شما با نوت یه کم کار کنین اگه دیدین با سایزش مشکلی ندارین میتونین بخرین
ولی واسه کارای روزمره ی یه اسمارتفون یکم بزرگه یعنی به حدی که وقتی میخواین اس ام اس بدین دو تا انگشت شصتتون به همه ی حروف نمی رسه
شما با نوت یه کم کار کنین اگه دیدین با سایزش مشکلی ندارین میتونین بخرین
ولی واسه کارای روزمره ی یه اسمارتفون یکم بزرگه یعنی به حدی که وقتی میخواین اس ام اس بدین دو تا انگشت شصتتون به همه ی حروف نمی رسه
منظورم گالگسی اس2 با گالگسی نوت N700
جفتش گوشیه نه تبلت.از کمپانی سامسونگ
Last edited by ebow; 28-12-2011 at 10:51.
عزیز مشخصات رو میدونن
ولی نوت گوشی کامل نیست! تبلت فون هست! گنده هم هست! باهاش برید و کار کنید دیدید مشکلی نیست بخرید! خیلی هم خوبه! عالیه
شما چکار کردی؟ GS2 خریدی؟چند؟
به نظرتون کار کرده بگیرم GS2 ؟
سلام
یه سوال داشتم اگه ناشیانس ببخشید :
مثلا یه گوشی با پردازنده دو هسته ای 1.2ghz یعنی ما دو تا 1.2 داریم یا جمعا میشه 1.2 ؟
با سپاس
دو هسته وجود داره ک هرکدام سرعتشون 1.2 هست ولی باهم جمع نمیشن بگی میشه 2.4 گیگاهرتز.
پردازنده دو هسته ای 1.2 گیگاهرتز ، یعنی در واحد پردازنده ، 2 تا هسته ی پردازشی دارن روی فرکانس 1.2 گیگاهرتز کار میکنن... یعنی هر کدوم 1.2 گیگاهرتز فرکانس دارن...
یکی منو از شک دربیاره چیکار کنم ؟
من 500 دارم چون پولم ب 1 گوشی خوب نمیرسه با این قیمت همه سخت افزار ضعیفی دارن میخوام ایپاد تاچ بگیرم ک حداقل باهاش میتونم بازی کنم موزیک گوش بدم و اینترنت برم . میگین چیکار کنم ؟ چی بگیرم ؟
سلام دوستان من بین سه گوشی گیر کردم کدومو بگیرم
گالکسی اس . یا I8150 Galaxy W . یا آرک . ممنون میشم جواب بدین
پولتون به Galaxy S میرسه که
شما اگه اشتباه نکنم خودتون S II دارین... به خاطر همین من آیپاد تاچ رو توصیه میکنم... واقعا محشره...
بستگی به کاربردتون باید بین Arc و Galaxy S تصمیم گیری شه... Galaxy W تقریبا توی رنج متفاوتیه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)