تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 120 اولاول ... 4585919293949596979899105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بکن باوئر: فان خال باید زودتر از اینها اخراج می شد

فرانس بکن باوئر نظرش را درمورد برکناری لوئیس فان خال ابراز کرده است

سایت گل- پس از اخراج لوئیس فان خال از نیمکت مربیگری بایرن مونیخ بود که فرانس بکن باوئر ، اسطوره فوتبال آلمان در این رابطه به اظهارنظر پرداخت و اعلام کرد که برکناری او خیلی دیر صورت گرفت.

طبق توافق فان خال و سران باشگاه، قرار بود این مربی هلندی در پایان رقابتهای این فصل آلیانس آرنا را ترک کند ولی پس از تساوی 1-1 بایرن مقابل نورنبرگ، سرا ن بایرن تصمیم به برکناری او گرفتند

بکن باوئر در صحبتهایی دراین رابطه به بیلد گفت:« جدایی فان خال اجتناب ناپذیربود. متاسفانه بعد از اعلام اینکه او در تابستان از تیم جدا می شود هم نتوانستیم مربیمان را تا پایان رقابتهای این فصل در باشگاه نگاه داریم.البته اگر اوضاع بروفق مراد بایرن پیش می رفت، این اتفاق در پایان فصل می افتاد. البته بیشتر وقتها چنین شرایط، به صورت ایده آل پیش نمی رود.زمانی که تصمیم به خداحافظی با مربی تیم می گیری، باید بلافاصله به همکاری دوجانبه پایان دهی.»

اسطوره تیم ملی آلمان ادامه کرد که از اینکه فان خال این گونه از تیم جدا می شود، ناراحت است:« من از اینکه حضور فان خال در بایرن چنین پایانی داشت، به شدت ناامیدم. او کارهای زیادی برای تیم انجام داده بود و با این تیم به دو قهرمانی رسیده و تا فینال لیگ قهرمانان اروپا پیش رفته بود. او بازیکنان جوانی مثل مولر و بداستوبر را مبدل به این بازیکنان ساخت.»

بایرن به دنبال آن است تا رقابتهای این فصل بوندس لیگا را در جمع 3 تیم اول به پایان برد تا بتواند مجوز به صعود به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را کسب نماید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazaal Ziari

2011/4/11

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم هاینکس هفته بعد زیاد سفت نگیره وگرنه میبازیم ازشون با این وضع

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آرین روبن: من قابل مقایسه با کرویف نیستم

روبن فصل گذشته در ترکیب بایرن و تیم ملی هلند درخشش قابل توجهی داشت اما تاکید کرد که شماره 14 سابق نارنجی ها یک اسطوره واقعی بود.

سایت گل- آرین روین، ستاره هلندی بایرن مونیخ، در چند سال اخیر به یکی از بهترین بازیکنان دنیا تبدیل شده است با این وجود این بازیکن سابق چلسی و رئال تاکید کرد که مقایسه او و یوهان کرایف بسیار شتاب زده و غیر واقعی است.

روبن فصل گذشته در ترکیب بایرن و تیم ملی هلند درخشش قابل توجهی داشت اما تاکید کرد که شماره 14 سابق نارنجی ها یک اسطوره واقعی بود.

او در گفتگو با سایت فیفا گفت:" فکر نمی کنم بتوان من را با یوهان کرایف مقایسه کرد. او اسطوره فوتبال هلند است. او بازیکن فوق العاده ای بود. در همه جای جهان او را می شناسند. فکر نمی کنم بتوان من را با او مقایسه کرد. او یک استعداد استثنایی بود."

روبن همچنین در مورد تفاوت لیگ های مختلفی که در آن بازی کرده است، گفت:" هر لیگ فرهنگ و هویت خاص و فوتبال ویژه خودش را دارد. فوتبال انگلیس بسیار فیزیکی است اما در اسپانیا تکنیک بیشتر حاکم است. در اسپانیا همه می خواهند فوتبال زیبا ارائه دهند.

در آلمان نیز استاندارد فوتبال خیلی بالاست. تیم های از نظر فیزیکی بسیار قوی هستند، و همچنین بسیار سازمان یافته و بابرنامه."

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/4/11

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

محرومیت دو جلسه ای آرین روبن/ ستاره هلندی نقره داغ شد

سایت گل- آرین روبن، ستاره بایرن مونیخ، به دلیل کارت قرمزی که در دیدار با نورنبرگ دریافت کرد، برای دو جلسه از همراهی تیمش محروم شد و باید 15 هزار یورو نیز به عنوان جریمه بپردازد.

بایرنی ها در این دیدار نتیجه ای بهتر از تساوی 1-1 مقابل حریف به دست نیاوردند و پس از به صدا درآمدن سوت پایان دیدار بود که روبن ه سمت داور دیدار، کنوت کرچر، رفت و او را با کلماتی ناشایسته خطاب قرار داد.

داور نیز مستقیما به او کارت قرمز مستقیم نشان داد. باشگاه بایرن اعلام کرد محرومیت دو جلسه روبن را می پذیرد و فرجام خواهی نخواهد کرد.

روبن در حالی محروم شد که بایرنی ها در شرایطی بحرانی قرار دارند. آنها در حال حاضر با یک امتیاز اختلاف نسبت به هانوفر در رده چهارم جدول قرار دارند و برای اینکه بتوانند به رقابت های لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کنند، باید در پنج هفته آینده خود را به رتبه سوم برسانند.

با این دو جلسه محرومیت، روبن دو دیدار آینده تیمش مقابل لورکوزن و اینتراخت فرانکفورت را از دست خواهد داد.

کد:
    فرانک ریبری: فن خال اهمیتی برای من ندارد

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، اعلام کرد جدایی لوئیس فن خال از این تیم اهمیت چندانی برای او نداشته است.

سرمربی هلندی قرار بود در پایان فصل از بایرن جدا شود اما پس از تساوی این هفته غول باواریایی مقابل نورنبرگ که باعث سقوط این تیم به رتبه چهارم جدول شد، از این باشگاه اخراج شد.

ریبری در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" این داستان دیگر تمام شده است. لوئیس فن خال اهمیتی برای من ندارد. آنچه برای بایرن اهمیت دارد رسیدن به رقابت های لیگ قهرمانان اروپاست. ما باید در دیدار بعدی مقابل لورکوزن به پیروزی برسیم و در دیدارهای دیگر هم فرصت لغزش نداریم."

بایرن مونیخ در حال حاضر با 53 امتیاز از 29 بازی در رده چهارم قرار دارد و با تیم رده سومی هانوفر تنها یک امتیاز فاصله دارند.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض We need a revolution in Munich

عکس به نقل از بیلد...

به گفته ریبری بایرن به یه تحول و دگرگونی نیاز داره
    ضمن اینکه یانکر بوت رو واسه بازی بعد به کرافت ترجیح داده...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کوتاه از آلمان

سایت گل – به مهمترین اخبار نیمروزی بخش آلمانی سایت گل توجه کنید:

رفتار ون‌گال علت اخراج او بود

کارل هاینس رومنیگه، نایب‌رییس باشگاه بایرن اعلام کرد آنچه که باعث اخراج لوئیس ون‌گال سرمربی هلندی شده است، رفتار نامناسب این مربی بوده است.

400 هزار درخواست بلیت برای آخرین بازی دورتموند

بوروسیا دورتمند صدرنشین فعلی بوندس‌لیگاست و شانس خوبی برای قهرمانی دارد. اامروز اعلام شد هواداران این تیم درخواست‌های بی‌سابقه‌ای برای حضور در ورزشگاه وست‌فالن دارند. تا به حال 400 هزار درخواست بلیت بازی آخر مقابل فرایبورگ به باشگاه رسیده است.

بکن‌باوئر و استخدام ماتئوس

امروز منابع آلمانی فاش کردند که فرانتس بکن‌باوئر رییس باشگاه بایرن علاقه داشته است از لوتار ماتئوس کاپیتان سابق این باشگاه برای مربیگری بایرن استفاده کند. با این حال نظر قیصر در جلسه هیات‌مدیره رای نیاورده است. ماتئوس سابقه درخشانی در مربیگری ندارد.

کد:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ضمن اینکه یانکر بوت رو واسه بازی بعد به کرافت ترجیح داده...
    این حرفی بود که من از اول میزدم که بوت باید تو دروازه وایسه و کرافت اول باید بره تجربه کسب کنه به صورت قرضی بعد بیاد تو دروازه بایرن وایسه،نه اینکه بیاد تو بازیای بایرن،تجربه به دست بیاره

بکن‌باوئر و استخدام ماتئوس
    منم دوست داشتم ماتئوس بشه سرمربی ولی نمیدونم چرا بهش تیم نمیدن
    همچین میگن سابقه درخشان که انگار مثلا پپ قبل از بارسلونا سابقه کار تو تیم بزرگ دیگه ای رو داشت یا مورینیو مگه سابقه ای داشت به جز مترجمی و دستیاری که بعدش شد قهرمان با پورتو؟

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

دوستان یه خبر هم از نویر بدید....میره منچستر یا بایرن؟؟؟مشخص نشد؟؟؟
    سایت منچستر کلیپ هایی از دخه ا گذاشته....فکر کنم نویر به بایرن نزدیک تر شده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه خبر هم از نویر بدید....میره منچستر یا بایرن؟؟؟مشخص نشد؟؟؟
    سایت منچستر کلیپ هایی از دخه ا گذاشته....فکر کنم نویر به بایرن نزدیک تر شده؟

هنوز معلوم نیست
    ولی اون چیزی که مشخصه اینه که نویر تو بوندسلیگا میمونه
    خودش که گفته بود سالی 2بار آز آلمان بیرون میره و فقط هم برای تعطیلات هستش و این روند رو هم ادامه میده.
    پس خیالت راحت

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

هنوز معلوم نیست
    ولی اون چیزی که مشخصه اینه که نویر تو بوندسلیگا میمونه
    خودش که گفته بود سالی 2بار آز آلمان بیرون میره و فقط هم برای تعطیلات هستش و این روند رو هم ادامه میده.
    پس خیالت راحت
    اخه خونه تکونی کردی اواتارت نویر شده گفتم خبراییه
    اره...نظر منم به اینه...چون تو کشور خودش هست و به نظرم موندن تو کشور خودش به یک تیم درجه اول دنیا رو ترجیح بده تا رفتن یک کشوری مثل انگلیس و بازی کردن در تیم سطح اول دنیا....البته...با شرایط فعلی فکر میکنم مبلغی که بایرن میده بیشتر از یونایتد باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •