په سوتی نداده بودن که هیچی نمیشد..... تشکر میکنم..
    چون طرفدار رئالم قرار نیست که ارزش بقیه چیزارو بیارم پائین
    مسی کلا یه موقعیت داشت که اونهم با هوشیاری و جاگیری مناسبش بین اونهمه مدافع گلش کرد
    چند ثانیه غفلت از مسی باعث شد در بدترین لحظات گل بخوریم
    شاید مدافع ها اشتباه کرده باشن اما چیزی از ارزش های مسی کم نمیکنه

حالا هم چیزی تموم نشده
    این بارسایی که من دیدم میتونیم ببریمش

16. 2 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست په په نیستم - دنی آلوز

دنی آلوز مدافع برزیلی بارسلونا عنوان کرد که با په په مدافع پرتغالی رئال مادرید رابطه ی چندان خوبی ندارند...

دنی آلوز مدافع راست تیم بارسلونا عنوان کرد که با په په مدافع تنومند رئال مادرید با هم دوست نیستند و رابطه ی با هم ندارند.

در فصل گذشته ی لیگ قهرمانان اروپا په په بعد از خطایی که روی دنی آلوز انجام داد کارت قرمز گرفته و از بازی اخراج شده بود و در مورد این تصمیم سختگیرانه ی داور هم بحث های زیادی صورت گرفته بود. په په دیشب در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا هم خطایی نسبتا خشنی را روی دنی آلوز انجام داد ولی با خوش شانسی از آن صحنه را بدون دریافت کارتی ترک کرد.

دنی آلوز بعد از بازی به Sport گفت:

"په په دوست من نیست و با رقیب هم هستیم. بهتر است این موضوع را هر طور شده ببندیم. جدای همه ی اینها در بازی هایی که در سانتیاگو برنابئو انجام میدهیم داور ها شخصیت خود را از دست میدهند."

- دور برگشت سوپرکاپ اسپانیا روز چهارشنبه در ورزشگاه نوکمپ برگزار خواهد شد.

کد:

18. 2 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان ...

از اين پست ممكنه طرفدار هاي كنوني رئال ناراحت بشن ... اما خب من از سال 96 و زمان هاي خيلي دور كه بازيكن هايي مثل زامورانو هيرو سيدورف ... داوود سوكر ... مياتوويچ ... فرناندو ردوندو و بعد ها زمان دلبوسكه زيدان و سالگادو و كارلوس و رونالدوي كبير طرفدار اين تيم بودم تا همين چند سال قبل كه معلوم نيست چه بلايي سر مديريت اومده كه تمامي كارها منفي و بي نتيجه هست. ( اينم گذشته رو گفتم كه بعدا نيان تهمت بزنن به من كه تو به فكر تخريبي)

اول جواب احمد رو بدم و بعد يه مطلبي كه خيلي وقته مي خوام بگم رو مينويسم :

شوخی میکنی؟!
    چیکار کرد که هوش و ذکاوتش رو نشون داد؟!
    این خورد به اون و اونم خورد زمین یه بادی اومد و آفتاب(همون نورافکن ها) خورد تو چشم بازیکنا و... و این یهو تک با تک شد!!
    هرچند ضربش رو خوب زد اما هیچ کار خاصی نکرد برای ایجاد موقعیت...(البته پرسینگش هم تاثیر داشت)
    اين حرف شما كه خب معلومه از روي تعصب هست ... در هوش بالاي مسي و بهتر بودنش از آقاي كريستين ( رونالدو نه ! يه رونالدو داشتيم كه چند ماه قبل خداحافظي كرد با اون ركورد تاريخي) هيچ شكي نيست. مسي از تمام جهات فني و فوتبالي از كريسيتن بهتر و برتر هستش . شماره ي 7 چيزي جز قدرت بدني و دويدن نداره ... و حتي از هوش خيلي پايينتري بهره ميبره نسبت به ليونل مسي و اسطوره ي بزرگ باشگاه زين الدين زيدان . فقط دويدن تو زمين نميتونه دليل برتري يه بازيكن باشه كه فقط به فكر تك روي هست و اصلا از عقلش هم استاده نميكنه. نمونش رو تو بازي ديشب ديديم زماني كه حاضر ميشه با توپ به اوت ! بره اما يه پاس ساده به كريم بن زما نندازه .

اين از اين حرفم درباره ي مسي اما يه حرف ديگه داشتم كه اين حق رو براي خودم به عنوان يه طرفدار قديمي باشگاه از سال 96 تا زمان رفتن آقاي دلبوسكه قائلم كه اين رو بگم :

شما ميدونيد سياست مديران باشگاه چي هست؟! با اين خريد هاي بي مي موردي كه فقط پول رو به دور ميريزه و اصلا نياز تيم رو برآورده نميكنه.

چند سال قبل روبينيو و بابتيستا اومدن به تيم كه دوامي نداشتن و فروختنشون ... بعد از اون ها هم كسايي مثل آرين روبن / فندرفارت / اسنايدر / والتر ساموئل / ديگو ( اروگوئه) و ... چند بازيكن ديگه به باشگاه اومدن كه به چند مورد اصلا فرصتي داده نشد و فروخته شدن ... بعد گفتن اينا به درد تيم نميخورن و گاها كسايي كه اومدن اصلا به اون خوبي نبودن.كسايي كه اومدن اينجا و آيندشون خراب شد بعد ها چه ستاره هايي شدن و هستن والر ساموئلي كه اصلا بهش وقت ندادن اومد اينتر و قهرمان سري آ شد ( چند بار) و ليگ قهرمانان رو برد + اسنايدر هم همينطور ... روبن هم همينطور ...

خريد ها همه شده بي هدف ! كسي رو به تيم آوردن كه اصلا به فكر مساله اي با نام تيم بودن و همكاري نيست ... انگار تو زمني اين آقاي شماره 7 خودش هست و سياره هاي ديگه بعد 10 نفر بقيه تو زمين هستند. بارها شده ضربات كاشته اي رو زده 20 متر با اختلاف رفته بيرون و در حالي كه 4-5 نفر مدافع و مهاجم سر زن رو دروازه بودن ...

رئال مادريد بايد پيش از هرچيزي تيم بودن رو ياد بگيره نه با خريد هاي بي مورد بخواد فقط خريدي رو داشته باشه.سال 2002 اگه اشتباه نكنم چقدر تيم هماهنگ و عالي بازي ميكرد زمان آقاي زيدان ... همه با هم كار ميكردند و تيم فقط يه نفر نبودش.

خلاصه ي حرفم رو به عنوان يه هوادار قديمي ميگم ( اين رو بارها تاكيد ميكنم كه بعضي از دوستان نيان گن تو اومدي جو رو خراب كني و ازين تهمت ها بزنن) : رئال مادريد اين فصل هم باز نا موفق خواهد بود با اين تك روي ها و خريد هاي بي مورد مثل اومدن كارواليو كه ديكه فوتبالش تموم شده يا بازيكن هايي مثل نوري شاهين ! خب تا تيم بازيكن جوون داره مثل پدرو لئون و گرانرو و و گاگو ... چه لزومي داره برن كسي رو بخرن كه اصلا به درد تيم هم نميخوره. باز مورد ديگه آلتينتاپ !! اين چه خريديه آخه ...

الان چه دليلي داره يه بازكن جوون و آينده دار مثل رائول آلبيول بشينه رو نيمكت و يه بازيكن پيرمرد و بي آينده مثل كارواليو تو زمين بازي كنه؟!

اين حرف بولد شده رو بهش ايمان دارم و اين فصل هم باز اين رو ميبينيم.

از هواداران جديد هم عذر مي خوام اگه شايد ناراحت شدن ... اما فكر كنيد به تيم زمان دلبوسكه و تيم بودنمون و الان كه يه بازيكن اومده و ... بيخيال. بايد تيم بشه رئال ... نه با پول ... با سرمايه گذاري روي جوون هاي تيم.

راستي كاكا رو يادم رفت كه فوتبالش خراب شد ... نميدونم چرا ...

كالخون هم خيلي بازيكن خوبيه ... اميدوارم اين ترافيك بالا باعث نشه بهش فرصت نرسه ... از لجاظ فني خوبه و تازه پاس هم ميده‌ ! : دي

اين ها رو گفتم چون سنم انقدي هست كه گذشته ي پر فروغ اين تيم رو ببينم و با اين وضع تاسف بار اين 5-6 ساله مقايسه كنم. فكر كنيد به زيدان ... ردوندو و بقيه ... نه به اين شماره 7 خودخواه!
    با تشكر
    Last edited by Hamid Hamid; 15-08-2011 at 20:51.

20. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •