سلام
من هفته های قبل هر سب بالای 1 گیگ دانلود داشتم ولی الان دو شبه به 200 مگ هم نمیرسه آیا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
سلام
من هفته های قبل هر سب بالای 1 گیگ دانلود داشتم ولی الان دو شبه به 200 مگ هم نمیرسه آیا دوستان دیگه هم این مشکل رو دارن؟
سرعت ها مقطعی هستش و دوباره تا چند وقت دیگه سرعت دانلود شبانه ی شما زیاد میشه !
یه مدت سرعت زیاد میشه و دوباره کم !
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
پس چی بگیریم ؟صبا نت مدتیه دزد تشریف داره و شارژ رو دوبرابر کم می کنه ، به هیچ وجه نگیرید.
شرکتی هستش که ماهی 14 تومن ، سرعت دانلود 120 ، شبانه رایگان بده ؟
تو رو خدا اگه سراغ دارید بگین
دوست گرامی کسی نگفت جای دیگه ای هست و شما از کجا این نکته رو میدونید که این کار مقطعی هست؟؟
متوجه منظورت توی جمله ی اولت نشدم !دوست گرامی کسی نگفت جای دیگه ای هست و شما از کجا این نکته رو میدونید که این کار مقطعی هست؟؟
من چند ماهیه که صبا دارم و چند روز سرعت عالیه و حدود 1.3 الی .15 گیگ دانلود میکنم ، ولی بعد از اون چند روز سرعتا افتضاح میشه و به زور میشه 400 مگ دان کرد
دوستان من قبلا صبانت داشتم بعد داتک گرفتم.می خوام باز از صبانت بگیرم.چه سرویس بگیرم که سرعت دانلودم در دانلود منیجر زیر 80 نباشه
با وجود اینکه این سئوال خیلی تکراری شده بازم این جواب رو تکرار میکنم :
شما چه 128 بگیری چه 1 مگ ، سرعت دانلود بین حدود 50 تا 230 متغیره .... موفق باشین
من زا صبا 128 گرفتم خیلی هم راضیم سرعت دانلود از 50 پایین نمیاد بعضی وقتا تا 105 میرسه منطقه جنوب تهران هستیم
فقط نمیدونم چجوری باید از شبانه استفاده کنم اگه کسی میتونه راهنمایی کنه
خوب دوست عزیز پس تفاوت سرویس 128 با 1 مگ در چیه؟
همان طور که دوستان در پست های قبلی گفتند:صبا نت اینترنت 128 را برای 8 نفر یک 1 مگ share می کنه
256 برای 4 نفر
1 مگ هم برای خود شخص به تنهایی![]()
سلام
من چند وقته که سرویس شبانم همون ساعت 7 صبح قطع میشه و به 7:40 نمیرسه میخواستم بدونم برای بقیه دوستان نیز همینطوره؟
یه سوال دیگه برای اضافه کردن یک مک آدرس به لیستشون باید چی کار گرد؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)