مارسلو:"نتیجه چشمگیری نبود اما واضح است که باید بارسلونا را ببریم"

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران:
راموس:"بازی خوبی انجام دادیم و تیم برتر بودیم"
مارسلو و سرخیو راموس بعد از بازی مقابل بارسلونا در اتاق کنفرانس در مورد این بازی توضیح دادند.
مارسلو:
"بازی سختی بود اما ما از همان ابتدا بازی را کنترل کردیم.به خوبی تمرین کرده بودیم و میدانستیم بارسلونا چه خواهد کرد.بازی خوبی انجام دادیم.نتیجه چشمگیری نبود اما واضح است که باید بارسلونا را ببریم"
سرخیو راموس:
"بازی عالی ای انجام دادیم و تمام دقایق بازی میدانستیم باید چه کنیم.اکثر دقایق بازی توپ را در اختیار داشتیم اما برخلاف سایر بازیها فاقد شانس بودیم.موقعیتهای گلزنی زیادی داشتیم و به همین دلیل است که این نتیجه مطلوب به نظر نمیرسد.بازی خوبی انجام دادیم و در مقایسه با سالهای گذشته تیم برتر بودیم".
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاسیاس:"بسیار خوب بازی کردیم و موقعیتهای گلزنی زیادی داشتیم"

بنزما:"میجنگیم تا جام را در نئوکمپ کسب کنیم"
ایکر کاسیاس و کریم بنزما پس از بازی مقابل بارسلونا در دیدار رفت سوپرکاپ اسپانیا در جمع رسانه ها حاضر شدند.
ایکر کاسیاس:
"فکر میکنم بازی بسیار خوبی انجام دادیم و حرکتهای تیمی خوبی داشتیم اما گاهی اوقات با وجود در اختیار داشتن توپ موفق به پیروزی نمیشوی.ما موقعیتهای گلزنی بیشتری داشتیم.باید ادامه دهیم تا به بهترین فرم خود برسیم.بارسلونا زمانی به گل رسید که موقعیت گلزنی ای نداشت.فکر میکنم خودمان را در موقعیت خوبی قرار دادیم"
کریم بنزما:
"این بازیها بسیار مهم هستند و ما میخواهیم جام را ببریم.سخت تلاش میکنم تا فصلی عالی داشته باشیم و در نئوکمپ برای کسب سوپرکاپ میجنگیم".
کد:
رونالدو:"بازی روز چهارشنبه سرنوشت ساز خواهد بود اما ما اعتماد به نفس داریم و میتوانیم پیروز شویم"

کایخون:"تمام تلاشمان را کردیم اما فوتبال گاهی ناعادلانه میشود"
کریستیانو رونالدو و کایخون نظرات خود را در مورد بازی دیشب مقابل بارسلونا عنوان کردند.
کریستیانو رونالدو:
"بازی روز چهارشنبه سرنوشت ساز خواهد بود اما ما اعتماد به نفس داریم و میتوانیم پیروز شویم.شرم آور است که دیشب مساوی کردیم.بهتر از بارسلونا بازی کردیم و موقعیتهای گلزنی بیشتری داشتیم.میتوانستیم پیروز شویم.معتقدم وقتی که به دنبال توپی بودم که والدز دفع کرد بر رویم خطای پنالتی انجام شد اما باید به تصمیم داور احترام بگذاریم"
کایخون:
"تمام تلاشمان را کردیم اما فوتبال گاهی ناعادلانه میشود.مربی به من گفت آنطور که تاکنون بازی کرده ام بازی کنم و عصبی نباشم".
کد:
ژابی آلونسو:"احساس خوبی داریم"

"سه روز فرصت داریم تا کار کنیم و بهترین نتییجه ممکن را کسب کنیم"
ژابی آلونسو در مورد بازی دیشب تیم مقابل بارسلونا توضیح داد.
"بهترین نتیجه ای نبود که میشد کسب کنیم اما بدترین نتیجه هم نبود.احساس خوبی داریم و سه روز فرصت داریم تا کار کنیم و بهترین نتییجه ممکن را کسب کنیم.به علایق اهمیتی نمیدهم.این یک جام است و ما میخواهیم آنرا ببریم.میدانیم که برای کسب آن چطور باید بازی کنیم".
کد: