تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 205 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2044

نام تاپيک: Crysis

اگه نباشه جاش خالی می مونه evry day's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    35.802575,51.521501

پيش فرض

سلام دو ستان اگه لینکش پریده می تو نید از اینجا دانلود کنید

Crysis_Patch_1_2.exe

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان عزیزم از همه شما بابت همکاریاتون ممنونم اما راستش اللان با یک مشکل بزرگتر مواجه شدم که حسابی اعصابم رو ریخته به هم اصلا امروز واسه من خیلی نحس بودمن امروز رفتم کافینت با بد بختی اون پچ 1.1 که 135 مگابایت هم بود و درایور آخر 8400 از سایت NVIDIA رو 169.25 بود دانلود کردم اومدم خونه که نصبش کنم!!اما چشمتون روزه بد نبینه! اون درایوره که همش اررور میده (تصویرش رو براتون میزارم)ونصب نمیشه وتازه اون پچ هم یکم میره جلو و بعد میگه باید DVD CRYSIS رو بزارین توی درایو!!من هم 2 تا DVD دارم که هر کدوم رو میزارم بازم همین پیغام رو میده!!!
    بچه ها خواهشا کمکم کنید من دیگه نمیذونم چه کار باید بکنم؟!!!!
    راستی من بازی رو در VISTA 32 BIT نصب کردم و درایور رو هم مطمئنم درست از سایت NVIDIA گرفتم اما خودتون ببینید چه پیغام مسخره ای میده!!!!!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

راستی من رو ببخشید اگه تصاویر کمی بزرگ و حجیم هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

1اون درایور گرافیک کارت که میگه باسهی ویندوز ویستا 32 بیته مگه ویندوز 64 بیتی روی دسکاته حتما ویستا اوریجیناله لب تابته که 64 بیتیه اگه بخای این درایور رو نصب کنی باید ویستا 32 بیتی نصب کنی اما اگه از من میشنوی باسهی بازی های سنگین که به سختی اجرا میشن هیچی بهتره مدیا سنتر ایکس پی نیست چون اولا رم دسکات بیشتر خالی میشه و سی پیو راهتر کارمیکنه چون ایکس پی خیلی خیلی سبک تره ویستاهه

2 بقول بابام بخت بدو شانس بد گر مسجد ایینه سازی یا تاق فرو ریزد یا قبله کج اید nimidonam cheshe montazere baghee bash

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پیغام اول به خاطر اینه که شما ورژن 64 بیتی رو دانلود نکردی احتمالا نسخه 32 بیت رو دانلود کردی که نصب نمیشه
    مشکل دوم هم فکر میکنم از کرک باشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان گلم من روی سیستمم ویندوز 32 بیتی دارم و از nvidia هم ورزن 32 بیتی رو دانلود کردم!!!! بله عجیبه1!!!! نمیذونم اشکال از کجاست خواهشا واسه هر 2 سوال کامل راهنمائئیم کنید

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

بچه ها یکی به من بگه که Crysis بالاخره 6گیگ فضا می خواد یا حدود 12گیگ ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بچه ها یکی به من بگه که Crysis بالاخره 6گیگ فضا می خواد یا حدود 12گیگ ؟
    دوست عزیز! این بازی حدودا 6 گیگ فضا برای نصب میخواد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossputer7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرید شارژ همراه اول www.newcharge.ir

پيش فرض

دوستان گلم من روی سیستمم ویندوز 32 بیتی دارم و از nvidia هم ورزن 32 بیتی رو دانلود کردم!!!! بله عجیبه1!!!! نمیذونم اشکال از کجاست خواهشا واسه هر 2 سوال کامل راهنمائئیم کنید
    من باسهی اولی بهت گفتم که ایکس پی نصب کن و توی کنترل پنل گرافیک کارت یه چیزی هست بکشش دست چپ تا از کیفت ترسیم اشیا کم بشه و همه چیزو توی بخش 3دی روی لوو بزار اما من که 100 در 100 متمعنم که سیستمت 64 بیتیه

مشکل نصب درایور رو توی مانیتور و کارت گرافیک مطرح کن اما مطمعن باش میریزن سرت و میگن ویندوزت 64 بیتیه اگه میخوای مطمعن شی برو و درایور 64 بیتی رو هم بگیر مطمهن باش که نصب میشه اما بازم میگم بازی سنگین باسهی سیستم متوسط فقط
    xp media senter & xp servespack 2

درایور جدید ایکس پی 32 بیتی رو هم بگیر و با خیال راحت بیا خونه دیگه یکیشون نصب میشه دیگه.
    Last edited by hossputer7; 18-03-2008 at 08:40.

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من باسهی اولی بهت گفتم که ایکس پی نصب کن و توی کنترل پنل گرافیک کارت یه چیزی هست بکشش دست چپ تا از کیفت ترسیم اشیا کم بشه و همه چیزو توی بخش 3دی روی لوو بزار اما من که 100 در 100 متمعنم که سیستمت 64 بیتیه

مشکل نصب درایور رو توی مانیتور و کارت گرافیک مطرح کن اما مطمعن باش میریزن سرت و میگن ویندوزت 64 بیتیه اگه میخوای مطمعن شی برو و درایور 64 بیتی رو هم بگیر مطمهن باش که نصب میشه اما بازم میگم بازی سنگین باسهی سیستم متوسط فقط
    xp media senter & xp servespack 2

درایور جدید ایکس پی 32 بیتی رو هم بگیر و با خیال راحت بیا خونه دیگه یکیشون نصب میشه دیگه.
    دوست نازنينم به كي قسم بخورم ويندوزم 32 است بابا جون خودم اللان دوباره رفتم مشخصاتش رو ديدم مطمئنم درضمن اصلا 64 بيتي نياز به 3 مگ رم داره ولي من 2 تا بيشتر ندارم!!!!!!!!!!1
    من از همه بابت منحرف شدن تاپيك معذرت ميخوام اگر كسي ديگه جوابم رو نده ناراحت نميشم چون موضوع تاپيك چيزه ديگه اي است
    اما باور كنيد بد جور گير افتادم!!!!
    به هر حال ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •