چقد حیف :(
ارادت خاصی بهش داشتم
چقد حیف :(
ارادت خاصی بهش داشتم
ببخشید این افتاد آخر صفحه فکر کنم کسی ندید ، ممنون میشم جواب بدید
ضد شوره بستگی به نوع شوره تون داره
نرم کننده هم بستگی به بودجه تون داره.
شوره می زدم ولی کم بود ، کلیر گرفتم و زدم کلا خوب شد و تقریبا دیگه نزد ، یه بار هم هد اند شولدرز گرفتم بازم شوره نزد ولی اگه یه مدت نزنم بازم سرم شوره می زنه ولی نه خیلی زیاد
نرم کننده هم تا 10 تومن خوب هست ، الان MY دارم بد نیست
نه آقا نگران نباش من که نگفتم کل وقتشو به من اختصاص بده من منظورم اینه که حد اقل یه دقیقه به حرف بیمار گوش کنه یه دقیقه هم به کله مبارک نگاه کنه. حالا شما لطف کنید معرفی کنید شاید فرجی شد. اگه نشد چیزی رو از دست ندادم قبلا هم نشده بود دیگه.
بازم ممنون
عزيزان يكي بياد با منطق و دليل بگه چرا هدانشولدرز هاي تو بازار با طرح شبنم كه ميگيد تقلبي هست و اصل نيست ؟
يكي ميگه اصل هست يكي ميگه اصل نيست !!!!
ما به كي گوش كنيم !!!!
خواهشا اگر ميگيد اصل نيست بگيد چه تفاوتي با اصل داره ؟
تشكر
نرم کننده nivea gloss diamond رو پیشنهاد میکنم.البته به این اسم شامپوش هم هست اشتباهی نگیرد.علاوه بر نرم کنندگی براقی خاصی به موها می ده.
خب ضد شوره هم ارزون میخوای؟ فولیکا خوبه...یه ضد شوره برای موهای چرب داره یه ضد شوره برای موهای خشک...یه ضد شوره روزانه هم داره اگه موهات چربه اولی رو بگیر هفته ای 3-4 بار بزن...اگه خشکه دومی...و اگه معمولیه موهات روزانه رو بگیر هر روز بزن.
ضد شوره ایویدرم هم خوبه..ایرانیه...یه کمی از فولیکا گرون تره..شاید 2-3 تومن اکتوزینک ش رو بگیر که مخصوص شوره های خفیف و گذرا هست
نرم کننده تا ده تومن نیوآ خوبه
Last edited by Ali_softcenter; 21-02-2013 at 22:01.
دوستان تو رنج قیمت 10 تومن شامپو ضد ریزش بهتر از پالمینکس اویدرم هست یا نه؟
رنج ده تومن فقط ایرانی هست
کافئین سریتا
کافئین فولیکا
ضد ریزش سینره
ضد ریزش آردن
ضد ریزش لامینین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)