سلام دو ستان اگه لینکش پریده می تو نید از اینجا دانلود کنید
Crysis_Patch_1_2.exe
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دو ستان اگه لینکش پریده می تو نید از اینجا دانلود کنید
Crysis_Patch_1_2.exe
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیزم از همه شما بابت همکاریاتون ممنونم اما راستش اللان با یک مشکل بزرگتر مواجه شدم که حسابی اعصابم رو ریخته به هم اصلا امروز واسه من خیلی نحس بود
من امروز رفتم کافینت با بد بختی اون پچ 1.1 که 135 مگابایت هم بود و درایور آخر 8400 از سایت NVIDIA رو 169.25 بود دانلود کردم اومدم خونه که نصبش کنم!!اما چشمتون روزه بد نبینه! اون درایوره که همش اررور میده (تصویرش رو براتون میزارم)ونصب نمیشه وتازه اون پچ هم یکم میره جلو و بعد میگه باید DVD CRYSIS رو بزارین توی درایو!!من هم 2 تا DVD دارم که هر کدوم رو میزارم بازم همین پیغام رو میده!!!
بچه ها خواهشا کمکم کنید من دیگه نمیذونم چه کار باید بکنم؟!!!!
راستی من بازی رو در VISTA 32 BIT نصب کردم و درایور رو هم مطمئنم درست از سایت NVIDIA گرفتم اما خودتون ببینید چه پیغام مسخره ای میده!!!!!
![]()
راستی من رو ببخشید اگه تصاویر کمی بزرگ و حجیم هستن
1اون درایور گرافیک کارت که میگه باسهی ویندوز ویستا 32 بیته مگه ویندوز 64 بیتی روی دسکاته حتما ویستا اوریجیناله لب تابته که 64 بیتیه اگه بخای این درایور رو نصب کنی باید ویستا 32 بیتی نصب کنی اما اگه از من میشنوی باسهی بازی های سنگین که به سختی اجرا میشن هیچی بهتره مدیا سنتر ایکس پی نیست چون اولا رم دسکات بیشتر خالی میشه و سی پیو راهتر کارمیکنه چون ایکس پی خیلی خیلی سبک تره ویستاهه
2 بقول بابام بخت بدو شانس بد گر مسجد ایینه سازی یا تاق فرو ریزد یا قبله کج اید nimidonam cheshe montazere baghee bash
پیغام اول به خاطر اینه که شما ورژن 64 بیتی رو دانلود نکردی احتمالا نسخه 32 بیت رو دانلود کردی که نصب نمیشه
مشکل دوم هم فکر میکنم از کرک باشه.
دوستان گلم من روی سیستمم ویندوز 32 بیتی دارم و از nvidia هم ورزن 32 بیتی رو دانلود کردم!!!! بله عجیبه1!!!! نمیذونم اشکال از کجاست خواهشا واسه هر 2 سوال کامل راهنمائئیم کنید
بچه ها یکی به من بگه که Crysis بالاخره 6گیگ فضا می خواد یا حدود 12گیگ ؟
دوست عزیز! این بازی حدودا 6 گیگ فضا برای نصب میخواد.
من باسهی اولی بهت گفتم که ایکس پی نصب کن و توی کنترل پنل گرافیک کارت یه چیزی هست بکشش دست چپ تا از کیفت ترسیم اشیا کم بشه و همه چیزو توی بخش 3دی روی لوو بزار اما من که 100 در 100 متمعنم که سیستمت 64 بیتیه
مشکل نصب درایور رو توی مانیتور و کارت گرافیک مطرح کن اما مطمعن باش میریزن سرت و میگن ویندوزت 64 بیتیه اگه میخوای مطمعن شی برو و درایور 64 بیتی رو هم بگیر مطمهن باش که نصب میشه اما بازم میگم بازی سنگین باسهی سیستم متوسط فقط
xp media senter & xp servespack 2
درایور جدید ایکس پی 32 بیتی رو هم بگیر و با خیال راحت بیا خونه دیگه یکیشون نصب میشه دیگه.
Last edited by hossputer7; 18-03-2008 at 08:40.
دوست نازنينم به كي قسم بخورم ويندوزم 32 است بابا جون خودم اللان دوباره رفتم مشخصاتش رو ديدم مطمئنم درضمن اصلا 64 بيتي نياز به 3 مگ رم داره ولي من 2 تا بيشتر ندارم!!!!!!!!!!1
من از همه بابت منحرف شدن تاپيك معذرت ميخوام اگر كسي ديگه جوابم رو نده ناراحت نميشم چون موضوع تاپيك چيزه ديگه اي است
اما باور كنيد بد جور گير افتادم!!!!
به هر حال ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)