تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 156 اولاول ... 4585919293949596979899105145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

اگه نمیشه پس iPad 2 نخریم دیگه ها ؟ وقتی جیلبریک نشه خیلی حال نمیده !!! الانم که هرچی ipad 2 هستش 4.3.5 هستش که اونم گویا جیلبریک نمیشه !!!
    ممكنه در آينده نزديك جيلبريك براش منتشر بشه

---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------

من اصن نميتونم با ايبدم دان كنم چيزيرو....اصابم خورد شده.نكنه مشكل از جيل بريكمه؟تو ايران كي بهتر از همه برنامه ميريزه و جيل ميكنه؟
    درود بر شما
    جواب شما در همين تاپيك داده شده
    بايد ريستور كنيد در غير اين صورت اين مشكل شما بر طرف نخواهد شد

---------- Post added at 01:52 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

اگه نمیشه پس iPad 2 نخریم دیگه ها ؟ وقتی جیلبریک نشه خیلی حال نمیده !!! الانم که هرچی ipad 2 هستش 4.3.5 هستش که اونم گویا جیلبریک نمیشه !!!
    بدون جيلبرك كردن هم كاربرد زيلد و رضايت بخشي دارد
    خود من از دستگاه غير جيلبريك استفاده ميكنم همين جوري كه جيلبريك نشده تعدد نرم افزارهاش قابل قياس با تبلتهاي اندرويدي نيست

2. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بدون جيلبرك كردن هم كاربرد زيلد و رضايت بخشي دارد
    خود من از دستگاه غير جيلبريك استفاده ميكنم همين جوري كه جيلبريك نشده تعدد نرم افزارهاش قابل قياس با تبلتهاي اندرويدي نيست
    اینکه 100% ، من بیشتر به خاطر این میخواستم جیلبریک کنم که واقعا تعداد زیادی بازی میخوام روش تست کنم و نمیخواستم بخرم. نزدیک به 3-4 گیگ فعلا بازی به دستم رسیده.

اگه بخوام 16 gig 3g بخرم ، جایی هست که بتونم آیپد 4.3.3 پیدا کنم ؟ اگه 4.3.5 باشه که جیلبریک هم نتونم بکنم ، مجبور میشم فعلا دست نگه دارم. (مگه اینکه downgrade کنم به 4.3.3 که نمیدونم چه معایب و مزایی داره )

قبلا گفتید که اگه بتونم از خارج بگیرم به صرفه تره. میخواستم دلیلش رو بدونم ؟
    مثلا فرض کنید ipad 2 3g 64 اونجا 800 دلاره و اینجا 1.100 ، من بخوام پول دلار رو بدم تقریبا میشه همون 1 تومن.
    حالا به غیر از قیمت ، نکته + دیگه ای هم هست که منو ترغیب کنه کنه که از خارج بیارم ؟ مثلا اسمارت کاور ش اصله یا نمیدونم وسایل جانبیش رو تو ایران برمیدارن و ....
    Last edited by brain; 28-10-2011 at 14:53.

آخر فروم باز SICILIAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    من میخوام یه ipad 2 3g wifi بگیرم
    اولا میخوام بدونم نمایندگی رسمی داره یا نه؟
    قیمت رو بهم بگید
    و اینکه جنس تقلبی هم داره؟ {چینی} و اگه اره چطور قابل تشخیص هست؟
    با سپاس

5. این کاربر از SICILIAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

اینکه 100% ، من بیشتر به خاطر این میخواستم جیلبریک کنم که واقعا تعداد زیادی بازی میخوام روش تست کنم و نمیخواستم بخرم. نزدیک به 3-4 گیگ فعلا بازی به دستم رسیده.

اگه بخوام 16 gig 3g بخرم ، جایی هست که بتونم آیپد 4.3.3 پیدا کنم ؟ اگه 4.3.5 باشه که جیلبریک هم نتونم بکنم ، مجبور میشم فعلا دست نگه دارم. (مگه اینکه downgrade کنم به 4.3.3 که نمیدونم چه معایب و مزایی داره )

قبلا گفتید که اگه بتونم از خارج بگیرم به صرفه تره. میخواستم دلیلش رو بدونم ؟
    مثلا فرض کنید ipad 2 3g 64 اونجا 800 دلاره و اینجا 1.100 ، من بخوام پول دلار رو بدم تقریبا میشه همون 1 تومن.
    حالا به غیر از قیمت ، نکته + دیگه ای هم هست که منو ترغیب کنه کنه که از خارج بیارم ؟ مثلا اسمارت کاور ش اصله یا نمیدونم وسایل جانبیش رو تو ایران برمیدارن و ....
    درود
    لوازم جانبی اضافه درون جعبه نیست !
    فقط یک شارژر و سیم اتصال همین !
    خوب اینکه میگمبدید کسی براتون از جایی بیاره که اپل استور خریداری شده باشه به این دلیل هست که شما واسطه هارو حذف میکنی و مطمینا هر قیمتی بگیری از ایران به صرفه تر هست البته اگه دلار مسافری بگیری !
    شاید با گشتو گذار تو اینترنت بتونی آیپد های دست 2 گیر بیاری که 4.3.3 باشند .
    ولی نظر شخص من اینه که یه دونه آیپد 2 بگیر و اون رو به 5 آپ گرید کن چون جدیدا زمزه هایی پیرامون جیلبریک غیر غلاده ای آیپد 2 به گوش میرسه و یکی از منابع آگاه که تو چند پست پیش گفتم عنوان کرده که احتمال ارایه این جیلبریک در ماه نوامبر یعنی یک ماه دیگه وجود داره !
    و این نشون میده که هکرها بی کار ننشستند.
    ولی اینها فعلا در حد شایعات هست و هیچ چیز صد در صد نیست .
    چیزه که امیدوارتون میکنه میتونه این باشه که بگم با مرور سابقه جیلبریک آی دیوایس میتوان این حدث رو زد که جیلبریک آیپد 2 دور نیست.
    در ایران لوازم جانبی اصلی گیر خواهید آورد.

7. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان خواستم بگم این دو تا تاپیک رو فراموش نکنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    هرکی به برنامه ی خوبی برخورد بره تو یکی از این دو تا معرفی کنه تا بقیه هم باهاش اشنا بشن
    فکر نکنم هر برنامه بیشتر از 2 دقیقه طول بکشه
    ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

درود
    من میخوام یه ipad 2 3g wifi بگیرم
    اولا میخوام بدونم نمایندگی رسمی داره یا نه؟
    قیمت رو بهم بگید
    و اینکه جنس تقلبی هم داره؟ {چینی} و اگه اره چطور قابل تشخیص هست؟
    با سپاس
    درود برشما عضو جدید
    پیوستن شما رو به خانواده بزرگ پیسی ورلد خوش آمد میگم.
    میتونید پاسخ خودتون رو از مطاله این تاپیک بدست بیارید
    کد:
    در مورد قیمت هم این تاپیک رو مطالعه کنید
    کد:
    این هم میتونه کمکتون کنه
    کد:

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

درود بر دوستان محترم
    امروز خبر خوشحال کننده ای رو خوندم که اون چیزی نبود جز خبر جیلبریک آیپد 2 در IOS 5 .
    بله درست متوجه شدید بلاخره جیلبریک آیپد 2 در آی او اس 5 کاراش انجام شد و چند روز دیگه منتشر خواهد شد .
    و جالبه که بدونید که این جیلبریک از نوع آنتدر یا غیر قلاده ای هست .
    برای کسب اطلاعات بیشتر از این پس میتونید به این تاپیک مراجعه کنید
    کد:
    خبر های تکمیلی به محض در یافت در تاپیک اعلام شده منتشر خواهد شد.
    شاد باشید.

11. 3 کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

استاد عماد شما بدون جيل بريك چكارايي رو متوني انجام بدي؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

استاد عماد شما بدون جيل بريك چكارايي رو متوني انجام بدي؟
    درود بر شما
    من بدون جیلیریک تمام کارهایی رو که بهش احتیاج دارم رو انجام میدم مثل وب گردی چک میل و بازی کردن و موزیک گوش دادن و از همه مهم تر فیلم دیدن من یه مشکلی داشتم این بود که نمی تونستم با پلیر های مجانی فیلمهای 720 پی و 1080 پی رو ببینم و از اونجایی که یک عالمه فیلم با کیفیت بسیار بالا زدم رفتم یه خروجی hdmi برای آیپدم خریدم از دوبی به قیمت 80000 تومان و یه گیفت کارت 15 دولاری هم خریدم که با اون فقط یه پلیر بسیار عالی avplayer hd خریدم که فوقلعاده عمل میکنه و تمام سریالهامو میتونم با زیر نویس داخلشون ببینم و موندم با اون12 دلار باقی مونده چیکارکنم؟!
    اگه کسی بخواد پیغام خصوصی بده میفروشمش
    من موندم اگه جیلبریکش کنم چه کارهایی باهاش کنم !!
    (گرچه دستگاهم اولش جیلبریک بود و من با یک اشتبا رفتم رو 4.3.4 و دیگر هیچ! خوب جون بودیم اون موقع )

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود بر شما
    من بدون جیلیریک تمام کارهایی رو که بهش احتیاج دارم رو انجام میدم مثل وب گردی چک میل و بازی کردن و موزیک گوش دادن و از همه مهم تر فیلم دیدن من یه مشکلی داشتم این بود که نمی تونستم با پلیر های مجانی فیلمهای 720 پی و 1080 پی رو ببینم و از اونجایی که یک عالمه فیلم با کیفیت بسیار بالا زدم رفتم یه خروجی hdmi برای آیپدم خریدم از دوبی به قیمت 80000 تومان و یه گیفت کارت 15 دولاری هم خریدم که با اون فقط یه پلیر بسیار عالی avplayer hd خریدم که فوقلعاده عمل میکنه و تمام سریالهامو میتونم با زیر نویس داخلشون ببینم و موندم با اون12 دلار باقی مونده چیکارکنم؟!
    سلام.
    فرمت سریال های شما چی هست؟
    نرم افزار های موجود با پخش Divx و MKV مشکلی ندارن؟
    نرم افزار های موجود زیرنویس SRT و SUB فارسی رو ساپورت میکنن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •