تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 215 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راه حلی که به ذهن من رسید:
    هارد سیستم رو به یه سیستم دیگه وصل می کنیم و بعد فرمت می کنیم و یا اگه شد اطلاعات رو برمی داریم
    عملیه؟؟؟

داره خودمونی میشه mehdiney navaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

یه سی دی بوت البل 98 پیدا کن و یه بار chek disk کن بعد از چک کردن از طریق fdisk هارد رو پاک و از نوع پارتیشن بندی کن .(بدونه اطلاعات و اموزش کافی این کارا رو انجام ندهید بهتره بری اول اموزش هاشو که تو سایت 100%هست ببینی بعد اقدام کنی)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه سی دی بوت البل 98 پیدا کن و یه بار chek disk کن بعد از چک کردن از طریق fdisk هارد رو پاک و از نوع پارتیشن بندی کن .(بدونه اطلاعات و اموزش کافی این کارا رو انجام ندهید بهتره بری اول اموزش هاشو که تو سایت 100%هست ببینی بعد اقدام کنی)
    بابا این کارا رو که بلدم خودم ، ولی به ذهنم نرسید انجام بدم
    خیلی ممنون
    روشی که خودم گفتم چی،عملیه(هارد به هارد کردن آسون تر از پیدا کردن بوت 98)

داره خودمونی میشه ahmad6630's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض کمک دررابطه با ویروس revmon.exe

سلام به همه دوستان عزیز
    سیستم من چند روز پیش یه ویروس واقعا .......گرفت بعد از اینکه متوجه شدم سیستمم ویروس گرفته تو پنجره task manager پروسس های در حال اجرامو چک کردم که به یه مورد مشکوک برخوردم یه پروسس با نامsvchost.exe داخل پوشه C:\WINDOWS وبه نام کاربری خودم در حال اجرا بود اونو بستم و انتی ویروس Kaspersky Internet Security 7.0 رو نصب وبا اون سیستم رو چک کردم Kaspersky داخل هر درایو دو فایل با نامهای REVMON.EXE و Autorun.inf وداخل پوشه C:\WINDOWS یه فایل با نام mdm.exe پیدا کرد و اونهارو به عنوان تروجان بهم معرفی و پاکشون کرد بعد از اون ویندوز رو عوض کردم خلا صه دیگه ندیدم اون پروسس مشکوک اجرا بشه ولی هر بار که روی یکی از درایوهام راست کلیک می کنم با عکس شماره 1 برخورد می کنم درایوcوdرو فرمت کردم خوب شدن ولی درایو e و jهنوز به همون صورت هستن اخه نرم افزارها و برنامه های خیلی با ارزشم داخل این دو درایو هستند به همین خاطر نمی تونم فرمتشون کنم اگر کسی راه حلی واسه این مشکل داره ممنون می شم کمکم کنه راستی تا یادم نرفته بگم بعد از ویروس زدایی دیگه Kaspersky داخل درایوهام فایلی با نام REVMON.EXE پیدا نمی کنه ولی فایل Autorun.inf رو پیدا واسکنش می کنه ولی این دفعه اونو به عنوان یه تروجان شناساییش نمی کنه ممنون می شم کمکم کنید

عکس شماره 2مربوط به همون تروجان می شه که انتی ویروس داخل مموری گوشیم پیداش کرد

Last edited by ahmad6630; 09-08-2007 at 16:23.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    سیستم من چند روز پیش یه ویروس واقعا .......گرفت بعد از اینکه متوجه شدم سیستمم ویروس گرفته تو پنجره task manager پروسس های در حال اجرامو چک کردم که به یه مورد مشکوک برخوردم یه پروسس با نامsvchost.exe داخل پوشه C:\WINDOWS وبه نام کاربری خودم در حال اجرا بود اونو بستم و انتی ویروس Kaspersky Internet Security 7.0 رو نصب وبا اون سیستم رو چک کردم Kaspersky داخل هر درایو دو فایل با نامهای REVMON.EXE و Autorun.inf وداخل پوشه C:\WINDOWS یه فایل با نام mdm.exe پیدا کرد و اونهارو به عنوان تروجان بهم معرفی و پاکشون کرد بعد از اون ویندوز رو عوض کردم خلا صه دیگه ندیدم اون پروسس مشکوک اجرا بشه ولی هر بار که روی یکی از درایوهام راست کلیک می کنم با عکس شماره 1 برخورد می کنم درایوcوdرو فرمت کردم خوب شدن ولی درایو e و jهنوز به همون صورت هستن اخه نرم افزارها و برنامه های خیلی با ارزشم داخل این دو درایو هستند به همین خاطر نمی تونم فرمتشون کنم اگر کسی راه حلی واسه این مشکل داره ممنون می شم کمکم کنه راستی تا یادم نرفته بگم بعد از ویروس زدایی دیگه Kaspersky داخل درایوهام فایلی با نام REVMON.EXE پیدا نمی کنه ولی فایل Autorun.inf رو پیدا واسکنش می کنه ولی این دفعه اونو به عنوان یه تروجان شناساییش نمی کنه ممنون می شم کمکم کنید

عکس شماره 2مربوط به همون تروجان می شه که انتی ویروس داخل مموری گوشیم پیداش کرد

دوست عزیز

در هر کدام از درایوهایی که این مشکل را دارند یک فایل مخفی به نام Autorun.inf پیدا می کنی آن را پاک کن تا مشکلت

حل شود.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عزیزان چرا کاسپر تروجان small trojanرو نشناخت؟

پروفشنال farhad200's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    International Network

پيش فرض

اقا سیستم ما هک شده یه نفر یه تروجان واسه ما فرستاد ما هم از رو کنجکاوی کلیک کردیم روش, بقیه داستان رو دیگه میتونین حدس بزنین.
    الان مشکل اینه که هیچ فولدری رو نمیتونم باز کنم و فایلها رو اجرا کنم این آدم عقده ای تو فایل text این نوشته رو گذاشته:
    salam man persian jaguar hastam goftam ke ........ age faile baze konnande ye kampioteret ro mikhay be man email bezan .
    در صورتی که ایمیلشو هم نگذاشته.
    اگه کسی میتونه بگه ما چیکار کنیموگرنه که دیگه باید 78 گیگ فیلم و عکس و آهنگ تولز که همه به روز هستن رو دیلیت کنم غیر از اون باید 60 هزار تومن هاردو بسوزونم بندازم تو سطل زباله.
    با تشکر قبلی ازراهنمایی شما
    Last edited by farhad200; 10-08-2007 at 16:37.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

عزیزان چرا کاسپر تروجان small trojanرو نشناخت؟
    به اين لينك برويد.در DataBase كاسپر وجود داره و اين تروجان توسط كاسپر قابل شناسايي هست:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه ahmad6630's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز

در هر کدام از درایوهایی که این مشکل را دارند یک فایل مخفی به نام Autorun.inf پیدا می کنی آن را پاک کن تا مشکلت

حل شود.

سلام اون فایلی که شما گفتین خودم هم می دونم که هست ولی نمی دونم چه طوری پیداش کنم show hidden files and folders رو هم که می زنم همه فایلهای مخفیم رو می تونم ببینم ولی باز هم فایل Autorun.inf رو نمی تونم پیدا کنم اگر کسی راه حلش رو می دونه ممنون می شم کمکم کنه

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام اون فایلی که شما گفتین خودم هم می دونم که هست ولی نمی دونم چه طوری پیداش کنم show hidden files and folders رو هم که می زنم همه فایلهای مخفیم رو می تونم ببینم ولی باز هم فایل Autorun.inf رو نمی تونم پیدا کنم اگر کسی راه حلش رو می دونه ممنون می شم کمکم کنه
    در همان Folder Option تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را بردار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •