تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 124 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

از شرایط فروش ویژه دهه فجر کسی خبر داره ؟
    امروز تو روزنامه آگهی زده بودن که 15 میلیون تومان تسهیلات میدن

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفقا من دوتا مشگل دارم،یکی اینکه بعضی وقتا که ماشین ثابته و خلاص واسه خودش گاز میخوره و یکیم اینکه وقتی من تو سرعت پامو رو پدال گاز میذارم موتورم صدای قبلو نمیده
    12600 کار کردم و دوبار بردم واسه تست دوره ای
    حالا اگه واسه این مشگلا ببرم نمایندگی ازم پول میگیرن یا مشمول گارانتیه؟
    اگه پول میگیرن ببرم بیرون
    کسی اطلاعی نداشت؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

رفقا من دوتا مشگل دارم،یکی اینکه بعضی وقتا که ماشین ثابته و خلاص واسه خودش گاز میخوره و یکیم اینکه وقتی من تو سرعت پامو رو پدال گاز میذارم موتورم صدای قبلو نمیده
    12600 کار کردم و دوبار بردم واسه تست دوره ای
    حالا اگه واسه این مشگلا ببرم نمایندگی ازم پول میگیرن یا مشمول گارانتیه؟
    اگه پول میگیرن ببرم بیرون
    مشکل اول برمیگرده به استپر موتور (سنسور تنظیم دور در جا) یا سنسور دریچه گاز. اگر از استپر باشه بازش کنید (دو تا پیچ ستاره ای داره) با اسپری که معروف به انژکتور شور هست تمیزش کنید (میشه از تینر هم استفاده کرد ولی توصیه نمیشه) اگر دست به آچار هم هستین کل دریچه گاز رو باز کنید و با همون اسپری کاملا تمیز کنید ببندین سر جاش اگر حل شد مشکل که هیچی اگر نشد باید استپر عوض بشه و گارانتی هم قبول میکنه احتمالا (بیرون حدودا بین 15 تومن تا 50 تومن قیمتشه) اگر از سنسور دریچه گاز باشه باید عوض بشه.
    قابل به ذکره که با دیاگ زدن مشکل استپر یا سنسور دریچه گاز رو نشون میده معمولا. اول یه دیاگ بزنید
    مشکل دوم اگر مطمئنید از موتوره (ممکنه صدا از گیربکس یا تسمه کولر یا تسمه دینام یا جای دیگه ای باشه و چون صدا میپیچه تو اتق گیج میشه آدم) یه دیاگ بزنید شاید فیلر گیری لازم دارین.
    فیلتر بنزین رو هم اگر عوض نکردین حتما عوض کنید ، یه بار بنزین سوپر بزنید ببینید صدا عوض میشه یا نه

4. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه مشکلی دارم که هر از گاهی میآد سراغم .

مشکلم از این قراره :
    اوایل سال توی فروردین اردیبهشت بود که رفتم بنزین بزنم و باک شاید 10 تا بیشتر بنزین نداشت ، ولی به اندازه یه استکان بنزین که تو باک ریختم دیدم سرریز شد بیرون . به پمپیه گفتم ، میگفت باکت هوا داره ، خلاصه بیخیال شدم یه روز بعد رفتم جای دیگه بنزین زدم و دیدم بدون مشکل بنزین رو گرفت . یکی دو ماه بعد بازم اینجوری شد و دیگه نشد تا امروز . یعنی پنج شش ماهی مشکلی نداشتم .
    امروز صبح رفتم پمپ بنزین و کلا دو خط بیشتر بنزین نداشتم ولی خودمو کشتم فقط سه لیتر بنزین توی باک تونستم بریزم . از یه پمپ دیگه امتحان کردم بازم بنزین میریخت بیرون .
    خلاصه من کلا گیج شدم ، نه میدونم این مشکل چیه ، از هر کی هم میپرسم کسی نمیدونه این چیه . خلاصه شما میتونید راهنمایید کنید مشکلم چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام . من یه پراید 131 sx داشتم مدل اخر 90 بود . یه سال بیمه داست . رنگ نداشت و فنی سالم بود . 32000 کارکردش بود .هفته ی پیش 14/900 فروختم . الان پشیمونم . قیمتش خوب بوده یا کم فروختم ?

فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مشکلم از این قراره :
    اوایل سال توی فروردین اردیبهشت بود که رفتم بنزین بزنم و باک شاید 10 تا بیشتر بنزین نداشت ، ولی به اندازه یه استکان بنزین که تو باک ریختم دیدم سرریز شد بیرون . به پمپیه گفتم ، میگفت باکت هوا داره ، خلاصه بیخیال شدم یه روز بعد رفتم جای دیگه بنزین زدم و دیدم بدون مشکل بنزین رو گرفت . یکی دو ماه بعد بازم اینجوری شد و دیگه نشد تا امروز . یعنی پنج شش ماهی مشکلی نداشتم .
    امروز صبح رفتم پمپ بنزین و کلا دو خط بیشتر بنزین نداشتم ولی خودمو کشتم فقط سه لیتر بنزین توی باک تونستم بریزم . از یه پمپ دیگه امتحان کردم بازم بنزین میریخت بیرون .
    خلاصه من کلا گیج شدم ، نه میدونم این مشکل چیه ، از هر کی هم میپرسم کسی نمیدونه این چیه . خلاصه شما میتونید راهنمایید کنید مشکلم چیه ؟
    میتونه از صافی و فیلتر بنزین هم باشه... ولی برای هواگیری باید بزاری چراغ زرد بنزین روشن بشه بعد یواش یواش باک رو پر کنی تا لبه... یعنی جوری که بنزین زدنت 7 8 دقیقه طول بکشه. هی قطع و وصل میکنی بعد از هر قطع کردن یکمی ماشین رو تکون میدی دوباره پر میکنی تا لبه توری بنزینت هم عو...اگه سریع پر کنی باز هوا میگیره... ولی فکر کنم صافی و فیلتر بنزینتو بدی عوض کنن دقیقا مشخص میشه مشکلش چیه...
    Last edited by hasanoooooooo; 28-01-2014 at 17:54.

8. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام . من یه پراید 131 sx داشتم مدل اخر 90 بود . یه سال بیمه داست . رنگ نداشت و فنی سالم بود . 32000 کارکردش بود .هفته ی پیش 14/900 فروختم . الان پشیمونم . قیمتش خوب بوده یا کم فروختم ?

دوستان قیمت ندارید ?

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

چرا پشیمونی؟! چند بار گفتی که خوب فروختی حالا چی شده!!؟ امیدوارم فکرای غلط به سرت نزنه چون اصلا دوست ندارم بازم پشیمون شی!!

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اول برمیگرده به استپر موتور (سنسور تنظیم دور در جا) یا سنسور دریچه گاز. اگر از استپر باشه بازش کنید (دو تا پیچ ستاره ای داره) با اسپری که معروف به انژکتور شور هست تمیزش کنید (میشه از تینر هم استفاده کرد ولی توصیه نمیشه) اگر دست به آچار هم هستین کل دریچه گاز رو باز کنید و با همون اسپری کاملا تمیز کنید ببندین سر جاش اگر حل شد مشکل که هیچی اگر نشد باید استپر عوض بشه و گارانتی هم قبول میکنه احتمالا (بیرون حدودا بین 15 تومن تا 50 تومن قیمتشه) اگر از سنسور دریچه گاز باشه باید عوض بشه.
    قابل به ذکره که با دیاگ زدن مشکل استپر یا سنسور دریچه گاز رو نشون میده معمولا. اول یه دیاگ بزنید
    مشکل دوم اگر مطمئنید از موتوره (ممکنه صدا از گیربکس یا تسمه کولر یا تسمه دینام یا جای دیگه ای باشه و چون صدا میپیچه تو اتق گیج میشه آدم) یه دیاگ بزنید شاید فیلر گیری لازم دارین.
    فیلتر بنزین رو هم اگر عوض نکردین حتما عوض کنید ، یه بار بنزین سوپر بزنید ببینید صدا عوض میشه یا نه
    ممنون از راهنماییتون
    پس یه دیاگ باید بزنم حتما
    حالا بام بررسی میکنم مزاحمتون میشم
    بازم مچکرم

12. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکلم از این قراره :
    میتونه از صافی و فیلتر بنزین هم باشه... ولی برای هواگیری باید بزاری چراغ زرد بنزین روشن بشه بعد یواش یواش باک رو پر کنی تا لبه... یعنی جوری که بنزین زدنت 7 8 دقیقه طول بکشه. هی قطع و وصل میکنی بعد از هر قطع کردن یکمی ماشین رو تکون میدی دوباره پر میکنی تا لبه توری بنزینت هم عو...اگه سریع پر کنی باز هوا میگیره... ولی فکر کنم صافی و فیلتر بنزینتو بدی عوض کنن دقیقا مشخص میشه مشکلش چیه...
    واسه منم همینطوره ، مشکلم اینه که حتی باکو خالیه خالیم کردم بعد تا لبریز شدن بنزین زدم اما باز هرزگاهی این اتفاق واسم میوفته! !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •