تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 314 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

من از دوستانی که مدل 6090 رو به همراه کول پد خریدن می خواستم بپرسم که کول پد با usb نصب می شه؟؟
    اگه با usb ه مدت زمان شارژ با باطری رو چقدر پایین می یاره و این که چقدر در دما تاثیر داره
    در ضمن تبدیل برق شهری به USB هم هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از جوابای خوبتون پیشاپیش ممنونم

---------- Post added at 11:38 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------

راستی من امروز رفتم این لپ تاپو قیمت کنم 1400 بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من 6080 دارم.دیوایس منیجر که باز میکنم یکی از درایور های لپ تاپم رو نمیشناسه.مال شما هم همینجوری هست؟ اصلا این درایور مال چی هست؟پلوتوث و وایرلس لپتاپم هم درست کار میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ویندوز 32-bit هم ریختم درست نشد
    آخرین درایور هم نصب کردم بازم نشد
    کلا انگار تاچ از مدار خارج شده و هیچ کنترلی نمیشه روش داشت فقط کار می کنه..
    آخه چطور ممکنه تاچ پد کار کنه اما دکمه on/off کار نکنه؟
    دیگه هر کاری که به فکرم می رسید انجام دادم ...
    کلا پوکیده فکر نکنم دیگه مشکل نرم افزار باشه
    به نظرتون ببرم گارانتی؟؟؟؟؟
    ببرم اونجا چی بگم ؟؟
    آخه اصلا نمیشه بهش گفت خراب

---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

دوستان خواهشن یه راه حل اساسی پیشنهاد بدین این مشکل خیلی خاص تاحالا برای کسی پیش نیومده......
    دوست عزیز اینکه مشکلی نیست نیاز به این همه کار نداره کافیه روی آیکونی که توی تسک بار هست (Synaptics Pointing Device) کلیک راست کنی و تیک Top to Click را بزنی حالا می تونی تاچ رو خاموش و روشن کنی.

موفق باشی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان قیمت این مدل الان در بازار با گارانتی چند می باشد 6090ee

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

دوست عزیز اینکه مشکلی نیست نیاز به این همه کار نداره کافیه روی آیکونی که توی تسک بار هست (Synaptics Pointing Device) کلیک راست کنی و تیک Top to Click را بزنی حالا می تونی تاچ رو خاموش و روشن کنی.

موفق باشی
    دوست عزیز مشکل به این راحتی هم نیست اگه بود که لازم نبود من اینجا مطرح کنم
    کلا خیلی مشکل عجیبیه نه میشه گفت خراب و نه این که به طور کامل درست..
    تاچ پد کار می کنه اما هیچ کنترل روش ندارم نمیتونم disable/enable کنم تو دیوایس منیجر وقتی روی synaptic کلیک می کنم فقط گزینه unistall وجود داره disable ازبین رفنه....
    دکمه on/off از کار افتاده...
    فقط با fn+space ال ای دی دورش خاموش میشه اما تاچ اااااااصلا نمی تونم غیرفعال کنم...
    و عجیب تر این که درایور اصلی که تو فولدر swsetup هست موقع نصب eroor میده اما درایوری که از سایت synaptic دانلود کردم نصب میشه....
    به نظرتون احتمال داره خراب شده باشه در حالی که تاچ کار می کنه؟؟؟؟؟؟
    با تمام این صحبتها بازم میگین یه مشکل ساده اس.................................

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوست عزیز مشکل به این راحتی هم نیست اگه بود که لازم نبود من اینجا مطرح کنم
    کلا خیلی مشکل عجیبیه نه میشه گفت خراب و نه این که به طور کامل درست..
    تاچ پد کار می کنه اما هیچ کنترل روش ندارم نمیتونم disable/enable کنم تو دیوایس منیجر وقتی روی synaptic کلیک می کنم فقط گزینه unistall وجود داره disable ازبین رفنه....
    دکمه on/off از کار افتاده...
    فقط با fn+space ال ای دی دورش خاموش میشه اما تاچ اااااااصلا نمی تونم غیرفعال کنم...
    و عجیب تر این که درایور اصلی که تو فولدر swsetup هست موقع نصب eroor میده اما درایوری که از سایت synaptic دانلود کردم نصب میشه....
    به نظرتون احتمال داره خراب شده باشه در حالی که تاچ کار می کنه؟؟؟؟؟؟
    با تمام این صحبتها بازم میگین یه مشکل ساده اس.................................
    در مورد دیوایس منیجر که مال منم فقط unistall داره و disable وجود نداره
    برای دکمه ی on/off هم تنها راهش همونه که گفتم من خودم وقتی اون تیکشو برمی دارم دیگه نمی تونم تاچ رو فعال یا غیرفعال کنم و وقتی تیکش زده باشه کاملا کار می کنه

راستی مگه دی وی دی ریکاوری نگرفتی؟
    اگه بکاپ داری یه بار بکاپتو برگردون ببین درست می شه.

7. 2 کاربر از aliondvd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

در مورد دیوایس منیجر که مال منم فقط unistall داره و disable وجود نداره
    برای دکمه ی on/off هم تنها راهش همونه که گفتم من خودم وقتی اون تیکشو برمی دارم دیگه نمی تونم تاچ رو فعال یا غیرفعال کنم و وقتی تیکش زده باشه کاملا کار می کنه

راستی مگه دی وی دی ریکاوری نگرفتی؟
    اگه بکاپ داری یه بار بکاپتو برگردون ببین درست می شه.
    فکر نمی کنم ربطی به ویندوز اورجینال یا اینی که من نصب کردم داشته باشه چون 2ماه این لپ تاپ گرفتم همون روز اول وبندوز عوض کردم ultimate ریختم تا همین 2روز پیش درست بود وقتی ویندوز عوض کردم خراب شد....
    چون از لپ تاپ قبلیم ریکاوری داشتم هیچ وقت به دردم نخورد دیگه ریکاوری نگرفتم البته موقع گرفتن error داد بیخیال شدم....
    به نظرتون ببرم گارانتی؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    من لپ تاپم hp dv6 6080 se هست متاسفانه ویندوزی که روسیستم بود رد پاک کردم و دوباره خودم روش windows 7 ultimate رو نصب کردم الان باید کدوم درایورارو از سایت hp بردارم و نصب کنم؟ مثلا تو سایت hp .اسه wireless چند تا درایوز قرار داده من باید کدومو نصب کنم؟
    میشه دوباره همون ویندوزی که hp روش نصب کرده بودو باز گردونم؟ من درایو بک آپو هنوز دارم...
    ممنون میشم راهنماییم کنید...

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پیش عشقم Justin

پيش فرض

سلام دوستان
    من لپ تاپم hp dv6 6080 se هست متاسفانه ویندوزی که روسیستم بود رد پاک کردم و دوباره خودم روش windows 7 ultimate رو نصب کردم الان باید کدوم درایورارو از سایت hp بردارم و نصب کنم؟ مثلا تو سایت hp .اسه wireless چند تا درایوز قرار داده من باید کدومو نصب کنم؟
    میشه دوباره همون ویندوزی که hp روش نصب کرده بودو باز گردونم؟ من درایو بک آپو هنوز دارم...
    ممنون میشم راهنماییم کنید...
    اول به تاریخ آپلود درایورها توجه کنید که جدیدترین ورژن باشه و با توجه به نوع سخت افزار بکار رفته یکی رو انتخاب کنبد....
    وایرلس 6080 ساخت broadcom پس درایور مربوط به اونو دانلود کنبد....
    از طریق recovery manager محتویات درایو recovery روی dvd رایت کنید بعد می تونید ویندوز به حالت original برگردونید
    البته اگه تو ویندوز ultimate که خودتون نصب کردید یبتونید recovery manager احیا کنید.......

11. 3 کاربر از em0fab0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه bbsbsbs2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم:
    من اگه بنا به دلایلی نخواستم HP dv6-6090ee رو بخرم چه مدلی رو به عنوان جایگزین معرفی می کنین که در حد HP dv6-6090ee توانایی گرافیکی برای اجرای گیم رو داشته باشه و تو بازار هم پیدا بشه؟

فقط MSI GX680 من الان می خوام اینو بخرم ولی یکم شک دارم چون MSI برند نوپاییه می ترسم مشکلی براش پیش بیاد
    من دیروز رفتم msi 1510 بود و hp 1400 بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •