تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 120 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

فكر ميكنم جواب داده شد به نحوه هاي مختلف
    اما دوباره : صاحب كانال فارسي 1 و زمزمه يكي از بزرگترين غول هاي رسانه اي دنيا هست (كه البته اسمشو من يادم رفته) و بالاي 70 كانال تلويزيوني و كلي روزنامه و مجله و .... داره واضح است كه واسه همچين فردي تامين هزينه هاي اين 2 كانال چيزي نيست و فكر مي كنم ميخواد زماني كه كاملا كانال تو جامعه ما جا باز كرد درامدزايي يا هر طرح ديگشو اجرا كنه

در مورد من و تو هم شايعاتي مبني بر حمايت دولت از اين كاتال (البته دولت فخيمه انگليس) ميشه كه من همينجا ازشون تشكر مي كنم
    فکر می کنم کانال فارسی1 به آنجایی که می خواسته رسیده و جایگاه عجیبی مخصوصا بین خانومها پیدا کرده ( طوری که تلویزیون دیدن من خیلی محدود شده ) ! ولی تبلیغاتش بیشتر که نشده شاید کمتر هم شده !
    این آقای که شما میگی ( فکر کنم منظورتون آقای مرداک باشه ) شرکتشون خصوصی هست و کاری می کنه که براش سود داشته باشه ( به نظر نمیاد ایشون با هدف خیرخواهانه این کانال را راه اندازی کرده باشه )

در مورد من و تو هم در نظر گرفتن یک شخص یا شرکت که پشتش باشه عقلانی نیست. شاید چیزی که شما میگی شایعه نباشه

کاش جواب قطعی برای این سوالات پیدا می شد

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

آقا این بستنی ها که میریزن تو ظرف و توپی شکله اسمشون چیه. طعم استوایی، فندق، سیب ترش و کاکائو و .... داره.

رفتیم ویتامینه بگیم چی بده؟ اسم این قاشق که دستشونه چیه؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

آقا این بستنی ها که میریزن تو ظرف و توپی شکله اسمشون چیه. طعم استوایی، فندق، سیب ترش و کاکائو و .... داره.

ما که عموما میگیم بستنی میوه ای بده

4. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

به هر کدوم از گوله‌های بستنی میگن اسکوپ ...

به خاطر همین هم بعضی جاها به نام اسکوپ بستنی، بستنی اسکوپی و امثال این شناخته میشه ...
    ولی در کل همون طوری که دوستمون گفت، بستنی میوه‌ای گفته میشه ...

البته بستگی به شرایط و موقعیت هم داره ! مسلماً تو سوپرمارکت بگید بستنی میوه‌ای، براتون آلاسکا میاره

6. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

می خواستم بدونم اگر بوی اجسام از جدا شدن مولکول هاش و پخش در هوا ایجاد میشه پس چرا بعد از مدتی آن جسم بخار نمیشه ( چون دائما بوی خودش را داره )

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

آب یونیزه یعنی چی؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

می خواستم بدونم اگر بوی اجسام از جدا شدن مولکول هاش و پخش در هوا ایجاد میشه پس چرا بعد از مدتی آن جسم بخار نمیشه ( چون دائما بوی خودش را داره )
    در واقع اینطوریه ولی اگه تعداد مولکولهای جدا شده نسبت به کل جسم قابل توجه باشه..این امر محسوس میشه...مثل الکل...یا نفتالین....

خیلی از چیزها چون تعداد مولکولهای جدا شده نسبت به کل جسم کمه....به نظر نمیاد که چیزی ازش کم شده باشه...اما در واقع کم شده.

10. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم که خیلی سال هست که برام سوال بوده
    شاید یکم عجیب باشه و لی واقعا برام یه سوال هست

میخواستم بیبینم میشه ما از روی صورت خودمون یه ماسک درست کیم
    مثلا تو فیلم نشون میداد طرف یه ماسک از صورت هر کسی که میخواست درست می کرد و اون رو روی صورتش میکشید
    و نقش اون رو بازی میکرد
    حالا میخواستم بیبینم مثلا میشه من یه ماسک که شامل صورت و موهام (البته مو که اکستشن به فور هست )میشه درست کنم و کسی این ماسک رو روی صورتش بکشه و دقیقا هم شکل من بشه

حالا اگر یه همچین چیزی شدنی باشه چقدر هزینه داره و این که مثلا تو ایران هم میشه این کارو کرد

میگم اگر همچین چیزی بشه خوبه ها برای امتحان های سخت یه ماسک از خودمون درست میکنیم طرف میکشه رو صورتش میره به جای ما امتحان میده

ببخشید اگه سوالم یکم عجیب بود

12. این کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم که خیلی سال هست که برام سوال بوده
    شاید یکم عجیب باشه و لی واقعا برام یه سوال هست

میخواستم بیبینم میشه ما از روی صورت خودمون یه ماسک درست کیم
    مثلا تو فیلم نشون میداد طرف یه ماسک از صورت هر کسی که میخواست درست می کرد و اون رو روی صورتش میکشید
    و نقش اون رو بازی میکرد
    حالا میخواستم بیبینم مثلا میشه من یه ماسک که شامل صورت و موهام (البته مو که اکستشن به فور هست )میشه درست کنم و کسی این ماسک رو روی صورتش بکشه و دقیقا هم شکل من بشه

حالا اگر یه همچین چیزی شدنی باشه چقدر هزینه داره و این که مثلا تو ایران هم میشه این کارو کرد

میگم اگر همچین چیزی بشه خوبه ها برای امتحان های سخت یه ماسک از خودمون درست میکنیم طرف میکشه رو صورتش میره به جای ما امتحان میده

ببخشید اگه سوالم یکم عجیب بود
    خوب شما میگی ماسک که برای این خواسته ای که شما ازش دارید باید اولا پوست با ظاهر کاملا طبیعی داشته باشه دوما هماهنگ با اعضا صورت کار کنه مثل پلک زدن ، حرف زدن و ... . جدای از اینها هم به صورت هر کسی نخواهد خورد چون حالت صورت ها متفاوت است

در کل من جواب قطعی نمی دهم ولی بعید می دانم

14. این کاربر از far2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

خوب شما میگی ماسک که برای این خواسته ای که شما ازش دارید باید اولا پوست با ظاهر کاملا طبیعی داشته باشه دوما هماهنگ با اعضا صورت کار کنه مثل پلک زدن ، حرف زدن و ... . جدای از اینها هم به صورت هر کسی نخواهد خورد چون حالت صورت ها متفاوت است

در کل من جواب قطعی نمی دهم ولی بعید می دانم
    خوب الان همون طور که مو مصنوعی درست کردن پوست مصنوعی هم درست کردن و خیلی طبیعی هست

البته من نگفتم که مثلا اون ماسکی که من از صورتم درست کردم به هر کسی بدم و اون هم بزنه به صورتش
    قراره ماسک رو به کسی بدم که از قبل مشخص شده و تمام کارهای که روی صورت من قرار بشه حالا قرار روی صورت اون پیاده سازی بشه

ولی این موضوع خیلی تو سینما استفاده میشه
    و مثلا تو فیلم طرف یه ماسک به صورتش زده و دقیقا قیاقه یکی رو تقلید کرده و اصلا هم معلوم نیست و بعد یهو ماسک رو بر میداره
    البته در کل کار سختی
    هست ولی با احترام به نظر شما فکر نمیکنم کاملا بعید باشه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •