دوستان تاپیک جای تبادل نظرات هست نه جای شاخ و شونه کشیدن
لطفا رعایت کنید
دوستان تاپیک جای تبادل نظرات هست نه جای شاخ و شونه کشیدن
لطفا رعایت کنید
په په رینا از ال کلاسیکو می گوید: مسی کامل تر از رونالدوست
دروازه بان اسپانیایی در صحبتهایی اعلام کرده که لیونل مسی در مقایسه با کریستیانو رونالدو بازیکن کامل تری است.
سایت گل په په رینا، دروازه بان باشگاه لیورپول در صحبتهایی اعلام کرده که لیونل مسی در مقایسه با کریستیانو رونالدو بازیکن کاملتری است. این دروازه بان اسپانیایی در آستانه دیدار ال کلاسیکو که هفته آینده برگزار خواهد شد این نظر را مطرح کرده.
رینا با این صحبتها به هیجان دیدار این دو تیم افزوده است. او در پاسخ به این سوال که از نظر او مسی بهتر است و یا رونالدو، به حمایت از ستاره آرژانتینی برخاسته: «من شانس بارسا را اندکی بیشتر می دانم؛ چون آنها در خانه بازی می کنند و فکر کنم بازی پرگلی باشد. از نظر من بارسا مقابل 100 هزار هوادارش بازی می کند ولی بازی خیلی سختی برای پیش بینی است.مسی و رونالدو هر دو بازیکنان بزرگی هستند ولی از نظر من مسی کامل تر است. البته این کاملا نظر شخصی من است.»
رینا در ادامه صحبتهایش در مورد ژوزه مورینیو که اولین حضورش در ال کلاسیکو را با کهکشانی ها تجربه می کند گفت: «او مربی بزرگی است که نتایج خیلی خوب و عناوین قهرمانی فراوانی کسب کرده . مورینیو همیشه شاگردانی داشته که از او به خوبی یاد می کرده اند.»
رینا در نهایت اعلام کرد که دوست دارد توپ طلای سال 2010 به دوستش کاسیاس برسد: «دوست دارم کاسیاس را به عنوان برنده توپ طلا ببینم ولی فکر می کنم که چابی و اینیستا بیشترین شانس را برای کسب این جایزه دارند.»
2010/11/23کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ال کلاسیکو "90" را به پنج شنبه فرستاد!
سایت گل - برگزاری بازی ال کلاسیکو در دوشنبه شب باعث شد تا برنامه نود هفته آینده دچار مشکل شود.
تداخل ساعت برگزاری بازی بارسا و رئال با برنامه 90 دوشنبه 8 آذر باعث شد تا مسولان شبکه 3 تصمیم بگیرند تا برنامه 90 هفته آینده به روز پنج شنبه 11 آذر موکول شود و عادل فردوسی پور مجری این برنامه نیز در برنامه امشب این موضوع را اعلام کرد. هفته شانزدهم لیگ برتر در روزهای شنبه و یکشنبه آینده برگزار می شود و بازی های این هفته نیز در برنامه پنج شنبه شب بررسی می شود.
2010/11/23کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مورینیو: الکلاسیکو بازی سرنوشتسازی نیست
او میگوید بازی با بارسلونا قهرمان را مشخص نمیکند.
سایت گل - ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید گفته الکلاسیکو در تعیین قهرمان لالیگا سرنوشتساز نخواهد بود.مربی پرتغالی اخیرا تیمش را به پیروزی پنج بر یک مقابل اتلتیک بیلبائو رساند و آنها به بهترین شکل برای دیدار دوشنبه در کاتالونیا آماده شدند.
او در مصاحبه با مارکا از نبرد هفته 13 سخن گفت. او میگوید این بازی در ماراتن لیگ تنها 3 امتیاز دارد: «این هم یکی از 38 دیداری است که باید در لیگ انجام دهیم و اهمیتی به اندازه آنها دارد. اگر از پس بارسلونا بربیاییم در صدر جدول خواهیم ماند. این بازی البته شاید خاصتر باشد چون اولین باری است که به عنوان مربی در بازی بارسلونا-رئال مادرید حضور دارم.»
مورینیو همچنین درباره اظهار نظر کمیته ضدخشونت که خواستار اقدام علیه او و مانوئل پرسیادو از اسپورتینگ خیخون شده بود گفت «ترجیح میدهم نظرم را نگه دارم، اما دیگر هیچ چیزی من را شگفتزده نمیکند.»
2010/11/22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رییس اتلتیکو: کاش رئال و بارسا هر دو در الکلاسیکو میباختند!
رییس باشگاه اتلتیکو مادرید دوست دارد این دو تیم از الکلاسیکو امتیازی نگیرند.
سایت گل - انریکه سرسو، رییس باشگاه اتلتیکو مادرید اخیرا گفته دوست داشت رئال مادرید و بارسلونا، هر دو در الکلاسیکو بازنده میشدند.
این دو تیم در 29 نوامبر به مصاف هم میروند و رییس اتلتیکو گفته علاقهای به این بازی ندارد، چون باشگاهش در آن دخیل نیست: «اگر میشد هر دو تیم بازنده دیدار باشند خیلی خوشحال میشدم. اما روشن است که این اتفاق نمیافتد، پس تنها میتوانم بگویم امیدوارم تیم برتر پیروز شود.
من تنها فوتبال را دوست دارم و زمانی برایم مهم است که اتلتیکو مادرید بازی داشته باشد. من احتمالا بازی را نبینم و در آن هنگام به کار دیگری مشغول باشم، به ویژه که روز بازی دوشنبه است.»
سرسو یکی از چندین رییسی در لالیگا است که از پیشنهاد بارسلونا و رئال مادرید برای تقسیم حق پخش تلویزیونی ناراضی است. این سیستم قرار است از فصل 15-2014 آغاز شود.
2010/11/22کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من بر عکس....رونالدو شوت زنه...قدرت بدنی بالاتری داره...سرزن تره...از نظر قد و شرایط فیزیکی بهتره...ضربات ایستگاهی رو عالی میزنه..سرعتشم بالاتره...
مسی سلطان کل فوتباله،یعنی مارادونا و پله و رونالدوها و...هم با هم mix بشن بازم مسی بهتره،مسی کجا و کریس کجا؟
دلیلش چیه؟!
قدش کوتاه تره....کند تره.....بدنش ضعیف تره....شوت هاش ضعیف تره...ضربه ایستگاهیش بد تره....این همه دلیل![]()
عزیز من دلیلش اینه که هیچ کس نمیتونه توپو ازش بگیره مگر با خطا،دلیلش اینه که پاسهای تو عمقش رو هیچ کس نمیتونه بندازه،دلیلش اینه که ضربه ازادهاش رو هیچ کس نمیتونه بزنه،دلیلش اینه که سرعت دریبلاش با هیچ کس قابل مقایسه نیست،دلیلش اینه که همه چیزش غیر قابل پیش بینی هستش،دلیلش اینه که با اون حرکات ساده ای که با توپ انجام میده بازم کسی نمیتونه حریفش بشه و اضافه کاری هم نمیکنه،شوت هاش هم ضعیف نیست(همین چند روز پیش یه شوت با سرعت 100km/h )،دلیلش اینه که مثل کریس هی خودش رو الکی زمین نمیندازه،قدرت بدنیش حرف نداره،تعادلش با توپ حرف نداره،و مهمتر از همه اینها همیشه خیلی خونسرد و راحت بازی میکنه...
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
استاد دیگه چی؟
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------
فقط تنها ایراد مسی اینه که چون قدش کمی کوتاهه ضربه ی سر رو خوب نمیتونه بزنه که اونم اگه درست رو سرش بیاد گله...
بازی اینتر بارسا رو ندیدین؟عزیز من دلیلش اینه که هیچ کس نمیتونه توپو ازش بگیره مگر با خطا
مسی چی کار تونست بکنه؟ اکثر توپهاش رو هم که بدون خطا لوسیو ازش گرفت
----
مسی بازیش عالیه. ولی کریس رونالدو خیلی خیلی بهتره
با فاکتورگیری از کلمه "به نظر من":
هر دو بازیکن فوق العادن... از نظر شرایط جسمانی رونالدو یه سرو گردن از مسی بالاتره،از نظر اینکه کدوم بازیکن از شرایطش بیشتر به نحو احسنت تر استفاده میکنه، من مسی رو در زمان فلعی بهتر میدونم...
مورينيو: هواداران بارسا هيچ وقت من را نمي بخشند
سايت گل- ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، اعلام كرد كه خود را آماده شعارهاي تند هواداران بارسلونا در ديدار هفته آينده در نوكمپ كرده است.
سرمربي پرتغالي در دهه 1990 به عنوان مترجم بابي رابسون در بارسا كار كرد و پيش از اين با اينتر و چلسي نيز به نوكمپ بازگشت. بازگشت او به اين ورزشگاه هميشه با جنجال هايي همراه بوده؛ به ويژه در ديدار نيمه نهايي فصل قبل ليگ قهرمانان كه او پس از پيروزي اينتر مقابل بارسا در مجموع دو ديدار، با حركاتش خشم بازيكنان و هواداران حريف را برانگيخت.
او در مصاحبه با سايت فيفا گفت:" من با چلسي و اينتر مقابل آنها پيروز شده ام و اكنون سرمربي رقيب و دشمن ديرينه آنها، رئال مادريد، هستم. البته گذشته اهميتي ندارد. اين قانون فوتبال است.
هواداران بارسا هيچ وقت من را به خاطر حذف شدن از ليگ قهرمانان نمي بخشند. مطمئنم كه واكنش آنها منفي خواهد بود."
آقاي خاص تاكيد كرد كه نتيجه اين ديدار تاثير چنداني در سرنوشت قهرماني نخواهد داشت و گفت:" اگر ببريم، روز بعد سه شنبه خواهد بود و اگر ببازيم هم روز بعدش سه شنبه است. با اين وجود ما بايد تمام تلاش مان را بكنيم. ديدار باسلونا- رئال يك ديدار ويژه است و هميشه جذابيت هاي زيادي دارد."
محتوای مخفی: منبع
هريستو استويچكوف: رئال تيم خطرناكي است اما بارسا شانس بيشتري براي پيروزي دارد
سايت گل- هريستو استريچكوف، ستاره سابق باشگاه بارسلونا، در مورد ديدار هفته آينده ال كلاسيكو صحبت كرد و گفت كه اگر چه تيم رئال، تيم خطرناكي است اما بارسلونا شانس بيشتري براي پيروزي در اين ديدار دارد.
اين ستاره بلغاري كه در دهه 1990 دوران موفقيت آميزي را در نوكمپ پشت سر گذاشت، مطمئن است كه باشگاه سابقش مي تواند براي پنجمين بار پياپي سفيدها را شكست دهد.
او در مصاحبه با شبكه كادنا كوپه گفت:" بارسلونا در خانه بازي مي كند و اين يك امتياز براي آنهاست. اين مسئله آنها را قوي تر مي كند. همه اعضاي تيم مي دانند كه بايد چه كاري انجام دهند و بازيكنان بسيار مصمم هستند.
البته رئال مادريد نيز با مورينيو تيم منسجم تري است. او بازيكنان باكيفيتي در اختيار دارد و مي داند در زمين چه بازي اي به نمايش بگذارد."
استويچكوف همچنين در مورد حضور كريس رونالدو در نوكمپ گفت:" 100 هزار نفر در انتظار او هستند و لحظات سختي را سپري خواهد كرد اما اين جزيي از فوتبال است. تماشاگران هر چه بخواهند مي توانند بگويند اما در زمين اوضاع كاملا متفاوت است."
محتوای مخفی: منبع
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)