دوستان من این بازی رو برای pc گرفتم بعد از یه نصبه نسبتا طولانی وارد بازی شدم . اما همون اولین منو پیغام میده که باید به نت وصل باشید ارور میده و میاد بیرون؟ کسی هست همچین مشکلی داشته باشه یا این مشکل رو رفع کرده باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنه.![]()
دوستان من این بازی رو برای pc گرفتم بعد از یه نصبه نسبتا طولانی وارد بازی شدم . اما همون اولین منو پیغام میده که باید به نت وصل باشید ارور میده و میاد بیرون؟ کسی هست همچین مشکلی داشته باشه یا این مشکل رو رفع کرده باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنه.![]()
به تاپیک رفع مشکلات بازی برین.
شما باید یک یوزر در rockstar social club بسازید وقتی بازی رو پچ میکنید فایل نصب برنامه ای که فتم هم میاد اونم نصب کنید و یوزر بسازید.
واسه من پوشه کرک سه تا فایل داشت اول اونی که ایکون بازی بود رو باید میذاشتم تو محل نصب بازی ، اجراش کردم یه پچی نصب شد بعد دوتا فایل DLL تو پوشه کرک رو ریختم همون محل نصب بازی ، اینترنتم روهم قطع کردم هیچ مشکلی پیش نیومد .
کسی تا حالا با گرافیکه 9500GT بازی کرده ؟
بازی تبریز اومده ؟![]()
سلام دوستان.
من یه جا توی بازی گیر کردم. توی اون پرونده مربوط به قتل اون خانومه (Deidre Moller) که شوهرش (Hugo Moller) متهمه (همونی که کفشاش رو توی حیاطش انداخت توی آتیش!) بعد از این که مصاحبه دومم باهاش توی ایستگاه پلیس تموم میشه دو گزینه وجود داره یکی این که اونو مقصر بدونم و بیفته زندان(charge) یا این که رهاش کنم. اگه شارژش کنم بعدش اون کاپتانه که اسمشو یادم نیست کلی سرم داد می زنه و اگه رهاش کنم هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ مکان جدیدی واسه نشون کرد توی نقشه وجود نداره. نمی دونم چه کار کنم. لطفا راهنمایی کنید...
با تشکر.
منم همین مشکل واسم پیش اومده...
بابا عجب بد بختی ای داریم زبانمون خوب نیستا.
چکار کنم . خسته شدم از بس لود کردم بازی رو تا به جواب درست برسم.
دوستان یه کمک بکنید.
ببینید روند پرونده ها اینجوریه دیگه :
1) بازدید از محل قتل و جمع آوری اطلاعات و مدارک
2) ملاقات با شاهدین و مظنونین و پرسیدن سوال از اونها
حالا مشکل من اینه که مثلا می رم سراغ یه نفر که تو دفتر چه مشخص شده مثلا آقای مورگان که در فلان بار هستش و باید برم ازش درمورد ماشین و قتل بپرسم.
وقتی می رم پیشش و ازش سوال می پرسم و اون جواب میده مثلا تشخیص میدم که دروغ گفته ، حالا باید از بین مثلا 10 تا مدرک و شیئی که در اطراف جسد یا خونه اش پیدا کردم یه سوال دیگه از اون شخص بپرسم اما مشکل اینه که نمی دونم کدوم رو باید بپرسم.
پدرم دراومده.
راهنمای مراحل رو پست های قبلیم گذاشتم
سلام
دوست عزیز شما باید بروید اتاق بازجویی اول و از Eli بازجویی کنید و سپس به اتاق بازجویی دوم رفته و از شوهره
بازجویی کنید،سپس شما دو مضنون درجه اول دارید که کاپیتان Eli را مجرم می دونه و بهتره به حرف بزرگترت گوش
کنی و Eli را محکوم کنی.
جالبه که نسخه PC از گیم اسپات نمره 9 گرفت که مثل نسخه های کنسولیه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)