تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 103 اولاول ... 4585919293949596979899 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 1028

نام تاپيک: معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    آقا تنضیمات را پیغام داد ایرانسل وقتی خواستم در موبایل save کنم پیغام خطال میدهید البته با pcsuite به اینترنت وصل میشود بعدش تنضیمات manual وارد کردم و بعد با خود گوشی هم به اینترنمت وصل شد
    اما وقتی وارد مودم usb کردم باز هم کار نکرد و تنظیمات هم جدید کردم اما باز کار نکرد
    و در قسمتی که که بطور manual هم وارد کردم اصلا شبکه ای را پیدا نکرد و حتی نتوانست sms هم بدهد یعنی مشکل چیه روی چند کامپیوتر هم امتحان کردم
    خداحافظ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شما روی سیمکارت دیگری تست کنید ببینید چطوریه؟
    بعدشم وقتیکه تنظیمات رو میخواهید ذخیره کنید چه پیامی میده؟
    متاسفانه احتمال این وجود داره که مثل گوشی های خارجی که انلاک شده نباشند در ایران قابل استفاده نباشند و با اپراتورهای ایران هماهنگ نباشد.البته مطمئن نیستم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پیامی که میده مربوط به برقرار نکردن ارتباط با مودم هست شما یکبار سیمکارت رو دربیار و دوباره وصل کن ببین چجوریه.اگه گارانتی داره در صورتیکه درست نشد عوض کن
    سلام تشكر دوست عزيز ايا اين خطا مربوط به وصل شدن موديم با كامپيوتر هست يا موديم با سيمكارت؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مودم با سیمکارت عزیزم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

با سلام و تشکر از دوست عزیز worldm که از گفته های ایشون بسیار استفاده کردم دو تا سوال داشتم از دوستان میخوام منو راهنمایی کنن
    1) میخوام ازین مودما بگیرم برای یکی از دوستان که جایی که هستن خط تلفن نداره !! ولی ایرانسل و همراه اول انتن میده میخواد اینترنت استفاده کنه رو لپ تاپ. بهترین گزینه موجود از لحاظ کیفیت و تقلبی نبودن چیه ؟؟ مرکز کامپوتر پایتخت که بری هزار مدل دارن . نمیدونم کدوماش کیفیت و کاراییش رو نشون داده؟ بی زحمت به ترتیب سه چهار برند و مدل خوبش رو معرفی کنید چون من اصلا ازین چیزا سر در نمیارم و میخوام هدیه بدم اینو میخوام خوب باشه خراب از آب در نیاد و گارانتی و ... داشته باشه اگه مشکل دار شد عوضش کنه...
    2) و اینکه. میخواد واسه همین کار یه سیم کارتم بگیره فقط برای اینترنتش. دوستانی که تجربه دارن بفرمایند ایرانسل اعتباری بگیره یا همراه اول اعتباری کدومش بهتره؟؟ میخواد دائم تو اینترنت باشه با مصرف بالا. اشتراک ماهانشون چقدر در میاد هر کدومشون؟ و آیا هزینه اینترنت به شارژ موبایلش اضافه میشه یعنی همزمان هم پول خط تلفن رو باید بده هم پول اینترنت جدا رو؟؟ بین ایرانسل و همراه اول کدومش به صرفه تر و با سرعته بیشتره برای مصرف بالا؟؟
    بسیار ممنون و متشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اول از همه شما چک کنید توی اون منطقه ای که هستن همراه اول ادج رو پشتیبانی میکنه یا نه؟
    اگه میکنه و سرعت معمولی 25 داره خوب براش بگیر چونکه ماهانه 10 تومن و نامحدود حجمش هست که بهتر از ایرانسل اما اگه پشتیبانی نمیکنه و فقط جی پی ار اس رو میکشه بی خیالش بشید و ایرانسل بگیرید که اونم 10 تومن و 2.5 گیگ حجمش هست و میتونید چندبار شارژش کنید و همون مدل دی لینک گفتم عالیه + اینکه گارانتی شرکت داخل ایرانم داره و بهترین گزینه برای هدیه هست قیمت فعلی 74000 تومن
    بله هر دو هزینه رو پرداخت میکنید که هزینه شارژ روخودتون جدا میتونید تهیه کنید و با زدن کد یک ماهه و اومدن پیام کوتاهی از طرف اپراتور اینترنت روی اون سیمکارت فعال شده و لذت ببیرید.
    از لحاظ سرعت بیشتر معمولا ایرانسل به خاطر اینکه دکلهای بیشتری داره و قدرت سیگنال دهی خیلی بالایی رو داره و هر چه دوستتون به دکلی نزدیکتر باشند و در اون منطقه ای استفاده کننده کمتری داشته باشه سرعتشم بالاتره .
    در کل من خیلی راضیم از دست مخابرات راحت شدم
    معایب:به نظر میاد که امکان استفاده از و ی پ ی ا ن نیست.
    مسنجر میشه استفاده کرد
    سوای داشتید درخدمتم

7. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdisatss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    خیلی دور

پيش فرض

خیلی ممنون از توضیحات کامل و خوبتون .
    من نمیدونستم همراه اول ادج هم داره فکر کردم فقط مال ایرانسله؟!! چطوری میشه فهمید اونجا تو روستاهای اطراف اراک ادج داره یا نه؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ادج همراه اول بیشتر مال مراکز استانهاست مایی که مازندران هستیم طبق ادعای خودشون باید ادج میداشت ولی بعضی جاها میگیره و بعضی جاها هم نه.البته بیشتر شانسیه.
    برای تست هم میتونید از یک گوشی نسبتا جدید برای چند لحظه به اینترنت وصل بشید و در صورتی که کنار ایکن انتن گوشی علامت E اومد یعنی پشتیبانی میکنه و اگه G یا مثلث اومد gprs هست که فرق چندانی با دایال اپ نداره .ایرانسل رو مطمئنم که پشتیبانی میکنه.نزدیکیشون دکل یا مخابرات هست ؟فاصلشون با خود شهر چقدره؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

ببخشید میخواستم بدونم ایرانسل محدودیت دانلود داره؟
    یعنی همون 2.5 گیگه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

متاسفانه بله

12. این کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •