دوستان سلام. اين سايتجانبى اتريكس رامى آوردالبته تا يك ماه پيش قيمتها را زيرعكس هركدام ازلوازمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مى گذاشت وقيمتهاى آن بدنبودولى الان قيمتهارانمى گذاردبايستى زنگ بزنيدوبه پرسيد
دوستان سلام. اين سايتجانبى اتريكس رامى آوردالبته تا يك ماه پيش قيمتها را زيرعكس هركدام ازلوازمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مى گذاشت وقيمتهاى آن بدنبودولى الان قيمتهارانمى گذاردبايستى زنگ بزنيدوبه پرسيد
سلام فرهاد جان / هزینه پست حدود 40-50 هزار شده برای دوستان . به نظر من دوربین آتریکس خوبه و نیازی به 8 نداری . فیلمبرداریش که عالیه .
مرسی هادی جان. جدا از کمرا . واسم دیزاینش هم جالبتره .سلام فرهاد جان / هزینه پست حدود 40-50 هزار شده برای دوستان . به نظر من دوربین آتریکس خوبه و نیازی به 8 نداری . فیلمبرداریش که عالیه .
خوب اون دیگه سلیقه ای هست . اما آتریکس هم خوشکله . مثل دیفای در سایز بزرگ و پشتش که کلا" قشنگه /
---------- Post added at 09:05 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
این یکم قیمتهاش بالاست . من تماس گرفتم باشون . یک کیف چرمی رو میگه حدود 80 هزار . سایت گوشی بازار یک مدل داره واسه آتریکس فردا میرم ببینم اگه خوب بود میخرم .
بچه ها این کیس چطوره !؟ بهتر از این کسی سراغ نداره تو ایران
![]()
Last edited by fire159; 21-09-2011 at 09:31.
دوستان آتریکس 2 یا آتریکس اچ دی هم داره کم کم سر و کلیه اش پیدا میشه![]()
خیلی خفنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
وااااااااای...نکن اینجوری با من !!!!!!!!
عجب چیزیههههه
این کیس خوبیش اینه که تقریبا جلوی گوشی رو هم محافظت میکنه چون یه ذره برامدگی داره که در صورت افتادن قبل از گوشی ضربه رو میگیره . اما ظاهرا به حجم گوشی بیشتر از حالت نرمال اضافه میکنه . به نظر من بین این و momax یکی رو انتخاب کن بره . ولی اگر به فیت بودن بیشتر اهمیت میدی nillkin بهتره .
این کیس رو رفتم دیدم خوب بود . اما یکم شل بود لبه هاش کنار ال سی دی رو گوشی و خیلی سفت فیت گوشی نبود . شایدم من زیاد حساسم . میگفت 30 تومان اما 25 هم میداد .
شاید یک کیف براش بخرم بجا کیس .اینایی که گفتی رو عکساش رو میشه بزاری یا لینک بده ببینم .
بابا هادی یکی از این کیفهای گولا بخر تمام شه بره . 4هزار . همه طرح و رنگی هم داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)