تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 100 اولاول ... 4585919293949596979899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 995

نام تاپيک: معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله عزیزم اینکارو میکنم ولی بازهم هیچی به هیچی.
    با سلام در رابطه با عينك هاتون احتمالا باطريش تموم شده بايد يه باطري جديد با شماره 2025 براش بگيريد.اگه اشكال از باطري بود بعد گذاشتن باطري دكمه پاورش رو چند دقيقه نگه داريد تا ارتباط وصل بشه . در مورد ارتباط كامپيوتر و تلويزيون بايد نرم افزار AllSharePCSW رو روي كامپيوتر نصب كني و بعدش فايلهاي روي كامپيوترتون رو مي تونيد روي تلويزيون ببينيد.موفق باشيد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقايون تلويزيون باز سلام
    من ساكن يزدم و مي خوام يه 6960 سامي رو بگيرم
    موندم براي مسافرتي برم بانه يا گچين و از اونجا ها بگيرم يا درست حسابي از همون يزد و از نمايندگي ميشه يكي راهنماييم كنه كجا با قيمت مناسب و جنس خوب رو مي تونم پيدا كنم

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

از نمایمندگی تهیه بفرمایید تا به مشکل برنخورید.

قانون شماره 6 انجمن صوتی و تصویری
    مشاوره، درخواست و معرفی قیمت و هیچ نوع فعالیتی بر اساس قیمت های محصولات در شهرهای مرزی (بانه، مریوان، دیلم، گناوه و ...) در این انجمن به هیچ وجه صورت نمی گیرد.

4. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

hek

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من دیروز برای خرید یه تلویزیون 46 سامسونگ رفتم جمهوری یه 6920 معرفی کرد که با هدایاش شد 2.800.000 تومان نمیدونم خوب گرفتم یا نه ؟البته هنوز تحویل نگرفتم و گفت می تونی مدلشو عوض کنی منم می تونم حدود 200 تومن بودجم و بالاتر ببرم دوستان پیشنهاد بهتری تو خانواده سامسونگ با این بودجه دارن؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من دیروز برای خرید یه تلویزیون 46 سامسونگ رفتم جمهوری یه 6920 معرفی کرد که با هدایاش شد 2.800.000 تومان نمیدونم خوب گرفتم یا نه ؟البته هنوز تحویل نگرفتم و گفت می تونی مدلشو عوض کنی منم می تونم حدود 200 تومن بودجم و بالاتر ببرم دوستان پیشنهاد بهتری تو خانواده سامسونگ با این بودجه دارن؟؟
    بله دوسته عزیز 6940 بگیرین خیلی بهتره!! اگه بیشتر هم بتونین بزارین که خرید d8880 یا d7770 رو بهتون توصیه می کنم!!

7. این کاربر از mgs3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام دوستان من انتخاب بین 2 مدل ES6950 و 46D6940 یکم برام سخت شده شاید به خاطر این باشه که اطلاع زیادی در مورد این دو ندارم ممنون می شم راهنماییم کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام دوستان من انتخاب بین 2 مدل ES6950 و 46D6940 یکم برام سخت شده شاید به خاطر این باشه که اطلاع زیادی در مورد این دو ندارم ممنون می شم راهنماییم کنید
    از نظر کیفیت D6940 خیلی سرتره اینو به چشم خودم دیدم پس اصلآ دور ES6950 نرو چون هیچ برتری به D6940 نداره!!

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راهی هست که با هدفون بی سیم از تی وی صدا بگیرم؟
    سری5 مدل 5950

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان این عینکهای همراه مدل 6920 کیفیتشون چطور هست که اینقدر فروشنده تعریفشون رو میکرد و می گفت 250000 تومن قیمت فقط همین عینکهاش هست
    من یک فیلم 3d با حجم حدود 800 مگ از تورنت دانلود کردم و خواستم عینکها رو امتحان کنم اصلا فرقی با فیلمهای معمولی نداشت . البته هنوز از تلویزوین اصلا استفاده نکردم و فقط برای تست یکبار روشن کردم
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان این عینکهای همراه مدل 6920 کیفیتشون چطور هست که اینقدر فروشنده تعریفشون رو میکرد و می گفت 250000 تومن قیمت فقط همین عینکهاش هست
    من یک فیلم 3d با حجم حدود 800 مگ از تورنت دانلود کردم و خواستم عینکها رو امتحان کنم اصلا فرقی با فیلمهای معمولی نداشت . البته هنوز از تلویزوین اصلا استفاده نکردم و فقط برای تست یکبار روشن کردم
    با تشکر
    دوسته عزیز فیلم های 3d باید side by side باشن که بتونین با تلویزیون نگاه کتید!!

13. این کاربر از mgs3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •