تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 145 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

یه سوال برام پیش اومد. مگه هدف ابن زبیر خلافت نبود؟ پس چرا وقتی ابن نمیر تو پیشنهاد اولش گفت بیا و خلافت کن به جای معاویه ثانی ابن زبیر قبول نکردو گفت ما پناهنده ی کعبه ایم؟
    حصین ابن نمیر دشمن سر سخت پسر زبیر بود. به نظر من اون می خواست عبد... رو بیاره شام تا اونجا براش تله درست کرده و بکشدش. پسر زبیر هم به یه همچین دلیلی نیومد. کسی که کعبه رو آتش زده میاد به اینها کمک کنه؟
    (البته این نظر منه)

2. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه oranoos2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

يك سوال اونكه آخر سر اومد مخ همه رو زد گفت لشكر شام تنبيه نكنيد و عبداله زبير ازش تعريف كرد كي بود .
    راستي چرا مختار به نظر سردرگم مانده نميدونه ميخواد چكار كنه هركي هرچي ميگه قبول ميكنه در حالي كه قسمت هاي قبل اينطوري نبود اون خودش همه چيز مديريت ميكرد. ولي الان انگار انگيزه اي ندارد .

4. این کاربر از oranoos2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به همت موسسه تبيان؛
    ويژه‌نامه الكترونيكي «قيام مختار» منتشر شد

خبرگزاري فارس: مؤسسه فرهنگي اطلاع‌رساني تبيان وابسته به سازمان تبليغات اسلامي، ويژه‌نامه الكترونيكي «قيام مختار» را در فضاي مجازي منتشر كرد.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» به نقل از روابط عمومي سازمان تبليغات اسلامي، مؤسسه فرهنگي اطلاع‌رساني تبيان با انتشار ويژه‌نامه الكترونيكي «قيام مختار» به بررسي ابعاد مختلف بزرگترين قيام خونخواهي واقعه كربلا پرداخت.
    مهري هدهدي، مدير گروه دين و انديشه موسسه تبيان با اعلام اين خبر افزود: اين ويژه‌نامه همزمان با پخش سريال مختارنامه تهيه شده و با ارائه مطالبي در خصوص ابعاد مختلف قيام مختار، به بررسي و تحليل زندگي مختار ابوعبيد ثقفي و جنبش‌هاي علوي هم عصر با مختار مي‌پردازد.
    وي خاطرنشان كرد: فايل‌هاي صوتي و تصويري از تيتراژ سريال، گفت‌وگوهايي درباره سريال و شخصيت مختار و... همراه با اين ويژه‌نامه منتشر شده و در دسترس كاربران قرار دارد.
    اين ويژه‌نامه از سري ويژه‌نامه‌هاي مناسبتي گروه دين و انديشه تبيان است كه به مناسبت ايام سوگواري حضرت ابا عبدالله الحسين (ع) در محيط فلش طراحي و منتشر شده است.
    علاقه‌مندان مي‌توانند براي مشاهده اين ويژه‌نامه به نشاني اينترنتي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

محافظ جنیفر لوپز در سریال مختارنامه

احمد ایراندوست که پس از سال‌ها فعالیت در خارج از کشور، زندگی در ایران را انتخاب کرده در مورد نحوه انتخابش به‌عنوان غول برره گفت: در زمان تولید سریال شب‌های برره از طریق آقای حسن شکوهی و محسن چگینی به آقای مدیری معرفی شدم و ایشان هم این نقش را با توجه به جثه‌ام به من دادند، این اتفاق ورود من به سینمای ایران بود.
    من در هالیوود بادیگارد شخصیت‌هایی مثل «جنیفر لوپز» و «نیکلاس کیج» بودم، بعدها بادیگارد «ماریا کری» و «ویتنی هیستون» خوانندگان آمریکایی شدم.

به گزارش آفتاب، وی افزود: بعد از آن در سریال‌های دیگری حضور داشتم از جمله در چشم باد، دیدار، سریال مسافران و مختارنامه، همچنین در فیلم تلویزیونی جاسم به جبهه می‌رود نقش افسر عراقی را داشتم.

ایراندوست در تشریح نقش خود در سریال مختارنامه خاطرنشان کرد: در این سریال من نقش هارون نعل بند را دارم که جزو یاران مختار است و ماموریت کشتن عمر سعد را دارد، اما در جنگ با نیروهای عمر به شهادت می‌رسد.

وی که حدود ۱۰ سال در امارات زندگی کرده و به‌عنوان بادیگارد شیوخ عرب فعالیت داشته در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: در سریال سال‌های مشروطه بود که با آقای شریفی‌نیا آشنا شدم و ایشان برای بازی در اخراجی‌ها مرا به آقای ده نمکی معرفی کرد.

من در اخراجی‌های ۱ نقش فرمانده نظامیان را داشتم که بدلیل طولانی شدن فیلم نقش من و خانم مریلا زارعی حذف شد، با این حال آقای ده‌نمکی قول داد که در اخرجیهای ۲ این موضوع را جبران کند و در این فیلم ایشان نقش فرمانده اردوگاه اسرا را به من دادند.

این بازیگر عظیم‌الجثه ایرانی اظهار داشت: در زمان سکونت در امارات برای یک شرکت بادیگارد سرویس کار می‌کردم که از این طریق به هالیوود رفتم، حدود ۱۳ سال نیز در آمریکا ساکن بوده و بعنوان بادیگارد شخصیت‌های معروف فعالیت داشتم.

وی افزود: در هالیوود بادیگارد شخصیت‌هایی مثل «جنیفر لوپز» و «نیکلاس کیج» بودم، بعدها بادیگارد «ماریا کری» و «ویتنی هیستون» خوانندگان آمریکایی شدم.

به‌گفته وی قراردادهای حفاظت از شخصیت‌های معروف برای دوره‌های ۵ ساله بسته می‌شده ولی محافظان به‌صورت ساعتی دستمزد می‌گرفته‌اند.

ایراندوست با بیان اینکه سابقه فعالیت در سینمای بالیوود را نیز دارد افزود: در فیلم «آن» (ANN) با شرکت جکی شوروف و آکشی کومار و نیز فیلم «دلدار» با شرکت آمیتا باچان و آشواریا رای حضور داشتم.

وی در تشریح علت بازگشتش به ایران خاطرنشان کرد: پس از ازدواج با همسرم که خواهر دو شهید است، به این نتیجه رسیدیم که زندگی در شرایط آنجا با روحیات و عقایدمان سازگار نیست، این بود که تصمیم گرفتیم به ایران بازگردیم.

ایراندوست تفاوت سینمای ایران و آمریکا را در امکانات پیشرفته و تفاوت در میزان سرمایه‌گذاری‌ها و حرفه‌ای گری در این دو سینما دانسته و تاکید کرد: من با توجه به ویژگی فیزیکی‌ام بیشتر به نقش‌های اکشن و پلیسی علاقه دارم و امیدوارم که بتوانم بازی در چنین نقش‌هایی را نیز تجربه کنم.

7. 3 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

يك سوال اونكه آخر سر اومد مخ همه رو زد گفت لشكر شام تنبيه نكنيد و عبداله زبير ازش تعريف كرد كي بود .
    راستي چرا مختار به نظر سردرگم مانده نميدونه ميخواد چكار كنه هركي هرچي ميگه قبول ميكنه در حالي كه قسمت هاي قبل اينطوري نبود اون خودش همه چيز مديريت ميكرد. ولي الان انگار انگيزه اي ندارد .
    عین جومونگ شده
    جومونگم یه زمان اینطوری شده بود
    جدی میگما...

من الان قسمت 13 رو دیدم...2 تا مونده که بهتون برسم...

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در سريال مختارنامه؛
    سرنوشت قيام مختار اين هفته رقم مي‌خورد

خبرگزاري فارس: در قسمت اين هفته «مختارنامه» (جمعه 24 دي ماه) ملاقات مهمي ميان مختار و محمدبن‌حنفيه رخ مي‌دهد كه سرنوشت قيام مختار را رقم مي‌زند.

به گزارش خبرگزاري فارس، سريال «مختارنامه» در شانزدهمين قسمت خود از يك سو ماجراي فرار مختار از مكه را روايت مي‌كند و از سوي ديگر به شكلي موازي حوادث و رويدادهاي كوفه بعد از مرگ يزيد را به تصوير مي‌كشد.
    بنابراين گزارش، روز جمعه 24 دي ماه مخاطبان اين سريال تلويزيوني با چند اتفاق و رويداد مهم مواجه مي شوند. در قسمت هاي ابتدايي اين قسمت از سريال، حوادث و رويدادهاي مكه بعد از حمله بني اميه به تصوير كشيده مي‌شود و كم كم اختلاف‌هاي فكري و عقيدتي ميان مختار و آل زبير آشكار مي‌شود، به گونه‌اي كه مختار حاضر به پذيرش حكومت كوفه از سوي عبدالله بن زبير نمي‌شود و در نهايت با فريب آل زبير، مكه را به سمت كوفه ترك مي‌كند. در اين قسمت ملاقات مهمي ميان مختار و «محمد بن حنفيه» نيز رخ مي‌دهد كه سرنوشت قيام مختار را رقم مي‌زند.
    همچنين در كوفه نيز «بن حريث» با سوء استفاده از شرايط پيش آمده و هرج و مرج حاكم در كوفه تصميم مي‌گيرد تا در مسجد خطبه خوانده و خود را حاكم شهر معرفي كنند اما حضور «عامر بن مسعود» با بازي (عباس اميري) كه از بزرگان كوفه است، فضا را تغيير مي‌دهد. در طرف ديگر ماجرا نيز «سليمان صرد خزاعي» با جمع كردن شيعيان به دور خود اولين حركت‌هاي قيام توابين را پي‌ريزي مي‌كند.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

روایت ملاقات مهم مختار و «محمد بن حنفیه»

سریال مختارنامه در شانزدهمین قسمت خود از یک سو ماجرای فرار مختار از مکه را روایت می کند و از سوی دیگر به شکلی موازی حوادث و رویدادهای کوفه بعد از مرگ یزید را به تصویر می کشد.

به گزارش تابناک به نقل از روابط عمومی این سریال تلویزیونی، روز جمعه 24 دی ماه مخاطبان این سریال تلویزیونی با چند اتفاق و رویداد مهم مواجه می شوند.

در قسمت های ابتدایی این قسمت از سریال، حوادث و رویدادهای مکه بعد از حمله بنی امیه به تصویر کشیده می شود و کم کم اختلاف های فکری و عقیدتی میان مختار و آل زبیر آشکار می گردد، به گونه ای که مختار حاضربه پذیرش حکومت کوفه از سوی عبدالله بن زبیر نمی شود و در نهایت با فریب آل زبیر، مکه را به سمت کوفه ترک می کند.

در این قسمت ملاقات مهمی میان مختار و «محمد بن حنفیه» نیز رخ می دهد که سرنوشت قیام مختار را رقم می زند.

همچنین در کوفه نیز «بن حریث» با سوء استفاده از شرایط پیش آمده و هرج و مرج حاکم در کوفه تصمیم می گیرد تا در مسجد خطبه خوانده و خود را حاکم شهر معرفی کنند اما حضور «عامر بن مسعود» با بازی (عباس امیری) که از بزرگان کوفه است، فضا را تغییر می دهد.

در طرف دیگر ماجرا نیز «سلیمان صرد خزاعی» با جمع کردن شیعیان به دور خود اولین حرکت های قیام توابین را پی ریزی می کند.

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

فکر کنم قیام مختار از سه چهار هفته ی دیگه شروع بشه.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

فردا مختار عبداالله بن زیبر دور میزنه و فرار میکنه به سمت کوفه ...
    قیامشم اگر اشتباه نکنم دو قسمت دیگه شروع میشه دقیق یادم نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دوستان : یک توضیح کوتاهی در رابطه با قیام مختار میدید ؟

یعنی چیجوری میکشه ؟ دونه دونه میکشه یا مثلا لشکر کشی میکنه و شهر رو به آتیش میکشه ؟ و ... ؟

ممنون !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •