اگه تحت تعقیب باشین یه تلفن پیدا کنین زنگ بزنین، 500 $ میدین دیگه تعقیب نمیشین فقط نمیدونم از فصل چندم اینجوری میشه ولی اگه برین لباس بخرین ارزونتر تموم میشه در ضمن بعد از خریده لباس دخل مغازرم بزنین مفت تموم میشه![]()
اگه تحت تعقیب باشین یه تلفن پیدا کنین زنگ بزنین، 500 $ میدین دیگه تعقیب نمیشین فقط نمیدونم از فصل چندم اینجوری میشه ولی اگه برین لباس بخرین ارزونتر تموم میشه در ضمن بعد از خریده لباس دخل مغازرم بزنین مفت تموم میشه![]()
عجب بازی خفنیه...
من امروز گرفتمش...
خیلی هم به شدت..باهاش .. حال و هوای همون مافیای قدیم رو دارم... مخصوصا وقتی رادیوش... همون موزیک آشنای ورژن 1 رو میزنه
نور پردازی.. فوق العادست
گرافیک.. عالیه
اگر از چندتا باگ هم چشم پوشی کنیم... میشه یه ستاره واقعی
اونقدر منو جذب کرد.. که از وقتی گرفتمش. .. 5 تا چپتر رو پشت سر هم.. بدون وقفه رفتم (زیاد نیست.. ولی برا من رکورده)
مشهدیا.... همون آدرس میدون استقلال... برن بگیرن
تموم کردم ---72 درصد..
فعلا هم تو خیابونا ول میگردیییییییییییییییییییم
مدیوم برخی جاها با افت فریم اجرا میشهسلام.
كارت گرافيك 9500 جيفورس
رم 2 گيگ
سي پي يو 2 هسته اي 3.00 گيگاهرتز پنتيوم 4
ايا اجرا ميشه مافيا 2؟
ممنونم..![]()
سلام دوستان بالاخره ما هم بازی رو به اتمام رسوندیم با 76 درصددر مورد بازی هم باید بگم انصافا بازی خوبیه وارزش حداقل یکبار بازی کردن رو داره ولی اگر به یک سری مسایل بیشتر توجه میشد میتونست حرفای بشتری برای گفتن داشته باشه. در مورد اشکالات بازی چیزی نمیگم چون اینجا خیلی راجع به اونا صحبت شده اما نقطه عطف بازی داستان اونه که بسیار جذاب والبته ناراحت کنندست. لازم نیست که حتما زبانتون عالی باشه چون کات سنسها طوری طراحی شده که شما متوجه داستان میشید. نوع داستان رواییه که خود ویتو اونو با ورق زدن آلبوم برای شما روایت میکنه وبه شما نشون میده چطوری روز به روز توی باطلاق مافیا فرو میره و . . .اما صحنه های جالب بازی از نظر من:
کسایی که بازی رو تموم نکردن نخونن:1.اول بازی وقتی ویتو بعد از مدتها از جنگ برمیگرده خونه و تو راه همه بهش احترام میذارن2.توی زندان وقتی خبر مرگ مادرشو میفهمه3.به قتل رسیدن Meaty دوست جو تو پارکینگ هتل4.کشته شدن صاحب رستوران (اون سیاه پوسته) بهوسیله جو وقتی که مست کرده بود5.او قسمتش که خواهر ویتو پای تلفن بهش میگه من دیگه تو رو نمیشناسم , دیگه سمتم نیا!6.کشته شدن Henry توی پارک7. اون لحظه ای که ویتو میفهممه Dereck قاتل پدرشه8.آخر بازی وقتی جو رو میبرن بکشنو اما . . .همه ی اینا یه طرف این یکی یه طرف: لحظه ای که باید میرفتی تامی آنجلو (کارکتر مافیا 1) رو میکشتی, آخرماموریت بود. خیلی دلم واسش سوخت بیچاره توی دو تا مافیا کشتنش یعنی دوبار مرد
Last edited by Iron-Skull; 29-08-2010 at 01:26.
شانس رو میبینی الان تو چپتر 14 هستم و اونجایی که جویی رو اش و لاش میرسونیم خونه و 55000 هزار تا میده میگه ببر بده به برونو
می خوام که حرکت کنم اون علامت برونو از نقشه حذف میشه و معلوم نمیشه باید کجا برم . میدونم مشکل از کرک هستش ولی چند تا
کرک عوض کردم سیو هام رو نمیشناسه . حالا چیکار کنم .
یکی از دوستان سیو چپتر 15 رو که با کرک اسکید رو بازی کرده باشه برام اپ میکنه تا بازی رو تموم کنم .
راستی این محل برونو کجاست دقیقا ؟ اگه بگید شاید بتونم حدسی برم بدون علامت پیداش کنم
بچه منتظرم 1 مرجله مونده و اعصاب خراب من
شما 100% اشتباه میکنید !!!!!
مشکل از کرک نیست مشکل از پولیه که دارید.
( اگه تو مپ هیچ علامتی نزده بود به این معناست که شما بیش از حد ولخرجید !!و پول کم دارید تا به صاحبش برگردونید میتونید با دزدی از مغازه ها یا بردن ماشین پیش مایکل بروسلی { با B تو بالای مپ مشخص شده} پول جمع کنید. اگه ماشینبردید اونجا یه دستگاه هست برای خورد کردن ماشینها و ماشین رو اون تو بزارید بعد پیاده شید و از پله های بغل دستگاه بالا برید و ماشین رو له کنید )
پسر این چپتر 6 چقر زیاده !!!!!!! خلاصه ملاصه حالشی نیست.
Last edited by huggy; 29-08-2010 at 02:49.
حق با شما بود رفتم پول رو کردمش 55 تا اون علامت رو اورد رو صحفه .
---------- Post added at 03:53 AM ---------- Previous post was at 03:48 AM ----------
بالاخره منم در عرض دو روز بازی رو تموم کردم . بازی زیبایی بود مخصوصا اخراش که داستان نمود پیدا میکرد .
در کل از گرافیک و صدا گذاری و داستان بازی راضی بودم و یک بار بازی کردنش ارزش داره . ولی من یکی برای بار دوم اصلا نمی تونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این بازی رو بازی کنم چون به من مثل مافیا 1 نچسبید .
کاش گرافیک این نسخه رو شماره 1 بود چی میشد .
این خدمت دوستان گلی که بازی رو شروع نکردند بگم که من با کرک 23 مگی اسکید رو بازی رو از اول تا اخر بدون حتی یه بار کرش و
این حرفا و در بهترین حالت بازی و تمومش کردم . پس نگران کرک نباشید .
---------- Post added at 03:54 AM ---------- Previous post was at 03:53 AM ----------
راستی یادم رفت بگم اولین بازی بود که خودم دانلودکردم خودم براش کرک پیدا کردم . خیلی حال داد از این لحاظ .![]()
Last edited by vahidreza2007; 29-08-2010 at 10:51.
100 بار گفتن داستان بازی رو لو ندین شاید یکی هنوز تموم نکرده خب...پس اسپویلر واسه کی گذاشتن!![]()
خوب من کاملا حرفامو پس میگیرمOH MY GOD
میگم خدای بازیه میگید نه!
الآن کپچر 2 ام
اون ماشینه که باید بدزدی رو دزدیدم بعد چند بار زدم به در دیوار موتورش خوابید
کاپوتو بالا زدم تعمیر کردم!!!!!
![]()
من که 3 تا کپچر رفتم چیزی قشنگی به این نسخه ندیدم
عمرا مافیا 1 نمیشه
خودشم بکشه نمیشه
اونم دلیلش اینه که یکی باید به این سازنده ی مغز فنچی بگه اون موقعی که تو مافیا 1 دادی بیرون بازی رو به خاطر گیم پلی دادی بیرون نه گرافیک!!!!!
اما الآن فقط به خاطر گرافیکه....
گرافیکش خوبه
اما متاسفانه به هیچ وجه گیم پلی نداره
اگه دوستان یادشون باشه وقتی توی نسخه ی 1 میخواستی فرار کنی ماشین برداری پلیس دنبالت بود آهنگ تند میشد ولی اینجا که بری تو ماشین برا خودش رایدو دهه 60 روشن میکنه اونم که خودت خاموش کنی که دیگی برو بخواب دیگه!
اگه کسایی که بازی کردن یادشون باشه رد کردن پلیس خیلی سخت بود اما این جا مثل آب خوردنه میری کوچه بالایی به قدر 200 متر که فاصله پیدا کردی با پلیس دیگه پلیس تموم شد!!!!
متاسفانه خراب کرد خراب!
کاملا موافقم! رانندگی هم که خیلی سخت شده، ماشین مدام ته میندازه! با اینکه خیلی ها از رانندگی مافیا 1 ایراد میگرفتن، به نظر من خیلی عالی هم بود.
تا chapter 5 که بازی کردم، صحنه های اکشن خیلی کم بوده.
البته گرافیک و توجه به جذئیات واقعا تحسین برانگیز هست. وقتی به آدما میخوری، یا حتی یهو میری تو یه جا که عمق برف زیاد هست...
چرت ترین قسمت بازی این رانندگی های طولانی مدت و خسته کننده هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)