سلام دوستان من تعریف سواد در کشور های مختلف جهان رو نیاز دارم می گن در سایت یونسکو است ولی من زبانم قوی نیست لطف کنید اگه می تونید واسم بزارید
اگه می شه کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم
سلام دوستان من تعریف سواد در کشور های مختلف جهان رو نیاز دارم می گن در سایت یونسکو است ولی من زبانم قوی نیست لطف کنید اگه می تونید واسم بزارید
اگه می شه کمکم کنید خیلی بهش نیاز دارم
چون فارسی نوشتی.. فارسی جواب می دم...
در درجه اول باس گرامر زبان را تا خد متوسط رو به خوب یاد بگیری.....خیلی مهمه
اگه می تونی کتابهای زبان پیش و تخصصی دانشگاه را ، که مربوط به رشته خودت می شه و کتابهای کمکی شون را ( که مطالبشو به فارسی ترجمه کردن) بگیر و متن اصلی و ترجمه های اونا را به دقت بخون و بررسی کن...
اینجوری تا حدی دستت میاد که معمولا متنها چه جوری هست و چه کلماتی بیشتر استفاده می شه....
یک یا دوتا دیکشنری خوب هم داشته باش......
اما مهم اینه که حتما گرامر را یاد بگیری... تا بتونی زمان جمله ، نوع جمله و دیگر عواملو تشخیص بدی را تشخیص بدی.....
خوب به نظر شما بهترين كتاب براي آموزش گرامر زبان ، كه دقيقا توش معناي جملات رو در زمانهاي مختلف از انگليسي به فارسي داشته باشه، چيه؟
يعني همزمان با ياددادن زمانهاي مختلف معادل اونو به فارسي هم بزاره. و همه كتاب انگليسي نباشه، نياد گرامر رو يادبده و بعد بگه كه مثلا معني اين جمله ميشه ... اونم به انگليسي.
راستشو بخواهی من خودم از کتابهای استفاده کردم و می کنم که همهبه زبان انگیلیسی هستند.. اما یه کتاب هست که فکر ککنم اسمش باشه نکاتی برای یادگیری تافل...
اسشمو مطمدن نیستم.. چک می کنم بهتون می گم..
کتاب خوبیه..
خيلي ممنون
اينهايي كه ميبينيد قرمز كردم ، به اين خاطر نيست كه بخوام غلطهاتون رو بگيرم. فقط ميخواستم بگم كه انگار خيلي خيلي عجله داشتيد. نه؟![]()
فعلا
شرمنده... آری....
ببخشید
سلام....
خوب میتونی بری انجمن زبان. لینکی چیزی بزاری اونجا دوستان بهتر میتونند کمکت کنند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی![]()
ممنون از راهنمایهاتون
اگر میشه اسم کتابا را برام بنویسید!
عزیز لطفا هم لینک بده و هم اگه می تونی متنو بذار تاپیک ترجمه انجمن زبان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)