تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 311 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته نقطه ضعف ها زیادی داره فیفا حالا به قسمت سانت پرداختم..
    هوشمندانه تر و منطقی تر از PES است.......... ! من قبول دارم سانت در فیفا واقعی هست ولی هر چیزی رو واقعی درست کنن که جالب نمی شه ... شاید اینطوری باشه ولی با اون طرز طبیعی سانتر و کاد دادن به توپ و خط دفاع فیفا که در گوشه های زمین قرار داره سانتر کردن و سر زدن کار خیلی خیلی سختی هست ... مثلا یار دفاع اصلا مجال نمی ده که سانتر کنی یا میگیره توپ رو ازت یا سانتر بهش می خوره و هی کورنرباید بزنی در دو نفره بازی کردن این حرف من صدق می کنه ولی با کامپیوتر نه شاید روی وری هارد این طوری باشه .. که هست یا به خط انتهای زمین رسیدی خاصتی سانت کنی توپ یک راست تو out هست و یا اگه قبل از محوطه جریمه خواصتی باز سانتر داشته باشه باز هم out هست (ولی این روش قبل محوطه با نقاح داشتن 1 کلید میشه سانتر داشت ولی خیلی جالب نیستو خوب از کادر نمی یاد)... واگه هم بخوای سانتر داشته باشی با سرعت باید بری و یک دفی برگردی تا سانت بشه ... و یا سانت مایل که کمی سر جهت رو به پایین می گیری که خیلی سانت جالبی هست وزیاد کل میشه که کاره حضرت فیل هست ....یک مشکلی هم هست که سیستم دریبل هم خوب کار نمی کنه که بازیکن رو جا بزاری و راحت سانت کنی.
    در کل سانت مشکل سختی داره وعیب خواصی نداره اگه جاهای دیگه فیفا رو درست کنن شاید به چشم نیاد ....
    این یکی از مشکلات گیم پلی فیفا هست.. .. .. که خوش دست نبودن کنترل بازیکناست.....

در جواب: A.N.A.P : لطفا الکی از فیفا طرفداری نکنید من خودم فیفا میزنم وجدید ترین نسخه هاشم بازی کردم ..
    ودوره pes هم تمام نشده دوست من مغز ژاپنی ها رو دسته کم نگیر.....
    این که هر چیزی واقعی باشه بهتره یا این که تخیلی باشه به نظر و سن کسی برمیگرده که داره بازی میکنه.
    کسانی که سنشون کمتره و به تخیلات علاقه فجیعی دارن میرن PES بازی میکنن...چونکه انواع و اقسم اتفاقات عجیب و غریب توی اون میفته و نمیشه از اون به عنوان یک شبیه ساز یاد کرد و آرکید بودن بازی به شدت بیداد میکنه.

ولی توی فیفا قضیه فرق میکنه و تمام سعیشون این بوده که یک شبیه ساز مورد قبول از بازی فوتبال رو طراحی کنن.البته این کا رو نمیشه بصورت 100% پیاده کرد.چون هنوز به اون تکنولوژِی نرسیدن.

در مورد سانتر هم بگم که سانترها توی فیفا هم خیلی بهترن...شما وقتی سانتر میکنی اون پایین یک پاور باری می بینین که بر حسب منطقه ای که میخواین توپ رو بفرستین باید کم یا زیاد باشه.
    وقتی هم که سانتر کردین قرار نیست توپ یکراست روی سر مهاجم شما بیفته بلکه این شمائین که باید با استفاده از جهت ها هم توپ رو کات بدین که به بازیکن مورد نظرتون برسه و هم این که مهاجمتون رو به سمت توپ نزدیک کنین و قبل از مدافعین توپ رو بزنین.

چیزی که مشخصه و خودم بارها به اون پی بردم اینه که از نظر گیم پلی فیفا به شدت از PES جلوتره.
    دیگه این قضیه طوری شده بود که من فیفا09 کارنت رو به PES 2010 به اصطلاح نکست ترجیح میدادم و میدم

2. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

این که هر چیزی واقعی باشه بهتره یا این که تخیلی باشه به نظر و سن کسی برمیگرده که داره بازی میکنه.
    کسانی که سنشون کمتره و به تخیلات علاقه فجیعی دارن میرن PES بازی میکنن...چونکه انواع و اقسم اتفاقات عجیب و غریب توی اون میفته و نمیشه از اون به عنوان یک شبیه ساز یاد کرد و آرکید بودن بازی به شدت بیداد میکنه.

ولی توی فیفا قضیه فرق میکنه و تمام سعیشون این بوده که یک شبیه ساز مورد قبول از بازی فوتبال رو طراحی کنن.البته این کا رو نمیشه بصورت 100% پیاده کرد.چون هنوز به اون تکنولوژِی نرسیدن.

در مورد سانتر هم بگم که سانترها توی فیفا هم خیلی بهترن...شما وقتی سانتر میکنی اون پایین یک پاور باری می بینین که بر حسب منطقه ای که میخواین توپ رو بفرستین باید کم یا زیاد باشه.
    وقتی هم که سانتر کردین قرار نیست توپ یکراست روی سر مهاجم شما بیفته بلکه این شمائین که باید با استفاده از جهت ها هم توپ رو کات بدین که به بازیکن مورد نظرتون برسه و هم این که مهاجمتون رو به سمت توپ نزدیک کنین و قبل از مدافعین توپ رو بزنین.

چیزی که مشخصه و خودم بارها به اون پی بردم اینه که از نظر گیم پلی فیفا به شدت از PES جلوتره.
    دیگه این قضیه طوری شده بود که من فیفا09 کارنت رو به PES 2010 به اصطلاح نکست ترجیح میدادم و میدم
    یعنی اینهمه تو دنیا دارن pes یازی میکنن پس هم سنشون کمه هم خیلی تخیلی هستن

مهمترین فاکتورش رو نگفتی که مربوط میشه به روح جذب کننده این فوتبال که واقعا جذابیت خاص خودشو داره به دور از تخیلی بودن حداقل برای طرفدارش که اینجوریه

من نمیدونم حداقل چرا تو این انجمن هر کسی فیفا بازی میکنه خودشو از بقیه که بازیهای دیگه ای انجام میدن جلوتر و ویژه تر داره چیزی که مهمه علاقه هر شخص به بازی مورد نظرش هستش که واقعا طرف رو موقع بازی کردن ارضا کنه و هیچ ربطی هم به ارکید و تخیلی و واقعی بودن بازی نداره

فیفا هم طرفداری خاص خودشو داره که به نظر Pes بازها باز اونا رو بازیکن ندارن یعنی میگن pes رو ول کردن رفتن فیفا مسخره بازی میکنن پس میبینی هر بازی از دید خود طرف واسش جذابیت خاص خودشو داره و هیچ حرف و زوری هم نمیتونه نظر کسی رو برعکس کنه

اینم که شما میگی تو Pes هر کاری میشه انجام داد نمیدونم منظورت چیه یا واقعا pes زیاد بازی نکردی یا واقعا زیاد حرفه ای هستی هر کاری میخوای تو زمین میکنی و اینو میتونم بگم کسی که تمرین زیادی بکنه توی هر بازی به این سطح میرسه که توی pes هم همینجوریه

4. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مهمترین فاکتورش رو نگفتی که مربوط میشه به روح جذب کننده این فوتبال که واقعا جذابیت خاص خودشو داره به دور از تخیلی بودن حداقل برای طرفدارش که اینجوریه
    من نمیدونم این روح جذب کننده PES کجاست که توی این مدت من رو جذب که نکرده هیچ, بیشتر هم از خودش رونده.

من نمیدونم حداقل چرا تو این انجمن هر کسی فیفا بازی میکنه خودشو از بقیه که بازیهای دیگه ای انجام میدن جلوتر و ویژه تر داره چیزی که مهمه علاقه هر شخص به بازی مورد نظرش هستش که واقعا طرف رو موقع بازی کردن ارضا کنه و هیچ ربطی هم به ارکید و تخیلی و واقعی بودن بازی نداره
    من خودم رو جلوتر ندونستم...من گفتم اونایی که به تخیلات علاقه دارن PES و اونایی که دنبال شبیه ساز هستن فیفا بازی میکنن.
    آره هر کس علایق و سلیقه ای داره که محترمه.ولی چیزی که مشخصه اینه که فیفا از هر لحاظ از PES جلوتره.
    فیفا هم طرفداری خاص خودشو داره که به نظر Pes بازها باز اونا رو بازیکن ندارن یعنی میگن pes رو ول کردن رفتن فیفا مسخره بازی میکنن
    من که نفهمیدم اینجا چی گفتی ؟!
    در ضمن قرار نیست اینجا نظر کسی رو به زور عوض کنیم...همونطوری که نظر من هم به واسطه کسی عوض نشد و همه اینا تجربیات خودمه که توی این مدت کسب کردم.

اینم که شما میگی تو Pes هر کاری میشه انجام داد نمیدونم منظورت چیه یا واقعا pes زیاد بازی نکردی یا واقعا زیاد حرفه ای هستی هر کاری میخوای تو زمین میکنی و اینو میتونم بگم کسی که تمرین زیادی بکنه توی هر بازی به این سطح میرسه که توی pes هم همینجوریه
    اتفاقا من چندین ساله که PES بازی میکردم...پستهام هم توی تاپیک های مختلف این بازی هست...از PES 6 بگیر تا حالا.
    ولی وقتی فیفا 09 که نسخه کارنت بود رو بازی کردم به تفاوت های فاحش این دو محصول پی بردم و باعث شد نظرم به کلی تغییر کنه.
    دیگه طوری شده بود که حاضر بودم فیفا 09 فیفا رو بازی کنم ولی PES 2010 رو بازی نکنم.

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

من نمیدونم این روح جذب کننده PES کجاست که توی این مدت من رو جذب که نکرده هیچ, بیشتر هم از خودش رونده.

من خودم رو جلوتر ندونستم...من گفتم اونایی که به تخیلات علاقه دارن PES و اونایی که دنبال شبیه ساز هستن فیفا بازی میکنن.
    آره هر کس علایق و سلیقه ای داره که محترمه.ولی چیزی که مشخصه اینه که فیفا از هر لحاظ از PES جلوتره.

من که نفهمیدم اینجا چی گفتی ؟!
    در ضمن قرار نیست اینجا نظر کسی رو به زور عوض کنیم...همونطوری که نظر من هم به واسطه کسی عوض نشد و همه اینا تجربیات خودمه که توی این مدت کسب کردم.

اتفاقا من چندین ساله که PES بازی میکردم...پستهام هم توی تاپیک های مختلف این بازی هست...از PES 6 بگیر تا حالا.
    ولی وقتی فیفا 09 که نسخه کارنت بود رو بازی کردم به تفاوت های فاحش این دو محصول پی بردم و باعث شد نظرم به کلی تغییر کنه.
    دیگه طوری شده بود که حاضر بودم فیفا 09 فیفا رو بازی کنم ولی PES 2010 رو بازی نکنم.

خوب همین که میگم نظرات و سلایق هر کسی فرق میکنه همینه دیگه چون تو روح جذاب این بازی رو نگرفتی فکر میکنی و اعتقاد داری همچین چیزی تو بازی نبوده چون واسه تو نبوده پس برای بقیه هم وجود نداره این یعنی دیکتاتوری سلایق

لازم نیست بگی خودتو جلوتر میدونی از پست و ها و حرفهای که فیفا بازها تو این انجمن میدن به وضوح معلومه
    مثلا چون شما فبفا بازی میکنید هم سنتون بالاتره هم بزرگترین و هم واقع گرا هستین اونای هم که pes بازی میکنن یه مشت بچه سن پائین و تخیلی هستن که نشستن فوتبال بچه ها رو بازی میکنن
    Last edited by Konami_Pc; 08-09-2010 at 15:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

این تاپیک مقایسه را حسین جان زحمتشو کشیده بهتره اونجا بحث رو ادامه بدید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. 4 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه ها لطفا بحثهای مقایسه ای رو توی تاپیکی که امروز برای همین کار ایجاد شد ادامه بدید .

بحث سانترها شد اینو بگم که امسال EA دست به یک ابتکار جالب در این زمینه زده و اونم تشخیص مسیر حرکت توپ توی هواست که بازیکنان مختلف از این جهت تفاوتهایی با هم دارن البته تفاوت اینقدر زیاد نیست که مساله خیلی لوس بشه اما این کار رو امسال توی نسخه 11 انجام دادن یعنی بازیکنان و مدافعینی که مهارت بالاتری در دفاع کردن و یا سر زدن دارن مسیر حرکت توپو برای جا گیری در محل فرودش بهتر تشخیص میدن مثلا در زمان ارسال توپ از نقطه کرنر و ...

11. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

بچه ها یه چیزی میگم تورو خد دعوا نکنید و نریزید سرم
    به نظرتون نسخه ی ایکس باکس این بازی بهتر میشه یا نسخه ی پی اس تری؟
    فقط نظرتونو بگید
    من که میگم ایکس باکس

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

البته نقطه ضعف ها زیادی داره فیفا حالا به قسمت سانت پرداختم..
    هوشمندانه تر و منطقی تر از PES است.......... ! من قبول دارم سانت در فیفا واقعی هست ولی هر چیزی رو واقعی درست کنن که جالب نمی شه ... شاید اینطوری باشه ولی با اون طرز طبیعی سانتر و کاد دادن به توپ و خط دفاع فیفا که در گوشه های زمین قرار داره سانتر کردن و سر زدن کار خیلی خیلی سختی هست ... مثلا یار دفاع اصلا مجال نمی ده که سانتر کنی یا میگیره توپ رو ازت یا سانتر بهش می خوره و هی کورنرباید بزنی در دو نفره بازی کردن این حرف من صدق می کنه ولی با کامپیوتر نه شاید روی وری هارد این طوری باشه .. که هست یا به خط انتهای زمین رسیدی خاصتی سانت کنی توپ یک راست تو out هست و یا اگه قبل از محوطه جریمه خواصتی باز سانتر داشته باشه باز هم out هست (ولی این روش قبل محوطه با نقاح داشتن 1 کلید میشه سانتر داشت ولی خیلی جالب نیستو خوب از کادر نمی یاد)... واگه هم بخوای سانتر داشته باشی با سرعت باید بری و یک دفی برگردی تا سانت بشه ... و یا سانت مایل که کمی سر جهت رو به پایین می گیری که خیلی سانت جالبی هست وزیاد کل میشه که کاره حضرت فیل هست ....یک مشکلی هم هست که سیستم دریبل هم خوب کار نمی کنه که بازیکن رو جا بزاری و راحت سانت کنی.
    در کل سانت مشکل سختی داره وعیب خواصی نداره اگه جاهای دیگه فیفا رو درست کنن شاید به چشم نیاد ....
    این یکی از مشکلات گیم پلی فیفا هست.. .. .. که خوش دست نبودن کنترل بازیکناست.....

در جواب: A.N.A.P : لطفا الکی از فیفا طرفداری نکنید من خودم فیفا میزنم وجدید ترین نسخه هاشم بازی کردم ..
    ودوره pes هم تمام نشده دوست من مغز ژاپنی ها رو دسته کم نگیر.....

ببینید دوست عزیز،
    من نمی دونم شما کدوم فیفا رو بازی کردید ولی قطعا این چیزایی که در مورد سانتر کردن گفتید با فیفا نکست هیچ گونه تشابهی نداره... من اتفاقا راحت می تونم سانتر کنم نمی دونم شما چطور از این مورد اشکال می گیرید. در مورد دریبل در فیفا آره تا حدودی باهاتون موافقم کمی دریبل کردن در فیفا مشکله که خوشبختانه در فیفا ورد کاپ این مشکل رو حل کردند و به احتمال زیاد در فیفا 11 مسئله سخت بودن دریبل وجود نخواهد داشت.

من قبول دارم سانت در فیفا واقعی هست ولی هر چیزی رو واقعی درست کنن که جالب نمی شه
    دوست عزیز ، این حرفت کاملا نشون میده شما بازی آرکد رو بیشتر از واقع گرا بودن می پسندید و به این همین علته که PES رو دوست دارید اما خیلی ها مانند من دنبال یه فوتبالی هستند که به واقعیت نزدیک باشه نه اینکه یه بازی خشک و بی روح مثل PES که آدمو خسته میکنه!!!

خیالت راحت دوره PES تموم نشده و PES و شرکت کونامی قطعا در آینده حرفهای بیشتری برای گفتن خواهند داشت اما در حال حاضر بهترین فوتبال حال حاضر فیفا 10 هست که البته به زودی فیفا 11 میاد و جاشو می گیره

-------------------------------------------------

ویرایش: شرمنده حسین جان من تایپک جدید مقایسه ی رو الان دیدم وگرنه این پست رو اینجا نمی زدم
    Last edited by konami-pes; 08-09-2010 at 12:46.

14. این کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

فقط نظرتونو بگید
    من که میگم ایکس باکس
    فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشند . فیفا هم روی PS3 و هم روی Xbox360 به صورت کاملا نکست هست . البته من Xbox360 رو از خیلی لحاظ به PS3 ترجیح میدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط نظرتونو بگید
    من که میگم ایکس باکس
    چــــــــــــــــــرا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •