تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 1185 اولاول ... 45859192939495969798991051451955951095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه arsenal_mmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

منم امروز یکبار دیگه دانهیل 2003 قهوه ای رو تست کردم. بوی نسبتا شیرینی داره . تازه می فهمم که چه بوی مزخرفی داره ( از نظر من البته) به اینجور عطرها میکن سینتتیک . بو های ترکیبات شیمیایی و پتروشیمی که با استفاده از اونا مشابه بوی های طبیعی بوجود میارن
    اینم خوبه بخوانید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه از دانهیل قهوه ای بدت میاد اصلا سلیقه ات جالب نیست...وقتی از quorom و لالیک و quoros خوشت میاد مسلمه که ازین باید بدت بیاد...عوضش این ادکلن به همراه ادکلن شیک امضای من بودند...من عاشق دانهیل براون هستم...حتی از عشق بوش هم اصلشو خریدم هم کار ریو شو که خیلی خوب کپی برداری کرده...تقریبا هیچ دختری تو زندگیم و تو درو فامیل و دوست و همسایه نبود که بوی دانهیل قهوه ای رو دوست نداشته باشه...سلیقه است دیگه...عوضش شاید تعجب کنی اما اصلا بوی لالیک مشکی و آکوا بولگاری رو دوست نداشتم و ندارم...هرگز هم فکر خرید این 2 تا ادکلن و چیزایی تو مایه های اینارو به سرم راه نمیدم...من فقط عاشق بوهای گرم و شیرین و شرقی هستم مثل:
    Yves Saint Laurent L'homme
    Yves Saint Laurent La Nuit de L'homme
    Dior Homme Intense
    One Milllion
    CH By Carolina Herrera
    Dunhill Brown
    Chic By Carolina Herrera
    Dunhill Pursuit

از بوهای چوبی علفی هم خوشم میاد مثل:
    ِDiesel یا کارای Wood

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

نمیدونم چرا بوی آکوا بولگاری یا بوهای شبیه اون مثل چی چی برای من حالت تهوع میاره؟؟؟احساس میکنم بوی سیر گندیده میده!!!!!!!

2. 2 کاربر از arsenal_mmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این؟
    کد:
    اینه
    کد:

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------

اگه از دانهیل قهوه ای بدت میاد اصلا سلیقه ات جالب نیست...وقتی از quorom و لالیک و quoros خوشت میاد مسلمه که ازین باید بدت بیاد...عوضش این ادکلن به همراه ادکلن شیک امضای من بودند...من عاشق دانهیل براون هستم...حتی از عشق بوش هم اصلشو خریدم هم کار ریو شو که خیلی خوب کپی برداری کرده...تقریبا هیچ دختری تو زندگیم و تو درو فامیل و دوست و همسایه نبود که بوی دانهیل قهوه ای رو دوست نداشته باشه...سلیقه است دیگه...عوضش شاید تعجب کنی اما اصلا بوی لالیک مشکی و آکوا بولگاری رو دوست نداشتم و ندارم...هرگز هم فکر خرید این 2 تا ادکلن و چیزایی تو مایه های اینارو به سرم راه نمیدم...من فقط عاشق بوهای گرم و شیرین و شرقی هستم مثل:
    Dior Homme Intense
    One Milllion
    CH By Carolina Herrera
    Dunhill Brown
    Chic By Carolina Herrera
    Dunhill Pursuit

ِDiesel یا کارای Wood

---------- Post added at 11:03 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

نمیدونم چرا بوی آکوا بولگاری یا بوهای شبیه اون مثل چی چی برای من حالت تهوع میاره؟؟؟احساس میکنم بوی سیر گندیده میده!!!!!!!
    عالیه سلیقت من فقط بولگاری رو قبول ندارم برای تابستون بوش عالیه

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

Dior Homme Intense
    One Milllion
    CH By Carolina Herrera
    Dunhill Brown
    Chic By Carolina Herrera
    Dunhill Pursuit

ِDiesel یا کارای Wood

دوسته عزیز هر کسی یه سلیقه ای داره!

منم از دانهیل قهوه ای خوشم نمیاد.(کلا از بوهای گم و تند خوشم نمیاد-همین حالت تهوع +سر درد برام میاره)

212 س/ک/س/ی هم به نظرم افتضاحه.ولی men بد نیست.هر دوتاشون هم ریو کپیش رو زده در حده خودش.

آکوآ بولکاری هم واقعا بوش باحاله و خیلی طرفدار داره.مخصوصا تو خانم ها

لالیک رو اصلا نمیتونم تحمل کنم.سریع سر درد میگیرم.

دانهیل فقط دیزایر(قرمز و آبی)

وان میلیون که اصلا برای تست هم اذیتم کرد و به هیچ کس هم توصیه اش نکردم.

باربری لندن واقعا خوشبوست.فقط موندگاریش جالب نیست.بوش خیلی شبیه ادکلن های دیگه نیست.(اقلا من

یادم نیست.)

ولی ...........این همه ادکلن دیدم و بو کردم هیچ وقت نخواستم دو دفعه یه چیزی رو بخرم.به جز فارنهایت و

جوپ قرمز که متاسفانه دیگه اصلش نیست و همه فیک هستن.

5. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اگه از دانهیل قهوه ای بدت میاد اصلا سلیقه ات جالب نیست...وقتی از quorom و لالیک و quoros خوشت میاد مسلمه که ازین باید بدت بیاد...عوضش این ادکلن به همراه ادکلن شیک امضای من بودند...من عاشق دانهیل براون هستم...حتی از عشق بوش هم اصلشو خریدم هم کار ریو شو که خیلی خوب کپی برداری کرده...تقریبا هیچ دختری تو زندگیم و تو درو فامیل و دوست و همسایه نبود که بوی دانهیل قهوه ای رو دوست نداشته باشه...سلیقه است دیگه...عوضش شاید تعجب کنی اما اصلا بوی لالیک مشکی و آکوا بولگاری رو دوست نداشتم و ندارم...هرگز هم فکر خرید این 2 تا ادکلن و چیزایی تو مایه های اینارو به سرم راه نمیدم...من فقط عاشق بوهای گرم و شیرین و شرقی هستم
    پس A*men و angel man کار THIERRY MUGLER رو هم امتحان کن. حتما خوشت میاد. شکر خالصن تقریبا

7. این کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت B . O . S . S's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

بلغاری الان؟ بولگاری هم خز شد رفت؟
    شنیدم بلغاری هم میگن

دست شما درد نکنه هرچی که ما استفاده کنیم خزه دیگه؟

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

راستی آرسنال جون(راستی اسمت چیه؟)من از بوی پرتغال و لیمو و هندونه و خلاصه اینکه عطرم بوی میوه جات بده خوشم نمیاد اینکه نت ابتدایی چیک همچین بویی بده مانعی نیست ولی آیا نت میانی و پایانیش هم بوی میوه میده؟راستی نگفتی نظر دیگران در مورد این عطر چی بوده؟

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

در مورد باربری لندن و میزان رضایت خودت و دیگران ازش کمی توضیح میدی دوست من؟
    دوست عزیز من واقعا از بوی این خوشم میآد و هیچکسی رو ندیدم بگه خوشش نمیاد بوش مست کنندس اصن
    من زنونشو نمیدونم بوش چطوره اگر کسی میدونه خوشحال میشم بدونم
    اما به نظرم بوش زیاد پخش نمیشه این میتونه یه ایراد باشه
    حالا دوستان اگر بوی مشابهی سراغ دارن بگن

11. 2 کاربر از brave_ie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوسته عزیز هر کسی یه سلیقه ای داره!

منم از دانهیل قهوه ای خوشم نمیاد.(کلا از بوهای گم و تند خوشم نمیاد-همین حالت تهوع +سر درد برام میاره)

212 س/ک/س/ی هم به نظرم افتضاحه.ولی men بد نیست.هر دوتاشون هم ریو کپیش رو زده در حده خودش.

آکوآ بولکاری هم واقعا بوش باحاله و خیلی طرفدار داره.مخصوصا تو خانم ها

لالیک رو اصلا نمیتونم تحمل کنم.سریع سر درد میگیرم.

دانهیل فقط دیزایر(قرمز و آبی)

وان میلیون که اصلا برای تست هم اذیتم کرد و به هیچ کس هم توصیه اش نکردم.

باربری لندن واقعا خوشبوست.فقط موندگاریش جالب نیست.بوش خیلی شبیه ادکلن های دیگه نیست.(اقلا من

یادم نیست.)

ولی ...........این همه ادکلن دیدم و بو کردم هیچ وقت نخواستم دو دفعه یه چیزی رو بخرم.به جز فارنهایت و

جوپ قرمز که متاسفانه دیگه اصلش نیست و همه فیک هستن.
    دانهبل دیزایر هر دوشون بوی خوبی دارن ولی دانهیل بروان هم بوی خوبی داره برای زمستون عطر مناسبیه

جالبه از تق ئرمز خوشتون میاد (یکی از تندترین عطرهایی که من تست زدم)

با ارسنال موافقم اکوا بولگاری عطر زیاد جذابی(به نظر من)
    شیک بوی خوبی داره میخواستم بخرم ولی قبلش تست زدم بعد از نیم ساعت بوش اصلا بوی اولیه اش نبود تند شد

13. این کاربر از pour-homme بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

شنیدم بلغاری هم میگن

دست شما درد نکنه هرچی که ما استفاده کنیم خزه دیگه؟
    نه من جسارت نکردم . اخه بولگاری رو بلغاری (یاد ساندویچ قفقازی شاپور معروف به سگ پز افتادم ) خطاب کردی گفتم کلا برند بولگاری هم خز شد پس. ناسلامتی جواهرساز هم هستند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

نه من جسارت نکردم . اخه بولگاری رو بلغاری (یاد ساندویچ قفقازی شاپور معروف به سگ پز افتادم ) خطاب کردی گفتم کلا برند بولگاری هم خز شد پس. ناسلامتی جواهرساز هم هستند
    سگ پز منظورت کدومه؟؟ همون که تو نبی زادگان هست نزدیک شریف؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •