سلام به همگي.من سامسونگ جت دارم و تنها دليلي كه ميخام عوض كنم اينه كه مسيجش خيلي كم نگه ميداره؟آيا اين گوشي هم همين شكليه؟دريافت و ارسال و ذخيرش هر كدام چندتا اس يا چند پارت نگه ميداره؟چون جت 500 پارت نگه ميداره شايد بشه 150 تا اس.اين چه شكليه؟
سلام به همگي.من سامسونگ جت دارم و تنها دليلي كه ميخام عوض كنم اينه كه مسيجش خيلي كم نگه ميداره؟آيا اين گوشي هم همين شكليه؟دريافت و ارسال و ذخيرش هر كدام چندتا اس يا چند پارت نگه ميداره؟چون جت 500 پارت نگه ميداره شايد بشه 150 تا اس.اين چه شكليه؟
گوشی ویو نزدیک 1500 تا مسیج جا میشه
گوشی Wave II قادره تا 1200 تا SMS در خودش نگه داره .
سلام دوستان من رفتم زدم تو گوشش و خریدم 2 روزه خیلی هم ازش راضی هستم .... اما 2 3 تا نکته اگه توضیح بدین ممنون میشم .
1 : ورژن گوشی bada1.2 .... 1101041125LISS8530JPKA1 خوبه بده ؟ خلاصه چطوره ؟
2 : وقتی WIFI کانکت میشم و میخوام آپدیت کنم این پبغام رو میده ....
sign in to your samsung account to download software update
3 : این برنامه هایی که از سامسونگ اپس میگیریم واسه ما که ایران هستیم رو یه سری هاش فیلتری اعمال میشه یا کامله ؟
ممنون میشم اگه جواب بدین ....
سلام دوست عزیز .
1-این فریمور جزو بهترین فریمور هاست و فارسی کامل ساپورت میکنه ، پیشنهاد می کنم تا امدن بادا 2 از همین فریمور استفاده کنید .
2-آپدیت فریمور از طریق گوشی برای ایران مقدور نیست .
3-دقیقا متوجه منظورتون نشدم . منظورتون اینه که سامسونگ تمام برنامه ها رو در اختیار ایران نمیذاره ؟
مرسی
منظورم این بود که آیا از اینور کاری کردن که لیست بازی ها و ..... از فیلتر رد بشن و به دست ما برسن ؟
سلام دوست عزیز .
نه کاری نکردن ، خود سامسونگ ایران تحت پوشش داره .
تمام برنامه ها برای ایران از طریق برنامه کایز قابل دانلود و نصب هست و حتی سامسونگ قسمت فروش برنامه ها رو هم برای ایران راه اندازی کرده .
سلام
بادا 2 رسما اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این بادا 2 که رسما اومد فارسی داره؟؟میشه SMS فارسی داد؟؟
نه این ورژن مال اروپاست فارسی رو ساپورت نمیکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)