دمت گرم مر30
تو الان داری راحت بازی میکنی؟یعنی اینکه بازی روون اجرا میشه؟تیک نمیزنه؟حال میده با این امولیتور؟
دمت گرم مر30
تو الان داری راحت بازی میکنی؟یعنی اینکه بازی روون اجرا میشه؟تیک نمیزنه؟حال میده با این امولیتور؟
only SUB-ZERO
یعنی واسه pc نیست؟؟؟پس چرا گرافيكش اينجوري شده تو ps2 كه بازي ميكردم گرافيكش خدا بود
خوشحالمون كردي من كه تا چند وقت ديگه Adsl ميخرم حتما دان ميكنم![]()
والا من خودم هنوز شك دارم وقتي ميشه فهميد كه دانلود كني و خودت ببيني
اين بازي انحصاري ps2 هستش من نديده بودم نسخه pc رو ولي اين دوستمون ميگه دانلود كرده بازيم سالمه عكشم گذاشته
آدم گيج ميشه نه ؟
در حالت عادی 20 تا کاراکتر داره ولی هم مورتال کمبات وهم دی سی انیورز یه غول دارن. به احتمال خیلی زیاد امکان بازی با غول هاشون باید باشه. جکس هم هست ولی خیلی تغییر کرده وباید گفت مسخره شده . اونی که پایین سمت چپ هستش جکسه. شانگ تسونگ هم تغییر کرده واون بالا از چپ چهارمیه اونه .
اینو منم دانلود کردم.....فقط یه ایمیج هستش توش ...بعد یه دونه پوشه بنام WindowsNT_32bit توش هست.....
بعد یه نرم افزار DolphinWx توش هست که ایمیج را باهاش میشه باز کرد....ایمیج در حالت عادی اصلا باز نمیشه....
ایمیج باز میشه و فقط فیلم هاشو نشون میده هر دکمه ای را هم زدم بازی نیومد.....شاید هم چون دسته ندارن اینطوری میشه.....؟/؟
کسی میتونه بگه توی ارماگدون چطوری میشه از 4 تا کارکتر قفل شده استفاده کرد . توی ماشین بازی هم ماشین چرا جهت نمیده. توی دسپشن هم چطوری میشه کاراکتر های قلفل شده رو باز کرد. و یه سوال دیگه اینگه توی ارماگدون میشه از هشت ضرب هم بیشتر زد.
سالمه سالمه .....من از وقتی دانلود کردم 40 ساعته دارم بازی می کنم.....
ببین چون شما دسته نداری برای همین دکمه استارت که باید بزنی رو که بره تو بازی نمیزنی برای همین
فیلمهاش تموم نمیشه.....
ببین من که بازی می کنم اول فیلمهاش میاد یعد استارت میزنم میره برای انتخاب سیو بعد میره تو منو....
بازی سالمه ......
بازی با 60 فریم در ثانیه مثل گل بدون هیچ تیکی بدون هیچ دیلی (تاخیر) و انگار مخصوص کامپیوتر ساخته شده باشه.....
همه دانلود کنند ....فقط یه دسته داشته باشید که بیشتر حال بده بهتون
دوست عزیز من که گفتم برای نینتندو گیم کاب هستش نه برای pc.و با امولاتو دلفین اجرا میشه تو کامپیوتر
خیلی عالی انگار که برای pc ساخته شده
جمال یه حرف قشنگی زد تو وبلاگش .....این امولاتور مخصوص این بازی کانفیگ شده....
یعنی اصلا انگار که بازی خود pc هست 60 فریم در ثانیه اجرا میشه بدون هیچ تیک و تاخیری ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)