تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 258 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میل جدید خیلی راحت این مشکل رو حل کرده. واقعا راحته.
    شما به بخش compose message برید. مطمئن بشید که روی rich text mod هستید. به قسمت زیر subject و سمت راست توجه کنید. اگه نوشته شده باشه switch to plain text شما روی rich text mode هستید اما اگر switch to rich text روش کلیک کنید تا امکانات بیشتری اضافه بشه و در ضمن امکان اضافه کردن عکس. حالا عکسی رو که میخواید داخل میل بذارید رو آپلود کنید روی سرور دیگه. یا اگر داخل یک وبسایت هست که کار آسونتره. عکس رو بکشید و داخل متن میل رها کنید. یا اینکه copy-paste کنید. به همین راحتی.
    ضمن تشکر
    با کپی پیست نشد ، آپلود کردم ولی هرکدوم از گزینه های پیش نمایش یا لینک مستقیم رو استفاده کردم بازم نشد !! بالای جدول آدرسا نوشته بود نمایش عکس ، عکس رو در ابعاد بزرگ باز کردم و کشیدم توی mail ، قبول کرد ، جهت اطلاع دوستان گفتم ، بازم ممنون.

2. این کاربر از MahdiidhaM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

ضمن تشکر
    با کپی پیست نشد ، آپلود کردم ولی هرکدوم از گزینه های پیش نمایش یا لینک مستقیم رو استفاده کردم بازم نشد !! بالای جدول آدرسا نوشته بود نمایش عکس ، عکس رو در ابعاد بزرگ باز کردم و کشیدم توی mail ، قبول کرد ، جهت اطلاع دوستان گفتم ، بازم ممنون.
    کپی پیست منظورم کپی عکس داخل وب بود نه از داخل سیستمتون.
    علت اینکه عکس رو قبول نمی کرد نداشتن پسوند .jpg یا فرمت عکس بوده. چون وبسایتهای آپلود عکس عکس رو داخل یک صفحه نشنون میدن که برنامه نویسی شده و ممکنه پسوندهای مختلفی مثل .aspx داشته باشه. شما باید تصویر اصلی رو باز کنید که همین کار رو کردید

4. این کاربر از black.assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض فوری :: فراموش کردن پسورد یاهو :: فوری

سلام

نمیدونم تا حالا چند بار همچین سوالی رو دیدین و جواب دادین . اما این بار قضیه یه فرقایی داره . رک بگم اگه نتونم این ایمیلم رو دوباره استفاده کنم و بازش کنم ، همه چیم رو از دس میدم . همه چی ... . تصور نمی‌کنی که چقد واسم ضروریه .

چند وقت پیش زدم رمزش رو به یه رمز 15 بیست کاراکتری عوض کردم . خیر سرم میخواستم سکیوریتیش رو بالا ببرم . متاسفانه جایی یادداشتش‌م نکردم و بعد چند روز خواستم وارد شم ، دیدم wow .. چیکارد کردی پسر .. ای وای ... . خلاصه ، داره ماه میشه واردش نشدم .

+ پسرا اینا رو داشته باشید :

1 - رمز قبلی رو بلدم . رمز جدید رو تا 50 درصد بلدم .

2 - از دو سوال ممکن برای بازگردانی رمز ، یکی رو بلدم .

3 - یاهو ، ایمیل الترنیت رو ازم نمیپرسه . اگه اشتباه نکنم اصلا ایمیلی بهش نداده بودم . (سال ساخت ایمیل ، سال 2008 یا 2009)

4 - تو فکر فرستادن یه نامه احساسی با ذکر ادله کافی از محتوای اینباکسم هستم ! شاید راضی شدن که من صاحب ایمیلم . ( نخند ...)

5 - بعد اینکه ظاهرا ایشون (= یاهو) ، یه ادرس ایمیل مخصوص واسه اونایی که رمز گم کردن داره . درسته ؟ دستت درد نکنه حتما حتما بهم بده .

6 - انگلیسی‌مم ضعیفه . ولی با ترانسلیت یه نامه میسازم . البته اگه احیانا متن اماده دارید بدید تا حل مشکل رو با هم تسریع ببخشیم .

7 * - بازم تکرار میکنم نگید هیچ راهی نداره که از همین بالای صندلی خودم رو دو ضرب می‌ندازم پایین ...

8 - ان‌شاا.. یاهو مردونگی کنه و با دلایل (= نامه های داخل اینباکس و contact هام و تاریخ تولدم و اگاهیم از رمز قبلی و همچنین نصف رمز کنونی) باور کنه من صاب ایمیلم . حالا گیریم نشد ، میشه یه هکر پیداش کنه ؟ اصولا میشه همچین چیزی ؟ داریم ؟!! واقعا همچین چیزی داریم ؟!

9 - بالاغیرتا یه چیزی بنویس . یه کمکی بکن . ببین منو جای دوری نمیره . گیرم ؛ خداشاهده گیرم ...
    10 ** - ممنونم ازت مرد ...

--------------------------

میدونم خوشت اومده (کلا از همه چی) D؛ . توم یه حالی بده خب ...
    Last edited by mineworld; 18-07-2012 at 04:21. دليل: اینجام میگم « کمک ! »

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

ایمیل بزن یاهو ، سوال و جواب اول رو بفرست + رمز عبور قبلی رو .
    بگو سوال جواب دوم یادم نیست رمز عبور یادم رفته ، کمی هم در مورد محتویات اینباکس توضیح بده شاید قبول کردن که تو صاحب ایمیل هستی .

7. این کاربر از =CYBER= بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

برادر من اینکارا چیه
    شما ایمیل دیگه ای به یاهو معرفی کردی ؟ برو تو قسمت یاهو میل بعد روی Forgot your password ?
    کلیک کن بعد گزینه فراموشی رمز رو انتخاب کن . یه کد میاره وارد کن و سوال امنیتی رو جواب بده تا رمز ایمیلت تغییر کنه
    به همین راحتی

9. این کاربر از gamer5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام توی فایر فاکس وقتی توی صفحه لاگین امیل رو وارد میکنم و روی Sign in کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته کسی میدونه دلیلش از چی هست؟ از توی شرکت همیچن مشکلی دارم ولی از خونه راحت باز میشه هم با قیلتر شکت تست کردم و هم بدون اون

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

سلام توی فایر فاکس وقتی توی صفحه لاگین امیل رو وارد میکنم و روی Sign in کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیافته کسی میدونه دلیلش از چی هست؟ از توی شرکت همیچن مشکلی دارم ولی از خونه راحت باز میشه هم با قیلتر شکت تست کردم و هم بدون اون
    امکان داره محدودیت روی پورت ها باشه. فقط یاهو اینطور هست یا سرویس های دیگه مثل گوگل؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mineworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    under the rain

پيش فرض احتیاج ...

ایمیل بزن یاهو ، سوال و جواب اول رو بفرست + رمز عبور قبلی رو .
    بگو سوال جواب دوم یادم نیست رمز عبور یادم رفته ، کمی هم در مورد محتویات اینباکس توضیح بده شاید قبول کردن که تو صاحب ایمیل هستی .
    مرسی که بهم امید دادی . میشه بهم بگی ایمیل رسمی واسه این کار چیه ؟ یعنی من به کدوم ایمیل یاهو این تقاضا رو بفرستم ؟ اخه هر کی یه چیزی میگه . نظر شما کدوم ایمیله ؟

برادر من اینکارا چیه
    شما ایمیل دیگه ای به یاهو معرفی کردی ؟ برو تو قسمت یاهو میل بعد روی Forgot your password ?
    کلیک کن بعد گزینه فراموشی رمز رو انتخاب کن . یه کد میاره وارد کن و سوال امنیتی رو جواب بده تا رمز ایمیلت تغییر کنه
    به همین راحتی
    خب داداش عزیز ، من که به شما گفتم فقط یکی از سوالای امنیتی رو بلدم . اون یکی رو باورکن اصلا به خاطر نمیارم . بعدم اگه دقت کنین گفتم بالا متاسفانه ایمیل الترنیت (واسه ارجاع پسوردم به اون ایمیل) ندارم .

نشد دیگه ! اومدیدو راه نیاید ! این رمسشه ؟! ماشالله مهندس تو پی‌سی‌ورلد می‌باره . منم که فوق‌العاده محتاجم . پس الان وقتشه مشکلم رو حل کنید .

خواهش ............

در آغاز فعالیت ashe405's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

ضمن تشکر
    سلام دوست من اگه شما از مرورگر opera استفاده می کنین به این مشکل بر میخورین شما اگه با google ghrome این کار رو انجام بدین درست میشه
    یعنی یه عکس رو از یه صفحه سایت با موس بگیرین و در قسمت متن میل بندازین و بعد خواهین دید که اون عکس در اونجا ظاهر میشه
    امیدوارم که مشکلتون حل بشه

داره خودمونی میشه babakeyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان

من هر کاری میکنم ایمیل ساخته نمیشه

وقتی وارد سایت یاهو میشم میرم قسمت sign up بعدش صفحه مربوط به ساختن باز میشه من نمام مراحل مربوطه رو به درستی طی میکنم

اما در اخر بروی گزینه ساختن کلیک میکنم اتفاقی نمی افته و دوباره به حالت قبل برمیگرده میگه بعید دوباره مشخصاتو وارد کنم

در صورتی که دیروز و پریروز خودم 3 تا میل بدون مشکل ساختم

با چندین اسم هم میسازم اما بازم نمیشه به حالت قبل بر میگرده
    Last edited by babakeyan; 19-07-2012 at 15:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •