خداییش اگه این جواد نبود الان اینجا تعطیل بود .
دمش گرم
خداییش اگه این جواد نبود الان اینجا تعطیل بود .
دمش گرم
و یه سوتی دیگه ای که از قلم افتاده
ماشین ارِژانتین چرخ هاش روغن کاری شده
چی میشه یه بازی از ارژانتین رو به خیابانی ندن گزارش کنه . فکر کنم بره خودکشی . بابا دیروز پدرمون رو دراورد از بس گفت مسی
اوایل نیمه اول ارژانیتن یه حمله میکنه که مسی اصلا توش دخالت نداشه نه پاس رو داده و نه شوت رو زده و نه اصلا تو کات دوربین بوده . باز میگه مسی .
بله ، حالا شما داشته باشین : "ماشین آرژانتین با چرخ های روغن کاری شده ش"!تا بعد...
ایول جواد.
ادبیات جواتی : ممکن نیست مکزیک بتونه جبران کنه البته غیر ممکن هم نیست!!!
ممکن نبودن یا غیر ممکن نبودن!! مسئله این است!
عادل خوب گزارش ميكنه ها ولي گير ميده
ديروز يكي گير داده بود به داور و كمك داور و 60 بار ماجراي بازيه 100 سال پيش كه به نفع انگليس شد و رفتن سر خاكش و ... رو گفت
يكي گير داده بود به رسانه هاي انگليس كه فردا پدر داورو در ميارن
يه چي ديگه كه تو همه بازيه گير ميده تصوير برداري فوق العاده هستتوي همه بازيها ميگه
جوادم كه خيلي حرف ميزنه (اينقد حرف ميزنه گزارش از دستش در ميره)
آرژانتين تو محوطه خودش هست هنوز و هنوز به وسط زمينم نرسيده ميگه فرصت براي آرژانتين براي گل سوم![]()
آقا دقيقه 92 بود من ديگه داشت خوابم ميبردجوات 1 سوتي داد برق از 3 فازم پريد
.
مسي 1 موقعيت داشت زد بيرون.بعد مارادونارو نشون داد كه حسرت خورد.1هو گفت:
و اين هم حسرت مارادونا از اينكه كاپيتانش گل نميزنه.
خلاصه گير داده بود كه مسيو به زور كاپيتان كنه
بازي ديشب:
حسرت گل نزده رو كشيد (با آه اشتباه گرفت)
يكيم كه به ووزولا ميگفت بوق (البته اين خيلي سوتي نيست اما به كار بردن بوق يه جوريه )
يه بارم طرف محكم شوت زد دروازبان با دستش جلوي توپ رو گرفت افتاد جلوي پاي دروازبان . كه گفت : حالا بايد ببينيم توپ به تيرك برخورد كرده يا دروازبان گرفتتش(اين از همش ضايع تر بود.توپ با اون سرعت بخوره به تير اونوقت اروم بيافته جلوي پاي دروازبان؟!)
سلام.
آقا من همیشه میام اینجا کلی روحیم عوض میشه,دمتون گرم.
من از اونجایی که بازیها رو از لیدر میبینم جز بازیهایی که عادل گزارش میکنه که البته به اونم انتقاد دارم اما خوب یه چیزی آدم ازش یاد میگیره.
داییم میگه یعنی گزارشگرای لیدر اینقدر خوبن تو بازیها رو از اونحا میبینی؟من گفتم هر چی باشه دیگه از این جوات بهتره.یادش بخیر لیگ ایران میخواست اون شعارای وسط زمین رو بخونه دوست داشتم بگیرم................
آقا ببخشید من سوتی نگرفتما قصدم فقط تشکر بود![]()
خیابانی بهترین گزارشری هست که ما داریمدیگه نبینم بهش توهین کنین
![]()
خیابانی :
مکزیک ببینیم میتونه گل بزنه ؟ که حداقل با افتخار و با اختلاف کم از آرژانتین ببازه و با جام جهانی خدافظی کنه نه مثل انگلیس با افتضاح خدافظی کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)