از شرایط فروش ویژه دهه فجر کسی خبر داره ؟
امروز تو روزنامه آگهی زده بودن که 15 میلیون تومان تسهیلات میدن
از شرایط فروش ویژه دهه فجر کسی خبر داره ؟
امروز تو روزنامه آگهی زده بودن که 15 میلیون تومان تسهیلات میدن
کسی اطلاعی نداشت؟
مشکل اول برمیگرده به استپر موتور (سنسور تنظیم دور در جا) یا سنسور دریچه گاز. اگر از استپر باشه بازش کنید (دو تا پیچ ستاره ای داره) با اسپری که معروف به انژکتور شور هست تمیزش کنید (میشه از تینر هم استفاده کرد ولی توصیه نمیشه) اگر دست به آچار هم هستین کل دریچه گاز رو باز کنید و با همون اسپری کاملا تمیز کنید ببندین سر جاش اگر حل شد مشکل که هیچی اگر نشد باید استپر عوض بشه و گارانتی هم قبول میکنه احتمالا (بیرون حدودا بین 15 تومن تا 50 تومن قیمتشه) اگر از سنسور دریچه گاز باشه باید عوض بشه.
قابل به ذکره که با دیاگ زدن مشکل استپر یا سنسور دریچه گاز رو نشون میده معمولا. اول یه دیاگ بزنید
مشکل دوم اگر مطمئنید از موتوره (ممکنه صدا از گیربکس یا تسمه کولر یا تسمه دینام یا جای دیگه ای باشه و چون صدا میپیچه تو اتق گیج میشه آدم) یه دیاگ بزنید شاید فیلر گیری لازم دارین.
فیلتر بنزین رو هم اگر عوض نکردین حتما عوض کنید ، یه بار بنزین سوپر بزنید ببینید صدا عوض میشه یا نه
دوستان من یه مشکلی دارم که هر از گاهی میآد سراغم .
مشکلم از این قراره :
اوایل سال توی فروردین اردیبهشت بود که رفتم بنزین بزنم و باک شاید 10 تا بیشتر بنزین نداشت ، ولی به اندازه یه استکان بنزین که تو باک ریختم دیدم سرریز شد بیرون . به پمپیه گفتم ، میگفت باکت هوا داره ، خلاصه بیخیال شدم یه روز بعد رفتم جای دیگه بنزین زدم و دیدم بدون مشکل بنزین رو گرفت . یکی دو ماه بعد بازم اینجوری شد و دیگه نشد تا امروز . یعنی پنج شش ماهی مشکلی نداشتم .
امروز صبح رفتم پمپ بنزین و کلا دو خط بیشتر بنزین نداشتم ولی خودمو کشتم فقط سه لیتر بنزین توی باک تونستم بریزم . از یه پمپ دیگه امتحان کردم بازم بنزین میریخت بیرون .
خلاصه من کلا گیج شدم ، نه میدونم این مشکل چیه ، از هر کی هم میپرسم کسی نمیدونه این چیه . خلاصه شما میتونید راهنمایید کنید مشکلم چیه ؟
سلام . من یه پراید 131 sx داشتم مدل اخر 90 بود . یه سال بیمه داست . رنگ نداشت و فنی سالم بود . 32000 کارکردش بود .هفته ی پیش 14/900 فروختم . الان پشیمونم . قیمتش خوب بوده یا کم فروختم ?
فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk
میتونه از صافی و فیلتر بنزین هم باشه... ولی برای هواگیری باید بزاری چراغ زرد بنزین روشن بشه بعد یواش یواش باک رو پر کنی تا لبه... یعنی جوری که بنزین زدنت 7 8 دقیقه طول بکشه. هی قطع و وصل میکنی بعد از هر قطع کردن یکمی ماشین رو تکون میدی دوباره پر میکنی تا لبه توری بنزینت هم عو...اگه سریع پر کنی باز هوا میگیره... ولی فکر کنم صافی و فیلتر بنزینتو بدی عوض کنن دقیقا مشخص میشه مشکلش چیه...
Last edited by hasanoooooooo; 28-01-2014 at 17:54.
دوستان قیمت ندارید ?
فرستاده شده از LG-P713ِ من با Tapatalk
چرا پشیمونی؟! چند بار گفتی که خوب فروختی حالا چی شده!!؟ امیدوارم فکرای غلط به سرت نزنه چون اصلا دوست ندارم بازم پشیمون شی!!![]()
ممنون از راهنماییتون
پس یه دیاگ باید بزنم حتما
حالا بام بررسی میکنم مزاحمتون میشم
بازم مچکرم
واسه منم همینطوره ، مشکلم اینه که حتی باکو خالیه خالیم کردم بعد تا لبریز شدن بنزین زدم اما باز هرزگاهی این اتفاق واسم میوفته! !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)