تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 137 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1361

نام تاپيک: Desire HD | گوشي اندرويدي HTC با دوربين 8 مگاپيكسلي و پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من یک ماهه که این گوشی رو دارم و واقعا ازش راضی هستم این چند روزه نمی‌دونم چرا بی‌دلیل کند شده بود خیلی که امروز خود به خود ری استارت شد و کلا عین روز اولش سریع شد ... نمی دونم چش بود ولی الان عالیه .. کسی دلیلش رو میدونه ؟
    البته برنامه ها رو هم با Task Kill Manager می بندم ولی فایده ای نداشت ... الان با اینکه 100 مگ رم خالی داره ولی سرعتش عالیه ...
    انگار مشکل از جایی بوده ... شما نظری دارید ؟ براتون پیش اومده ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

4- چيزي به اسم Call Duration نديدم. هرچي گشتم پيدا نشد. شايدم باشه؟!!!
    به هنگام تماس ؟ گوشه بالا دست راست بعد از برداشته شدن گوشی توسط شما و یا فرد ... یعنی از شروع مکالمه ...

2- حتما بايد گوشي رو تمام شب روشن بذاري تا صبح زنگ Alarm بزنه بيدار بشم
    مطمئنید ؟! ساده ترین گوشی ها این قابلیت رو دارند ... البته من امتحان نکردم ولی فکر کنم راهی هست برای این هم ...

در مورد ریفرش هم معمولا با گالری خودش اینطوریه ... اگر از نرم افزار هایی مثل PowerAMP و VPlayer برای پخش و نمایش تصاویر استفاده کنید مشکل حل میشه ...

کسی میدونه چطور میشه از نقشه ها به صورت آفلاین استفاده کرد و نیاز به اینترنت نباشه ؟! GPS که اینترنت نمی خواد :|
    Last edited by Benygh; 09-03-2011 at 03:09.

3. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

توي مموري كارد گوشي تو مسير F:\.data\navigator\Data\Maps يك فايل هست به اسم Singapore.cmap با فرمت cmap.
    چون گوشي من براي سنگاپوره نقشه اونجا رو خودش داره . با برنامه مپ هم كه ميرم بدون وصل شدن به اينترنت نقشه سنگاپور كامل هست. به احتمال زياد بصورت افلاين از اين فايل ميخونه. كسي اين فايل رو براي ايران داره؟؟؟ اگر باشه خيلي عاليه و ديگه نيازي به برنامه هاي مزخرف ديگه مثل ماوريك و نويتل نيست. واقعا جي پي اس نوكيا چيز ديگه اي هست. اگر جوابم رو بدين ممنون ميشم.
    برای تبدیل نقشه از نرم افزارهایی مثل MAPC2MAPC استفاده کنید البته نرم افزار Maverick مثل اینکه برای استفاده از GPS و نقشه ها به صورت آفلاین استفاده میشه، نقشه های گوگل، بینگ و البته مثل اینکه میشه نقشه های آفلاین نوکیا رو هم برای برنامه معرفی کرد ... Nokia OVI Maps ... به هر حال ... میتونید در مارکت گوگل ببینید ...
    بعد از تست در همین جا اعلام خواهم کرد.

این برنامه رو تست کردم، جالب نیست شاید هم من نمیتونم باهاش کار کنم ...

برنامه MapDroyd به صورت اینترنتی الان داره نقشه ها رو دانلود میکنه و احتمالا بعد ها به صورت آفلاین میتونم استفاده کنم ... شما هم امتحان کنید ... لقمه آماده خوشمزه نیست
    Last edited by Benygh; 09-03-2011 at 03:27.

5. این کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به هنگام تماس ؟ گوشه بالا دست راست بعد از برداشته شدن گوشی توسط شما و یا فرد ... یعنی از شروع مکالمه ...

مطمئنید ؟! ساده ترین گوشی ها این قابلیت رو دارند ... البته من امتحان نکردم ولی فکر کنم راهی هست برای این هم ...
    منظورم زمان تماس توي يك بازه زماني مثلا يك ماهه هست. در مورد الارم هم مطمئنم. يكي از دوستام HD2 داشت براي اون هم خاموش باشه زنگ الارم نميخوره
    Last edited by patybor; 09-03-2011 at 12:10.

7. این کاربر از patybor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام به همگی بالاخره گرفنم 730 با گارانتی یاس.اما باطریش خیلی ضعیفه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مبارک باشه عزیز.
    باطریش زیاد هم ضعیف نیست.
    شما گوشیت رو روت کن که آموزشش تو همین بخش هستش.
    سعی کن رام کوک شده بریزی.
    رامهای leedroid خیلی عالیه و مصرف باطریش هم خیلی خوبه.

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

داداش شما نور صفحه رو کم کن و برنا مه های اضافی رو ببند.بشدت روی مصرف باتری تاثیر گذاره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    خوبین؟
    من میخواستم به روشی که تو پست اول اومده روتش کنم و ... اما دو تا مشکل اساسی پیش میاد توی کارم، یکی اینکه اون اول کار که گفته گوشی باید وارد ریکاوری بشه و عکسی هم از اون قسمت گذاشته شده، گوشی من فقط اون آیکن مثلث قرمز رنگ رو نشون میده، بعد من گفتم شاید مشکلی نداشته باشه، آسترو و اینا رو ریختم و رسیدم به terminal emulator که اونجا هم هرچی میزنم su جواب میده su: permission denied میشه راهنمایی بفرمایین لطفاً؟

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

مبارك باشه ولي اگه تا بعد از عيد صبر ميكردي خيلي مناسبتر ميتونستي بخري منم ميخوام بگيرم ولي صبر كردم بعد از عيد. 4 تا از دوستامم ميخوان بگيرن ( البته به توسيه من ) يه هو برم 5 تا desire hd بردارم و يه تخفيف خفن از طرف بگيرم

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    خوبین؟
    من میخواستم به روشی که تو پست اول اومده روتش کنم و ... اما دو تا مشکل اساسی پیش میاد توی کارم، یکی اینکه اون اول کار که گفته گوشی باید وارد ریکاوری بشه و عکسی هم از اون قسمت گذاشته شده، گوشی من فقط اون آیکن مثلث قرمز رنگ رو نشون میده، بعد من گفتم شاید مشکلی نداشته باشه، آسترو و اینا رو ریختم و رسیدم به terminal emulator که اونجا هم هرچی میزنم su جواب میده su: permission denied میشه راهنمایی بفرمایین لطفاً؟
    مثلث قرمز میاد یعنی ریکاوری رو نصب نکردی.

مراحل کار به ترتیب:

نصب visionary
    روت
    نصب ترمینال
    کپی کردن فلدر DHD تو مموری
    اجرای ترمینال و دستورات
    ریست
    رفتن به بوت لودر
    دانلود sdk
    نصب ریکاوری از طریق sdk

اینا رو به ترتیب انجام دادی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •