عرض کردم که متاسفانه مال من مربع مربع نشونش میده نه جدا جدا!![]()
عرض کردم که متاسفانه مال من مربع مربع نشونش میده نه جدا جدا!![]()
داداش من الان تو XDA سرچ کردم.نوشته بودن کاستوم رام های چینی توشون عربی کامل ساپورت میشه!
یه راه واسه فارسی سازی کامل گوشی پیدا کردم البته باید گوشی رو روت کنید اگه بخواین آموزششو آماده کنم براتون
با این روش حتی مرورگر خود گوشی هم فارسی میشه و نوشته ها از راست به چپ و درسته
چرا که نه آرش خان![]()
خوب پس یا علی من الان شروع میکنم به آماده کردن آموزشش
قربون دستت یه راه آسون و بی خطر هم برای روت کردن گوشی پیشنهاد بده آرش جان!![]()
نه وقتی گوشیمو خاموش-روشن میکنم که به کابل وصل نیست.(جالبیش اینجاست که اگه وقتی گوشی وصل شد تا چند روز هم اگه گوشی رو خاموش-روشن نکنم باز هم بدون مشکل وصل میشه!)
باز هم ممنون.
اولین بخش این آموزش مربوط به روت کردن میشه نرم افزار SuperOneClick رو از لینک زیر دانلود کنیدبعد اکسترکت کنید و برنامه رو اجرا کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی Root کلیک کنید و وقتی به Waiting for device رسید تیک USB Debuging Mode رو بزنیدو منتظر بمونید تا روت بشه دستگاهتون خیلی سادهنکته : مموری گوشیتونو خارج کنید برای مراحل روت کردن ولی برای باقی مراحل باید باشه
بعد از روت کردن باید نرم افزار ریکاوری رو روی گوشی نصب کنید بعد از نصب وارد برنامه بشید پیغامی با عنوان نرم افزاری SuperUser دریافت خواهید کرد که گرینه Allow رو می زنید اینم عکس از محیط برنامه ریکاوری
![]()
لینک دانلود نرم افزار ریکاوری :
ابتدا روی گزینه Install Recovery System کلیک کنید بعد با پیغام Success روبرو خواهید شد حالا گزینه Recovery Boot رو بزنید تا وارد محیط ریکاوری بشیدتقریبا به این شکل هست محیط ریکاوری
با کلید های ولوم میتونید تو منوهاش بالا و پایین برید و با کلید پاور وارد منو شوید یا انجام عملی را تایید کنیدوارد منوی backup and restore بشید و یک بکاپ از رامتون بگیریدحالا سیستم را ریبوت کنیداین بکاپ روی فولدری با اسم goapkrev در مموری کارتتون ذخیره خواهد شدبعد از بکاپ باید فایل زیر را دانلود کنید
بعد از دانلود اکسترکتش کنید و محتویاتشو که دو فایل System و Nandroid.md5 هست را جایگزین فایلهای هم نام بکاپی که گرفتید داخل فولدر goapkrev کنید البته قبلش فایل های بکاپی که گرفتید را یک جای مطمئن کپی کنید که داشته باشید.حالا دوباره وارد محیط ریکاوری بشید یعنی برنامه ریکاوری رو باز کنید و Recovery Boot را بزنیدبازهم وارد منوی backup and restore بشید اینبار باید restore کنیدوقتی کامل شد دستگاه رو ریبوت کنید و منتظر بشید تا دستگاه بالا بیاد کمی بیشتر از معمول طول خواهد کشید
Last edited by Arash0065; 23-03-2011 at 21:10.
سلام
مشهد كجا ميشه موتورولا دفي پيدا كرد؟!خواهشا زودتر كمك كنيد،تا مشهد هستم بخرمش!!كسي نخريده از مشهد؟!
بچه ها ببخشید اگه سوالم تکراری هستش....
قیمتش تو تهران چنده؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)