طبق پست پایین برای فعال سازیش بریننوشته شده توسط paulprognosticator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق پست پایین برای فعال سازیش بریننوشته شده توسط paulprognosticator [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شما نوعي بازاريابي و تبليغ محسوب ميشه و حلاف قوانين هست
يك اخطار در كارنامه شما ثبت شد
ممنون میشم بهترین کرک ویندوز7 رو بدید
از این استفاده کن
Last edited by AMIR.KIK; 22-01-2012 at 02:24.
من کارهای بالا رو انجام دادم ولی بازم درست نشد یعنی unistall و install قفل است چش کار کنم؟!
طبق روش پست پایین برین برای جنیون کردن ویندوز مشکلی داشتین بگین
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی میتونه کمک کنه ؟! .... نصبش کردم اما کرک نمیشه !
Activating Windows(R) 7, Enterprise edition (ae2ee509-1b34-41c0-acb7-6d4650168915) ...
Error: 0xC004F035 The software Licensing Service reported that the computer could not be activated with a Volume license product key. Volume licensed systems require upgrading from a qualified operating system. Please contact your system administrator or use a different type of key
سلام
دوست عزیز اگه ویندوز قبلیتون کرک داره اول با این نرم افزار پاکش کنین(اگه هم کرک ندارین باز اجراش کنین):
بعد طبق پست زیر عمل کنین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ار کرک لینک دوم استفاده کنین.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
بعد از 8 بار attempt ! ارور میده ! ... + 5 بار امتحان کردم !
شمااگربه سیدی ویندوز دسترسی دارین همین نسخه ویندوز خودتون یکدور repair کنید ببینید رفع مشکل میشه اگر بازم به همین صورت بود چون ویندوز شما به احتمال زیاد کرک شده بوده کرکش باطل شده برای این موردم شماابتدا از برنامه پست پایین که آموزششم هست استفاده کنید به اسم MBR Regenerator بعدشم از این کرک لینک دوم که فیلم آموزشی همین کرکم هست برای جنیون کردن ویندوزاستفاده کنید یا که کرک دیگه که داخل همون لینک دوم هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)