اين قد اين 2،3 روز با ايراني ها بازي كردم كه تروفي بردن 100 بازي آنلاين رو گرفتم ، استقبال از PSN عالي بود ! آنلاين واسه من از expert خيلي سخت تره ... ! هر كي يه كاراكترو در حد عالي ياد گرفته ...
اين قد اين 2،3 روز با ايراني ها بازي كردم كه تروفي بردن 100 بازي آنلاين رو گرفتم ، استقبال از PSN عالي بود ! آنلاين واسه من از expert خيلي سخت تره ... ! هر كي يه كاراكترو در حد عالي ياد گرفته ...
بچه ها سلام
من این online ID کجا باید واردش کنم دوست دارم آنلاین بازی کنم اما نمیشه کمکم کنید دمتون گرم
سلام ، PSN ID ، Online ID ، نام كاربري تو شبكه پلي استيشن .. همش يكيه ، وقتي كه داشتي ثبت نام ميكردي خودت نام كاربريتو دادي ، اون كدي هم كه تو دفترچه هست واسه آنلاين هست ولي فعلا استفاده اي نداره ...
اگه كه ميتوني sign in شي تو PSN ، برو تو Friends منو Add كن ( تو امضام نام كاربريم هست : alisaadat . ) تا بيشتر صحبت كنيم ، اگرم متوجه نشدي بگو تا درست تر توضيح بدم ...
این جور که معلومه عمراً واسه pc بیاد
دیگه باید کنسول بگیرم...
اونا که 5 تا دارن
منظورم fatalityاصله
نه stage و babality
واقعا تموم كردن Challenge و Story و زدن Combo و Fatality و Babality و ... در برابر Gain Mastery Of All Fighters مثل جك ميمونه ...
اين همه آدم اهل كامبت ، حتي يكي جرات نميكنه حرف به دست آوردن mastery يه دونه كاراكتر رو هم بزنه ، ديگه خدا به داد 28 تا برسه ...
ياد GT 5 ميفتم كه يه تروفي طلا داره ولي بايد حدود 500 ساعت وقت بزاري براش ، كامبت هم يه طلا داره كه بايد به مقدار نامعلومي وقت بزاري ( حد اكثر 672 ساعت ، فعلا ترفند خاصي هم براش يافت نشده )
Last edited by foxyjanam; 22-05-2011 at 11:12.
باسه داشم add میکنم بد خواستم بازی کنم میگمت اونجا تا راهنماییم کنی
شما میتونین تگ پرکتیس رو بیارین دو تا کارکتر انتخاب کنین و برای 24 ساعت AFK بزارین . این جوری 14 روز طول میکشه که کل کارکترها مستر بشی . واسه ایکس ری هم کمبت کد انلیمیتد بار بزن راند های 3 تایی بزار و فقط ایکس ری بزن .
من واسه اسموک و ارمک 10 ساعتی گذاشتم . دیگه بیخیال شدم فعلا .
من هنوز چلنج تاور رو هم نتونستم تموم کنم. چنتایی که مبارزات 3 نفره داره گیر کردم. دوتا از سیکرت بتل ها هم مونده . اون یکی که گفته همه تست یور لاک رو دراگون مرتال بگیری هم تست نکردم . شما گرفتین ؟
اين راهي كه گفتين سريع ترين راه هست ولي واقعا عذاب آوره، راه بهتري هم نيس ، كلا خيلي سنگينه .
چلنج رو تموم كردم ولي تست يور لاك رو كلا يادم رفته بود ، من همش درگير King Of The Hill , Ranked Match , Player Match كلا آنلاين ديگه ... ! ولي ديگه حالشو ندارم ، ميخام يه مدتي برم تو كار تست يور لاك ، سكرت بتل هم رفتم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)