فقط یک امتیاز!!!!
فقط یک امتیاز!!!!
دم يوونتوس گرم كه لاتزيو رو برد تا اميدوار بشيم به جام باشگاه ها رفتن.
بالاخره اين يوونتوس يه حركت مثبت براي ما كرد![]()
یووه باید خودشو جمع و جور کنه
حداقل مدیران این تیم باید 100 میلیون بابت بازسازی تیم برای سال بعد کنار بزارن و گرنه اینجوری به جایی نمیرسن
اميدورام هم يوونتوس حسابي خرج كنه و هم رم با اومدن مالك جديدش چند تا بازيكن سطح بالا بياره تا ليگ ايتاليا دوباره جون بگيره
ايشالا هفته ديگه ميلان رو بزنيم و يه قدم بزرگ به سمت ليگ قهرمانان برداريم(البته بعيد ميدونم)
2 هفته آخرم ميلان 1 امتياز بگيره و قهرمان شه
اینم لباس فصل بعد میلان....
مثل اینکه حسابی نوستالژیکشون گل کرده رفتن به دهه 80 و 90 !!!!
ولی کلهم قشنگه.به تن ایبرا هم خیلی میاد!
![]()
چقدر راه راهش ریزه... ضمن اینکه از رنگ سفید هم در پیراهن زیاد استفاده شده که به نظرم مقادیری تو ذوق میزنه...![]()
کاملا درسته!!!بیشتر شبیه تی شرت های جلف هست تا لباس اول تیمی مثل میلان!!
اما شاید تغییر پیراهن میلان به این خاطر باشه:
فتح لیگ قهرمانان هدف فصل بعد روسونری ها
گالياني در مورد هدف هاي فصل بعد،آينده ي تيم و خريد ها صحبت كرد و گفت
"همه با خود فكر ميكنند كه ما توانسته ايم اسكودتو را فتح كنيم ولي همچنان به 1 امتياز ديگر نياز داريم،از ابتداي اين فصل هدف ما فتح ليگ بود ولي از فصل آينده ميخواهيم به ليگ قهرمانان باز گرديم.اين فصل در مقابل تاتنهام مرتكب اشباه شديم و اميدوارم كه سال آينده مصدومهاي كمتري داشته باشيم."
برلوسکونی اخیرا در صحبت هایی اعلام کرده بود که پاتو باید مهاجم نوک بازی کند.
گالیانی دررابطه با صحبت هاي برلوسكوني و هچنين پاتو چنین گفت
" درمورد صحبت هاي گفته شده،نظر خاصي ندارم.فقط ميتوانم بگويم خريد هاي فصل آينده ي ما براي ليگ قهرمانان اروپا خواهد بود.هر وقتي كه رئيس صحبتي مي كند و درخواستی داشته باشد،من انجام خواهم داد زيرا من نائب رئيسم هستم و در اينگونه مواقع صبحت هاي من هيچ سودي نخواهد داشت ( همراه با لبخند)
و در پايان گالياني در جواب موراتي چنین می گوید
" اين خيلي طبيعي است كه هر كسي که فاتح اسكودتو شود يعني مستحق آن بوده است.بايد يك موضوعي را توضيح دهم،در اين فصل ميلان به دليل مصدوميت هاي زياد داري 31 بازيكن در تيم اول است،ما ميخواهيم تعداد بازيكنان را به 26-25 بازيكن برسانيم و اين موضوع جدي است زيرا در فصل آينده يكي از هدفهايمان ليگ قهرمانان اروپا ميباشد."
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H A M A S; 03-05-2011 at 22:01.
برلوسکونی و هدیه تابستانی!
سیلویو برلوسکونی قصد ندارد از قولی که داده روی برگرداند و همچنان وعده یک هدیه به هواداران را می دهد...
مالک ثروتمند میلان و نخست وزیر جنجالی ایتالیا که در تابستان گذشته در آخرین لحظات زلاتان ابراهیمویچ و روبینیو را خریداری کرد و در حال حاضر طبق قولی که برای نقل و انتقالات داده است قصد ندارد از هزینه کردن برای ترکیب آلگری دست بردارد.
برلوسکونی در این باره گفت " خانواده من به طور متوسط 50 میلیون یورو در یک فصل برای میلان سرمایه گذاری کردند و این رقم در سال گذشته به 70 میلیون یورو افزایش یافت و من از همین جا قول خواهم داد که از هزینه کردن بری تیم دست نکشم تا در نهایت آن هدیه ای به هواداران می خواهم را بدهم"
سیلویو برلوسکونی همچنین نظرش را در رابطه با آلگری که در آستانه کسب اسکودتو در اولین فصل حضورش در میلان است گفت " او می تواند به مانند سرمربیان سنتی بزرگ ما در میلان ادامه دهد"
" او از لحاظ فنی بسیار عالی است و ویژگی های یک انسان موفق برای رسیدن به نتایج عالی را دارد.من در این فصل بازی های خوبی از میلان شاهد بودم اما ضعف تیم در اختیار داشتن توپ یا همان مالکیت توپ است که باید بیشتر در این رابطه تمرین شود"
آدریانو گالیانی نیز در مصاحبه روز گذشته اعلام کرد که خرید های تابستانی آنها برای بازگشت به لیگ قهرمانان و فتح آن می باشد.
برلوسکونی در پایان در واکنش به این مسئله چنین گفت " نقل و انتقالات ؟ قطعا خرید ها به منظور لیگ قهرمانان در اروپا خواهد بود"
![COLOR="Silver"کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H A M A S; 04-05-2011 at 08:11.
حالا زمان میلان است
متن کامل مصاحبه ی ماتیو فلامینی با برنامه ی 360 از شبکه ی اسکای 24 ....
ماتیو فلامینی بازیکن ازرشمند میلان که گل مهمی در بازی حساس برابر بولونیا به ثمر رساند این هفته در برنامه ی 360 درجه ی شبکه ی اسکای حضور یافت و صحبت های جالبی را انجام داد :
میلان می تواند در ورزشگاه المپیکو به قهرمانی سری آ دست یابد این افتخار بزرگی است.
مسلما همینطور است و این اولین اسکودتو ی من است و من از این بابت بسیار هیجان زده هستم و البته معتقدم که پیروزی در برابر رم و به همراه آن کسب اسکودتو کار را بسیار هیجان انگیز تر می کند.
گل بازی در برابر بولونیا را که بسیار هم تاثیر گذار بود شما به ثمر رساندید . چه احساسی از این بابت دارید؟
مسلما خیلی خوشحال هستم . البته اگر اینتر در بازی قبلی خود پیروز نمی شد گل من به گل قهرمانی تیم تبدیل می شد ولی خب پیروزی اینتر باعث شد که کار کمی جذاب تر شود.
البته ما هنوز هرگز خود را قهرمان لیگ نمی دانیم و معتقدیم همه ی اتفاقات در فوتبال در پایان آخرین 90 دقیقه مشخص خواهد شد .
گفته می شود هدف اول میلان در فصل بعد قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا است .
خب مسلما همینطور است . میلان شایستگی قهرمانی در این تورنومنت بزرگ را دارد همینطور که در حال حاضر با 7 قهرمانی بعد از رئال مادرید دومین تیم پرافتخار این تورنومنت است و من فکر می کنم در طول 5 سال آینده میلان به پر افتخار ترین تیم این لیگ تبدیل شود.
منظور شما این است که در 5 سال پیش رو حداقل 3 جام به دست می آورید و رئال هیچ جامی را نمی برد ؟
من در مورد رئال صحبتی نمی کنم اما من فکر می کنم که میلان می تواند در 5 سال آینده به این مهم دست یابد چرا که تیم ما روز به روز بهتر می شود .
البته به نظر من ما امسال مستحق رفتن تا مرحله ی نیمه نهایی هم بودیم ولی به دو دلیل اصلی نتوانستیم به این کار رنگ واقعیت بزنیم.
اول اینکه تمرکز ما روی لیگ بود و دوم اینکه بدشانس بودیم
گفته شده خرید هایی که برای فصل بعد انجام می شود نیز به منظور حضور قدرتمند در جام قهرمانان است .
این مسئله به پرزیدنت و آقای گالیانی و دیگر افراد بستگی دارد ولی من خوشحال می شوم که در کنار بازیکنان بزرگ بازی کنم.
شایعات از آمدن تایوو و گانسو به میلان روایت می کنند نظر شما چیست ؟
گانسو و تایوو بازیکنان خوبی هستند و آینده ی درخشانی در انتظار آن ها است. من از آمدن آن ها به میلان استقبال می کنم و باید به آن ها بگویم اگر می خواهند در مسیر پیشرفت گام بردارند باید میلان را انتخاب کنند.
به نظر شما بهترین بازیکن میلان در این فصل چه کسی بود ؟
ما یک تیم ایده آل بودیم و همه در کنار هم بودیم که توانستیم این نتایج را به دست بیاوریم اما اگر بخواهم مطلقا به یک بازیکن اشاره کنم این ابراهیموویچ است . به نظر من او بازیکنی است که حتی به تنهایی هم می تواند از پس همه چیز بر آید.
البته ما نشان دادیم به یک بازیکن وابسته نیستیم و در 7-8 بازی بدون حضور ابرا تقریبا 90% را با پیروزی سپری کردیم که البته بازی های ساده ای هم نبودند مثل بازی برابر اینتر.
تفاوت لئو و آلگری در چیست ؟
هردو مربیان خوبی هستند اما نظر شخصی من این است که آلگری مربی ای است که شخصیت قهرمانی دارد و از همه مهمتر آلگری همه ی جوانب کار را در نظر می گیرد.
آیا آلگری می تواند در آینده هم موفق باشد ؟
به نظر من اگر آلگری دو یا سه سال در میلان حضور داشته باشد به همان میزانی موفقیت به ارمغان می آورد که آنچلوتی در حدود 8 سال برای میلان آورد.
با این حساب شما به آینده خوشبین هستی ؟
من خوشبین نیستم . این واقعیت است . واققیت این است که دیگر حالا زمان ، زمان میلان است.
------
در آخر شماره 16 میلان اضافه کرد :
به هواداران اطمینان می دهیم که بهترین نتیجه ها را کسب کنیم هر چند فعلا تمرکز ما فقط بر روی بازی با رم است اما مسلما گرفتن سه گانه ی ایتالیا هدف بعدی ما است.
سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر در صحبتهایی اعلام کرد که میلان شایسته قهرمانی در رقابتهای این فصل سری آ است و شایستگی کسب جام قهرمانی را دارد
روسونری در حال حاضر با 8 امتیاز برتری نسبت به اینتر در صدر جدول رقابتهای سری آ قرار دارد و کسب تنها یک نتیجه تساوی در استادیو الیمپیکو کافی است تا روسونری قهرمانی اش در رقابتهای این فصل را جشن بگیرد.
زانتی که سال گذشته با اینتر قهرمان رقابتهای سری آ شده بود در این رابطه نظرش را اعلام کرده:« این حق میلان است که فاتح اسکودتو شود. ما در رقابتهای این فصل سختی هایی داشتیم و در ابتدای فصل با مصدومان متععدی مواجه شدیم. البته انسجام گروهی مان را به دست آوردیم و الان مهم ترین نکته این است که رقابتهای این فصل را به بهترین نحو ممکن به پایان ببریم.شاید با به پایان بردن فصل در رده دوم و کسب قهرمانی در کوپا ایتالیا»
شاگردان لئوناردو روزیکشنبه مقابل فیورنتنیا به مدیان می روند و روز 4شنبه در دور برگشت مرحله نیمه نهایی کوپاایتالیا مقابل رم قرار می گیرند. اینتر در دیدار رفت در استادیو الیمپیکوبا نتیجه 0-1 به پیروزی رسید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)