تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 95 از 296 اولاول ... 4585919293949596979899105145195 ... آخرآخر
نمايش نتايج 941 به 950 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان هر کسی که تو این تاپیکه مطمئن باش از فوتبال خوب سر در میاره به هر حال اگه کاری باشه ما دریغ نمیکنیم .

ممنون آرمین جان باشه بعدا بهتون میگم .
    در حال حاضر بر اساس فرمولی که گفتم و بدون احتساب ضریب هوش بازیکنان قیمت بازیکنی مثل مسی به این شکل محاسبه میشه :
    ارزش بازار ( 5.9 میلیون دلار ) * مارکت پرایس ( برای بازیکن 8 ) * 2 + کارتها ( هر کارت مهارتی دو میلیون و هر کارت تخصصی 5 میلیون قیمت گذاری شدن ) مسی 5 کارت مهارتی و دو کارت تخصصی داره ( که در مجموع میشه 20 میلیون دلار ) = 5.9*8*2+20=114.4 میلیون دلار

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

ممنون آرمین جان باشه بعدا بهتون میگم .
    در حال حاضر بر اساس فرمولی که گفتم و بدون احتساب ضریب هوش بازیکنان قیمت بازیکنی مثل مسی به این شکل محاسبه میشه :
    ارزش بازار ( 5.9 میلیون دلار ) * مارکت پرایس ( برای بازیکن 8 ) * 2 + کارتها ( هر کارت مهارتی دو میلیون و هر کارت تخصصی 5 میلیون قیمت گذاری شدن ) مسی 5 کارت مهارتی و دو کارت تخصصی داره ( که در مجموع میشه 20 میلیون دلار ) = 5.9*8*2+20=114.4 میلیون دلار
    حسین در پایان نیم فصل تیمهای اول تا سوم چقدری گیرشون میاد و بر چه اساس و چند بازیکن میشه گرفت آیا بستگی به جای خالی تیم هم داره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین در پایان نیم فصل تیمهای اول تا سوم چقدری گیرشون میاد و بر چه اساس و چند بازیکن میشه گرفت آیا بستگی به جای خالی تیم هم داره ؟
    پایان نیم فصل که چیزی به تیمها داده نمیشه . نهایتا 32 تا بازیکن میشه توی تیم داشت .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

پایان نیم فصل که چیزی به تیمها داده نمیشه . نهایتا 32 تا بازیکن میشه توی تیم داشت .
    حسین من اصلا سر در نیاوردم. بلاخره نیم فصل نقل و انتقال صورت میگیره یا نه اگه میگیره رایگان؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اقا من از همین حالا تسلیمم
    میگم از الان خوب روحیتو باختیا . آرمین جان چون بازیت خوبه بیشتر میخوام این مساله رو تست کنم که تاکتیکها و استراتژیهای موجود دراین بازی در عمل تا چه اندازه میتونه در موفقیت یک تیم اثر گذار باشه .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا وحید جان خوب می درکمت ولی همونجور که خودت فرمودی " من اونو که سیو کردم به جز سیستم خیلی چیزهای دیگه داشت یعنی marking رو خوب درست کرده بودم و جاهای بازیکنان هم خیلی خوب تعیین کردم و team style رو هم یه جور خیلی خوبی گذاشته بودم." ومن هم همون سیوی رو که شما آپلود کردی دانلود کردم و رو ی ترکیبت لود کردم .بنابرین نتیجه میگیریم که کارها درست انجام شده است.
    من احتمال می دم کپی نکردی.میشه بگی اصلا شما چه کارهایی کردی؟اصلا copy data انتخاب کردی؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین من اصلا سر در نیاوردم. بلاخره نیم فصل نقل و انتقال صورت میگیره یا نه اگه میگیره رایگان؟
    آره نیم فصل نقل و انتقالات صورت میگیره مثل واقعیت دیگه .
    اما بخاطر اینکه تیمها بودجه ندارن باید مثل عهد حجر تهاتری و پایاپای این کار رو انجام بدیم .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اقا این عکس ها رو نگاه کن . این همون سیوی هستش که شما آپلود کردی ومن دانلودیدم که روی ترکیبت هم لود کردم.اگر هم این ترکیبت نیست پس حتما خودت اشتباهی آپلود کردی
    Last edited by Armin 7; 15-02-2010 at 15:48.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهتر نیست که مثلا هر کسی یه لیست خرید مثلا 10 تا بازیکن بده تا اون جوری نقل و انتقالات بهتر بشه.راستی به نظر من از فردا دیگه نقل و انتقالات رو شروع کنیم و تا آخر این هفته ادامه پیدا کنه

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

منچستر 2 --- 0 ویگان
    ارسالهای پارک،پروازهای برباتف

اگه بازیهایی که به کامپیوتر دادم رو درست بازی میکرد الان من صدر بودم
    سیو لیگ:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آمار:

محمد جان یه چیزی میگم ناراحت نشی.شما حالا خوب بازی با منو الکی بردی. تیم من مثل تیم ذرت کاران بودشبعد الان من باید بازی برگشت با دیفالت تیم شما بازی کنم فکر نمیکنی این یکمی ناعادلانه هستش؟
    وحید جان ناراحتی نداره.اما الکی هم نبود.اینکه حالا باید با دیفالت دیگر تیمها بازی بشه برای همست.مثلا من با دیفالت چلسی بازی کردم.و اینکه همه بازیهای رفت رو شما به کامپیوتر واگذار کردی خب میشه گفت شانس شما بوده.به هر حال من مخالفتی ندارم با اینکه در بازی برگشت با شما تیم من دیفالت نباشه و با واحدهای کم شده بازی کنه.جدی میگم.فقط زحمتهاش با حسین هستش.این رو بین خودتون حل کنید.برای من فرقی نداره.
    Last edited by mohammad_87; 15-02-2010 at 16:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •