اول از همه جیبتو سفت بچسب
اما.....
اگه توی خیابون پولتو گم کردی نرو دنبالش پیدا نمیکنیش
اولین نفری که ببینش قروت میشه![]()
اول از همه جیبتو سفت بچسب
اما.....
اگه توی خیابون پولتو گم کردی نرو دنبالش پیدا نمیکنیش
اولین نفری که ببینش قروت میشه![]()
ببخشین داداشای عزیز این تاپیک...خواستم دوباره یادآوری بشهمتاسفم که این رو میگم : علیرغم میل باطنیم فقط و فقط به علت جلوگیری از انحراف تاپیک و شکل گرفتن بحث های بی نتیجه :
زین پس تمام پست هایی که به نقد تجربیات دیگران بپردازه بدون هیچگونه تذکر و یادآوری هدف تاپیک حذف میشن ،
اگر تجارب دوستان با معیارهاتون منطبق بود و میتونست مفید باشه برای شما ، فقط از کلید تشکر استفاده کنید و اگر مخالف اون مساله ای که ذکر میشه بودید ، فقط از کلید تشکر استفاده نکنید/
تشکر از توجه همراهان /
بعد اینکه خودتون پسر هستید مرد هستین میدونید که مردا از جمله هایی که میگن ««اینکارو بکن یا نکن»» بدمون میاد و غرورمون نمیزاره...حالا میخواد درست باشه یا غلط...خوب باشه یا بد!!!
کاش که میشد به عنوان توجه کنیم و عین اون رو بنویسیم.یعنی اینطوری بگیم که من رفته بودم فلان کار رو کردم و این اتفاق بد افتاد تا دوستان دیگه اون تجربتونو دیگه تکرار نکنند.یعنی نوع نگارش تغییر کنه.ترجیحا ببخشید لحظه نوشتن تجربه یه لحظه خودمونو بزاریم جای یه بچه ابتدایی که داره واسه باباییش تعریف میکنه که مثلا امروز چی شده بود(همون تجربه)
الزاما نیازی نیست که تاپیک حتما پیش بره و صفحاتش زیاد بشه...یخورده به پست های قدیمی بندازین چقد تجربیات نابی هستند
دیگه هرطور میلتونه ولی یکم رعایت کنیم تاپیک یه مرجع تجربیات پربارتری میشه
تو زندگیت سعی کن اگه کسیو بار اول دیدی دوسش داری هرچه سریعتر بهش بگی.
سعی کنید وقتی سیستم میخرید تمام کارتون های قطعات را از فروشنده تحویل بگیرید
و از لحاظ گارانتی رسمی هم اطمینان حاصل کنید و تمام کارتون ها را با مدل قطعات تست کنید.
اگر میتوانید کامپوتر را خودتان ببندید
چون ممکن است که اشنتیون داشته باشدو آن رابرای خود بردارد
اگر دیروقت رانندگی میکنیدنگویید که کسی نیست وچراغ قرمز را رد کنید ویا برعکس بروید ویا...
دیر وقت خیلی بد تر است
به حیوان خانگی خود خیلی وابسته نشوید اما آن را دوست داشته باشید که اگر مرد یا گم شد ناراحت نشوید
قابل توجه:
ملا نصرالدین
Last edited by amir h1999; 06-07-2011 at 23:42.
وقتی یه گوشی میخرید تمام وسایل و امکاناتشو پیش فروشنده چک کنید
از همه مهم تر از یه رم استفاده کنید که رم خور گوشی مورد نداشته باشه
حتی از بلوتوث هم استفاده کنید ببینید که درست عمل میکنه یا نه
برای اینکه سیستم بخرید سخت افزاری رو که لازم دارید رو لیست کنید و پیش چند تا کار بلد و یا اینکه مغازه دار نشون بدید تا قیمت رو بهتون بگن
دست شما درد نکنه حسابی ابروی ما رو بردی : دی
به نظر من حیوانات را دوست داشته باشید.بهشون کمک کنید ولی برای رفع تنهایی و سرگرمی ازشون نگهداری نکنید.چون همونجور که شما به حیوانات وابسته میشوید انها هم به شما وابسته میشوند
هیچوقت هوس نکنید بفهمید توی کپسول ژلوفن چیه...من گاز زدم یه چیز وحشتناک توشه ریخت رو زبونم بدجوری سوخت!!
سلام
این موارد اخیرا برام اتفاق افتاده...
جایی که سر و کار دارین (مثلا محل کار ، اداره ی فلان جا ، منزل اقوام و...) و معمولا هر از چند گاهی باید به اونجا برین رو سعی کنید از مسیرهای مختلف آدرسش رو بلد باشین ، مثلا از یه سمت میشه راهنمایی 14 از اون طرف میشه فلسطین 11 و از اون طرف فلان خیابون دیگه...
(البته برای خودم هم اتفاق افتاد اما مطمئن نیستم فک میکنم این جمله رو قبلا هم تو همین تاپیک خونده بودم، اگه تکراریه به بزرگی خودتون ببخشین)
پشت هر عکسی نوشتن تاریخ اون روز رو فراموش نکنید ، زنده شدن خاطرات شیرین قدیمی بعد از سالها ، زیباست.
اگه تو گوشیتون فیلم یا عکسی دارین که جنبه ی خصوصی داره یا مثلا عکس اون دوستتونهو دوست ندارین احیانا وقتی کسی گوشیتونو میگیره چشمش بهش بیفته ، حتما ازش یه کپی تو هارد کامپیوترتون داشته باشین و بعد ، از حافظه ی گوشی پاکش کنید.
بعضی چیزها رو نباید به صورت کلی خرید کرد مثلا یه هو نرین 20 تا dvd فیلم نخرین چون زمان زیادی لازمه تا همشو ببینید یا شاید بعضیاشو اصن نبینید
هیچ گوجه سبزی تلخ نیست ، اگه با دندون دانه ش رو بشکنید اون موقع تلخ میشه...
دوستان خوبم ، این 33 ومین و شاید آخرین پست من توی این تاپیک باشه.
خدا نگهدار
دوستان لطفا دقت کنن مایع ظرف شویی یا کلا مواد شوینده مثله پودر و وایتکس و اینچیزارو تو طبقات بالایی کابینت آشپزخونشون و یا کلا محلهایی که بالاتر از قد خودشون هست ، قرار ندن .چون ممکنه حین برداشتن ، این مواد رو صورت و چشمتون ریخته بشه
چه بسا کسایی بودن که در اثر همین بی توجهی ها چشم شونو از دست دادن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)