تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 303 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3030

نام تاپيک: مطالعات جامع پیرامون Service Menu تلویزیون های سامسونگ

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوستان من منتظر جوابم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واقعا کسی نیست جواب منو بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

واقعا کسی نیست جواب منو بده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض ریست کردن EEPROM

با سلام خدمت دوستان عزیز
    tv model : ua46c8880xr
    برد UC8000
    پنل 46A2UF8E
    من 2 هفته پیش رفتم تو سرویس منو و چندتا از گزینه هارو عوض کردم و دیگه تلویزیون روشن نشد
    از سام سرویس اومدن گفتن باید مادربرد عوض بشه و هزینشم 400000 تومان
    رفتم تو چندتا سایت سرچ کردم دیدم میشه با ریست کردن eeprom تنظیمات کارخانه ای رو برگردوند
    منم این کارو کردم البته واسه پیدا کردن eeprom کلی وقتم گرفته شد چون چیپش پشت برد بود.
    بعد تلویزیون روشن شد
    معمولا چیپ eeprom با شماره 24256 یا 24512 شروع میشه و نزدیک cpu قرار داره
    این چیپ 8 پایه داره و پایه شماره 1 با یک مثلث سفید علامت گذاری شده
    اینم عکس

قبل از اینکه tv رو به برق بزنید این دو پایه رو با یه سیم به هم متصل کنید(پایه 5و6) بعد دستگاه رو به برق بزنید بعد از 6 ثانیه اتصال رو جدا کنید تلویزیون شما نمیتونه از eeprom چیزی بخونه واسه همین روشن میشه
    بعد تلویزیون رو با کنترل خاموش کنید
    بعدش پایه های 8و5 (پایه 8 روبروی مثلث سفید و پایه 5 سه تا پایه پایین تر)رو با یه تکه سیم به هم وصل کنید و سپس با کنترل تلویزیون رو روشن کنید بعد از 6 ثانیه اتصال رو جدا کنید.
    ٍٍeeprom شما ریست شد
    حالا باید برید تو service menu و local set و panel و بقیه چیزارو از اول تنظیم کنید
    برای تنظیم local set بزارید روی ED_IRAN تا تیونر دیجیتال هم فعال بشه
    برای panel از جدول زیر کمک بگیرید
    Inch Vendor
    (A:AMLCD, D:CMO, L:AUO, I:CPT
    Panel frequence (6:50/60Hz, 1:100/120Hz, 2:200/240Hz
    Panel (A: Anti Glare, T: Twisted Nematic U: Ultra Clear
    Resolution (F: Full HD, H: HD (ready), U: Ultra High Definition TV
    Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1
    BLU (C:CCFL, L:LED, E:Edge LED
    مثلا 46A2UF8E
    46 یعنی 46 اینچ
    A یعنی امولد ال سی دی یا ال ای دی
    2 یعنی 200 هرتز
    U یعنی فوق شفاف
    F یعنی فول اچ
    E یعنی نور ال ای دی شانه ای
    Last edited by aligap; 31-01-2012 at 14:15.

5. 5 کاربر از aligap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

با سلام
    من یک سامسونگ LA32B470C4S دارم آیا گیرنده دیجیتال داره ؟

داره خودمونی میشه pooladi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

سلام
    منوی مخفی LA40D550K7R رو آوردم و local set رو ED_IRan زدم و دیجیتال به جستجوی کانال اضافه شد ولی هیچی پیدا نمیکنه
    Tuner هم روی SEC_ATV هستش
    ولی توی عکس پست 6
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Tuner روی SEC_TCS تنظیمه
    ربطی داره ؟
    چیکار کنم دیجیتال بگیره؟
    ممنون
    سلام به شما و همه دوستانی ک تلوزیون la40d550 یا کلا مدل d550 رو دارند.
    من شاید 7ماه پیش جزو اولین کسانی بودم ک این مدل رو از بنادر جنوب کشور خریدم.و خیلی تلاش کردم تا گیرنده دیجیتالش رو راه بندازم.تمامی راه ها و گزینه های سرویس منو رو امتحان کردم ولی برام مشخص شد ک همچین امکانی بر روی این مدل فقط ب صورت نرم افزاری وجود داره و سخت افزار چنین قابلیتی نداره.خلاصه اینقدر منو سرویس رو عوض کردم که دیگه روشن نشد.و من بدخت شدم
    حالا بعد از 7ماه تازه تونستم مین بردو عوض کنم.و تی وی راه افتاده
    شرح کاملشوو اینجا گذاشتم برید و یک گیرنده دیجیتال بخرید و خیال خودتون رو راحت کنید
    سلام
    بله کلا کانال دیجیتال گزاشتم فقط. (تاپیکش تو امضام هست،میتونی ببینی)
    خوب با این حساب ----T که فعاله!
    احتمالا از آنتنه.
    محل سکونتت کجاس؟
    (راستی واسه اینکه نظم تاپیک به هم نخوره بهتره که بیای تو همون تاپیک پایینی )
    سلام برادر اسماعیل تلوزیون شما ک مدل d585 سامونگ ایران یا همون مدل d550 اصلی دارای گیرنده دیجیتال هست ولی مین بردش با مدل های وارداتی فرق داره.وارداتی ها یا همون بانه ای ها این قابلیت رو ندارند
    فقط به صورت نرم افزاری این چنین نشون میدن
    سلام آقا اسماعيل
    شما بر روي 40D550 ديجيتالشو امتحان كردين يا نه؟
    ضمناٌ با اينكه از بانه خريده ام، منوي فارسي داره و در منوي جستجوي كانال، گزينه ي كانالهاي ديجيتالو داره كه تعداد جستجو را صفر نشون ميده كه ممكن از آنتنم باشه .
    نظر شما چيه؟
    ممنون از لطفتون
    فعال نمیشه،قبل از اینکه دنبال یک مین برد جدید بگردی و تلوزیونت دیگه روشن نشه،بی خیال شو لطفا
    عزیزم این مدل و کلا مدلهای جدید به راحتی دقت کن به راحتی با کوچکترن تغییر در منو سرویس حتی قبل از set کردن یعنی فقط با تغییر وضعیت به حالت انتظار یا همون wait میره و همون لحظه دیگه تی وی قفل میشه و همه چی از کار میفته و اونجاست ک باید فاتحه قرائت کنی
    یه کم بگردی چندین نفر این مشکل رو داشتن
    باسلام.یهdtvمدلd5500 مالزی "(بی گارانتی)دارم که دیجیتالش جایی رو نمیگیره.جاشو به جایی که دیجیتال باdtv دیگه جواب میده ولی نشد.چیکاربایدکنم.اگر مراحل دیجیتال کردنو روش انجام بدم میشه.لطفا کمکم کنید
    نمیشه شما هم همینطور
    با سلام خدمت دوستان عزیز
    برد UC8000
    پنل 46A2UF8E
    من 2 هفته پیش رفتم تو سرویس منو و چندتا از گزینه هارو عوض کردم و دیگه تلویزیون روشن نشد
    رفتم تو چندتا سایت سرچ کردم دیدم میشه با ریست کردن eeprom تنظیمات کارخانه ای رو برگردوند
    منم این کارو کردم البته واسه پیدا کردن eeprom کلی وقتم گرفته شد چون چیپش پشت برد بود.
    بعد تلویزیون روشن شد
    اینم عکس

قبل از اینکه tv رو به برق بزنید این دو پایه رو با یه سیم به هم متصل کنید(پایه 5و6) بعد دستگاه رو به برق بزنید بعد از 6 ثانیه اتصال رو جدا کنید تلویزیون شما نمیتونه از eeprom چیزی بخونه واسه همین روشن میشه
    بعدش پایه های 8و5 (پایه 8 روبروی مثلث سفید و پایه 5 سه تا پایه پایین تر)رو با یه تکه سیم به هم وصل کنید و سپس با کنترل تلویزیون رو روشن کنید بعد از 6 ثانیه اتصال رو جدا کنید.
    ٍٍeeprom شما ریست شد
    حالا باید برید تو service menu و local set و panel و بقیه چیزارو از اول تنظیم کنید
    Inch Vendor
    مثلا 46A2UF8E
    46 یعنی 46 اینچ
    2 یعنی 200 هرتز
    U یعنی فوق شفاف
    F یعنی فول اچ
    با تشکر از شما.اولا کسانی ک سر رشته ای ندارند اصلا چنین کاری رو انجام ندن
    و ثانیا این روش روی بعضی،فقط بعضی از مدل ها جواب میده(واقا). و این روش کاملا ریسکه چون ممکنه چیپ پروسوسور رو بسوزونه (چون اتصال کوتاه باعث سوخت پورت های خروجی میشه)
    اتصال اول باعث میشه پایه کلاک پالس به پایه سریال دیتا وصل بشه و این کار موجب از کار انداخت ایپورام میشه
    اتصال دوم هم باعث میشه تمام دیتا های آی سی ایپورام یک بشه،یا در واقع یک آی سی خام خواهیم داشت
    اما در تمام این اتصالات پورتهای خروجی پروسوسور اصلی در حال صفر و یک شدن است(صفر و پنج یا سه و نیم ولت)این کار شما به احتمال خیلی زیاد ممکنه این پورت ها رو بسوزونه چون: وقتی پایه پروسوسور صفر میشه ولتاژ 5 ولت از سر ایپورام به آن وارد میشود و....
    در کل فقط مراقب باشید و ریسک نکنید!
    خود من برای نمونه این کار رو قبلا انجام دادم.حتی دستگاه پروگرامر ایپورام ساختم ولی نتونستم دستگاه رو روشن کنم.حتی آی سی ایپورام را با یک آی سی خام عوض کردم ولی نشد!!!

8. 2 کاربر از pooladi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام به شما و همه دوستانی ک تلوزیون la40d550 یا کلا مدل d550 رو دارند.
    من شاید 7ماه پیش جزو اولین کسانی بودم ک این مدل رو از بنادر جنوب کشور خریدم.و خیلی تلاش کردم تا گیرنده دیجیتالش رو راه بندازم.تمامی راه ها و گزینه های سرویس منو رو امتحان کردم ولی برام مشخص شد ک همچین امکانی بر روی این مدل فقط ب صورت نرم افزاری وجود داره و سخت افزار چنین قابلیتی نداره.خلاصه اینقدر منو سرویس رو عوض کردم که دیگه روشن نشد.و من بدخت شدم
    حالا بعد از 7ماه تازه تونستم مین بردو عوض کنم.و تی وی راه افتاده
    شرح کاملشوو اینجا گذاشتم برید و یک گیرنده دیجیتال بخرید و خیال خودتون رو راحت کنید
    سلام برادر اسماعیل تلوزیون شما ک مدل d585 سامونگ ایران یا همون مدل d550 اصلی دارای گیرنده دیجیتال هست ولی مین بردش با مدل های وارداتی فرق داره.وارداتی ها یا همون بانه ای ها این قابلیت رو ندارند
    فقط به صورت نرم افزاری این چنین نشون میدن

فعال نمیشه،قبل از اینکه دنبال یک مین برد جدید بگردی و تلوزیونت دیگه روشن نشه،بی خیال شو لطفا

عزیزم این مدل و کلا مدلهای جدید به راحتی دقت کن به راحتی با کوچکترن تغییر در منو سرویس حتی قبل از set کردن یعنی فقط با تغییر وضعیت به حالت انتظار یا همون wait میره و همون لحظه دیگه تی وی قفل میشه و همه چی از کار میفته و اونجاست ک باید فاتحه قرائت کنی
    یه کم بگردی چندین نفر این مشکل رو داشتن

نمیشه شما هم همینطور

با تشکر از شما.اولا کسانی ک سر رشته ای ندارند اصلا چنین کاری رو انجام ندن
    و ثانیا این روش روی بعضی،فقط بعضی از مدل ها جواب میده(واقا). و این روش کاملا ریسکه چون ممکنه چیپ پروسوسور رو بسوزونه (چون اتصال کوتاه باعث سوخت پورت های خروجی میشه)
    اتصال اول باعث میشه پایه کلاک پالس به پایه سریال دیتا وصل بشه و این کار موجب از کار انداخت ایپورام میشه
    اتصال دوم هم باعث میشه تمام دیتا های آی سی ایپورام یک بشه،یا در واقع یک آی سی خام خواهیم داشت
    اما در تمام این اتصالات پورتهای خروجی پروسوسور اصلی در حال صفر و یک شدن است(صفر و پنج یا سه و نیم ولت)این کار شما به احتمال خیلی زیاد ممکنه این پورت ها رو بسوزونه چون: وقتی پایه پروسوسور صفر میشه ولتاژ 5 ولت از سر ایپورام به آن وارد میشود و....
    در کل فقط مراقب باشید و ریسک نکنید!
    خود من برای نمونه این کار رو قبلا انجام دادم.حتی دستگاه پروگرامر ایپورام ساختم ولی نتونستم دستگاه رو روشن کنم.حتی آی سی ایپورام را با یک آی سی خام عوض کردم ولی نشد!!!
    با سلام به دوستام محترم
    عزیزان تلویزیون سامسونگ مدل UA46D5000PR قابلیت دریافت شبکه های دیجیتالو داره با نه؟
    اگه داره از چه طریقی؟
    مرسی از همه دوستان منتظر جوابتونم
    فقط ج منو ندادی!

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    برد UC8000
    پنل 46A2UF8E
    بعد تلویزیون روشن شد
    اینم عکس

ٍٍeeprom شما ریست شد
    Inch Vendor
    مثلا 46A2UF8E
    46 یعنی 46 اینچ
    2 یعنی 200 هرتز
    U یعنی فوق شفاف
    F یعنی فول اچ
    فکر کنم منظور از A در 46A2UF8E اینه که پنل شما ساخت سامسونگ هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

این روش روی سری C و D جواب میده
    وقتی eeprom رو از جاش هم در بیاریم تلویزیون روشن میشه ولی با پیش فرضهای خود cpu
    فکر کنم مشکل تلویزیون شما چیز دیگه ای بوده
    در ضمن اگر اپدیت اشتباه رو دستگاه نصب کنیم دیگه هیچ راهی نداره این روش فقط برای مشکلات service menu هستش.

درسته A یعنی پنل ساخت سامسونگ
    Last edited by aligap; 02-02-2012 at 13:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    اخيرا 46d8880 خريدم اگر سوالام ساده است ببخشيد:
    1- مرورگروب بعدازاتصال عبارت به روز شدن را نمايش مي دهد وروي اين عبارت مي ماندو نمي توانم آدرس را واردكنم آيا اين موضوع طبيعي است؟البته از appsاستفاده ميكنم
    2- منظور از اينترنت تي وي همانهايي هستند كه در apps فعالند وشامل ويدئو ، ورزشي ،سبك زندگي و... است يا نه گزينه هاي ديگر مي باشد.
    3- آيا واردشدن به منوي سرويس ودسترسي به كدهاي مخفي در اين مدل مثل بقيه است. دوستاني كه اين مدل رادارند لطفا نظربدن ارزش اين كارها رادارد؟يا فقط موضوع تفنني است؟
    مرسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •