تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 639 اولاول ... 4585919293949596979899105145195595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من پاسارگاد دارم
    5022 هست
    این لیستی که دادید اشتباهه
    با سلام خدمت دوست گرامی
    شما همه شماره های لیست رو اشتباه میدونید یا فقط پاسارگاد رو منظورتون هست؟
    کارت شما کارت نقدی هست؟
    من خودم تو چند تا از این بانک ها حساب دارم و شماره ها درست هستند.
    البته من این مطلب رو از سایت بانک نوشت گرفتم و چون همه شماره های مربوط به کارت های خودم درست بود گفتم شاید درج این مطلب در این تاپیک خالی از لطف نباشه.اگر احیانا اشتباهی وجود داره بسیار ممنون میشم تصحیح بفرمایین.

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان.

بهترین درگاه پرداخت الکترونیک برا کدوم بانک از نظر شما بهتره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

5

سلام دوستان.

بهترین درگاه پرداخت الکترونیک برا کدوم بانک از نظر شما بهتره؟
    به نظر من بهترین اینترفیس مربوط به درگاه بانک سامان است؛ البته بانک اقتصاد نوین هم از بانک سامان تقلید کرده، با این تفافت که رنگ زمینه ی آبی سایت رو به رنگ بنفش رنگ تغییر داده

4. این کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mohammad-Hashemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من بهترین اینترفیس مربوط به درگاه بانک سامان است؛ البته بانک اقتصاد نوین هم از بانک سامان تقلید کرده، با این تفافت که رنگ زمینه ی آبی سایت رو به رنگ بنفش رنگ تغییر داده
    منم بانک سامان مد نظرم هست ولی چند وقتیه بانک سامان ظاهرا اینو دیگه نمیده. اطلاعی ندارید شما؟

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بدینوسیله اصلاح می گردد که سپرده های مدتدار افتتاح شده قبل از 10/11/1390نیز شامل افزایش سود می شود. کافیست به شعبه ی افتتاح کننده مراجعه کرده و تقاضا نماییدش.(مربوط به بانک ملت)
    میشه بیشتر توضیح بدید؟
    مثلا ما پولی رو 5 ساله گذاشتیم و تا دو ماه پیش 17 درصد میگرفتیم و از 2 ماه پیش تا الان 20 درصد میگیریم
    الان درسته یا باید چیز دیگه هم بگیریم؟

من قبلا شنیده بودم ماب التفاوتی هم تعلق می گیره یعنی این سه درصد رو تو طول این مدت که 17 درصد میدادن حساب می کنن و به ما میدن ولی بانک همچین موردی رو قبول نکرد و گفت فقط برای سهام بوده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض اولتیماتوم بانک مرکزی به بانک های جوساز

مدیر نظام‌های پرداخت بانک مرکزی تاکید کرد: با بانک هایی که کارت های مردم را غیرفعال کرده‌اند و به مردم اعلام می‌کنند که این دستور بانک مرکزی است و باید به شعبه مراجعه کنید، برخورد می‌کنیم

لینک : نشد که بشه! بقیه اش رو هم برای علاقه مندان قرار میدم.

ناصر حکیمی با اعلام این نکته که افرادی که پیش از این رمز کارت بانکی خود را تغییر داده اند، هیچ نگرانی نسبت به اینکه مشکلی برای کارت و حساب آنها پیش بیاید، نداشته باشند، گفت: حتی افرادی که رمزهای خود را تغییر نداده اند نیز نباید نگران باشند. بنابراین، بانک مرکزی دستور جدیدی صادر نکرده است.
    مدیر نظام های پرداخت بانک مرکزی اقدام بانک ها در غیرفعال کردن کارت ها برای مراجعه مردم به شعبه به بهانه تغییر رمز موجه نیست، تصریح کرد: این اقدام بانک ها جوسازی است و بانک مرکزی این موضوع را پیگیری می کند.
    وی با تاکید بر این نکته که افرادی که رمز کارت خود را تغییر داده اند، فعلا نیازی به تغییر دوباره ندارند، افزود: اینکه بانک ها حتی با تغییر رمز توسط مشتری کارت آنها را غیر فعال کرده و حتی به آنها اعلام می کنند که این دستور بانک مرکزی است و سپس خود به تغییر رمز اقدام می کنند، بانک مرکزی با آنها برخورد می کند.
    مدیرنظام های پرداخت بانک مرکزی با تاکید بر اینکه اتمام تاریخ کارت بانکی هم ارتباطی به این موضوع ندارد، تصریح کرد: پیش از این بانک مرکزی اعلام کرده بود که 2 میلیون نفر رمز خود را تغییر دهند که شاید 10 میلیون نفر این کار را انجام دادند.
    پولی از حساب‌ها برداشت نشده است
    وی با تاکید بر اینکه هیچگونه جای نگرانی برای مردم وجود ندارد، اظهارداشت: هیچگونه ضرری متوجه مردم نیست و هیچ گزارش تائید شده ای مبنی بر برداشت از حساب ها وجود ندارد، ضمن اینکه بانک مرکزی رویه ها را اصلاح کرده و وضعیت را دائم بررسی می کند.
    حکیمی در مورد ادعای برخی از افراد مبنی بر برداشت پول از حساب افراد هم گفت: بانک مرکزی این موضوع را بررسی کرده است و برداشت های صورت گرفته ارتباطی به اتفاقات رخ داده در این زمینه ندارد و ممکن است کارت آنها در اختیار افرادی قرار گرفته باشد که رمز کارت آنها را می دانستند و در حساب آنها دست‌کاری کرده اند.
    این مقام مسوول در بانک مرکزی اظهارداشت: بررسی های بانک مرکزی نشان می دهد که اتفاق غیرعادی در این زمینه رخ نداده است و هفته 10تا 15 گزارش در مورد برداشت از حساب ها و موراد این چنینی به ما اعلام می شود که این حالت پیش از این نیز وجود داشته است.
    گزارش میدانی خبرنگار مهر از بانک های سطح شهر تهران نشان می دهد: ظاهرا بانک مرکزی به تازگی دستور جدیدی را برای بانک های کشور صادر کرده است تا با غیر فعال کردن کارت های بانکی، مشتریان به بانک مراجعه و نسبت به تغییر رمز از تغییر بانک مربوطه اقدام کنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی از موسسه مالی آتی خبری داره؟

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    تشکر از کسی که این تاپیک رو درست کرده.
    من هم یه چند تا سوال داشتم در رابطه با بانک ملت که امیدوارم دوستان جواب بدن.
    1. منظور از کد شناسه تو حواله اینترنتی این بانک چیه؟ من رمز پسوورد اینترنتی رو گرفتم ولی وقتی خواستم پول حواله کنم یه کد شناسه خواست که هیچ جایی پیداش نکردم. آیا باید این کد رو هم از بانک بگیریم؟
    2.آیا منظور از رمز اینترنتی که تویه خریدهای آنلاین مشاهده میشه همون پسوورد اینترنتی که میشه باهاش وارد بانکداری اینترنتی شد؟اگر نه پس چیه؟
    3.رمز دوم رو باید از خوده بانک ملت گرفت یا میشه با خودپرداز هم گرفت.
    با تشکر از شما

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

میشه بیشتر توضیح بدید؟
    مثلا ما پولی رو 5 ساله گذاشتیم و تا دو ماه پیش 17 درصد میگرفتیم و از 2 ماه پیش تا الان 20 درصد میگیریم
    الان درسته یا باید چیز دیگه هم بگیریم؟

من قبلا شنیده بودم ماب التفاوتی هم تعلق می گیره یعنی این سه درصد رو تو طول این مدت که 17 درصد میدادن حساب می کنن و به ما میدن ولی بانک همچین موردی رو قبول نکرد و گفت فقط برای سهام بوده.
    از تاریخ درخواست افزایش نرخ ، مبلغ سود با درصد جدید اعمال میشود و مابه التفاوتی پرداخت نخواهد شد. نکته ی جالب اینجاست که فقط برای افرادی این اتفاق خواهد افتاد که به بانک مراجعه کنند و درخواستشان در سیستم ثبت شود و الا با نرخ قبلی سود دریافت خواهند کرد.

مورد دیگر اینکه سپرده های سرمایه گذاری مدت دار زیر شامل افزایش سود نخواهند شد:
    1- سپرده های سرمایه گذاری بلند مدت حج
    2- سپرده های سرمایه گذاری موج
    3- سپرده های سرمایه گذاری مدت داری که به عنوان وثیقه تسهیلات یا تعهدات از مشتری اخذ شده اند.

و اضافه می کنم که وقتی سپرده ای سررسید شد و مشتری ابطالش نکرد با نرخ جاری تمدید میشه.

پروفشنال معرق's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    عربان

پيش فرض

سلام دوستان
    تشکر از کسی که این تاپیک رو درست کرده.
    من هم یه چند تا سوال داشتم در رابطه با بانک ملت که امیدوارم دوستان جواب بدن.
    1. منظور از کد شناسه تو حواله اینترنتی این بانک چیه؟ من رمز پسوورد اینترنتی رو گرفتم ولی وقتی خواستم پول حواله کنم یه کد شناسه خواست که هیچ جایی پیداش نکردم. آیا باید این کد رو هم از بانک بگیریم؟
    2.آیا منظور از رمز اینترنتی که تویه خریدهای آنلاین مشاهده میشه همون پسوورد اینترنتی که میشه باهاش وارد بانکداری اینترنتی شد؟اگر نه پس چیه؟
    3.رمز دوم رو باید از خوده بانک ملت گرفت یا میشه با خودپرداز هم گرفت.
    با تشکر از شما
    سلام
    1- وقتی صاحب حساب بخواد بفهمه یا جوری تشخیص بده که چه کسی یا برای چه کاری به حسابش واریز کردن از بانک درخواست کدشناسه می کنه و در اختیار مشتریای خودش می ذاره تا با اون کد پرداختی هاشون رو انجام بدن. مثل واریز به حساب ایرانسل یا واریز برای درخواست کارت سوخت المثنی ، یا طرح های کمک به ایتام و ...

2 و 3-نه اصلا این دو تا ربطی به هم ندارن. مبادا پسوردتو اونجا بدی. اون رمز اینترنتی رو باید و فقط از خودپردازای ملت بگیری. بعد از اینکه کارتتو داخل دستگاه گذاشتی و رمز اولیه رو دادی می ری قسمت تغییر رمز. دومین گزینه تغییر رمز اینترنتی هست که حداقل یه عدد 5 رقمی باید باشه. و این اون رمز دومی هست که برای خریدهای اینترنتی ازش استفاده می کنن.

12. این کاربر از معرق بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •