چرا به این تاپیک هیچکس رسیدگی نمیکنه؟
چرا به این تاپیک هیچکس رسیدگی نمیکنه؟
به این علته که حتما کسی در این مورد اطلاعی نداره![]()
سلام امروز یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فیلیپس گرفتم 90 تومن تیغ ظریف و تیزی داره و قابلیت تنظیم نیم تا 10 میلیمتر ؛ با درجه های نیم میلی متری! با قابلیت شستشو و استفاده تو حموم.
منتهی مکش مو نداره واسه همین شک کردم که برم با یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که مخزن داره عوض کنم! ولی نیمیدونم اون تنظیم تیغش خیلی دقیق هست یا نه! با اینکه نوشته 1تا 18 میلیمتر ولی به خاطر شونه کتو کلفتش و ارتفاع زیادش نمیدونم تو ته ریش خیلی کوتاه خوب جواب میده یا نه! و یا مکشش خوب عمل میکنه مثلا تو اتاق میشه ازش استفاده کرد یا نه!
اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه ممنون میشم.
دوستانی که تجربه دارن ما رو دریابید
من مدت زیادیه که مدلهای مختلفی از ریش تراش ها رو خریدم و امتحان کردم و یه جورایی مثل بعضیا که کرم موبایل و ... دارم منم کرم ریش تراش جدید دارم و همیشه بهترینهای موجودش رو خریدم و میتونم به جرات بگم فقط و فقط پاناسونیک
مدل هم که بستگی به بودجتون داره ار 200 هست تا 600 تومن که جدید ترین مدلش رو یعنی ES-LV61 رو باید بگم از ژیلت هم بهتره چون هم زیر آب و هم خشک میتونید باهاش اصلاح کنید و هم مثل تیغ صورتتون هیچ زبری نداره ...
سالها Braun استفاده میکردم ولی پاناسونیک کجا و بران کجا
این ES-LV61 که می فرمایید میشه باهاش خط گرفت و مثلاً ریش پرفسوری باهاش گذاشت.
بعدش میتونه ریش پرفسوری را کوتاه کنه؟
![]()
سلام دوست عزیز
شما چه مدلهایی از ریش تراش براون داشتید مثلا مدل 790cc یا 360 کمپلت استفاده کردید ؟ پوستتون حساسه یا معمولی ؟ این مدل جدید پاناسونیک برای پوست حساس مناسبه ؟ اصلاح زیر چونه و گردن چطوره ؟
خیر برای ریش پرفسوری شما کروزر بران بگیرید بهتره
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
من پوستم معمولیه و سری 5 و 7 و 8 و 9 براون رو داشتم حالا نمیدونم اینا تو بازار ایران هستن یا نه چون بیشتر میگم برام بیارن
کلا هیچ ریش تراشی نمیتونه زیر گردن رو مثل تیغ بزنه چون بهت رویش موهای زیر گردن مثل صورت در یک امتداد نیست بنابراین شما مجبورید ریش تراش رو زیاد زیر گردن بچرخونید و وقت بزارید که موجب قرمزی ممکنه بشه
من خودم زیر گردن رو با تیغ روالش میکنم البته بازم نسبت به براون بنظرم پاناسونیک بهتر میزنه و در مورد محلول شستشو هم کسانی که با پایه میگیرن برای براون هر 1 ماه باید یه جدید بندازن ولی پاناسونیک هر 6 ماه
مایع واحد شستشو برای براون حدود 3 ماه دوام میاره البته اگه هر بار بعد از اصلاح بخواهید شستشو بدید امکان داره زودتر تموم بشه ولی من هر سه یا چهار بار که استفاده میکنم یه بار شستشو و شارژ میکنم ولی بعد از هر اصلاح با برس کاملا تمیز میکنم (ریش تراش من مدل 360 کمپلت است که فویل از تیغه جدا میشه و راحت با برس پاک میشه) البته اگه بعد شستشو ظرف مایع رو در بیارید و درب اونو ببندید میتونید حدود شش ماه هم از یه مایع استفاده کنید اینجوری مانع تبخیر شدن مایع میشه (استفاده اقتصادی) .
Last edited by 22arash; 27-04-2012 at 18:28.
بنده سالها انواع ريش تراشها رو امتحان كردم و آخرش دوباره برگشتم به تيغ ! بيخودي پولتونو دور نريزين....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)