سیمکارت رایتل فقط با گوشی 3G کار میکنه؟ الان گوشی من اندرویدی هست ولی 3g نیست . سیمکارت هم عمل نمیکنه!!
سیمکارت رایتل فقط با گوشی 3G کار میکنه؟ الان گوشی من اندرویدی هست ولی 3g نیست . سیمکارت هم عمل نمیکنه!!
با سلام تو گوشی sony miro و یا کلا اندرویدی sms ارسال شده و یا دریافت شده از هم مشخص نیستند . مثل گوشی های جاوا ؟ که inbox , outbox دارن ؟
آیا برنامه ای به این شکل وجود داره که sms ها رو تفکیکی نشون بده ؟
فکر کنم ساپورت کنه
چیه گوشی شما ؟
اس ام اس هايي كه سمت راست Thread هستند مربوط به ارسالي ها و اونايي كه سمت چپ ، مربوط به دريافتي ها
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Last edited by ehsan102; 22-08-2013 at 06:54.
ساپورت نمیکنه . گوشیم جی ال ایکس لاستر هست. مینویسه فاقد سرویسفکر کنم ساپورت کنه
چیه گوشی شما ؟![]()
سلام من گوشی xperia neo L دارم. در این مدل دکمه های انرویدی (ستینگز همو بک) غیر لمسی هستند. به دلیل استفاده زیاد این دکمه ها خراب شدن و باید خیلی فشارشون بدم تا عمل کنند. می خواستم کمکم کنید که آیا نرم افزاری وجو داره که این دکمه ها رو روی خود صفحه قرار بده. مثلا یکی از دوستام گوشی xperia V داره. اون گوشی دکمه های اندرویدی رو نداره و با هر بار لمس صفحه نمایش این دکمه ها در پایین صفحه ظاهر میشن. اگر نرم افزاری باشه که همین کار رو واسه گوشی های دیگه انجام بده عالیه
یه برنامه به نام Floating Soft Keys پیدا کردم که ظاهرا همین کار رو انجام میده ولی هر چی گشتم نتونستم دانلودش کنم
از اینجا بگیرش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سمت راست پایین download zip رو بزن
یه کمک هم به ما بکنید .
گرفتمش ولی فایل .apk توش نبود. بیشتر شبیه نرم افزار کامپیوتر بود تا نرم افزار موبایل!!!!
فکر نکنم داشته باشه . بهترین نرم افزارهای sms اندروید یکی handcent و یکی هم go sms هست ندارن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)